|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#101 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Hhaha jak byś nie wiedział Historię (pewnie nie raz napisałeś Chistorię - lol), miałem 5 z histy, a przedewszystkim z I i z II wojny Światowej. Bismarc był pancernikiem hurra!, no popatrz... a ja myślałem, że okrętem
![]() Co do faka... wiem, zazdrocisz mi talentu wiem wiem ![]() ![]()
![]() |
|
![]() |
#102 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2005
Lokacja: Pl
Profesja: Sorcerer
Świat: Kyra
Poziom: 50+
Skille: 15/24
Poziom mag.: 52
|
![]() ss sa za***iste oby tak dalej
![]() |
![]() |
![]() |
#103 | ||
Zbanowany
Data dołączenia: 06 01 2005
Lokacja: Guild Wars
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Oerta Fallen
Gildia: Mroczna Armia [MROK]
Świat: Guild Wars: P
Poziom: 20
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
Czego mam ci niby zazdrościć??Umiem tworzyć fake.A co do efektów specjalnych to sie narazie ucze na GIMP'ie. |
||
![]() |
![]() |
#104 | |
Użytkownik Forum
|
![]() @UP
Lol... czy ja mówiłem do ciebie?, nie ![]() @Topic: Kolejna część niebawem ![]()
![]() |
![]() |
#105 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cos mi się z tibia.pl dzieje... srry...
![]() |
![]() |
#106 |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 01 2005
Lokacja: Guild Wars
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Oerta Fallen
Gildia: Mroczna Armia [MROK]
Świat: Guild Wars: P
Poziom: 20
![]() |
![]() @Up: A to srry tak to zabrzmiało jakby to było do mnie.
|
![]() |
![]() |
#107 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie, to było do Markiza
![]()
![]() |
![]() |
#108 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 06 2005
Lokacja: Sztockholm
![]() |
![]() No, no fake ladny
![]() Tylko ten Hitler wyglada, jakos tako... zloto? ![]() Ale coz. Tam gdzie atakuja troche pustkowie jest, mogles dodac wiecej detalow. Ps. Avager, tez uwielbiam ten cytat, gdy gram w Call of Duty 2 czasami specjalnie przegrywam i mam nadzieje ze to on wyskoczy na ekranie ![]()
#109 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 12 2005
Stan: Aktywny gracz
Imię: Gesiu of Galana
Profesja: Paladin
Gildia: nie :P
Świat: Galana
Poziom: 16
Skille: 60/37
Poziom mag.: 10
|
![]() Nie mam nic przeciwko tobie ale wez przestan fake jest nawet nawet ale zmien lepiej tematyke bo to wysmiewanie sie jest zachowaniem dla
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2005
Lokacja: Zgierz (Wiocha?)
Imię: Mati Marczako
Gildia: A cioto?
Świat: Silvera
Poziom: 37
Skille: 71/39
Poziom mag.: 13
|
![]() Cytuj:
Gdybys ****a wiedzial to Bismarck to jest pancernik czyli okret, pewnie babie od hosty dales flaszke i 5 dostales bo twój poziom hostori jest ŻALOSNY nie wim czego mam zazdroscic glupoty???? buaahahaaahahahah ![]() ![]()
![]() |
#111 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2004
Lokacja: Wrocław
|
![]() Życzę ci dziecko, byś został wysłany na front. Zobaczyłbyś co to jest wojna.
Wystarczy pograć w Call Of Duty by ieć napiastkę tego, co dzieje się na wojnie. |
![]() |
![]() |
#112 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Głupoty? - nie talentu
![]()
![]() |
![]() |
#113 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 06 2004
Lokacja: Silesia
Imię: Czarownik Iwanow
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Pacera
Poziom: 67
Skille: 21/27:]
Poziom mag.: 60
|
![]() Omg czytam te komenty i widze ze same weterany i magistry tutej... Pograli w Cod, MOHAA czy innego wolfa, obejrzeli Szeregowca i Pearl Harbor i jush wiedza jak to wygladalo. Jeden madzejszy od drugiego. Nic jeno pouczenia. A ilu z was ksiazke jakas przeczytalo? Ktokolwiek czytal wspomnienia jakiegos zolnierza z frontu? Nawet autor tego kretynskiego tematu ma w avatarze morde jakiegos zolnierzyka ze szpilu... No panowie szlachta z czym do Unii?
Cytuj:
tragedia... wlasnie o tym mowie. W tym waszym wspanialym CoD w jednej z kampanii gra sie zabolami w innej ruskami... No sry ale jesli ktos ma jako takie chociazby pojecie o historii to zrozumialby dlaczego ta gra ze wzgledow historycznych jest denna wiec jak moze pokazywac cos z ktorejkolwiek z bitew?
![]() Ostatnio edytowany przez czarownik iwanow - 10-12-2005 o 23:52. |
|
![]() |
![]() |
#114 | |
Użytkownik Forum
|
![]() fake b. ładny 9/10 obsadzony w normalnym temacie w moim miemaniu, Hitler też był człowiekiem jego nazistowska wizja lepszego świata dla ludzi o nordyckich rysach twarzy przerodziła się w częściową zagładę dla reszty europy nie będącej w sojuszu z Dojczlandem ;d
@ EDIT (UP): nie twierdze żę Hitler był wzorem do naśladownictwa etc. ale to co zapoczątkował go przerosło, pozatym nieQtóre historyczne badania dowodza że był niepoczytalny.
Ostatnio edytowany przez -=HuRu=- - 10-12-2005 o 23:58. |
|
![]() |
![]() |
#115 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 01 2005
Lokacja: Grudziądz
Stan: Niegrający
![]() |
![]() 1. Samo to, że jest o Hitlerze wzbudza we mnie niesmak...
2. Zrobiłeś fake o mordach miliony ludzi wzbudza we mnie niesmak... 3. Za dużo filmów... ta modlitwa przypomina mi scene z "Rayana"... 4. Wykonanie dość dobre (statek słaby, mało tibijski)...
#116 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 05 2005
Lokacja: Nowhere
Stan: Na emeryturze
|
![]() @Iwanow
Cóż, mówisz całkiem logicznie. Gry nie mogą dać nawet namiastki tego horroru. Filmy już powoli dają radę, ale i tka jedynie w książkach czuć ten bród i odór krzepnącej krwi... Polecam wszystkim "Cienką czerwoną linię" Jamesa Jonesa. Przeczytajcie, a później mówcie, że gry to dają. BTW. Z tematu o fake'u zrobił się jeden wielki offtopic. Powiedzcie mi, czemu ciągle powtarzacie w kółko jedno i to samo? (OMG. ale muł, jak morzesz [błąd zamierzony], hitler kaput, itd.) Myślę, że do autora dotarło to za pierwszym razem... Wieci co jest w tym wszystkim najgorsze? Nawet nie chce się wam zmienić/zmodyfikować argumentów =.= . Przez to dyskusja zamienia się w echo. @Rohen Rób dalej, nie przejmuj się nimi (acz konstruktywna krytykę trzeba przyjąć i rozważyć).
#117 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2005
Lokacja: Zgierz (Wiocha?)
Imię: Mati Marczako
Gildia: A cioto?
Świat: Silvera
Poziom: 37
Skille: 71/39
Poziom mag.: 13
|
![]() Cytuj:
Nie potrafisz przyjmowac krytyki??????? TALENT, ty wiesz chociaz co to znaczy?????
![]() |
#118 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 07 2005
Lokacja: Rzeszów--OwNz!-- Ilość postów: ok. 100
Stan: Na Emeryturze
Imię: Klopsik Pall
Profesja: Royal Paladin
Świat: Refugia
|
![]() Fake piękny! I jeszcze do tego jaki pomysł! Mnie sie bardzo podoba
![]() Nie będe oceniał. ![]() Jeszcze raz GRATZ! |
![]() |
![]() |
#119 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2004
Lokacja: Wrocław
|
![]() Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Nightwalker - 11-12-2005 o 12:24. |
|
![]() |
![]() |
#120 |
Guest
|
![]() Załosne 13 latek robi Fejka o IIWŚ?VIklasa podstawówki czy I gim?~10 stron w podręczniku poświecone IIWŚ..Hm moze twój następny Fejk będzie nosil temat "Obozy Zagłady?"..jakoś przekaz tibijksi nie trafia do mnie ;/..poczytaj moze kilka ksiązek a zrozumiesz obraz wojny..
|