|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#101 |
Użytkownik Forum
|
![]() czy wy kiedykolwiek uzywaliscie ue (nie na ots)?
to wcale nie jest takie megasuperextra uzywa sie tego niezwykle zadko i wcale nie najczesciej na wojnach zwykle do czyszczenia ostatnich pomiesczen na questach np. orc fortres w normalnej walce nie jest to oplacalne (kosztuje 1200many) zastanowcie sie co mowicie |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#102 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 21 11 2005
Lokacja: Białystok/Brussel
|
![]() Cytuj:
po 1 tak uzywalem ue w rlu po 2 ue jest spoko wlasnie dlatego co mowisz lassto romki or something na wojnach sie tego nie uzywa bo to smierdzi (bijesz swoich) ale np w pkowaniu w 2 osoby albo samemu przydatne jak niemozecie mu comba walnoc za all hp wienc juz sie tak nie uzalaj a i co ty bys chcial zeby to bylo moze dalej za 800 many ? xDDDDDD i tak dobze jest ;p |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 07 2006
Stan: Aktywny gracz
Imię: Xaaroo
Profesja: Druid
Świat: Refugia
|
![]() Teraz uhy nie maja juz wymagan mlvl ale za to lvl, niby trudniej bo tak na 11 lvl (wymagania many) mozna bylo juz robic uhy, teraz potrzebny jest lvl 24. Co w tym czasie robic?! Dobry druid czy sorc nie zajda daleko bez dobrego mlvl przy huncie. Teraz do SD potrzebny jest 40lvl+. Teraz dopiero mozna sie zastanowic co lepsze, czy sorc czy druid, druid zanim wbije 40 lv.+ moze byc 100x bogatszy od sorca i wiesz ile moze wtedy kupic SD
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#105 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#106 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 07 2006
|
![]() Też gram druidem(Danubia), mi się dobrze gra, 2 dni mam 14 lev i jakies EQ.
![]() ![]() Danoobia ROX ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 07 2006
|
![]() Druid nie jest monotonny
ale cza umieć grać ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 05 2006
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
Świat: Elysia
Poziom: 74
Poziom mag.: 66
|
![]() Nie no...Niektóre posty mnie normalnie załamują...To przecież oczywiste,że jak się nie umie grać to Druid jest monotonny!Każda profesja jest monotonna jak się nie umie grać...
Prawdziwa gra Druidem zaczyna się dopiero po 50-60 lvl'u.Dlatego irytują mnie posty,że ktoś zrobił 20 lvl i wypowiada się że Druid jest monotonny... Zróbcie 60 lvl i wtedy się wypowiedzcie... Pozdro. |
![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 07 2006
|
![]() Lol. Zaczyna sie po 60 bo go wbiłes? Moim zdaniem druidem gra sie dobrze juz na 35lvlu.Po updacie można przynajmniej z visa huntować, a to monotonne nie jest.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Legionowo
Stan: Niegrający
Imię: Dobrzejszy
Profesja: Paladin
Gildia: ';..;'
Świat: Xerena
Poziom: 64
Skille: 81
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() oj dajcie sobie siana z tymi uhami?? a co sorc zadnych run nie moze tworzyc ze jakas kaleka bidula z niego?? jak dla mnie to jak chcesz sie brac za druta to obowiazkowo pacc bo inaczej to sobie uszki mozesz porobic dla innych charow ;//
"Istnieja dwie bezgraniczne rzeczy - wszechswiat i ludzka glupota. Chociaż co do wszechswiata nie jestem calkiem pewien... " (ALBERT EINSTEIN ) ------------------------------------------------------------------------------- |
![]() |
![]() |
![]() |
#111 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#112 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2005
Lokacja: Zabrze
Stan: Niegrający
Świat: Aldora
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Guest
|
![]() heh... wypowiem się tyle - druid jest niepełny... mag ma własne użyteczne bojowe czary tylko dla swej klasy... pal też chyba ma... BA! zdaje mi się że nawet knigth ma własne użyteczne walce zaklęcia(mam skleroze więc nie pamiętam...)... a druid nie ma żadnego poza bezużytecznymi truciznami - dlatego jest taki monotonny...
a przecie przyroda dostarcza inspiracji destrukcyjnych !! tornada !! trzęsienia ziemi !! powodzie !! susze i inne !! tyle potęgi jest w naturze !! ale nie - producenci zadecydowali inaczej - ma leczyć i basta !! to jest chore... owszem można pokonać inne postacie ale gdy poziom i sila ekw ta sama to nie ma rady... druid jest jak miecznik bez nogi - by dobrze działał potrzebuje czyjejś nogi (protezy ![]() należało by dodać 1-2nowe czary przy nast. update... oto moje propozycje 1 - Gniew korzeni opis - przywołuje ostre korzenie na wskazaną kratkę (są ostre jak szpikulce) - jest to czar podobny do field z opóźnieniem... można się schować za węgłem i rzucać pod nogi przeciwnikom (ma pewne opóźnienie pozwalające trafiać innych w ruchu...) doliczyć do tego że to spontan o średnim zużyciu many wysokim levelu nauczenia i kosztach w gp oraz dobre obrażenia (fizyczne) to otrzymamy ciekawy czar... 2 - Spopielenie czar spontan... nieco droższy w manie od gniewu korzeni choć jest on natychmiastowy - dość średnie obrażenia + możliwość podpalenia osobnika czyni ten czar atrakcyjnym.. ale uwaga - istnieje ryzyko ze się sami podpalimy !! (podpalenie tym czarem nie da się usunąć... działa przez pewien czas więc może być groźnie) 3 - PACC - Grom z jasnego nieba spontan o dużym zużyciu many - wali z pewnym opóźnieniem we wskazane miejsce piorun - całkiem spore pole rażenia choć im dalej tym dmg mniejsze... postacie w centrum - trupy ^^ (to tylko przykłady - mam zbyt wybujałą wyobraźnię...) |
![]() |
![]() |
#114 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 05 2006
Imię: Devseth
Profesja: Elite Knight
Poziom: 100
Skille: 83/81
|
![]() zeby mieć je za prawie darmo
16:55 GM Camlost on Menera [2]: are you using a bot? 16:55 Devseth [82]: no • Błogosławiony niech będzie człowiek, który nie mając nic do powiedzenia, powstrzymuje się od dania nam słownego dowodu na to.• |
![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 04 2007
Lokacja: w domu xD
Imię: Co cie to? ^.-
Profesja: Elder Druid
|
![]() 2@up:
Ty z druida chcesz maszynke do zabijania zrobic?! Mogli by jakies runki specjalnie dra druida zrobic, cos jak uh ale tylko druidzi mogli by tego używac, i żeby było od uh o 1,0 lepsze wtedy na hunty będą chcieli z druidem chodzic bo ma te runki i sio itp. ... ![]() ![]() ![]() Jak wymieniłes u góry ta ziemia to powodzie lawa itp. czemu by nie? ale po co to do ofensywy urzywac? ![]() Na przykład bariere co odpędza potworki bliżej od ciebie niż6x6 tych kratek w tibi. Albo żeby mógł robic taką jakby osłone która go ochrania i ekipe w razie niebezpieczenstwa na 30 sekund, ale zabierało by to strasznie dużo many... można se przez ten czas mane podladowac etc. chodzi mi o mur obronny z ziemi ![]() Albo jakies doladowania dla knighta np: mana shielda, za uderzenia traci druid mane a nie knight życie (choc to troche glupie...) Mam mase innych pomysłów ale nei chce mi sie pisac... Mi to pasuje że druid jest defensywny ale niech go w tę strone ulepszą po co ofensywa?? skoro jest dobra defensywa ![]() Ostatnio edytowany przez dartra111 - 14-07-2007 o 23:39. |
![]() |
![]() |