Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Multimedia > Fake'i

Notki

Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 10-12-2005, 00:11   #101
Rohen
Użytkownik Forum

Rohen's Avatar

Data dołączenia: 19 10 2005
Lokacja: Doki...

Stan: Aktywny gracz
Wyślij wiadomość przez ICQ do Rohen Rohen ma numer GG 8666502 Rohen ma login Tlenu Tlen is stupid Adres Jabbera do Rohen
Domyślny

Hhaha jak byś nie wiedział Historię (pewnie nie raz napisałeś Chistorię - lol), miałem 5 z histy, a przedewszystkim z I i z II wojny Światowej. Bismarc był pancernikiem hurra!, no popatrz... a ja myślałem, że okrętem , nie pamiętałem dokładnie Bismarca, więc zajrzałem na PEWNĄ stronę "pseudohistoryczną"... dalej już chyba wiecie...

Co do faka... wiem, zazdrocisz mi talentu wiem wiem , no cóż... mogę tylko powiedzieć, że PIER..DOLE was w dupkę :* (do tych co im sie w główkach poprzewracało i piszą, że jestem nazistą )... no coments.
Sarki za blody aly mam dyslekcje, downa, wodoglawie, hifa, ejca, raka piersi, podraznienia macicki, porozenie mozgowe, ajchaimera, chorobe wscioklych krow, wscieklozne, parkonsne, padaczki, paraliz glywy, ptasko grype, wade serco, jedna nogy krutsza od drugijo metr.
Zaluje ze jestem Polakiem...
Rohen jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 10-12-2005, 01:45   #102
Lord Mati
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 19 11 2005
Lokacja: Pl

Profesja: Sorcerer
Świat: Kyra
Poziom: 50+
Skille: 15/24
Poziom mag.: 52
Domyślny

ss sa za***iste oby tak dalej
Lord Mati jest offline  
stary 10-12-2005, 10:37   #103
Oerta
Zbanowany

Oerta's Avatar

Data dołączenia: 06 01 2005
Lokacja: Guild Wars

Stan: Aktywny Gracz
Świat: Guild Wars: P
Poziom: 20
Oerta ma numer GG 8324646
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rohen
Hhaha jak byś nie wiedział Historię (pewnie nie raz napisałeś Chistorię - lol), miałem 5 z histy, a przedewszystkim z I i z II wojny Światowej. Bismarc był pancernikiem hurra!, no popatrz... a ja myślałem, że okrętem , nie pamiętałem dokładnie Bismarca, więc zajrzałem na PEWNĄ stronę "pseudohistoryczną"... dalej już chyba wiecie...
O LOL!!!Jakbyś niewiedział też mam same 5 i kilka 6 z Histy,miałem też pierwsze miejsca w konkursach szkolnych-.- i jednym z nich była II WŚ.A jeżeli nie wierz to pancernik to też okręt.Tylko,że tak sie nazywają te potężne okręty Wojenne.I musiałeś zajrzeć na stronke,jak ja to wiedziałem już w czwartej klasie-.-,więc stul pysk.

Cytuj:
Co do faka... wiem, zazdrocisz mi talentu wiem wiem , no cóż... mogę tylko powiedzieć, że PIER..DOLE was w dupkę :* (do tych co im sie w główkach poprzewracało i piszą, że jestem nazistą )... no coments.

Czego mam ci niby zazdrościć??Umiem tworzyć fake.A co do efektów specjalnych to sie narazie ucze na GIMP'ie.
Oerta jest offline  
stary 10-12-2005, 13:53   #104
Rohen
Użytkownik Forum

Rohen's Avatar

Wyślij wiadomość przez ICQ do Rohen Rohen ma numer GG 8666502 Rohen ma login Tlenu Tlen is stupid Adres Jabbera do Rohen
Domyślny

@UP

Lol... czy ja mówiłem do ciebie?, nie .

@Topic:
Kolejna część niebawem
Sarki za blody aly mam dyslekcje, downa, wodoglawie, hifa, ejca, raka piersi, podraznienia macicki, porozenie mozgowe, ajchaimera, chorobe wscioklych krow, wscieklozne, parkonsne, padaczki, paraliz glywy, ptasko grype, wade serco, jedna nogy krutsza od drugijo metr.
Rohen jest offline  
stary 10-12-2005, 15:31   #105
Rohen
Użytkownik Forum

Rohen's Avatar

Domyślny

Cos mi się z tibia.pl dzieje... srry...
Rohen jest offline  
stary 10-12-2005, 16:03   #106
Oerta
Zbanowany

Oerta's Avatar

Data dołączenia: 06 01 2005
Lokacja: Guild Wars

Stan: Aktywny Gracz
Świat: Guild Wars: P
Poziom: 20
Oerta ma numer GG 8324646
Domyślny

@Up: A to srry tak to zabrzmiało jakby to było do mnie.
Oerta jest offline  
stary 10-12-2005, 17:38   #107
Rohen
Użytkownik Forum

Rohen's Avatar

Domyślny

Nie, to było do Markiza .
Rohen jest offline  
stary 10-12-2005, 18:31   #108
Baradax
Użytkownik Forum

Baradax's Avatar

Data dołączenia: 12 06 2005
Lokacja: Sztockholm

Baradax ma numer GG 10159461
Domyślny

No, no fake ladny

Tylko ten Hitler wyglada, jakos tako... zloto?

Ale coz. Tam gdzie atakuja troche pustkowie jest, mogles dodac wiecej detalow.

Ps. Avager, tez uwielbiam ten cytat, gdy gram w Call of Duty 2 czasami specjalnie przegrywam i mam nadzieje ze to on wyskoczy na ekranie
Baradax jest offline  
stary 10-12-2005, 19:08   #109
Gesiu of Galana
Użytkownik forum

Data dołączenia: 08 12 2005

Profesja: Paladin
Gildia: nie :P
Świat: Galana
Poziom: 16
Skille: 60/37
Poziom mag.: 10
Problem to smieszne!

Nie mam nic przeciwko tobie ale wez przestan fake jest nawet nawet ale zmien lepiej tematyke bo to wysmiewanie sie jest zachowaniem dla lepiej zrob fake z innego okresu jak juz tak bardzo ci zalezy
Gesiu of Galana jest offline  
stary 10-12-2005, 22:15   #110
Markizek
Użytkownik Forum

Markizek's Avatar

Data dołączenia: 16 10 2005
Lokacja: Zgierz (Wiocha?)

Gildia: A cioto?
Świat: Silvera
Poziom: 37
Skille: 71/39
Poziom mag.: 13
Domyślny

Cytuj:

Gdybys ****a wiedzial to Bismarck to jest pancernik czyli okret, pewnie babie od hosty dales flaszke i 5 dostales bo twój poziom hostori jest ŻALOSNY
nie wim czego mam zazdroscic glupoty???? buaahahaaahahahah

Go,go,go,go to 50 lev!!
Markizek jest offline  
stary 10-12-2005, 22:42   #111
Nightwalker
Użytkownik Forum

Nightwalker's Avatar

Data dołączenia: 19 08 2004
Lokacja: Wrocław

Domyślny

Życzę ci dziecko, byś został wysłany na front. Zobaczyłbyś co to jest wojna.
Wystarczy pograć w Call Of Duty by ieć napiastkę tego, co dzieje się na wojnie.
Nightwalker jest offline  
stary 10-12-2005, 22:43   #112
Rohen
Użytkownik Forum

Rohen's Avatar

Domyślny

Głupoty? - nie talentu . Dobra skończ już bo tak sieskłada że ja miszkam dosc blisko ciebie... nie żebym cie straszył, ale... nie podoba ci się - nie konmentuj.
Rohen jest offline  
stary 10-12-2005, 23:50   #113
czarownik iwanow
Użytkownik Forum

czarownik iwanow's Avatar

Data dołączenia: 18 06 2004
Lokacja: Silesia

Profesja: Master Sorcerer
Świat: Pacera
Poziom: 67
Skille: 21/27:]
Poziom mag.: 60
Domyślny -.-

Omg czytam te komenty i widze ze same weterany i magistry tutej... Pograli w Cod, MOHAA czy innego wolfa, obejrzeli Szeregowca i Pearl Harbor i jush wiedza jak to wygladalo. Jeden madzejszy od drugiego. Nic jeno pouczenia. A ilu z was ksiazke jakas przeczytalo? Ktokolwiek czytal wspomnienia jakiegos zolnierza z frontu? Nawet autor tego kretynskiego tematu ma w avatarze morde jakiegos zolnierzyka ze szpilu... No panowie szlachta z czym do Unii?

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Nightwalker
Życzę ci dziecko, byś został wysłany na front. Zobaczyłbyś co to jest wojna.
Wystarczy pograć w Call Of Duty by ieć napiastkę tego, co dzieje się na wojnie.
/\
tragedia... wlasnie o tym mowie. W tym waszym wspanialym CoD w jednej z kampanii gra sie zabolami w innej ruskami... No sry ale jesli ktos ma jako takie chociazby pojecie o historii to zrozumialby dlaczego ta gra ze wzgledow historycznych jest denna wiec jak moze pokazywac cos z ktorejkolwiek z bitew?

Ostatnio edytowany przez czarownik iwanow - 10-12-2005 o 23:52.
czarownik iwanow jest offline  
stary 10-12-2005, 23:55   #114
-=HuRu=-
Użytkownik Forum

-=HuRu=-'s Avatar

Data dołączenia: 08 01 2005
Lokacja: Na PrZeStrZeNi ZieMi ;d

Stan: Niegrający
Imię: Arthe
Profesja: Knight
Gildia: Naction
Świat: Refugia
Poziom: 47?
Skille: 80/80+
Poziom mag.: 5
-=HuRu=- ma numer GG 6609057
Domyślny

fake b. ładny 9/10 obsadzony w normalnym temacie w moim miemaniu, Hitler też był człowiekiem jego nazistowska wizja lepszego świata dla ludzi o nordyckich rysach twarzy przerodziła się w częściową zagładę dla reszty europy nie będącej w sojuszu z Dojczlandem ;d
@ EDIT (UP): nie twierdze żę Hitler był wzorem do naśladownictwa etc. ale to co zapoczątkował go przerosło, pozatym nieQtóre historyczne badania dowodza że był niepoczytalny.

Cytuj:
(\_/)
(O.o)
(> <)
To jest króliczek. Skopiuj go do swojej sygnaturki aby pomóc mu w zawładnieciu światem!!!

Ostatnio edytowany przez -=HuRu=- - 10-12-2005 o 23:58.
-=HuRu=- jest offline  
stary 11-12-2005, 00:02   #115
Majines
Użytkownik Forum

Majines's Avatar

Data dołączenia: 20 01 2005
Lokacja: Grudziądz

Stan: Niegrający
Majines ma numer GG 280336
Domyślny

1. Samo to, że jest o Hitlerze wzbudza we mnie niesmak...
2. Zrobiłeś fake o mordach miliony ludzi wzbudza we mnie niesmak...
3. Za dużo filmów... ta modlitwa przypomina mi scene z "Rayana"...
4. Wykonanie dość dobre (statek słaby, mało tibijski)...
stary 11-12-2005, 08:22   #116
Ignatius Fireblade
Użytkownik Forum

Ignatius Fireblade's Avatar

Data dołączenia: 17 05 2005
Lokacja: Nowhere

Stan: Na emeryturze
Domyślny

@Iwanow
Cóż, mówisz całkiem logicznie. Gry nie mogą dać nawet namiastki tego horroru. Filmy już powoli dają radę, ale i tka jedynie w książkach czuć ten bród i odór krzepnącej krwi... Polecam wszystkim "Cienką czerwoną linię" Jamesa Jonesa. Przeczytajcie, a później mówcie, że gry to dają.

BTW. Z tematu o fake'u zrobił się jeden wielki offtopic. Powiedzcie mi, czemu ciągle powtarzacie w kółko jedno i to samo? (OMG. ale muł, jak morzesz [błąd zamierzony], hitler kaput, itd.) Myślę, że do autora dotarło to za pierwszym razem... Wieci co jest w tym wszystkim najgorsze? Nawet nie chce się wam zmienić/zmodyfikować argumentów =.= . Przez to dyskusja zamienia się w echo.

@Rohen
Rób dalej, nie przejmuj się nimi (acz konstruktywna krytykę trzeba przyjąć i rozważyć).
stary 11-12-2005, 08:39   #117
Markizek
Użytkownik Forum

Markizek's Avatar

Data dołączenia: 16 10 2005
Lokacja: Zgierz (Wiocha?)

Gildia: A cioto?
Świat: Silvera
Poziom: 37
Skille: 71/39
Poziom mag.: 13
Domyślny

Cytuj:
Głupoty? - nie talentu . Dobra skończ już bo tak sieskłada że ja miszkam dosc blisko ciebie... nie żebym cie straszył, ale... nie podoba ci się - nie konmentuj.

Nie potrafisz przyjmowac krytyki??????? TALENT, ty wiesz chociaz co to znaczy?????

Go,go,go,go to 50 lev!!
Markizek jest offline  
stary 11-12-2005, 10:48   #118
Doktór Lewatywa
Użytkownik Forum

Doktór Lewatywa's Avatar

Data dołączenia: 01 07 2005
Lokacja: Rzeszów--OwNz!-- Ilość postów: ok. 100

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Refugia
Domyślny

Fake piękny! I jeszcze do tego jaki pomysł! Mnie sie bardzo podoba .
Nie będe oceniał.
Jeszcze raz GRATZ!
Doktór Lewatywa jest offline  
stary 11-12-2005, 12:21   #119
Nightwalker
Użytkownik Forum

Nightwalker's Avatar

Data dołączenia: 19 08 2004
Lokacja: Wrocław

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez czarownik iwanow
Omg czytam te komenty i widze ze same weterany i magistry tutej... Pograli w Cod, MOHAA czy innego wolfa, obejrzeli Szeregowca i Pearl Harbor i jush wiedza jak to wygladalo. Jeden madzejszy od drugiego. Nic jeno pouczenia. A ilu z was ksiazke jakas przeczytalo? Ktokolwiek czytal wspomnienia jakiegos zolnierza z frontu? Nawet autor tego kretynskiego tematu ma w avatarze morde jakiegos zolnierzyka ze szpilu... No panowie szlachta z czym do Unii?

/\
tragedia... wlasnie o tym mowie. W tym waszym wspanialym CoD w jednej z kampanii gra sie zabolami w innej ruskami... No sry ale jesli ktos ma jako takie chociazby pojecie o historii to zrozumialby dlaczego ta gra ze wzgledow historycznych jest denna wiec jak moze pokazywac cos z ktorejkolwiek z bitew?
Wiesz czytałem 2 kksiązki i wie co nieco. A ty cwaniaku byłeś na wojnie, że ponad nas się wywyższasz? CoD MoHAA jest napewno lepszym przedstawieniem tego, co działo się na wojnie, przestrogą, niż to badziewie, które nic nie pokazuje. Naprawdę niechciałbym by poźniej gdy ja bym znalazł się na wojnie robiono o mnie denne grafiki, które tylko ośmieszają całe przedwsięwzięcie. Spytaj się twojego dziadka czy praca tego pana mu się podoba. Jeśli twój dziadek jest na tyle stary, by pamiętać wojnę. Moi wujkowie byli w oświęcimiu... dlatego jestem dość przewrażliwiony na tego typu sprawy.

Ostatnio edytowany przez Nightwalker - 11-12-2005 o 12:24.
Nightwalker jest offline  
stary 11-12-2005, 15:03   #120
Makav3li
Guest

Domyślny

Załosne 13 latek robi Fejka o IIWŚ?VIklasa podstawówki czy I gim?~10 stron w podręczniku poświecone IIWŚ..Hm moze twój następny Fejk będzie nosil temat "Obozy Zagłady?"..jakoś przekaz tibijksi nie trafia do mnie ;/..poczytaj moze kilka ksiązek a zrozumiesz obraz wojny..

Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania