![]() |
#101 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 01 2005
Lokacja: w kopalniach Khazad-dum
![]() |
![]() Cytuj:
NIe zaraz mnie cos wezme ja mu tu daje czarno na bialym a ten dzidzius nadal placze... Jak ten homo erectus to pzreczyta skasowac posta nie chce by w temacie o papiezu dodszlo do klotni... |
|
![]() |
|
![]() |
#102 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 03 2005
Lokacja: ET Server 2.60
![]() |
![]() OMG! Papież umarł a mój kumpel "jeszcze nie wszystko stracone - mam uhy" -.-
#103 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 12 2004
Lokacja: Bydgoszcz RULEZ
|
![]() Smutne
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 03 2004
Lokacja: Kraków
![]() ![]() |
![]() Elektrokardiogram Papieża jest płaski - poinformowała telewizja TNV24, powołując się na agencję Reutersa. Wcześniej rzecznik Watykanu Joaquin Navarro-Valls mówił, że stan Jana Pawła II jeszcze bardziej się pogorszył. Dodał, że organy życiowe nie funkcjonują, a parametry życiowe są nieodwracalnie złe.
Sieć CNN, powołując się na włoskie media twierdzi, że Papież Jan Paweł Drugi zmarł. Wcześniej włoska telewizja informacyjna RA24 podała, że encefalogram papieża, rejestrujący aktywność mózgu stał się płaski. CNN podkreśla, że nie udało się potwierdzić tej wiadomości z niezależnych żródeł. Na razie nie ma żadnego potwierdzenia tych informacji z Watykanu.
#105 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2005
Lokacja: III RP
|
![]() ...To wszystko są nieoficjalne informacje, a więc Papież może jeszcze żyje (daj Boże).
#106 |
Nieobecny.
|
![]() Dzwon nie zadzwonił.
|
![]() |
![]() |
#107 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 10 2004
Lokacja: Braniewo
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Raxilon
Profesja: Knight
![]() |
![]() Papież jeszcze żyje HURA (może uznacie mnie za debila) ale mi zwisa wasza wypowiedź Ciesze się że papież żyje i niech żyje jeszcze tak długo jak tylko Bóg/zdrowie mu na to pozwoli !!!!
|
![]() |
![]() |
#108 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 10 2004
![]() |
![]() Módlmy się za papieża...
Ale z drugiej strony - tam mu będzie lepiej "Ziemia Płacze lecz Niebo się Cieszy" Ps. Polin - takiego gnojka jak ty na tym świecie nie spotkałem. Wiesz co jest największym dowodemże Bóg jest? To że Kościół jest (tzn. istnieje). Jan Paweł II to wielki człowiek i na pewno będzie mu dobrze przy Stwórcy, jego Synu, Świętm Duchu oraz Aniołac i Swiętych. ['] Ostatnio edytowany przez ZappO - 01-04-2005 o 20:59. |
![]() |
![]() |
#109 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2005
Lokacja: Stargard Szczec.
|
![]() Jak podają Polskie media - Papież żyje.
Przejmuję się tym, że umrze (chyba, że zdarzy się cud) jako człowiek. Cieszę się, jako Chrześcijanin, że niedługo będzie tam gdzie dążył... Bo czyż nasza (Mam na myśli Chrześcijan) religja nie sprowadza się do śmierci? Papież ma już zapewnione dobre miejsce w raju, powinniśmy się z tego cieszyć. |
![]() |
![]() |
#110 | |
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#111 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Stan: Na Emeryturze
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() Co z tego, że odratowali papieża ze stanu niemal śmierci, skoro przy następnym "zawianiu" znów będzie umierający.
Dajcie człowiekowi spokojnie umrzeć, on juz zrobił swoje. |
![]() |
![]() |
#112 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 01 2005
Lokacja: Białystok
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#113 |
Zbanowany
![]() |
![]() aha jescze jedna rzecz.
Nie wiem jak wy ale ja ludzi ktorzy maja i mieli avatary z Papieżem sa dla mnie smieciami i niczym wiecej przykro mi ale to prawda |
![]() |
![]() |
#114 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2003
|
![]() Cytuj:
![]() |
#115 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 01 2005
Lokacja: Białystok
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#116 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 10 2004
![]() |
![]() Jowisz napisał:
"On będzie miał tam lepiej nie będzie cierpiał na tym świecie" I tu się z nim zgadzam I jeszcze raz: Polin to Bezduszny Ciemniak. |
![]() |
![]() |
#117 | |
Nikt ważny
|
![]() Cytuj:
Narodziny to początek śmierci.
Chuck Norris też gra w Tibię. On ją nawet przeszedł. /About my Retired/Order of The Dreamers/Dziedzictwo Przodków//W "Bukowej Gościenie"/Bitwa na Grunwaldzkiej/ I shall strike down upon thee with great vengence and furious anger,
those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the LAW when I lay my vengence upon thee! |
|
![]() |
![]() |
#118 |
Zbanowany
![]() |
![]() bo na tyc avkach Papież albo strzelal fakasa albo robili mu glupuie miny albo takie zdjecia zeby go osmieszyc
np. paiez podnosi reke a ktos pisze joł albo elo ziomy... |
![]() |
![]() |
#119 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 10 2004
Lokacja: Braniewo
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Raxilon
Profesja: Knight
![]() |
![]() Powinniśmy się cieszyć z kązdej minuty życia papieża w takim stanie. Skąd wiecie że on umrze?-Zawsze jest jakaś nadzieja może i najmniejsza ale ejst i powinno się wierzyć w to że Bóg poczeka zanim zabierze go jeszcze do siebie
|
![]() |
![]() |
#120 |
eX Moderator
Data dołączenia: 31 01 2004
Imię: Dabeek
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 100
|
![]() Niepotrzebny (żeby nie powiedzieć głupi, za dużo już tego, i gorszych jego synonimów już tu napisano) temat.
Kłócenie się (na dodatek w sporej części w chamski sposób) nad umierającym człowiekiem, kimkolwiek on by nie był, jest conajmniej niesmaczne. Dajcie mu odejść w spokoju, i dajcie każdemu przeżyć to tak jak chce i potrzebuje - sobie również. |
![]() |