|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#101 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2006
Lokacja: Rybnik
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() Bardzo bym prosił (szkoda, że tylko prosić mogę), aby nie dawać "sztucznych" postów, tzn. takich w którym jest tylko komentarz bądź rozmowa. Fajnie będzie, jeżeli każdy Wasz post wzbogacicie o jakiś screen, w końcu to temat o SSkach z Rookgardu, co nie?
![]() Awans na lvl 35. ![]()
![]() |
|
![]() |
#102 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2004
|
![]() Witam wszystkich. Dawno tu nie zaglądałem. Powiem więcej... nigdy tu nie byłem ;p ale nie wszystko stracone ^^. Dam teraz moje ss'ki
![]() ![]() De'bove znowu nas wyśmieje ("pajace") ale i tak dam ![]() Zabawa była przednai no i zarobek 300gp... ale jak zwykle to co dobre szybko sie konczy... zalogowal sie "nab" i po zabawie ^.- ![]() Tutaj zaś bylismy na Mh ![]() ![]() Narazie tyle ![]() ![]()
![]() |
#103 |
Użytkownik Forum
|
![]() no niestety jak kazdy wie... Nie tylko na rooku sa adv i fajne zabawy... Sa tez upokorzenia spowodowane tym ze... grasz an rooku. Oto jeden z wielu przykladow zachowan "zalosnych dzieci" (bo jak inaczej mzona to nazwac o.O?)
![]() ![]() Niestety... istnieja tacy ludzie... Ciach...Ciach...Ciach...Ciach...Ciach...Ciach...Ci ach...Ciach...Ciach...Ciach...Ciach...Ciach...Ciac h... Przepraszam za 2 posty pod soba... Ciach...Ciach...Ciach...Ciach...Ciach...Ciach...Ci ach...Ciach...Ciach...Ciach...Ciach...Ciach...Ciac h...
Lord Paciek -=Rookslayer=- 24 lvl 20/25-Club/Shield 18 Distance Isara Rook ![]() ROOK RULLEZ! ![]() http://s2.*********.pl/bite/c.php?uid=94869 <<Wejdz to dostane zloto ;< Ostatnio edytowany przez Prus - 08-02-2006 o 16:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 11 2005
Imię: Gandalf Rzebrak
Profesja: Rookstayer
Gildia: Vampires
Świat: Isara
Poziom: 43
|
![]() Tia, Nooby' czy jak to nazwales 'zalosne dzieci' staja sie plaga tu
![]() Ale nic na to nie poradzisz :/ Oo a tu maly advancik ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wielkie Gratz! jak zwykle dla Ciebie "Ciociu" ^^. Imponujesz mi ;> ale nadal nie mam motywacji do tego zeby expic ;p (powiedz mi kiedy bede mial 30lvl przeciez to wiesz
![]()
![]() |
#106 |
Guest
|
![]() ![]() ![]() Oby tak dalej gogogogo do 100 lvl ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2006
Lokacja: Rybnik
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() ![]() Ahh jak ja chce 50 lvl ![]()
![]() |
![]() |
#108 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 07 2005
Lokacja: Kaczory
Stan: Aktywny gracz
Imię: James Howk
Profesja: Knight
Gildia: \./
Świat: Kyra
Poziom: 8
Skille: 42/40
Poziom mag.: 3
![]() |
![]() No najs najs. Gdybym mial fotki to bym je dal ;p. I własnie tu pojawia sie moje pytanie czy gra moze tu ktos z was na novej ( oczywiscie rookstayer) i pomuglbym mi w zdobyciu eq expienie itp. ;]
![]() |
#109 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 01 2006
Lokacja: Find me if you can
|
![]() Rookguardian de'Bove, czy mogłabyś dać screena z twoim eq?
Ale nie zakładaj jak na złośc jacketa, tylko pokaz jakie eq nosisz zawsze.
![]() |
![]() |
#110 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2005
Lokacja: Dark Dimension - Plains of Shadows
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Patrz nick.
Świat: Antica
Poziom: N/A
Skille: Zmienne
Poziom mag.: ..
|
![]() @up
Lol, jakie eq można nosić na rooku oprócz najlepszych itemów tam dostępnych, tzn. katany, studded legów, chain armora, leather bootsów, legion helmeta, copper shielda i ew. łuku i strzał w bp? Chyba tylko jak GM ci da (albo lootniesz poison daggera lub jakiś ammy, co jest NIEZWYKLE trudne). Pomyśl zanim nabijesz post. @ topic Niedługo kolejne ssy
![]() Wkurzyłem, pochwaliłem, obraziłem kumpla? Podoba/nie podoba Ci się coś we mnie/moim avatarze/stylu pisania itp? Wyraź to TU, wstawiając mi notę. ----(\_/) <=(x.x)=|-o - Stop zającom w podpisach! --- (> <) |
![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 07 2005
Lokacja: Kaczory
Imię: James Howk
Profesja: Knight
Gildia: \./
Świat: Kyra
Poziom: 8
Skille: 42/40
Poziom mag.: 3
![]() |
![]() A jak myślisz w jakim eq chodzi?? Napewno nie ma jakiegos evul eq na rooku ( tak mysle
![]()
![]() |
#112 |
Użytkownik Forum
|
![]()
![]() |
![]() |
#113 |
Użytkownik Forum
|
![]() dajcie chlopakowi spokuj
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Prezes Supportu
Data dołączenia: 14 09 2005
|
![]() Plx do Moderatorów: Skasujcie tego mojego posta... Niechcący podałem złe linki...
Ostatnio edytowany przez Kshaq - 23-02-2006 o 16:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Guest
|
![]() To ja też dam coś od siebie
![]() 1.Moj master z rooka awansuje na 9 lvl ![]() ![]() 2.A tutaj awansuje na 10 lvl ![]() ![]() 3.A tutaj mamy 20 lvl shielingu ![]() ![]() 4.A tutaj 11 lvl xD ![]() 5.12 lvl ![]() 6.15 dist lvl ![]() ![]() 7.A tutaj mamy 17 lvl dista ![]() ![]() 8.13 levelek ![]() ![]() 9.Tutaj nowy loot ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2006
Profesja: Elite Knight
Świat: arcania
Skille: 85/85:O
|
![]() czemu rookstayer uzywa light hacka?? neiwiem nie umiecie rzucic torch na ziemie czy co ze musicie uzywac programikow -.-. niechce nikogo obrazac a tylko zachecic by szanowani rookstayerzy uzywali torchow a nie udowadniali ze ich na nie niestac
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Rycerski Cinek - 21-02-2006 o 13:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2005
Lokacja: Dark Dimension - Plains of Shadows
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Patrz nick.
Świat: Antica
Poziom: N/A
Skille: Zmienne
Poziom mag.: ..
|
![]() @up
Po prostu udowadniają że są za skąpi na torche albo bardzo wygodniccy i im się nie chce. Niestety.. @topic Starego rookstayera mi haknęli to robię nowego. Fuksem itemy miałem w depo.
![]() Wkurzyłem, pochwaliłem, obraziłem kumpla? Podoba/nie podoba Ci się coś we mnie/moim avatarze/stylu pisania itp? Wyraź to TU, wstawiając mi notę. ----(\_/) <=(x.x)=|-o - Stop zającom w podpisach! --- (> <) |
![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2004
|
![]() 23.02.2006 10:34 You advanced from Level 73 to Level 74.
Tym samym awansowalam na II miejsce w swiatowej czolowce Rookstayerow: 1. Sunrise - 90 - Antica 2. Rookguardian de'Bove - 74 - Isara 3. Payton - 73 - Antica 4. Sporro - 62 - Chimera ![]()
![]() |
![]() |
#119 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 10 2004
Lokacja: Toruń
Imię: Elune priest
Profesja: Elder Druid
Gildia: Edoras Defenders
Świat: Azura
Poziom: 40
Skille: 20/23
Poziom mag.: 50
|
![]() Wielkie Grazt dla ciebie! NIe wiem jak mozna nabic TAKI lvl na rooku, no ale co, ze ci sie chce... Wielki podziw i respect
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 12 2005
Lokacja: Kraków
Imię: Pior'firebladde
Profesja: Elite Knight
Gildia: Observators
Świat: Thoria
Poziom: 48
Skille: 73/70
Poziom mag.: 5
|
![]() Gratz...., czekamy na pierwszego 100IvIa na roku ciekawe czy będzie kiedyś 200
|
![]() |
![]() |