|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#101 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 01 2005
Lokacja: Bełchatów
Imię: Lord Paladinek
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Crystal Kingdom
Świat: Harmonia
Poziom: 148
Skille: 104/64
Poziom mag.: 22
|
![]() Mam kilka nowych zdjątek
![]() Dzisiaj nie chciało mi się wymyślać komentów ![]() Wpadłem na rybki a tu... ![]() Troszkę tu gorąco ![]() ![]() ![]() Kilka DL'i ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Enjoy ![]()
|
![]() |
#102 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 11 2004
Imię: elder druid wojtek
Profesja: Elder Druid
Gildia: Reapers Squad
Poziom: 65
Skille: 21/24
Poziom mag.: 61
|
![]() fajne sski gratz
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Zbanowany
|
![]() Ladne ss , nareszcie expisz w gore a nie padasz co 2 lvl
![]() Tak wiec gratz ![]() P.s Zobaczylem zdjecia z fibuli ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2004
Lokacja: Rzeszów
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Norrin
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Legendary Phoenixs
Poziom: 171
![]() ![]() |
![]() Burn!!!!!
Całkiem fajne mimo, iż ja za tymi czerwonymi nie przepadam ![]() Oby tak dalej ^^
![]() |
#105 |
Użytkownik Forum
|
![]() Heh, zrobiłem pare nowych zdjątek
![]() ![]() Całe 4 zdjątka z hero -.- (ciągle zapomniałem robić, pozatym siedziałem tam ~45 min bo musiałem iść do szkoły...) Dochodzimy ![]() ![]() No i drugie (i ostatnie) zdjęcie z hero w akcji :S ![]() Omg..ale fart...-.- A jak ja poszedłem do szkoły to lolkom c legi wypadły :S ![]() Na koniec...małe podsumowanie ![]() ![]() I jeszcze dwa advensiki ^.- 58 ![]() 59 ![]() Już niedługo 60 ![]() Enjoy
![]() |
#107 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2004
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
![]() Co do tematu, zrób sski z Demony za 1 lvl ![]() Tak to spox ![]() Ta harmonia... moje czasy bycia newbie x) Ostatnio edytowany przez Jerkov Thundersword - 21-10-2005 o 11:27. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#108 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() HAHA! Mam zdjątka z hero...
![]() ![]() Bez commentów bo tu niema co commntować ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Styknie tych hero... Teraz advensik ![]() 62 lv (Miałem ss'ka na 61 ale niestety usunąłem go zanim wrzuciłem na server ![]() ![]() ![]() Teraz biorę się za robienie zdjęc, i to ostro ![]() ![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() Cytuj:
![]() ~Enjoy~
![]() |
![]() |
#109 |
Zbanowany
|
![]() teraz juz jest co komentowac
![]() to strasznie uciazliwe - wrzucic skriny a tu nikt nie da komenta ![]() ![]() a co do demony to filmik plax ![]() p.s ale z ciebie ciapa ze tego adv usunales ![]() Pzdr! |
![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Użytkownik Forum
|
![]() Three new screenshots
![]() Today only advance's ![]() 80 Dist ![]() 17 mlv ( ![]() ![]() 63 lvl ( ![]() ![]()
![]() |
#113 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mówiłem, że zdjątka będą
![]() ![]() o.0 Best hit w gsa ![]() ![]() A reszta bez komentów bo nie mam czasu (i mi się nie chce ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ~Enjoy~
![]() |
#114 |
Zbanowany
|
![]() ![]() i tak nikt nie komentuje ;PPP ale gratz gratz ![]() czekamy na ten zapowiedziany juz filmik z demony... |
![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2005
Lokacja: Pl
Profesja: Sorcerer
Świat: Kyra
Poziom: 50+
Skille: 15/24
Poziom mag.: 52
|
![]() Ja skomentuje
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#116 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 05 2005
Lokacja: Szlachta Wrocław
Wpisy bloga: 1
Imię: Laughing Octopus
Świat: Guardia
|
![]() Cytuj:
Pewnie na vicie jedzie a jak mu się skonczy mana to ma manasy albo uhy ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#117 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2005
Lokacja: Pl
Profesja: Sorcerer
Świat: Kyra
Poziom: 50+
Skille: 15/24
Poziom mag.: 52
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Zbanowany
|
![]() Paladinek ma mala rozdzielczosc monitora wiec...
jedzie na vitkach a jak mana spadnie do 200~ wtedy pije to co ma ![]() P.s Zawsze nosi przy sobie pol bp mf ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nowa porcja ss'ów
![]() @Wszyscy up, do mojego ostatniego postu: To nie tak... moge otworzyć około 10 bp'ków ale te zdjęcia były robione z filmu który kreciłem i dlatego ilość bp nie jest pełna ![]() Tym razem troche dragów ![]() Jeden drag macha obok mnie swoim ogonem ale ja nie mam na to czasu... ![]() A teraz już bez komentów bo nie mam za bardzo czasu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Małe podsumowanie : ![]() Nie zwróciło się wogóle.... a na dodatek Pancras mi zakosił loota i to sprawiło, że hunt sie nie udał ani troche... No może poza tym... ![]() A to na koniec: 81 Dista ![]() ![]()
Zapraszam do obejrzenia i skomentowania moich tematów ze zdjęciami ![]() Moje zdjęcia Mine % Friend's screens ~Pierwszy Polski paladyn który zrobił deep fib solo na 52 lv ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Mitthenither - 27-11-2005 o 21:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2005
Imię: Macarton
Gildia: Black Company
Poziom: 194
Skille: 109/94
Poziom mag.: 25
|
![]() Nono Gratz!!!
Paladinek tu ja Macarton... Kiedy lecimy na tą arene w veno?? @topic ktos tam mówil "pall bloczy Guardy"?? no wiesz jak sie ma 70 shielda...(w moim wypadku 86) to moge Dl'e bloczyc... ![]() poszedlbym na Behe (chocciaz narazie mam ich dosc ![]() ![]() ![]() Pozdro |
![]() |
![]() |