![]() |
#102 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2005
|
![]() Post do kasacji
sry za cale zamieszanie jesli kogos naprawde wkurzylem to PRZEPRASZAM chyba powinniscie mi wybaczyc nie zauwazylem wczesniej tego tematu buu i nawet z wami nie moge juz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a wiem droma poprosze zeby zrobil mi grupe maniakow HeroMachine chyba ![]()
jeste Aureliunkunfun tylko zapomnialem passa do aureliunkunfuna a zapomniales haslo nie wysylalo mi na emaila hasla ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Aureliunkunfun (DruiD) - 18-03-2005 o 14:00. |
![]() |
![]() |
#103 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 08 2004
![]() |
![]() Moim zdaniem prawie każdy viking bedzie podobny i nie widze sensu robienia herosów np. vikingów, wampirów bo bedą za bardzo podobne. Ale to tylko moje zdanie a ja itak wogle tu niestartuje
![]() ![]()
#104 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2005
![]() |
![]() 4.
Viking |
![]() |
![]() |
#106 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
|
![]() Ja mogę być uczestnikiem. Mój gg to 3018290, a jedna z moich prac (mój palek):
http://img165.exs.cx/img165/9551/wafiwifithesecond5pj.png Mam nadzieję, że to wystarczy. A jak nie, to mogę uploadować jeszcze 2. @Down: Sora za nieuwagę. Ale i tak niewiele się spóźniłem... ![]() Ostatnio edytowany przez Descartes - 17-03-2005 o 19:32. |
![]() |
![]() |
#107 |
Użytkownik Forum
|
![]() Widze że pare osób jest albo ślepych albo głupich albo udają-.-.
Napiszę dla nich większymi literami. Termin zgłaszania minął 16.03.2005r. o godz 18. Nie komentujcie prac .Same prace napisane tylko przez 15(albo 16)uczestników którzy zostali już wybrani!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ehhh!!!!!!!!Nie będę patrzał na kilka stron w poszukiwaniu prac pprzez jakieś głupie komentarze.Chcesz pogadać??Od tego są epulsy i ławeczki żeby z babciami porozmawiać.Jeszcze raz proszę o pisanie postów tylko i wyłącznie przez sędziów , uczestników i założyciela tematu.......... Aureluin cos tam cos tam-.-.Przeczytaj cały temat , a nie 2 pierwsze posty .Kurde no ![]() Up@ No tak niewiele tylko 25 dodzin ![]()
NIEMOŻLIWE TO TYLKO WIELKIE SŁOWO RZUCONE NA WIATR PRZEZ MALUCZKICH,KTÓRZY GODZĄ SIĘ Z NATURALNĄ KOLEJĄ RZECZY,ZAMIAST WYKRZESIĆ SIŁY,BY JĄ ZMIENIĆ.NIEMOŻLIWE TO NIE FAKT.TO TYLKO OPINIA.NIEMOŻLIWE TO NIE DEKLARACJA.TO WYZWANIE.NIEMOŻLIWE TO POTENCJAŁ MOŻLIWOŚCI.NIEMOŻLIWE JEST CHWILOWE. IMPOSSIBLE IS NOTHING NIEMOŻLIWE NIE ISTNIEJE Ostatnio edytowany przez powrót vavca - 17-03-2005 o 21:22. |
![]() |
![]() |
#108 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 11 2004
Lokacja: Wrocław
Stan: Niegrający
Imię: Moon de'Mar
Profesja: Knight
Gildia: Flash of Anger
Świat: Shivera
Poziom: 30
Skille: 61/61
Poziom mag.: 4
|
![]() 6.
![]() Ostatnio edytowany przez Ankhaev - 17-03-2005 o 19:45. |
![]() |
![]() |
#109 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2005
Lokacja: Komórka pod schodami do nieba
Stan: Na Emeryturze
Imię: Krzeslaw on Berylia
Świat: Berylia
![]() |
![]() Odyn - najwyższy z bogów północy
Opis: Jest bardzo stary jak widac ![]() Ubrany jest w zieloną tunikę i przepasany jest czerwoną szatą W ręku dzierży miecz i błyskawicę swój atrybut. u pasa ma pochwę ( na miecz oczywiście ![]()
![]() Powyższy post jest zapewne częścią programu pt. "Chcę zostać naj użytkownikiem w przyszłym roku" ![]() Ostatnio edytowany przez Krzesław - 17-03-2005 o 21:17. Powód: Wkleiłem bohatera |
![]() |
![]() |
#110 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 06 2004
Lokacja: W bloku ;p
![]() ![]() |
![]() 8.
Ok wklejam tu mojego vikinga. Niestety nie miałem zbyt wiele czasu by go robić, więc jest jaki jest...ale sami go oceńcie ![]() ![]()
#111 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 06 2004
|
![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 04 2004
|
![]() Ostatnio edytowany przez NORMALY OBYWATEL RP - 18-03-2005 o 15:30. |
![]() |
![]() |
#113 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 09 2004
|
![]() ehhh również się tego obawiałem
![]() ![]() ![]() 11 Ostatnio edytowany przez Berburio - 18-03-2005 o 15:33. |
![]() |
![]() |
#114 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 06 2004
Lokacja: W bloku ;p
![]() ![]() |
![]() kur..wa mać!! mieliście numerki wpisywać przed postem bo tak będą prace oceniane!! więc zedytujcie i wpiszcie swój nr w kolejce
![]()
#115 |
Użytkownik Forum
|
![]() Do końca zgłaszani prac do 1 etapu jest półgodziny.Narazie 10 osób dało swoje prace.Zostało 6 , a czas jest tylko do 18 00
![]()
NIEMOŻLIWE TO TYLKO WIELKIE SŁOWO RZUCONE NA WIATR PRZEZ MALUCZKICH,KTÓRZY GODZĄ SIĘ Z NATURALNĄ KOLEJĄ RZECZY,ZAMIAST WYKRZESIĆ SIŁY,BY JĄ ZMIENIĆ.NIEMOŻLIWE TO NIE FAKT.TO TYLKO OPINIA.NIEMOŻLIWE TO NIE DEKLARACJA.TO WYZWANIE.NIEMOŻLIWE TO POTENCJAŁ MOŻLIWOŚCI.NIEMOŻLIWE JEST CHWILOWE. IMPOSSIBLE IS NOTHING NIEMOŻLIWE NIE ISTNIEJE |
![]() |
![]() |
#116 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 07 2004
Lokacja: Odległa Galaktyka
Stan: Na emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 103
Poziom mag.: 60
![]() |
![]() Mówiłem, WIĘCEJ CZASU. Ja np. prace na drugą turę wykonam, ale na trzecią się nie załapię :/ Powinno być WIĘCEJ CZASU (2-3 dni).
![]() |
#117 |
Użytkownik Forum
|
![]() I etap zakończył się 1:15 godz. temu. Sędziowie mają teraz czas na ocenianie, ja to zrobię jutro bo mam problemy z netem :/ Pomyślimy nad przedłużeniem czasu składania prac.
00:24 Acan Trian [114]: ic 00:24 Acan Trian [114]: ekspuj |
![]() |
![]() |
#118 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2005
Lokacja: Komórka pod schodami do nieba
Stan: Na Emeryturze
Imię: Krzeslaw on Berylia
Świat: Berylia
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#119 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2004
|
![]() A więc zaczynamy:
NR. 1 czyli wiking made by Thimburd. Pomysł: 9/10 -Jako jeden z nielicznych zrobiles normalnego wikinga, a nie jakiegos przepakowanego pana w zbroi. Styl: 9/10 -Ladna praca, wszystko sie komponuje... Wykonanie: 10/10 - Wszystko bardzo ładne.. ![]() Efekt koncowy: 9,5/10 -Twoj wiking bardzo mi sie podoba. Brawo Suma punktow: 37,5/40 NR. 2 czyli wiking made by Nataxoku. Pomysl: 7/10 Styl: 6/10 -Cos mi w tej pracy nie pasuje do reszty. Wykonanie: 8/10 -Wszystko ok, tylko ta zbroja nie pasuje. Efekt koncowy: 6/10 -Wiking ladny, tylko popracuj troszeczke nad dobieraniem kolorow, bo wedlug mnie tarcza za bardzo "zlewa sie" ze spodniami. Suma punktow: 27/40 NR. 4 (yyyy a gdzie nr. 3?) czyli wiking made by Cor Tibiarz. Pomysl: 6/10 Styl: 5/10 -Zbroja "niewikingowa", ale poza tym wszystko ladne. Wykonanie: 9/10 -Bardzo ladna praca, tylko jak juz mowilem, "niewikingowa" Efekt koncowy: 8/10 Suma punktow: 28/40 NR. 5 czyli wiking made by Mar Cin. Pomysl: 7/10 Styl: 5/10 -Elementy slabo spasowane Wykonanie: 8/10 - Fajne, tylko nie podobaja mi sie: twarz, dwie bronie(halabardą nie mozna walczyc jedną ręką, a toporka nie ma gdzie schowac), a takze pancerz wyglada jakby mial miejsce na biust (?). Efekt koncowy: 7/10 Suma punktow: 27/40 NR. 6 czyli wiking made by Ankhaev. Pomysl: 4/10 Styl: 4/10 -Wedlug mnie za duzo napchales w tego wikinga. Wykonanie: 6/10 -Wykonanie dobre, tylko nie podoba mi sie to, ze na pancerz luskowy (czy jak kto chce to nazywac) nalozyles skorzana zbroje. Efekt koncowy: 5/10 -Nie do konca mi sie podoba Suma punktow: 19/40 NR. 7 czyli wiking made by Krzesław. Pomysl: 9,5/10 -Wreszcie cos nowego ![]() Styl: 7/10 -Wszystko pasuje. Wykonanie: 9/10 -Nie mam wiekszych zastrzezen, oprocz, tego ze butow prawie nie widac. Efekt koncowy: 8,5/10 -Gratulacje! Suma punktow: 34/40 NR. 8 czyli wiking made by Raistlinek. Pomysl: 7/10 -Nie wiem w sumie co to, ale ciekawe. Styl: 6/10 Wykonanie: 3/10 -Tu mi sie nie podobaja kolory. Efekt koncowy: 4/10 Suma punktow: 20/40 NR. 9 czyli wiking made by Polny Lowca. Pomysl: 4/10 -Coz, co tu duzo mowic... Malo orginalne. Styl: 6/10 Wykonanie: 8/10 -Ladne tylko znowu ta beznadziejna zbroja... Efekt koncowy: 8/10 Suma punktow: 26/40 NR. 10 czyli wiking made by Normalny obywatel RP. Pomysl: 4/10 -Znowu to samo... Styl: 9/10 Wykonanie: 9/10 -Ladne, wszystko pasuje, ogolnie ok. Efekt koncowy: 8,5/10 -Ciekawe ![]() Suma punktow: 30,5/40 NR. 11 czyli wiking made by Berburio. Pomysl: 4/10 -Kolejny raz... Styl: 4/10 -Za duzo ciemnych kolorow. Wykonanie: 8/10 -Ladne, tylko on ma chyba spodnice (?)... Efekt koncowy: 8/10 Suma punktow: 24/40 Wszystkich uzytkownikow, ktorzy zglosili sie w czasie ocenilem... |
![]() |
![]() |
#120 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 01 2005
|
![]() @Arthus Drag'Tail no wiesz jak ty sobie wyobrazasz vikinga malego i chudego a nie takiego jak większosc narysowala czyli napakowanego to ok ale pomysl sobie jak w realu taki viking jak na rysunku 1 mogl utrzymac tarcze i topór i wladac tym. ja sie nie zgadzam z twoim ocenianiem bo praca 1 (bez obrazy) najmniej mi sie podoba a są prace o wiele lepsze ktore slabo oceniles. Mysle ze to bylo ukartowane
![]() edit: W ogole to jeden viking chyba 4 ma całą zelazną zbroje a jak wiemy vikingowie takich nie mieli. Wiec pytam sie czy to mają byc rysunki zgodne z prawdą czy jakies wymyslone z pistoletami itp. bo kilka prac jest bardzo ladnych zgodnych z prawda i sa slabo ocenione a takie cos jak w 1 ma 37,5. Ostatnio edytowany przez Nataxoku - 19-03-2005 o 10:26. |
![]() |