|
|
#101 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2005
Lokacja: Bartoszyce
|
Cytuj:
----------------------------------------------------------------- EDIT: mozliwe, że Karlos poprostu czyta mi w myślach, rozmawiałem z nim na gg i wydaję się, że jest bardzo miły i uczciwy, więc wycofuję swoje domysły xD tak jak powiedział Karlos możliwe, że myślimy na jednych falach więc przepraszam Karlos i powowdzenia w dalszych kolejkach xDOstatnio edytowany przez zimne_piwo - 19-09-2005 o 20:50. |
|
|
|
|
|
|
|
#102 | |
|
Redaktor
Data dołączenia: 16 04 2005
Lokacja: Knurów
|
Cytuj:
thx |
|
|
|
|
|
#103 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 10 2004
Lokacja: Krakow
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Knight
Świat: Nebula
Poziom: 52
|
No czyli tak zadnych wynikow nie kopiowalem
Jakie argumenty? No jakie praktycznie tylko takie ze jestem w czlowce po co mialbym teraz tracic wszystko? Chociaz nie mowie ze krwi mi napsules Zimne Piwo co do klonowania Tobylo najdluzsze kilkanascie minut w moim zyciu Aha jeszcze jedno żądam oficjalnych przeprosin na pismie i na stronie glownej Tibi.pl :> Temat uwazam za zamkniety Nie jestem Clonerem zpytajcie Zimnego :>
|
|
#104 | |
|
Użytkownik Forum
|
Cytuj:
wysłałem Ci na pm link do wyników z tej rundy xD Ostatnio edytowany przez zimne_piwo - 19-09-2005 o 21:00. |
|
|
|
|
|
#105 | ||
|
Tupac Legacy
Data dołączenia: 05 12 2004
Lokacja: Olsztyn
Stan: Na Emeryturze
Imię: Midurion
Profesja: Elder Druid
Świat: Furora
|
Cytuj:
Mi tez plx Mysle, ze Zimne_Piwo nadaje sie na osobe zliczajaca wyniki ;] Jest uczciwy, zyczliwy, sprawiedliwy etc. bla bla bla. ![]()
|
|
|
|
#106 |
|
Użytkownik Forum
|
ee tam :> :>
|
|
#107 | ||
|
Użytkownik Forum
|
Cytuj:
<nie zdradzę jakie bo ktoś wykorzysta to przeciwko mnie> zliczać chaiłem i chcę, więc jeżeli organizatorzy chcą to moge pomóc zawsze, w zapisach na pomocnika niesty trochę się spóżniłem.... dałem link do wyników dla Kamosa, więc chyba niedługo dadzą wyniki, jak by pm nie doszło to pisac na gg jestem niewidoczny xD Cytuj:
50k wystarczy? ... mylić się to ludzka rzecz, ja poprostu stwierdziłem, że jesteś za miły na oszusta...<moja wada wyszła na jaw, tak tak, to jest ufność - łatwowierność> Karlos .....BIG SORRY ![]() |
||
|
|
|
|
#108 | |
|
Użytkownik Forum
|
Zimne Piwo, mialy byc oficjalne przeprosiny na pismie, i na stronie glownej Tibia.pl, Tibia.com, Onet, Wp, Interia i ... google
Btw. Ile jeszcze kolejek zostalo do konca? Cytuj:
Peace and Love (and ave satan 666 )
|
|
|
#109 |
|
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
Przeczytajcie ten artykuł. I teraz co zrobimy w przypadku gdyby mecz rzeczywiście został powtórzony.
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! |
|
|
|
|
#110 |
|
Użytkownik Forum
|
Ja proponuje mecz w tej kolejce "wykasowac" a w nastepnej kolejce dac 10 meczy + 1 powturzony = 11...
@Edit: Oczywiscie jak mecz BĘDZIE powturzony... ![]()
Ostatnio edytowany przez Karlos - 20-09-2005 o 08:31. |
|
|
|
|
#111 |
|
Użytkownik Forum
|
wątpie by mecz powtórzono....a real i tak jest tak słabej formię, że znów przegra xD ja bym nic nie zmieniał tylko dał wyniki kolejki i typy następnej xD
|
|
|
|
|
#112 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk
|
@Raul: zasady jak w Toto-mixie - liczony jest wynik po 90 minutak, bez mozliwosci zmienienia go. Czyli powtorzzenie meczu nas nie obchodzi
![]() @Piwo: przeslij mi wyniki na PM, albo na gg. Ostatnio ledwo sie z czasem wyrabiam, wiec mozesz pomoc nam podliczac punkty ![]()
|
|
#113 |
|
Zbanowany
|
huhu 1 raz wygrałem<jupi>Czekam z niecierpliwością na nową kolejkę
![]() btw.apropo meczu Real vs Espanyol jeśli będzie powtórzony to sprawiedliwości stanie się zadość 8 kolejka jest lipna... ![]() Ostatnio edytowany przez pawelekthedruid - 20-09-2005 o 16:58. |
|
|
|
|
#114 |
|
Użytkownik Forum
|
wysłałem plik z wynikami do Kamosa xD
to są chyba błędy jakie zauważyłem na pierwszy rzut oka...: vaviec w ogólnej punkt więcej, Crowned 9 pktów w tej kolejce, Lord Dreathan 8 pktów w tej kolejce, i chyba coś jest nie tak u Mafussa.... dokładniej popatrze póżniej, bo mam trochę lekcji do odrobienia ![]() EDIT: typy już czekają w notatniku xD heh nie mogę się doczekać piątku xD Ostatnio edytowany przez zimne_piwo - 20-09-2005 o 19:24. |
|
|
|
|
#115 | |
|
Tupac Legacy
Data dołączenia: 05 12 2004
Lokacja: Olsztyn
Stan: Na Emeryturze
Imię: Midurion
Profesja: Elder Druid
Świat: Furora
|
Chyba kazdy przyzna, ze ta kolejka byla najzwyklejsza sposrod wszystkich. Nie tylko ja ale wiekszosc z prowadzacych osob zajela dalsze miejsca, a 1 zajal pawelekthedruid który wczesniej nie mial az takich dobrych wynikow. Gratulacje
![]()
|
|
|
|
#116 |
|
Użytkownik Forum
|
skopiowal! skopiowal!
![]()
|
|
#117 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 03 2005
Lokacja: Miasto
Stan: Na emeryturze
Imię: Hubbert (powód: hack)
Profesja: Paladin
Gildia: -
Świat: Pacera
Poziom: 41
Skille: 75/63
Poziom mag.: 18
|
No, Adi w tej kolejce zagłosował wczesniej, clonerzy - Do Boju !!!
ps Tylko pamietajcie, że osoba zlapana teraz chyba bedzie dyskwalifikowana ![]()
|
|
#118 | |
|
Użytkownik Forum
|
Cytuj:
<joke>@Adi nom trochę się pośpieszyłeś xD mogłeś potrzymać nas w niepewności...ale ja w tej kolejce typuję całkiem inaczej, więc albo Cię dogonię albo Ty się wybijesz za granice osiągalną dla zwykłych śmiertelników ![]() |
|
|
|
|
|
#119 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2005
Lokacja: 5:!
Stan: Niegrający
|
proponuje żeby zimne_piwo zastąpił mnie w liczeniu głosów, bo niestety ja niebede mial czasu, bo albo wyjazdy albo nauka
|
|
|
|
|
#120 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 03 2005
Lokacja: Miasto
Stan: Na emeryturze
Imię: Hubbert (powód: hack)
Profesja: Paladin
Gildia: -
Świat: Pacera
Poziom: 41
Skille: 75/63
Poziom mag.: 18
|
Piwo, piwo, nie klonowałem przez wszystkie kolejki to nie mam zamiaru tego robić dwie przed końcem, wyniki robilem sam to że to adiego podobne to uwazam za przypadek, jeśli byśmy szukali to u kazdego mozna znalesc podobne wyniki ;] nie oskarżajmy sie nawzajem a sam jestem przeciwny klonowaniu wyników lidera, nie klonuje i nie bede
stop clonerom ![]()