![]() |
#102 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2005
Lokacja: Wrocław
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Hmm... Co do grafiki to nie mam ci nic do zarzucenia, wiem, że ty to potrafisz, a tego tematu nie trzeba już rozwijać. A jeśli chodzi o tematykę to... hmm... no cóż... ja tam nie nawidzę takiej kosmicznej taplaniny w krwi... mnie tam przyszłość nie rajcuje... Jakakolwiek będzie i jakkolwiek ją sobie wyobrażamy.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 07 2005
Lokacja: Chodzież
![]() |
![]() Tiaaa zniknelem... mam nadzieje ze nie znajda mnie w kawałkach
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2004
![]() |
![]() :O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O
Na jakim programie ty to robisz ??? O.o
GRUPA TEA TIME REKRUTUJE ; ) OTWARTA DLA WSZYSTKICH FANÓW SPANIAŁEGO NAPARU POSIADAJĄCEGO PONAD DWA TYSIĄCE LAT TRADYCJI. http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126 Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła? http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841- Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#105 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() Up:
Top Secret Cytuj:
Ty ! Nie zdradzaj ;P . Zobacze, zastanawiam się nad twym losem jak narazie, (raczej pesymistyczna przyszłość widoczna jest). Kolejna część? Długo ;P (kilka dni ... ). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Tiaaa strzelec ktory wcale nie strzelal eeeeextra (nie no ja tam rzeznicki komandos i bede w bazie szybciej niz wy <joke>)
PS: ty tak na serio to mowisz?? ![]() @down juz lepiej ![]() Ostatnio edytowany przez Darth Ryba - 23-11-2005 o 22:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() up:
Tia... no ale dam Ci szanse zabłyśnięcia... jako Hero, zobaczysz ;P . |
![]() |
![]() |
![]() |
#108 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 01 2005
Lokacja: Toruń
Gildia: Ziomy HH
Świat: Polska
Poziom: Big
Skille: Ręka
|
![]() Cytuj:
![]() <Darth Ryba>-Nieeeeeee!!!! ~Bumbumbum!!!~ <Avager, Baradax albo ktoś inny> O nie! Poświęcił życie żeby nas ratować ![]() Oki, a co do fake'a to boski, ale troche za dużo gadają... Zaczynasz akcje... Ale więcej akcji!!! MORE! MORE! MORE!
![]() |
![]() |
#109 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 05 2005
Lokacja: Nowhere
Stan: Na emeryturze
|
![]() Mam właśnie okienko w zajęciach na uczelni, więc dorwałem się do ichnego kompa. Stary, RZĄDZISZ!! Ten fake jest boski! Kurcze, od przybytku pochwał głowa nie boli, ale dawaj dalej! Nadal nie ocenie, bo jako taka powinna obejmować całość dzieła, a nie jego fragment. Trzymaj się i nie trać formy
![]()
![]() |
#110 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2004
Lokacja: Kwidzyn
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
Co do samego fake, nareszcie się akcja zaczyna, fajnie jest, fajnie. Tym razem prawie nie mam się do czego doczepić po za tym, że raz napisałeś "yells" z dużej litery (na 7 zdjęciu.) Aha, nie obrazisz się jak wstawię kawałek screenu 12 do podpisu? ![]()
i'm not the percent you think survives i need sanctuary in the pages of this book. gestating with all the other rats nurse said that my skin will need a graft. i am of pockmarked shapes The vermin you need to loathe. Ostatnio edytowany przez Aval'yah - 24-11-2005 o 13:12. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: Płock
![]() |
![]() Nie no III część the best narazie
![]()
![]() |
#112 |
Użytkownik Forum
|
![]() zarombiste
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#113 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
niee, nie obraże się ;P Wiem że źle napisałem..ale było już po fakcie (tekst był dawno już wstawiony... a nie chciało mi się przepisywać ;P ). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 05 2004
|
![]() 4 ever the best ots<5 slow>
![]() EDIT: @Aval dokoncz czesc Noob Killera bo to drugi swietny fake;O Ostatnio edytowany przez Knight Patryk - 24-11-2005 o 14:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 06 2005
Lokacja: Sztockholm
![]() |
![]() Avager... Jestes The best fejkowiec, [Joke mode on] oczywiscie po mnie [Joke mode off].
Tylko znowu trzeba bedzie czekac na nastepna czesc ;P
![]() |
#116 |
Guest
|
![]() Spoko.
Rób dalej ! |
![]() |
![]() |
#117 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() To jak Avager? Nie chodzisz teraz do szkoły?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() krótko i na temat:
Chodze |
![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2004
|
![]() Słodziutkie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2005
Lokacja: Rabka-Zdrój
![]() |
![]() Tak beznadziejnego fejka to ja nigdy niewidziałem... Oczywiście to jest żart
![]() A to prawda: Ten fake jest najlepszy na forum ![]() ![]() ![]() PS. Ta ostatnia część, bardzo przypomina mi Alien versus Predator... Ale nieważne ![]() ![]()
![]() |