|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#102 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 08 2005
|
![]() Sory ale nie miałem czasu i chęci żeby czytać te wasze zauwielbiam jeść banseny posty więc pisze co następuje <muahahahahaha>
Jaki jest sens grania w Tibie? Tak samo można sie zapytać jaki jest sens grania w piłke, grania w CS czy poprostu w szachy ![]() Tibia nie jest czymś co uzależnia bardziej (przynajmniej według mnie...) od innych "rozrywek" np uprawiania sportu, spotykania sie ze znajomymi, % ![]() Każda rzecz ma sens... Ja np gram w Tibie od 3 lat z kilku powodów (nie jestem ślepy i mam prosty kręgosłup). A więc (moja polonistka by mnie zabiła <muahahahaha>) przez Tibie poznałem wielu ciekawych ludzi, z częścią się zaprzyjaźniłem, bardziej zaprzyjaźniłem się z kumplami z rl, spotkałem się z kilkoma osobami które poznałem w Tibi, nawiązałem jakieś tam kontakty, dostałem propozycje wyjechania za granice do kumpla na wakacje. Lubie też poprostu czasami sie zalogować tylko żeby pogadać... Innym razem tylko żeby komuś pomóc w tym dla tutorów i GM. Grając w Tibie ciągle mam kontakt z językiem angielskim i zawsze czegoś nowego sie naucze ![]() Nie uważam że granie w Tibie ma jakiś WIELKI sens, nie musi mieć żadnego jeżeli tylko nie zapomina się o innych rzeczach i gra z głową a nie traktuje tego jak 2 życia, Tibia nie da Ci wykształcenia ani pracy... Dla tych którzy mówią że granie w Tibie nie ma sensu mówię serdeczne STFU, ponieważ wasza gra pewnie polega na tym że siedzicie cały dzień przy kompie, jecie przy kompie, ciekawe czy czasem nie s****e koło kompa i tak po jakimś czasie grania nie macie kumpli w Tibi, nudzi wam sie expienie i trenienie i mówicie że to nie ma sensu... Gra sie dla przyjemności, nie musicie oczekiwać od Tibi że dzięki niej staniecie się "lepszymi" ludźmi, wystarczy że będziecie grali tak jak lubicie. Nie chce mi sie już pisać, chyba wszystko już powiedziałem. Jak nie widzicie sensu grania to nie grajcie, proste? Szkoda mi was bo pewnie większość osób, która tu sie wypowiadała właśnie co straciła swój wymarzony boski hilvl lub hiskila lub jeszcze coś... P.S. Nie zmuszajcie sie do gry! I jeżeli kogoś uraziłem to z góry przepraszam - wersja dla anglistów - Sorry from the mountain. ![]() Im evul huh? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#103 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2006
Lokacja: Wrocław
|
![]() Sens Gry w tibie ... Pozeracz czasu i tyle, jak bym nie gral w tibie to bym ogladal TV bo niestety zyje w dzielnicy Komputerowych maniakow, a jak ktos wyjdzie to jest Dobrze ^^
![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 07 2006
![]() |
![]() Zastanówcie się lepiej jaki jest sens wykopywania tematów sprzed półtora roku...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na emeryturze
|
![]() Według mnie żaden, jest tak ogłupiająca, że aż miło w nią pograć, oderwać się od codziennego życia
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2005
|
![]() Znowu jakiś noob uzależniony od Tibii, lub kiedyś uzależniony pisze, że Tibia to zło, lub narkotyk i tracą ludzie przy niej życie. Jak ktoś nie jest uzależniony to nie zaniedbuje obowiązków, ja gram kiedy mi się chce ile mi się chce, a nie tak, że za wszelką cene grać jak najdłużej. Jak mam coś zrobić to nie siedze przy Tibii, tylko robie, mam wolną wolę Tibia to nie jest mój bóg, tylko gra.
![]() |
#107 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 03 2005
Lokacja: Katakumby
![]() |
![]() Wedlug mnie, a przynajmniej ja tak sadze ze gram w tibie tylko dla zabicia czasu... padne odrobie zabije mnie pk zabije go potem i odrobie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#108 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 19 11 2005
Lokacja: Przechlewo
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
Co do tematu to moim zdaniem tibia niema sensu. Gra se dla "zbicia" czasu. I tyle |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Zbanowany
|
![]() Według mnie, Tibia jest "ostatnią dechą ratunku"... No bo jeśli chodzi o mnie, są wakacje, nie ma co robić na kompie, więc ściągamy Tibię i gramy... Dedniemy, to nowa klawiaturka potrzebna bedzie (xD)... No i po co to? I ja na przykład zawalam przez to naukę, obowiązki itp... Staram się zapomnieć o Tibii, ale cały czas, nawet jeśli usunę (samą Tibię, czy konto), i tak założę nową postać... Jedynym sposobem na tę nudną grę jest dziewczyna. Spacery po parku i lizanie sie (
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 12 2005
Profesja: Elite Knight
|
![]() @ do uzaleznionych ;p od Tibii
moze juz pora udac sie do psychiatry? |
![]() |
![]() |
![]() |
#111 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2006
Lokacja: United States
Stan: Niegrający
Imię: Sir Knight Dzik
Profesja: Elite Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 94
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 08 2005
|
![]() @King Mati
Właśnie nie, zależy kto jak to traktuje.... Można być typowym "ru*****em" albo traktować dziewczyny poważnie i tu sens w obu przypadkach jest inny... Więc albo jesteś tibijskim "ru*****em", nabijaczem lvl albo traktujesz to w miare na "luzie" i grasz tak żeby Ci to przynosiło przyjemność... Tibi + RL tak Tibi + Tibi nie! ![]() P.S. Nie traktujcie moich postów w 100% poważnie ![]() ![]() |
![]() |
![]() |