![]() |
#101 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Stan: Na Emeryturze
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() Stairway to heaven.
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#102 |
Zbanowany
Data dołączenia: 20 11 2005
Lokacja: Wrocław
Stan: Niegrający
|
![]() 1. Gentleman-Superior
2. Gentleman-True Love 3. Gentleman-Leave us Alone 4. Bob Marley- I shot the sheriff 5. Bob Marley- No woman No cry 6. Jamal- Słowo 7. Erykah Badu feat. The Roots- You got me 8. Manu Chao- Bongo Bong 9. Jamal- Halo Halo Wbrew pozorom, nie jestem rastamanem ![]() Ostatnio edytowany przez Virius the Master - 02-05-2006 o 13:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Zbanowany
Data dołączenia: 28 02 2006
Lokacja: SK Collective
|
![]() Limp Biskit - Eat you alive!
Linkin Park - In the end Linkin Park - Numb Linkin Park - Crawling Linkin Park - From the inside Linkin Park - Breaking the Habit Kalwi & Remi - Explosion |
![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2004
Lokacja: Jastrzębie Zdrój Kolor skóry: Biały!
Imię: Gieksa Jastrzebie
Profesja: Knight
Świat: Celesta
Poziom: 8
Skille: 23/25
Poziom mag.: 1
|
![]() PFK - Nowiny
i nie chce mi się dalej pisać ![]()
![]() |
#105 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2004
Lokacja: Nowhere
Stan: Aktywny Gracz
Gildia: Band of Brothers and Sisters
![]() |
![]() No dobra.
Era - Voxifera Era - Misere Mani Era - The Mass Vangelis - Conquest of paradise Vangelis - Chariots of fire Red Hot Chili Peppers - Can't Stop Red Hot Chili Peppers - Don't forget me Red Hot Chili Peppers - This is the place Blink 182 - Roller coaster Blink 182 - Please take me home Coldplay - Fix you Oasis - Wonderwall Green Day - Holiday Green Day - Wake me up when september ends Nickelback - Savin'me No.. Bym mógł wypisać tu mase innych utworów ale komu będzie chciało się to czytać ; )
![]() |
![]() |
#106 |
Fallen Angel
|
![]() Iron Maiden - Face in the Sand, Dream of Mirrors
HammerFall - Fury of the wild Manowar - Swords in the wind, Dawn of battle Helloween - Push, If I could fly Kult - Generał Ferreira, Spowiedź Święta Stare Dobre Małżeństwo - U Studni, Piosenka dla Wojtka Bellona Green Day - She's a rabel, Castaway Elektyrczne Gitary - Dzieci, To już jest koniec
![]() |
#107 |
Użytkownik Forum
|
![]() Eminem - When I am gone
Eminem - My name is Eminem - Mockingbird Eminem - Just lose it Eminem - Like Toy Soldiers Eminem - My Dad's Gonna Crazy Eminem - White America I jeszcze kupa piosenek Slima o których aktualnie nie pamiętam.
![]() |
#108 |
Master Alucard
|
![]() Realia troche sie zmienily:
1. Behemoth - Grom, 2. Rootwater - Hava nagila, 3. Behemoth - Conquer All, 4. Children of Bodom - Black widow 5. Rammstein - Hilf mir, 6. Rammstein - Wo bist du?, 7. Metallica - Nothing else matters, 8. Metallica - The Unforgiven 9. Nightwish - Moondance, 10. Vader - This is the war, 11. Vader - Lead us!!!, 12. Helloween - The invisible man, 13. Helloween - Occasion Avenue, 14. In flames - Episode 666, 15. Nevermore - Sentient 6.
I am Sirius son I am the infinite space I am the most conquering One Ostatnio edytowany przez Shinjix - 21-05-2006 o 01:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2004
|
![]() "Dziewczyna z remizy".
![]() |
#110 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 04 2006
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Dragonhearts
Świat: Candia
|
![]() 1. Linkin Park - In the end
2. Linkin Park - Numb 3. Green Day - Wake me up when september 4. Black eyed peas - Pump it 5. Eminem - When I'm Gone |
![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2005
Stan: Usunięty
|
![]() Aktualnie mogę non-stop słuchać Moonspell - Blood Tells.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
|
![]() Haaaaava Nagila Hava Nagila!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2006
Stan: Aktywny gracz
Imię: xedhgyr zezathyn
Gildia: gildie poszukam na 30lvl
Świat: Pandoria
Poziom: 21
Skille: 60/59
Poziom mag.: 3
|
![]() ich troje-follow my heart!!!!!!!!!111111oneoneone
![]() ich troje-nanana(polska wersja libemach spass) lordi-hard rock hallelujah(od wczoraj)
oficjalna polska strona najlepszej gry na...bądźmy skromni-świecie NIE dzieciom neostrady NIE ludziom chorym na dyslekcje,dysgrafie i inne dysmózgowie TAK opcji szukaj TAK opcji edite post możecie mnie zbesztać ale to i tak mój ulubiony zespół!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() @edited, gusta się zmieniają
![]() Iron Maiden: - CAŁA dyskografia. Metallica: - CAŁA płyta Ride The Lightning - Master of Puppets - Nothing Else Matters - Seek And Destroy - Hit The Lights Black Sabbath: - Paranoid - Sabbath Bloody Sabbath - Iron Man Ostatnio edytowany przez ripper - 22-07-2006 o 13:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 08 2005
![]() |
![]() Aktualnie przeżywam In Extremo - Erdbeermund i ich cała płyta nowa i stara.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 05 2006
Stan: Na emeryturze
|
![]() No to zaczynamy
![]() Iced Earth - Angels Holocaust Iced Earth - Pure Evil Iced Earth - Wolf Demons & Wizards - Blood on my Hands Demons & Wizards - Winter of Souls Kamelot - March of Mephisto Blind Guardian - Mirror Mirror Blind Guardian - Battlefield Rhapsody - Holy Thunderforce Rhapsody - Triumph for my Magic Steel Oczywiście to nie wszystkie utwory z mojej playlisty. Gdybym chciał wymieniać wszystkie, które mi się podobają wypisałbym ZNACZNIE więcej tytułów ;P |
![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 04 2006
Lokacja: Gorlice
Imię: Zell
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Nightmare Souls
Świat: Refugia
Poziom: 121
Poziom mag.: 70
|
![]() Nie ma nic lepszego jak TOMCRAFT - OVERDORSE
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2003
|
![]() to ja tez sobie apdejtne... ale ze wymienianie utworow zajelo by mi duzo czasu, to wypisze sobie ulubione albumy (bo w zasadzie ulubione utwory pochodza z plyt, ktorych w calosci moglbym sluchac godzinami, dniami, tygodniami...)
Frontside - Zmierzch Bogow Caliban - Shadow Hearts Bloodhound Gang - Hooray For Boobies The Dust Brothers - Fight Club Soundtrack (!!!) KoRn - Take A Look In The Mirror Metallica - Reload (kto by pomyslal, zeby na starosc Metallica zaczela mi podchodzic... god, starzeje sie) Moby - Hotel Rammstein - Reise, Reise Sevendust - Next Terror - One With The Underdogs The Offspring - Americana Papa Roach - Infest Roadrunner United - The All-Star Sessions Agnostic Front - Another Voice Jest tego jeszcze troche, ale po co generowac zbedne kilobajty... |
![]() |
![]() |
![]() |
#119 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2004
Lokacja: Jastrzębie Zdrój Kolor skóry: Biały!
Imię: Gieksa Jastrzebie
Świat: Celesta
Poziom: 8
Skille: 23/25
Poziom mag.: 1
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |