|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#101 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 03 2005
Lokacja: Gdynia
Stan: Na Emeryturze
Imię: DEDMICZ OF HELLZ
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Polska Rzeczpospolita Ludowa
Świat: Obsidia
Poziom: 145
|
![]() OMG...guildia 1 klasa....zryłem się troche jak to zobaczylem, ludzie (mam na mysli Heslling) zaplaćcie mu 50k bo swoim bohaterstwem tracicie.....co zyskacie ze go zabijecie jak on ma inna postac i leje na tego chara powaznie sie zastanowcie czy warto niszczyc chary? on was pozabija...Eternal jak bym mogl swojego najta na Fortere przeniesci to bym ci chetnie pomogl....i ciekawe czy to ty masz takie pvp dobre czy poprostu Heslling to banda 11 latków.....chcialbym sie z tobą na Test servie spotkac
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#102 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2005
Lokacja: Warszawa
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Van Palek
Profesja: Paladin
Świat: Fortera
Poziom: 34
Skille: sux ;]
Poziom mag.: ..
|
![]() chcialem wszystkim tym co nie wiedzial jak sprawa wyglada i trzymaja strone eternala oznajmic ze jestescie ***a.... qtasami bo jakiś noob napisal ze gildia liczy 70osób(buahahahahahah nigdy hyba 40 nie bylo)i teraz wy piszecie ze w 70 nie dajemy mu rady<no coment> ja odchodze z tej gildi bo co nie kturzy prawde muwia ze nooby sa w tej gildi bo sa.Ja chcialem udupic eternala ale bylo malo chętnych z calej gilid tylko 3 osoby chcialy mi pomuc go za***ac a reszta srala po gaciach. ja odchodze z tej gildi bo poprostu mnie szlak trafia jak widze pod gh takich noobow(nie wszyscy)ale eternal pilnuj sie bo ostro skillowalem i to ze odchodze do innej gildi to nie znaczy ze cie nie ruszam dalej mam na ciebie oko truskawa mi znikla wiec teraz ty sie pilnuj
![]() Ostatnio edytowany przez Van Gall - 29-05-2005 o 11:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#103 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ;P ..........ludzie jak to mzoliwe ze gildia kotra ma 20-30 luda nie mogla zabic typa na lvlu 40-?! ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#104 |
Zbanowany
Data dołączenia: 08 03 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Na emeryturze
|
![]() Omg szkoda ze nie gram na Forterze bo bym pomogl wybijac Eternalowi tych n00bow! Ludzie! Gildia ma ponad 70 ludzi i nie potraficie sobie poradzic z 29 levelem?? No to fajna gildie macie -.-....
@Cid tylko tak dalej!!! Stary jak sam cala gildie huntujesz to rzadzisz...level sie nie liczy! Wazne co masz w srodku! (;D) |
![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 05 2005
Lokacja: ***owo
![]() |
![]() Eteral cid Dobrze robisz tacy ludzie jak oni to powinni grysc glebe
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 03 2005
|
![]() widze że jest tu duzo osób z fortery więc może mak toś chary do pkowania i chce współnie popkować (niekoniecznie na hesslinga vo loot kiepski bedzie
![]() albo piszcie na PW Ostatnio edytowany przez blazej - 29-05-2005 o 20:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Guest
|
![]() Muahahha Helsing to raczej jacys idioci. Nie umiecie zabic kolesia 29 lvl i 70~ dista -.- Eternal tak trzymaj i powybijaj tych noobków
![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 05 2005
|
![]() ktoś tu dobrze powiedział ze mam innego chara i na tego leje. Nie bede podawał lvla bo nie o to tu chodzi
![]() ![]() ![]() A co do "hakowania" to prawda ze kolesie wchodza na kazde strony jak ktos im cokolwiek poda a jak doda ze free itans to juz pchają sie kto pierwszy wiec sie nie dziwcie ze tak to wyglada xD Watto chce abys kogos poznał pogadamy na tibi ... ;] |
![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2004
Lokacja: Kazordoon // Isara // Łódzkie
![]() ![]() |
![]() hehe cid jak ty nie powiesz to ja im powiem lvle i tak nic im nie dadzą więc bądz spokojny ;-]
skurczybyk ma ![]() 51 elite , 32 rp , i nowego 45 mastera ;] ( nowego poniewaz robil go az 2 tygi ![]() wiadomo chyba dlaczego ;] pagon wyluzuj .. nie denerwuj sie cid to cfaniaczeq i pamietam jak musialem go ratowac nie powiem na jakiej wojnie i na jakim world xD ale bilo go 20 luda a on 40 elite sie wyuhal przez 20 minut puki nie przyszlo wsparcie ;] On jest zadziora ale jak byłbyś jego friend to miałbys pewnie dobrze xD
![]() |
#110 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 05 2005
|
![]() i po ***a gadasz takie pierdoły .. z***usie .. ****a jak bede u ciebie na imieninach to masz taki w******* ze *** xD albo znowu bedziesz mi płacił 50 k za gadanie bzdur ....
pagon .. skor juz wiesz jakie mam lvle itp to czy mógłbyś skonczyć te głupie docinki ze jestem n00b i wogule ... A lvl naprawde sie nie liczy czy tez skille : Może ostatnim razem s*******ałem to fakt .. ale prawda jest taka ze pan bezelowiec skille wyzsze odemnie i jeszcze ktos tam chyba Verdo .. cos tam bili mnie mocno a nie chcialem tracic zbyt duzo uh na debilów wiec poprostu zwiałem ;] ojj wygraliscie jedno starcie skoro mieliscie przewage i lvlu .. i mieliscie w teamie pacca to ja nie rozumie .. mogliscie mnie gonic .. ile tylko chcieliscie .. ale chyba nie macie duzego doświadczenia w takich rzeczach xD jak ja to nazywam "pol n00bs" ;] pozdro jeszcze chyba 2-3 tygi i nie ma truskawy ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 02 2005
Lokacja: NibyLandia
Stan: Niegrający
Imię: Gapno
Profesja: Sorcerer
Gildia: Nie gram bo to shit :P
Poziom: XxX
Skille: na chuj
Poziom mag.: o0
![]() |
![]() Ty eteranal ... Ja jush od dawna nie jestem w heslling ... ale teraz konkretnie podaj niki charow co ci hunted daly (w grze albo pw) ... bo tesh che wiedziec dzieki komu ta gildia sie rozpadla ... ja bym jush temat closed ... bo nic wiecej nie ma dododania ... morze jakies ssy jak nooby niektóre padaja ... bo sam niektorych bym zarąbal ... < najlepsze jest to ze nawet niektorych sam jade
![]() @ Eternal ... Jezeli Ci chodzilo o to aby uje**c pare noobkow , zastraszyc ich , zrobic ze jak sie logniesz to all jest w depo albo gh ... ROZWALIC GILDIE ... to BIG GRATZ ... w/g mnie udalo Ci sie ... Ale za te 2 dedy to nie recze za siebie ... ![]() ![]() ![]() ![]()
BZDURA !!!! Ostatnio edytowany przez Sir Pagon - 31-05-2005 o 18:57. Powód: qtfa ... pisowna :/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
Lokacja: Warszawa Rembertów
Imię: Defender di'vinci
Profesja: Elite Knight
Świat: Askara
Poziom mag.: 7
![]() ![]() |
![]() Tak pagon masz racje nasza gildia rozbila sie przez cida no i jego znajomosciach.... No cóz czytaliscie kiedys poradnik ,,Wiecie chocia| co to znaczy noob?" tam jesyt napisane:
nigdy nie gardzialem swe przeciwnie sa to jedni z najlepszych jak nie najlepszi gracze wiecie czemu? Bo nie wyzynaja siebie nawzajem nie okradaja nie opuszkuja i wspomagaja siebie" a nasza gildia normalnie cala przeciwnosc jezeli cid dla ciebie rozbicie pacyfistycznej gildi n00bów to sukces to ci gratuluje....
![]() ![]() 21:10 Defender Di'Vinci [88]: juz doszlas? ![]() 11:33 Tonerro [124]: Jestes wprost zajebisty 18:46 Drago Di'Vinci [136]: just like a banshee.. your singing would kill the monsters.. lol 10:17 Pan-Eko [54]: przyjechala policjia wszyscy wstali pokazali im faki tylko i do nich jebac polisjie 10:17 Pan-Eko [54]: policja sie zesrala i pojechala |
![]() |
![]() |
![]() |
#113 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2005
Imię: Satan
Świat: Hell
Poziom: 666
Skille: 666/666
Poziom mag.: 99
|
![]() Cytuj:
Gildia wypowiedziala mu hunta probowal zalatwic to z liderem a on go zwyzywal to sie odplaca. wedlug mnie cid dobrze zrobil |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 06 2004
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny gracz
Imię: Cos, co jesz z Sosem
Gildia: Hogwart
Świat: Kyra
Poziom: 50
Skille: XxX/xXx
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Czy do tej gildi nie wchodziły przypadkiem osobym chcące mieć ładny napis obok imienia?? Bo tak to wyglada...
![]() |
#115 |
Guest
|
![]() Dajcie sobie juz spokoj, hellsing to była najgorsza gildia na forterze.
Brała każdego kto mówi po polsku... Nic dziwnego, że tak poległa |
![]() |
![]() |
#116 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2005
Lokacja: Warszawa
Imię: Van Palek
Profesja: Paladin
Poziom: 34
Skille: sux ;]
Poziom mag.: ..
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ~Loxi c*** ci w sranie pedale sam jestes noob ***any w dupe taki kozak jestes na necie ciekawe czy na pięści taki mocny jestes? Ostatnio edytowany przez Van Gall - 03-06-2005 o 19:59. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
Lokacja: Warszawa Rembertów
Imię: Defender di'vinci
Świat: Askara
Poziom mag.: 7
![]() ![]() |
![]() Powiem wam juz tylko jedna rzecz:
Temat do zamkniecia bo nie ma hesling A tera to se ludzie tlyko posty nabijaja.
![]() ![]() 21:10 Defender Di'Vinci [88]: juz doszlas? ![]() 11:33 Tonerro [124]: Jestes wprost zajebisty 18:46 Drago Di'Vinci [136]: just like a banshee.. your singing would kill the monsters.. lol 10:17 Pan-Eko [54]: przyjechala policjia wszyscy wstali pokazali im faki tylko i do nich jebac polisjie 10:17 Pan-Eko [54]: policja sie zesrala i pojechala |
![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 02 2005
Lokacja: Elblag
Stan: Aktywny gracz
Imię: Bedoctoos
Gildia: Gummi Bears
Poziom: 41
Skille: 71/68
Poziom mag.: 5
|
![]() Jak Wyzej
Pozdro All Szczegolnie Dla Gumisiow :d kondolencje dla tego pana wyzej ![]() ![]()
Hate forever FEAR !!!! Ostatnio edytowany przez Bedoctoos - 06-06-2005 o 22:16. |
![]() |
![]() |