|
Notki |
tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje. |
Pokaż wyniki sondy: Który moderator powinien stracić posadę? | |||
$corcerer |
![]() ![]() ![]() ![]() |
23 | 24.47% |
Dabek |
4 | 4.26% |
Dwimenor |
1 | 1.06% |
gimli syn gloina |
4 | 4.26% |
Gremlin |
3 | 3.19% |
Hegemmon |
2 | 2.13% |
Magus |
2 | 2.13% |
MayGyver |
2 | 2.13% |
p.l |
0 | 0% |
Raul |
11 | 11.70% |
Raynold |
2 | 2.13% |
Shinjix |
5 | 5.32% |
Zaglada |
3 | 3.19% |
besn |
6 | 6.38% |
gangrel666 |
14 | 14.89% |
Tanatess |
12 | 12.77% |
Głosujących: 94. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#101 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2003
Lokacja: Dobów Mniejszy
Stan: Niegrający
|
![]() Wzorem Scora:
Elita Elita kategoria osób znajdujących się najwyżej w hierarchii społecznej, ekonomicznej lub politycznej mających realny wpływ na kształtowanie postaw i idei w społeczeństwie. Jest to zazwyczaj mała grupa, która ukształtowała się wewnątrz dużych grup społecznych, takich jak naród, społeczeństwo czy klasa społeczna. Drom i MatKus z pewnością się zaliczają.
![]() |
#102 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 02 2004
|
![]() Cytuj:
Ludzie narzekają na nowych modów mówiąc, że chcą dogonić starych w statystykach. Moim zdaniem nowi moderatorzy mają jeszcze chęci i czas by często wchodzić na forum i oczyszczać je, nie zostawiając prawie nic dla starych, dlatego nowi są głównie widoczni. Narzekacie na komentarze przy skasowanych postach/tematach/banach. Też byście mieli skrzywioną psychike banując 10 "lol of lol"-ów czy "Zabity 40 razy" dziennie.
![]() |
#103 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2005
|
![]() Cytuj:
Wczoraj widziałęm dwa takie tematy gdzie jakiś gość przeklinał i nierobiłem warn posta tylko poczekałem może jakiś mod sam się pofatyguje a tu kicha. Czy wy tylko czekacie aż userzy sami was powiadomią? pierwszą strone działu "filmy " można samemu w 10 minut przejzeć co nie jest męczące chyba każdy może znaleźć tyle czasu, a łamany jest tam regulamin dużo bardziej niż przezemnie i słowo "cymbał" i niepownieneś mi bonusa dodawać o treści "wiem, jesteś cymbał"... to tyle co chciałem powiedzieć... |
|
![]() |
![]() |
#104 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
#105 | ||
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! Ostatnio edytowany przez Raul - 08-01-2006 o 12:06. |
||
![]() |
![]() |
#106 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
|
![]() A od czego "Report bad post" jest? Żeby ładnie wyglądało? :S
|
![]() |
![]() |
#107 |
Użytkownik Forum
|
![]() OD TEGO ŻE RBP to jest tylko pomoc...
Wcześniej tego niebyło i jakoś sobie radzili... n/c EDIT: Raul czy ja mówie, że macie włazić po 36k tematach? Wystarczy systematycznie sprawdzać jakie nowe tematy wychodzą przejzeć je wrazie gdyby temat był do niczego albo łamał regulamin to usunąć i nienazbierało by się tyle roboty... Raul moge komentować ile mi się podoba po to jest temat a ty się nastawiłeś negatywnie do wszystkich użytkowników bo na ciebie głosują. To jest bardzo niegatywna cecha charakteru, że 20 osób na ciebie dało pkt a ty się rzucasz prawie do wszystkich ![]() Ostatnio edytowany przez -=DanieL=- - 08-01-2006 o 12:14. |
![]() |
![]() |
#108 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2005
Lokacja: Las Vegas, Podlaskie.
Wpisy bloga: 4
Stan: Na Emeryturze
Imię: pani destrukcji
Profesja: Knight
Świat: kraina czarów
|
![]() Cytuj:
To se pojechałeś, nie ma co... Dyktator jeden z Ciebie, ty nie Pan, a Mod nie komputer. <IRONIA> Nasz potulny wielbłądek, taki opanowany... <IRONIA> Zagłosowałam na <<<CIACH>>>, bo mi się nie podoba ( yyy? ) i arogancki trochę jest. @Up Nie wszyscy na Raula głosują. Przed moim skromnym głosikiem (GRRROOOOAAARRR) uchronił go Real Madryt. < HAIL> Glak Glak Glak' Co ja tu zrzędzić będę. Miłego dnia.
![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Czarna_Mamba - 08-01-2006 o 12:25. |
|
![]() |
![]() |
#109 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 05 2005
|
![]() Cytuj:
@Raynold: Dlatego istnieje coś takiego jak Report Bad Post ![]() Ostatnio edytowany przez Pablosso - 08-01-2006 o 13:11. |
|
![]() |
![]() |
#110 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Tychy
|
![]() Cytuj:
I to często nie jest tylko "przeglądnięcie tematu", ale żeby obiektywnie ocenić np. wyzywanie się, trzeba przeczytać cały temat od początku, żeby odpowiednio zareagować. Jeśli do tego dochodzi wolne działanie strony, to moderowanie zabiera cholernie dużo czasu. Nie da się zawsze wszystkiego dokładnie sprawdzić na bieżąco, bo tematy się rozwijają, dochodzą nowe posty i często jest powracanie do tego samego tematu kilka razy. No, ale jak to zwykle bywa, najłatwiej jest rzucać oskarżeniami na lewo i prawo, narzekać bez kontruktywnej krytyki i psioczyć, tak? Gdyby userzy byli na poziomie i nie musielibyśmy zajmować się tonami błahych spraw, to może wtedy byłby czas, żeby zająć się dużo bardziej konstruktywnymi rzeczami. Howgh!
![]() |
#111 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#112 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 05 2005
Lokacja: stare pudelko pod monopolowym
Stan: Na emeryturze
Imię: Długie Włosy w Nosie
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Szambiarze
Świat: Mój nos
Poziom: 1mm
Skille: 85/50
Poziom mag.: 19
|
![]() Cytuj:
$corcerer to chyba najfajnieszy mod. A raul tylko ludziom do du** zaglonda.Jest nieuczciwy i g****. Kasuje za nic warningi też za nic.Powody kasacji tematu są głupie jak but. "Musze nadrobiĆ zaległości"albo inne taki trol
![]() [01:39:41] matkow21 napisał(a):no dobra jesteś pedałem cieszysz się? [01:39:42] grim1234 napisał(a):no ja jestem caly czas Ostatnio edytowany przez matkow21 - 08-01-2006 o 13:11. |
|
![]() |
![]() |
#113 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2003
Lokacja: Dobów Mniejszy
|
![]() Cytuj:
![]() |
#114 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! |
|
![]() |
![]() |
#115 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 05 2005
Lokacja: stare pudelko pod monopolowym
Stan: Na emeryturze
Imię: Długie Włosy w Nosie
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Szambiarze
Świat: Mój nos
Poziom: 1mm
Skille: 85/50
Poziom mag.: 19
|
![]() Cytuj:
![]() [01:39:41] matkow21 napisał(a):no dobra jesteś pedałem cieszysz się? [01:39:42] grim1234 napisał(a):no ja jestem caly czas |
|
![]() |
![]() |
#116 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 05 2005
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#117 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 07 2004
Lokacja: who cares.....?
Imię: Scary Menthos
Profesja: Master Sorcerer
Świat: tu i tam
Poziom mag.: wy
![]() |
![]() mimo dosc sporej ilosci glosow, nie spotkalem tu jeszcze anijednego sensownego uzasadnienia swojego wyboru, wiec ciekawe jak drom to policzy ((;
pozatym mszczenie sie przez modow jest niedozwolone... teraz matko21(czy jakos tak) zasluzyl sobie na bana jadąc modka(a chyba nie o to chodzi w tym temacie?) ale bana dostac nie moze, bo banujacy zostanie oskarzony o mszczenie sie. Ostatnio edytowany przez Scream - 08-01-2006 o 13:21. |
![]() |
![]() |
#118 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#119 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2003
Lokacja: In a Galaxy Far, Far Away...
![]() |
![]() Ludzie, spokoj!
To nie temat do klotni miedzy uzytkownikami a moderatorami o to czy skasowali komus temat albo odpisali na pw! Przestancie, bo niektorzy przedstawicieli obu stron zachowuja sie poprostu zalosnie :-/
#120 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |