![]() |
#101 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() @SadeXoVe:
1) Wara mi od Kennego ![]() 2) Na budowie pracujesz, że tak ciągle tym betonem lejesz na około? 3) Rzeczą ludzką jest błądzić, a jak się pisze jeszcze pod wpływem emocji (gdy taki mały wypierdek cię naprzykład zdenerwóje kretyńskimi komentarzami) to można chyba popełnić błędy ortograficzne... 4) Co do ava, to była tak zwana Ironia 5) Komix jeszcze się nie ukazał a dla ciebie to już beton (+ metr mułu ![]() @Lim, udn Shan: czekam na komix z niecierpliwością ![]()
|
![]() |
#102 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 01 2005
Lokacja: Araraquara, Brazil
Stan: Na Emeryturze
Imię: Neaniver
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Eternal March
Świat: Aldora
Poziom: 53
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#103 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 05 2004
|
![]() @limenu
chyba ty nie wiesz co to jest ironia. slowniczek prosze... Cytuj:
@neaniver alez jestes pr0 i wogole misq -.- SZKODA GADAC Z FRAJERAMI (czyli musze uznac rozmowe z toba za zakonczona, prosze) @wieszok 1. ok 2. ok niech ci bedzie: "suchar" 3. taa alez limenu jest dorosly ja nie moge ![]() ![]() 4. chyba ty nie wiesz co to jest ironia. slowniczek prosze... 5. chyba dno i metr mułu? no niestety glupota sie szerzy czekasz na komiks z niecierpliwoscia zeby moc popisac "o maj slit gat! ale dopre spadlem z krzesla i se zlamalem rzoladek! kul komiks jol i fogle" ty tez jestes pr0 i wogole misiek, jestes zabawny jak nie wiem usmialem sie przy punkcie 2 =] widac glupota sie szerzy, lizodup klasyczny jestes -.- @shanaveal (tak to sie pisze?) uznales mnie za glupiego (nie doslownie oczywiscie) wiec odpowiadam ci na poziomie jaki uwazasz ze mam kochany, a tak na serio to sie zdenerwowalem, przykro mi ze nie przeklinalem jeszcze bardziej zeby dac ci satysfakcje (a twoim rodzicom powod zeby ci neta odlaczyc ![]() ktos jeszcze chce mnie poobrazac? walcie smialo przyjme kazda dawke glupoty i betonu (jestem bojownikiem na swietej wojnie z betonami) PORAZ KOLEJNY PISZE EOT - wiecej juz nie napisze chyba ze mnie ktos obrazi ![]() Ostatnio edytowany przez SadeXoVe - 09-07-2005 o 17:43. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 03 2004
|
![]() Oh my gosz.. za długo przytrzymałem Alt.. koniec świata, jestem analfabetą... Gosz kill me blix!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#105 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 01 2005
Lokacja: Araraquara, Brazil
Stan: Na Emeryturze
Imię: Neaniver
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Eternal March
Świat: Aldora
Poziom: 53
|
![]() Yeah! I love when real 'pr0s' call me pr0&misiek!
Az czuje ze sobie w podpisie cos napisze ![]() ![]() Ale Wie~ i lim~ - szkoda gadac z frajerami... Cytuj:
/bez odbioru/
![]() |
![]() |
#106 | |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Cytuj:
Ad4. Nice, teraz zamiast lać na około betonem będziesz rzucać słownikiem? Jak byś nie zauważył wyraz "Ironia" jest również linkiem do wyjaśnienia... Ad.5 To znowu była tak zwana ironia (chcesz słowniczek, czy już masz, bo tak nimi rzucasz, że chyba masz całą księgarnie...) <- to również jest ironia... Na komiks czekam by go przeczytać, nie mam w swoim nawyko komentowania jakichkolwiek komiksów internetowych... Danke, że wywaliłeś mi tyle komplementów ![]() ![]() *-nein! plxx! pojechałeś mi po psychice tym wizwiskiem na posiomie zerówki! jak ja się teraz pozbieram?! Psychologa mi trzeba ![]() ![]() ![]()
Kłócenie się na forum jest jak uczestniczenie w paraolimpiadzie, może i wygrasz, ale nadal będziesz zacofanym -.-" Ostatnio edytowany przez Vanhelsen - 09-07-2005 o 19:17. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#107 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 01 2005
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
Przestancie sie wszyscy klocic, bo robicie to beznadziejnie ;p. Zaczelo sie od tego, ze Sade~, wymyslil, iz ten komiks o kartoflach moze byc taki jak wiele innych i Shan~ troche za ostro mu odpowiedzial(imo), dalej Sade~ juz zupelnie stracil nerwy i zaczal bluzgac. Pozniej dolaczylo sie kilka osob i byla walka na jakze "wazne" argumenty typu: a ty masz brzydki avatar! a ty robisz bledy! rodzice cie nie wychowali! wez sie zamknij gowniarzu! itp. dalej doszly pseudosmieszne riposty innych userow nie zwiazanych w sytuacje. Radze wam albo spokojnie dalej rozmawiac albo siedziec cicho, bo przyjdzie moderator i wam posty pokasuje ![]() Btw Grafiki ladne ![]()
![]() |
![]() |
#108 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 07 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Calmerczyk
Profesja: Elder Druid
Świat: Calmera
Poziom: 42
Poziom mag.: 44
![]() |
![]() Prace naprawde sa fajne... ale brak w nich tekiego błysku... Najbardziej podoba mi sie Twoj toprór..
5/6 za cieniowanie (moglo byc duzo lepsze) 5/6 za pomysł Suma = 10/12 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 05 2004
|
![]() @Neaniver
kochanie ![]() i jestes mega super ziom bo pokazujesz nade mna swoja wyzszosc popisujac sie tym ze umiesz napisac cos po angielsku (kongratulejszyns) ![]() @Galarion rzadzisz koles - jakby co to to nie jest ironia @Wieszok tak widac tez nie wiesz co to ironia co do ad5. kolejny beton (przepraszam mialem nie lac betonem wiec moze porzucam sucharkami? moze ktos jest glodny na tym forum wiec "suchar") cholera mialem nie pisac ![]() jeszcze jedno EOT - teraz to juz nie napisze chocbyscie mnie zbluzgali;p Ostatnio edytowany przez SadeXoVe - 09-07-2005 o 23:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() <BUMP>
Prawdopodobnie za pare dni dam wstępniaka. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |