Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Multimedia > Zdjęcia

Notki

Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 26-05-2005, 05:36   #101
Dedalek
Użytkownik Forum

Dedalek's Avatar

Data dołączenia: 09 03 2005
Lokacja: Gdynia

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Obsidia
Poziom: 145
Domyślny

OMG...guildia 1 klasa....zryłem się troche jak to zobaczylem, ludzie (mam na mysli Heslling) zaplaćcie mu 50k bo swoim bohaterstwem tracicie.....co zyskacie ze go zabijecie jak on ma inna postac i leje na tego chara powaznie sie zastanowcie czy warto niszczyc chary? on was pozabija...Eternal jak bym mogl swojego najta na Fortere przeniesci to bym ci chetnie pomogl....i ciekawe czy to ty masz takie pvp dobre czy poprostu Heslling to banda 11 latków.....chcialbym sie z tobą na Test servie spotkac pozdro

"Don't forget the success of others doesn't lessen your skills, and jealousy doesn't increase it either"
Brixx
Dedalek jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 29-05-2005, 01:14   #102
Van Gall
Użytkownik Forum

Van Gall's Avatar

Data dołączenia: 03 01 2005
Lokacja: Warszawa

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Van Palek
Profesja: Paladin
Świat: Fortera
Poziom: 34
Skille: sux ;]
Poziom mag.: ..
Domyślny c*** w dupe temu kto sprzyja eternalowi!!

chcialem wszystkim tym co nie wiedzial jak sprawa wyglada i trzymaja strone eternala oznajmic ze jestescie ***a.... qtasami bo jakiś noob napisal ze gildia liczy 70osób(buahahahahahah nigdy hyba 40 nie bylo)i teraz wy piszecie ze w 70 nie dajemy mu rady<no coment> ja odchodze z tej gildi bo co nie kturzy prawde muwia ze nooby sa w tej gildi bo sa.Ja chcialem udupic eternala ale bylo malo chętnych z calej gilid tylko 3 osoby chcialy mi pomuc go za***ac a reszta srala po gaciach. ja odchodze z tej gildi bo poprostu mnie szlak trafia jak widze pod gh takich noobow(nie wszyscy)ale eternal pilnuj sie bo ostro skillowalem i to ze odchodze do innej gildi to nie znaczy ze cie nie ruszam dalej mam na ciebie oko truskawa mi znikla wiec teraz ty sie pilnuj

Ostatnio edytowany przez Van Gall - 29-05-2005 o 11:10.
Van Gall jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 29-05-2005, 12:49   #103
Loxi
Użytkownik Forum

Loxi's Avatar

Data dołączenia: 26 12 2004
Lokacja: Ab'Dendriel

Stan: Tutor
Imię: Darshil
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Sunblade
Świat: Furora
Poziom: 64
Skille: 83/70
Poziom mag.: 17
Cool tiaaaaaaaaaaaaa....

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Van Gall
chcialem wszystkim tym co nie wiedzial jak sprawa wyglada i trzymaja strone eternala oznajmic ze jestescie ***a.... qtasami bo jakiś noob napisal ze gildia liczy 70osób(buahahahahahah nigdy hyba 40 nie bylo)i teraz wy piszecie ze w 70 nie dajemy mu rady<no coment> ja odchodze z tej gildi bo co nie kturzy prawde muwia ze nooby sa w tej gildi bo sa.Ja chcialem udupic eternala ale bylo malo chętnych z calej gilid tylko 3 osoby chcialy mi pomuc go za***ac a reszta srala po gaciach. ja odchodze z tej gildi bo poprostu mnie szlak trafia jak widze pod gh takich noobow(nie wszyscy)ale eternal pilnuj sie bo ostro skillowalem i to ze odchodze do innej gildi to nie znaczy ze cie nie ruszam dalej mam na ciebie oko truskawa mi znikla wiec teraz ty sie pilnuj
Ta masz racje jest tam paru noobkuuf.......i ty jesteś jednym z nich
;P ..........ludzie jak to mzoliwe ze gildia kotra ma 20-30 luda nie mogla zabic typa na lvlu 40-?! nice Eternal oby tak dalej
stary 29-05-2005, 14:18   #104
Mikelp
Zbanowany

Mikelp's Avatar

Data dołączenia: 08 03 2005
Lokacja: Szczecin

Stan: Na emeryturze
Domyślny

Omg szkoda ze nie gram na Forterze bo bym pomogl wybijac Eternalowi tych n00bow! Ludzie! Gildia ma ponad 70 ludzi i nie potraficie sobie poradzic z 29 levelem?? No to fajna gildie macie -.-....
@Cid tylko tak dalej!!! Stary jak sam cala gildie huntujesz to rzadzisz...level sie nie liczy! Wazne co masz w srodku! (;D)
Mikelp jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 29-05-2005, 14:31   #105
Nawi
Użytkownik Forum

Nawi's Avatar

Data dołączenia: 28 05 2005
Lokacja: ***owo

Nawi ma numer GG 0000000000
Domyślny

Eteral cid Dobrze robisz tacy ludzie jak oni to powinni grysc glebe jak sie zaczynaja to maja za swoje i nawet jak afk sa tez ich lej
Nawi jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 29-05-2005, 20:35   #106
blazej
Użytkownik forum

Data dołączenia: 24 03 2005

Domyślny

widze że jest tu duzo osób z fortery więc może mak toś chary do pkowania i chce współnie popkować (niekoniecznie na hesslinga vo loot kiepski bedzie ) Jeżeli tak to niech zagada do jannosika
albo piszcie na PW

Ostatnio edytowany przez blazej - 29-05-2005 o 20:54.
blazej jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 30-05-2005, 14:28   #107
Sir lapciuch knight
Guest

Domyślny

Muahahha Helsing to raczej jacys idioci. Nie umiecie zabic kolesia 29 lvl i 70~ dista -.- Eternal tak trzymaj i powybijaj tych noobków .
  Odpowiedz z Cytatem
stary 30-05-2005, 18:02   #108
eteral cid
Użytkownik forum

Data dołączenia: 02 05 2005

Domyślny

ktoś tu dobrze powiedział ze mam innego chara i na tego leje. Nie bede podawał lvla bo nie o to tu chodzi Van ja też ciebie mam na oku nie myśl ze ja nie przygotowalem sie do bitwy nie na marne pozyczylem od kumpla 150 k all poszlo na manaski 14 mlvl ;] nie poinformuje was kiedy 15 bo bylo by to zbyt proste sami to poczujecie ;] gdyby bardzo mi zalezało to zabijalbym na red skullu ale chce tym charem pobawic sie dluzej i dalej ośmieszac n00bów więc przeczekam red skulla ;]

A co do "hakowania" to prawda ze kolesie wchodza na kazde strony jak ktos im cokolwiek poda a jak doda ze free itans to juz pchają sie kto pierwszy wiec sie nie dziwcie ze tak to wyglada xD

Watto chce abys kogos poznał pogadamy na tibi ... ;]
eteral cid jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 30-05-2005, 18:11   #109
Eter
Użytkownik Forum

Eter's Avatar

Data dołączenia: 24 06 2004
Lokacja: Kazordoon // Isara // Łódzkie

Eter ma numer GG 5314427 Eter ma login Tlenu mortyx
Domyślny

hehe cid jak ty nie powiesz to ja im powiem lvle i tak nic im nie dadzą więc bądz spokojny ;-]

skurczybyk ma takie chary ;]
51 elite , 32 rp , i nowego 45 mastera ;] ( nowego poniewaz robil go az 2 tygi )

wiadomo chyba dlaczego ;]

pagon wyluzuj .. nie denerwuj sie cid to cfaniaczeq i pamietam jak musialem go ratowac nie powiem na jakiej wojnie i na jakim world xD ale bilo go 20 luda a on 40 elite sie wyuhal przez 20 minut puki nie przyszlo wsparcie ;]

On jest zadziora ale jak byłbyś jego friend to miałbys pewnie dobrze xD

POzdro

Powodzenia w nowym życiu
Eter jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 30-05-2005, 18:20   #110
eteral cid
Użytkownik forum

Data dołączenia: 02 05 2005

Król Ja Cie naprawde ze tak kiedys *******ne ...

i po ***a gadasz takie pierdoły .. z***usie .. ****a jak bede u ciebie na imieninach to masz taki w******* ze *** xD albo znowu bedziesz mi płacił 50 k za gadanie bzdur ....

pagon .. skor juz wiesz jakie mam lvle itp to czy mógłbyś skonczyć te głupie docinki ze jestem n00b i wogule ...

A lvl naprawde sie nie liczy czy tez skille : Może ostatnim razem s*******ałem to fakt .. ale prawda jest taka ze pan bezelowiec skille wyzsze odemnie i jeszcze ktos tam chyba Verdo .. cos tam bili mnie mocno a nie chcialem tracic zbyt duzo uh na debilów wiec poprostu zwiałem ;]

ojj wygraliscie jedno starcie skoro mieliscie przewage i lvlu .. i mieliscie w teamie pacca to ja nie rozumie .. mogliscie mnie gonic .. ile tylko chcieliscie .. ale chyba nie macie duzego doświadczenia w takich rzeczach xD jak ja to nazywam "pol n00bs" ;]

pozdro jeszcze chyba 2-3 tygi i nie ma truskawy wiec expcie expcie uzbrajajcie sie czekam moze wkoncu na lepszy loot ;]
eteral cid jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 31-05-2005, 18:49   #111
Sir Pagon
Użytkownik Forum

Sir Pagon's Avatar

Data dołączenia: 15 02 2005
Lokacja: NibyLandia

Stan: Niegrający
Imię: Gapno
Profesja: Sorcerer
Poziom: XxX
Skille: na chuj
Poziom mag.: o0
Sir Pagon ma numer GG 3460058
Domyślny hmmm ...

Ty eteranal ... Ja jush od dawna nie jestem w heslling ... ale teraz konkretnie podaj niki charow co ci hunted daly (w grze albo pw) ... bo tesh che wiedziec dzieki komu ta gildia sie rozpadla ... ja bym jush temat closed ... bo nic wiecej nie ma dododania ... morze jakies ssy jak nooby niektóre padaja ... bo sam niektorych bym zarąbal ... < najlepsze jest to ze nawet niektorych sam jade xD >
@ Eternal ... Jezeli Ci chodzilo o to aby uje**c pare noobkow , zastraszyc ich , zrobic ze jak sie logniesz to all jest w depo albo gh ... ROZWALIC GILDIE ... to BIG GRATZ ... w/g mnie udalo Ci sie ...
Ale za te 2 dedy to nie recze za siebie ... pamietasz f bomby ??

Ostatnio edytowany przez Sir Pagon - 31-05-2005 o 18:57. Powód: qtfa ... pisowna :/
Sir Pagon jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 01-06-2005, 18:44   #112
Kas
Użytkownik Forum

Kas's Avatar

Data dołączenia: 30 12 2004
Lokacja: Warszawa Rembertów

Profesja: Elite Knight
Świat: Askara
Poziom mag.: 7
Kas ma numer GG 4084463 Kas ma login Tlenu kas8_13@op.pl
Domyślny

Tak pagon masz racje nasza gildia rozbila sie przez cida no i jego znajomosciach.... No cóz czytaliscie kiedys poradnik ,,Wiecie chocia| co to znaczy noob?" tam jesyt napisane:
nigdy nie gardzialem swe przeciwnie sa to jedni z najlepszych jak nie najlepszi gracze wiecie czemu? Bo nie wyzynaja siebie nawzajem nie okradaja nie opuszkuja i wspomagaja siebie" a nasza gildia normalnie cala przeciwnosc jezeli cid dla ciebie rozbicie pacyfistycznej gildi n00bów to sukces to ci gratuluje....

21:10 Defender Di'Vinci [88]: juz doszlas? 21:10 Olena Asta [113]: dochodze
11:33 Tonerro [124]: Jestes wprost zajebisty
18:46 Drago Di'Vinci [136]: just like a banshee.. your singing would kill the monsters.. lol

10:17 Pan-Eko [54]: przyjechala policjia wszyscy wstali pokazali im faki tylko i do nich jebac polisjie
10:17 Pan-Eko [54]: policja sie zesrala i pojechala
Kas jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 01-06-2005, 18:59   #113
Michal Wladca Miecza
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 24 01 2005

Imię: Satan
Świat: Hell
Poziom: 666
Skille: 666/666
Poziom mag.: 99
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kas
jezeli cid dla ciebie rozbicie pacyfistycznej gildi n00bów to sukces to ci gratuluje....
W ktorym miejscu ta gildia byla pacyfistyczna? wiesz co znaczy to slowo?
Gildia wypowiedziala mu hunta probowal zalatwic to z liderem a on go zwyzywal to sie odplaca. wedlug mnie cid dobrze zrobil
Michal Wladca Miecza jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 01-06-2005, 19:14   #114
Raiderek
Użytkownik Forum

Raiderek's Avatar

Data dołączenia: 25 06 2004
Lokacja: Wrocław

Stan: Aktywny gracz
Gildia: Hogwart
Świat: Kyra
Poziom: 50
Skille: XxX/xXx
Poziom mag.: 6
Raiderek ma numer GG 2838473
Domyślny

Czy do tej gildi nie wchodziły przypadkiem osobym chcące mieć ładny napis obok imienia?? Bo tak to wyglada...
stary 01-06-2005, 19:39   #115
Watto
Guest

Domyślny

Dajcie sobie juz spokoj, hellsing to była najgorsza gildia na forterze.

Brała każdego kto mówi po polsku...

Nic dziwnego, że tak poległa
  Odpowiedz z Cytatem
stary 03-06-2005, 19:48   #116
Van Gall
Użytkownik Forum

Van Gall's Avatar

Data dołączenia: 03 01 2005
Lokacja: Warszawa

Imię: Van Palek
Profesja: Paladin
Poziom: 34
Skille: sux ;]
Poziom mag.: ..
Evul

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez eteral cid
ktoś tu dobrze powiedział ze mam innego chara i na tego leje. Nie bede podawał lvla bo nie o to tu chodzi Van ja też ciebie mam na oku nie myśl ze ja nie przygotowalem sie do bitwy nie na marne pozyczylem od kumpla 150 k all poszlo na manaski 14 mlvl ;] nie poinformuje was kiedy 15 bo bylo by to zbyt proste sami to poczujecie ;] gdyby bardzo mi zalezało to zabijalbym na red skullu ale chce tym charem pobawic sie dluzej i dalej ośmieszac n00bów więc przeczekam red skulla ;]

A co do "hakowania" to prawda ze kolesie wchodza na kazde strony jak ktos im cokolwiek poda a jak doda ze free itans to juz pchają sie kto pierwszy wiec sie nie dziwcie ze tak to wyglada xD

Watto chce abys kogos poznał pogadamy na tibi ... ;]
No to czekam na ciebie i odpłace ci sie za moich kumpli kturzy z toba polegli a tak wogule to hellsa juz nie ma ale jest inna z tymi samymi hmmm ludzmi(w tym sporo noobów) dlatego tam juz nie ide ale czekam na ciebie czekam
~Loxi
c*** ci w sranie pedale sam jestes noob ***any w dupe taki kozak jestes na necie ciekawe czy na pięści taki mocny jestes?

Ostatnio edytowany przez Van Gall - 03-06-2005 o 19:59.
Van Gall jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-06-2005, 20:28   #117
Michal Wladca Miecza
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 24 01 2005

Imię: Satan
Świat: Hell
Poziom: 666
Skille: 666/666
Poziom mag.: 99
Domyślny

@Van Gall
OMG nastepny noob dostaje w **** w tibi i chce to na rl roztrzygac....
LUDZIE TO TYLKO GRA
Michal Wladca Miecza jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-06-2005, 20:32   #118
Rybzor
CS Tibia.pl Team

Rybzor's Avatar

Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1

Stan: Początkujący
Adres Jabbera do Rybzor
Domyślny

ładnie ich pozabjales
Rybzor jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 04-06-2005, 14:23   #119
Kas
Użytkownik Forum

Kas's Avatar

Data dołączenia: 30 12 2004
Lokacja: Warszawa Rembertów

Świat: Askara
Poziom mag.: 7
Kas ma numer GG 4084463 Kas ma login Tlenu kas8_13@op.pl
Domyślny

Powiem wam juz tylko jedna rzecz:
Temat do zamkniecia bo nie ma hesling
A tera to se ludzie tlyko posty nabijaja.

21:10 Defender Di'Vinci [88]: juz doszlas? 21:10 Olena Asta [113]: dochodze
11:33 Tonerro [124]: Jestes wprost zajebisty
18:46 Drago Di'Vinci [136]: just like a banshee.. your singing would kill the monsters.. lol

10:17 Pan-Eko [54]: przyjechala policjia wszyscy wstali pokazali im faki tylko i do nich jebac polisjie
10:17 Pan-Eko [54]: policja sie zesrala i pojechala
Kas jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 06-06-2005, 22:14   #120
Bedoctoos
Użytkownik Forum

Bedoctoos's Avatar

Data dołączenia: 24 02 2005
Lokacja: Elblag

Stan: Aktywny gracz
Imię: Bedoctoos
Gildia: Gummi Bears
Poziom: 41
Skille: 71/68
Poziom mag.: 5
Domyślny

Jak Wyzej
Pozdro All Szczegolnie Dla Gumisiow :d

kondolencje dla tego pana wyzej wladco miecza az 800k ?

FEAR !!!!

Ostatnio edytowany przez Bedoctoos - 06-06-2005 o 22:16.
Bedoctoos jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania