![]() |
#101 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 02 2005
Lokacja: Kazordoon
Stan: Aktywny gracz
Imię: Zirgin
Profesja: Sorcerer
Świat: Balera
Poziom: 20
Skille: 19/21
Poziom mag.: 21
|
![]() Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Mar Cin - 30-01-2006 o 20:28. |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#102 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 01 2006
Lokacja: szczecin
Imię: Piotr Pogoniarz
Profesja: Knight
Świat: refugia
Skille: skilluj
|
![]() sa serwy gdzie ktos ma thunder hammera np. na arcani ma go van hels'ing zwą go tam hummerman
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Lokacja: Elbląg
Gildia: Children of Chaos
Świat: Refugia
Poziom: 66
Skille: 75/85
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Moim zdaniem Khundahamar powinien zostać dodany jako broń do wyboru w Annie. Raczej niesprawiedliwe jest to ze taki Kina walacy z Axe'a to ma SCA, z Sworda SOV'a a taki z cluba co... gówno
![]() ![]()
![]() |
#104 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#105 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 01 2006
Lokacja: Tg
Stan: Na Emeryturze
Imię: Valde Erum
Profesja: Paladin
Świat: Refugia
|
![]() Wielu ludzi w tym temacie mówi że TH jest dostępny tylko z orsha.
Według mnie jest na niego quest tylko nikt niewie gdzie i jak go wykonac a może TH jest za bramkom lvl 999 ![]()
![]() |
#106 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 05 2006
|
![]() Witam!!!
Teraz ja dodam cos od siebie. Otoz moim zdaniem TH powinien byc mozliwy do wygrania w jakims quescie nalepiej innym niz Anhi spojrzcie tylko na skul staff przecierz jego staty sa zalosne ja wiem ze fajnie wygloda ale to nie wyszystko. Stworzylem nowego knechta i wybralem cluby narazie mam jeszcze slabe skile ale ja chce cwiczyc cluby i ich uzywac a nie pocwiczyc np do 70 i wtedy zmienic na swordy bo nie ma zadnych dobrych broni. Albo przecierz ten jeden pkt atk roznicy miedzy sov a th to minimalna roznica a po za tym jak komus to sie nie podoba niech spojrzy ile wazy th a ile sov. A jesli nie th to powinna zostac dodany nowy club albo przynajmniej quest na silver mace dla postaci tak na ~80 lev. Ktos napisal ze dla takiego soprca na 200 lev wand of inferno jest do dupy czlowieku ty myskl taki koles juz dawno nie uzywa rozgi tylko wali z hmm i sd dla niego rownie dobrze moglo by nie byc rozg. Zreszta gdy on zaczynal grac to zapewne tych rozg nie bylo tylko uzywal jakijs broni np clubow. Mowicie ze sroce sa teraz udupieni lepiej sporzcie jak taki knecht jest udupiony nie posiada zadnej pozodnej broni. Choc moze sie myle moze jest quest na th i silver mace w sumie po co cipy mialyby robic tak slaba klase broni. Koncze juz i mam nadzieje ze chociaz czesc z Was zrozumiala o co mi chodzi POZDRAWIAM |
![]() |
![]() |
![]() |
#107 | |||||
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]() |
![]() |
#108 |
Użytkownik forum
|
![]() czlowieku co ty gadasz skul staf i bs takie same staty ???
Skull Staff atk:36 def:12 Bright Sword atk:36 def:30 nie no rzeczywiscie zero roznicy po co komu 18pkt defa wiecej. po za tym knightem wcale nie jest tak latwo i tanio expic najpierw np. musisz nabic skile co nie jest takie latwe przychodza jakies glaby co ci traina wybija nie no po prostu cud miod i orzeszki a i jeszcze to ze ciogle musisz dbac o to zeby miec najlepszy equip |
![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 05 2006
Świat: Xerena
|
![]() Ale różnica defa jest mało odczuwalna, tak samo jak różnica ataku fa i bs/ss.
Tak musi dbać o eq, tylko że je kupi a potem dba tylko o UHy i ewentualnie o runy wspomagające. A taki Sorc/Dru musi całą kase wydawać na runy. Pall musi wydawać na amunicje i runy. I nie tak jak knight kupi broń i expi tylko cały czas, inni kase wydaja na amunicje. Potem wychodzi, że to knight wychodzi najtaniej. Ostatnio edytowany przez Xepr - 05-06-2006 o 20:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Użytkownik forum
|
![]() wiesz po czesci masz racje jednak zwroc uwage ze jak np. skilujesz sorcem/drutm ( robisz mlvl) to tez tak jakbys zarabial bo przecierz runy mozesz sprzedac. A co do topicu chodzi mi tylko o to zeby cluby nie byly taka beznadziejna klasa broni a po za tym Th jest tak naprzwde identyczny z SCA i SOV
|
![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 06 2006
Lokacja: Wawa
Stan: Niegrający
|
![]() Thunder Hammer wypada z orsshabala
![]() ![]()
![]() |
#112 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 03 2006
|
![]() "
Cytuj:
zgadzam sie w 100% z toba ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 01 2006
Profesja: Druid
Świat: Titania
|
![]() nie musisz mieć bardzo dużego lvela, wystarczy baaaardzo dużo złota
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#114 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2005
Lokacja: Wrocław
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 04 2005
Lokacja: Lublin
Imię: Caldris Elethird
Gildia: Union Youth
Świat: Morgana
Poziom: 32
Skille: 69/69
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Najleprza bron do cluba dostepna jest hammer of wrath wypada z faraona Omruc .
Ostatnio edytowany przez Gorn - 13-06-2006 o 22:45. |
![]() |
![]() |