![]() |
#101 |
Exotyczny
Data dołączenia: 20 04 2005
Stan: Na Emeryturze
Imię: Exorim
Profesja: Elite Knight
Świat: Celesta
Poziom: 227
Skille: 105/105
Poziom mag.: 9
|
![]() Ej mam problem.
Jestem FACC i słysząłem że można confirmowac konto że masz jeden dzień wolny od kolejek. Próbowałem to zrobic ale pisze że podaje złe passy;/ |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#102 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 03 2006
Lokacja: Szczecin
Stan: Aktywny gracz
Imię: Paladin Darkslider
Profesja: Paladin
Świat: Danubia
Poziom: 11
Skille: 39/36
Poziom mag.: 5
|
![]() Stasio thx ;*
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 12 2004
|
![]() @up:
Znowu ktoś wie, jak mam na imię, mimo, że mu nie mówiłem... Niech to. @upup: Zajrzyj na forum podanej wyżej strony, tam wszyscy umierają w oczekiwaniu na jakieś pytanie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Exotyczny
Data dołączenia: 20 04 2005
Imię: Exorim
Poziom: 227
Skille: 105/105
Poziom mag.: 9
|
![]() Wysłałem na emaila hasło i numer i je wpisałęm i pisze że żlenawed w zmienianie hasła niemoge wejsc bo pisze że zle passy.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 12 2004
|
![]() Hmm...
A czy używasz tej metody pierwszy raz? Czy próbujesz znowu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2005
Lokacja: Czudec
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() A to mój char
![]() Biorąc pod uwagę, że urodził się w piątek to chyba nieźle ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2003
Lokacja: Szczecin
![]() |
![]()
![]() |
#108 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 03 2006
Lokacja: ~~~~~~~~
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Tocha'Junior
Gildia: Almighties Friends
Świat: Secura
Poziom: 99
Skille: 84/81
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Jak dodawac sobie attributes? bo mam 40 lvl 10 strenght a reszte po 0 ;/
I jeszcze jedno po co jest jakies Sub Race I Clan ?? Za odp z góry dziękuje. P.S. Gram od wczoraj ;P |
![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Użytkownik Forum
|
![]() Idziesz do trenerów. Co do sub-race i clan to możesz zostać wampirem/wilkołakiem i wybrać sobie klan.
![]() |
#110 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie jest. Po za tym nie stawiaj tylu emotek bo wydaję mi się, że masz mniej niż 9 lat.
![]() |
#111 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2006
Lokacja: Bytom
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Hydes Cart
Profesja: Sorcerer
Gildia: nie mam
Świat: Astera
Poziom: 20
Poziom mag.: 19
![]() |
![]() a ja się rozpisywać nie będę,tylko podam link : http://aq.battleon.com/build30/charv...?temp=17824444
![]() |
#113 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 06 2007
Lokacja: W pokoju
Stan: Niegrający
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Harmonia
|
![]() Kiedyś w to grałem
ninja 5 lvl lvl 53 zbroja shiobi shozoku,vampire slayer pare innych bronie long sword ,jakis tam co mial 34 ataku tarcze : nie pamietam ![]() pet :też nie pamieam |
![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2006
Profesja: Knight
Świat: Xantera
Poziom: 46
Skille: xx/xx
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() A oto i mój char http://aq.battleon.com/build30/charv...?temp=21481763
A tak btw. Gdzie jest ten serketny Un-trainer bo ja dobrze zrozumialem to zajmuje sie on cofaniem statów. Ostatnio edytowany przez Devil MayCry - 12-06-2007 o 17:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 07 2005
Lokacja: Sosnowiec
Imię: Koki Kalinowa
Gildia: Defenders of Ulthuan
Poziom: 62
Skille: 88/75
Poziom mag.: 17
|
![]() Jak można w tym kupić Guardiana zeby odblokować sobie inne przedmioty i misje
![]() http://aq.battleon.com/build30/charv...p?temp=3057509 Moja postać, stara, ale nie grałem ponad rok.. ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Koki Secura - 17-10-2007 o 08:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Użytkownik Forum
|
![]() Sorki, że odswieżam
Oto moja postać: Nick: Zatharin Level: 75 Klan: Aerodu Sub rasa: Werewolf All klasy na 5 lvl Build: BeastMaster Hybrid modyfied by Avalansz Staty: STR: 55 DEX: 40 INT: 50 CHA: 75 END: 50 LUK: 0 Weapons Short Sword (standardowa broń) Big 100K (wychepistra broń Darkness) Arkridge (dobra broń Ice) Dread Pirate's Cutlass (bardzo dobra broń Water) Aerodu Sword (średnia broń Wind) Thrale's Hatred (bardzo dobra broń Fire) (rare) Bad-Axe (bardzo dobra broń Energy) King's DuaLight (Dobra broń Light, świetny special) (only Werewolf) storage: Dragon King's Axe (broń dobra, potrafi zamienić w Dragon King'a) Shields Eye of Naab (konieczna tarcza od 50 lvl! potrafi regenerować życie) Paladin (dobra tarcza na element Darkness) Aerodu Shield (średnia tarcza na element Earth) Starblaze Shield (barzo dobra broń na element Light, Energy) Elven Barrier (dobra obrona tarczy) Vampiercer (ładnie wygląda ^^) Armors Leather Armor (stamdardowy armor) Necromancer Cloak (genialna zbroja ze względu na "Undead Giant") Blood Wizard Robe (dobra 2 umiejętność) Mage Robes (bardzo dobry armor dla magów) Sugar Rush Armor (dobry armor, ma specjal) (rare) Vertai Armor (nie jest zadobry ale fajnie wygląda) Spells Darkness Dragon Ambush (dobry 3 hitowy czar Darkness) Illuminate (słabsza wersja genialnego czaru, z elementu Light) Algorstorm (2 hitowy czar z elementu Ice) Blue Lightning (średni czar, 2 hitowy z elementu Energy) Riptide (bardzo dobry 5 hitowy czar z elementu Water) Zard Droppings (dabrdzo dobry czar z elementu Wind) Solar Incinerator (bardzo bardzo dobry czar z elementu Fire) Earth Rage (średni czar z elementu Earth) storage: Summon Krenos (przyzywa dobrego guesta z elementu Energy) Pets Reign Phoenix (dobry pet, hity z Ranged, element Fire) Gong of the Wind! (uber pet dla non-BeastMaster'ów, element Wind) Legal Trobble (jedyny dobry pet z elementu Light dla Facc) Yellow Muhrble (genialny pet dla BeastMaster'ów, element Energy) Asgir Monitor (dobry pet z elementu Earth, Water) (z-token) Trobble San (bardzo dobry pet, świetny specjal) Drag O'Lantern (heh pół smok pół dynia, element Fire, Earth) (rare) Protector Pet (genialny pet, na poziomie Razorclaw'a, element Earth) storage: Sea Squirt (słaby pet z Water, trzymam go bo ładnie wygląda) Miscellaneous Items Pet Whistle (idealny dla BeastMaster'ów) Light Orb (dodatkowe hity dla potworów z elementu Darkness) Bronze Sign (dodaje 40 do STR) (rare) Iron Sign (dodaje 40 do CHA) (rare) Fire Sign (dodaje 40 do LUK) (rare) Wood Sign (dodaje 40 do DEX) (rare) Water Sign (dodaje 40 do INT) (rare) Stone Sign (dodaje 40 do END) (rare) Jesli ktoś chciałby to mogę pomóc/doradzić co do gry ^^ Ostatnio edytowany przez Zatharin - 07-11-2007 o 09:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mystical Warrior
STR 175 DEX 100 INT 125 END 100 CHA 0 LUK 0 Nie polecam tego builda troche zadużo statów do wytrenowania, ale... Do 75 lvl powinienes mieć: Str 100 Dex 50 Int 75 End 50 A od 75 wytrenuj tak jak pisze w buildzie, a od 100 lvl wytrenuj Str i Int do 200 ![]() Ostatnio edytowany przez Zatharin - 04-11-2007 o 19:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 07 2005
Lokacja: Sosnowiec
Imię: Koki Kalinowa
Gildia: Defenders of Ulthuan