Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Inne > tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp.

Notki

tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje.

Pokaż wyniki sondy: Który moderator powinien stracić posadę?
$corcerer 23 24.47%
Dabek 4 4.26%
Dwimenor 1 1.06%
gimli syn gloina 4 4.26%
Gremlin 3 3.19%
Hegemmon 2 2.13%
Magus 2 2.13%
MayGyver 2 2.13%
p.l 0 0%
Raul 11 11.70%
Raynold 2 2.13%
Shinjix 5 5.32%
Zaglada 3 3.19%
besn 6 6.38%
gangrel666 14 14.89%
Tanatess 12 12.77%
Głosujących: 94. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 08-01-2006, 11:17   #101
Bambuko
Użytkownik Forum

Bambuko's Avatar

Data dołączenia: 01 10 2003
Lokacja: Dobów Mniejszy

Stan: Niegrający
Domyślny

Wzorem Scora:

Elita

Elita kategoria osób znajdujących się najwyżej w hierarchii społecznej, ekonomicznej lub politycznej mających realny wpływ na kształtowanie postaw i idei w społeczeństwie. Jest to zazwyczaj mała grupa, która ukształtowała się wewnątrz dużych grup społecznych, takich jak naród, społeczeństwo czy klasa społeczna.

Drom i MatKus z pewnością się zaliczają.

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 08-01-2006, 11:20   #102
Gniew Mroku
Użytkownik Forum

Gniew Mroku's Avatar

Data dołączenia: 22 02 2004

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dr. Omader
Dostaje naprawdę wiele skarg na moderatorów, no cóż, nic by nie było w tym dziwnego gdyby nie okazało sie, ze większość jest słuszna.
I tu moje pytanie, skoro dostajesz słuszne skargi, to po co jeszcze temat z którego raczej nic nie wyniknie(bo za długi post napisałeś ;p). Nie lepiej przejrzeć pracę moderatorów: wszystkie rozdane warny, bany, skasowane posty? Wtedy ocena będzie mniej subiektywna.

Ludzie narzekają na nowych modów mówiąc, że chcą dogonić starych w statystykach. Moim zdaniem nowi moderatorzy mają jeszcze chęci i czas by często wchodzić na forum i oczyszczać je, nie zostawiając prawie nic dla starych, dlatego nowi są głównie widoczni.

Narzekacie na komentarze przy skasowanych postach/tematach/banach. Też byście mieli skrzywioną psychike banując 10 "lol of lol"-ów czy "Zabity 40 razy" dziennie.
stary 08-01-2006, 11:46   #103
-=DanieL=-
Użytkownik Forum

-=DanieL=-'s Avatar

Data dołączenia: 07 01 2005

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez gangrel666
Primo: Przeczytał, i to dawno. Tylko że ja z miejsca dałem Ci 3 pkt, tak jak Ray po zmniejszeniu. Gdybym dał jeden musiałbym wogóle warna usunąć?

Secundo: Zresztą, koleś który spamował tamten temat dostał 6 albo 9(już nie pamiętam), więc nie sądze żebyś musiał się czuć taki pokrzywdzony. Ponadto, jeśli nie możesz sie zastanowić i uspokoić przed napisaniem posta to forum internetowe nie jest zdecydowanie dla ciebie.

Tertio: Jesteś śmieszny, żeby żałosny nie powiedzieć. Pisałeś do mnie na PW, jak to się nie powiodło pisałeś w newsie o nowyh modach, teraz piszesz tu. Po co? Jeśli chcesz odwołać się od moich decyzji piszesz PW Dromowi lub MatKusowi a nie żalisz się publice.
Słowo "cymbał" samo w sobie oznacza instrument i ujęłem to najdelikatniej jak się dało. Szkoda, że nie widzicie jak inni przeklinają i to od słów na k~ i na s~.
Wczoraj widziałęm dwa takie tematy gdzie jakiś gość przeklinał i nierobiłem warn posta tylko poczekałem może jakiś mod sam się pofatyguje a tu kicha. Czy wy tylko czekacie aż userzy sami was powiadomią? pierwszą strone działu "filmy " można samemu w 10 minut przejzeć co nie jest męczące chyba każdy może znaleźć tyle czasu, a łamany jest tam regulamin dużo bardziej niż przezemnie i słowo "cymbał" i niepownieneś mi bonusa dodawać o treści "wiem, jesteś cymbał"... to tyle co chciałem powiedzieć...

Gdy wypowiesz moje imię znikam. Kim jestem ?
-=DanieL=- jest offline  
stary 08-01-2006, 11:49   #104
Matek
Użytkownik Forum

Matek's Avatar

Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk

Matek ma numer GG 3933509
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez -=DanieL=-
Wczoraj widziałęm dwa takie tematy gdzie jakiś gość przeklinał i nierobiłem warn posta tylko poczekałem może jakiś mod sam się pofatyguje a tu kicha.
No. I takie wlasnie dzieci glosuja jakiego moda wywalic. LOL?

"Miła, błagam, nie zrozum mnie źle
Kocham cię tak jak swoje przestworza pokochał wiatr"

Moj jogger
Matek jest offline  
stary 08-01-2006, 11:51   #105
Raul
eX Moderator

Raul's Avatar

Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu

Domyślny

Cytuj:
Wczoraj widziałęm dwa takie tematy gdzie jakiś gość przeklinał i nierobiłem warn posta tylko poczekałem może jakiś mod sam się pofatyguje a tu kicha.
Oh, wybacz, że na 36k+ tematów na forum nie odwiedziliśmy akurat tych dwóch.
Cytuj:
n/c
Dokładnie, przestań już komentować.

De las glorias deportivas que campean por Espa
ñ
a,
Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empa
ñ
a.
Club castizo y generoso, todo nervio y corazón,
Veteranos y noveles, veteranos y noveles,
Miran siempre sus laureles con respeto y emoción.
¡
Hala Madrid! ¡Hala Madrid!

Ostatnio edytowany przez Raul - 08-01-2006 o 12:06.
Raul jest offline  
stary 08-01-2006, 11:58   #106
Descartes
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 09 06 2004

Domyślny

A od czego "Report bad post" jest? Żeby ładnie wyglądało? :S
Descartes jest offline  
stary 08-01-2006, 12:04   #107
-=DanieL=-
Użytkownik Forum

-=DanieL=-'s Avatar

Domyślny

OD TEGO ŻE RBP to jest tylko pomoc...
Wcześniej tego niebyło i jakoś sobie radzili... n/c

EDIT:
Raul czy ja mówie, że macie włazić po 36k tematach? Wystarczy systematycznie sprawdzać jakie nowe tematy wychodzą przejzeć je wrazie gdyby temat był do niczego albo łamał regulamin to usunąć i nienazbierało by się tyle roboty...

Raul moge komentować ile mi się podoba po to jest temat a ty się nastawiłeś negatywnie do wszystkich użytkowników bo na ciebie głosują. To jest bardzo niegatywna cecha charakteru, że 20 osób na ciebie dało pkt a ty się rzucasz prawie do wszystkich mam nadzieje, że to czytasz drom

Ostatnio edytowany przez -=DanieL=- - 08-01-2006 o 12:14.
-=DanieL=- jest offline  
stary 08-01-2006, 12:22   #108
Czarna_Mamba
Użytkownik Forum

Czarna_Mamba's Avatar

Data dołączenia: 25 09 2005
Lokacja: Las Vegas, Podlaskie.
Wpisy bloga: 4

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
Świat: kraina czarów
Czarna_Mamba ma numer GG 7048129 Send a message via Skype™ to Czarna_Mamba
Domyślny ;p

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dr. Omader
Modkowie: a piszcie sobie, co mi tam i tak jak wyleci jeden to sie uspokoicie... Ja wam dam jeszcze za ten temat na forum modkow... Za te braki pracy na stronie, tylko bany wam w glowach! Do roboty!

To se pojechałeś, nie ma co...

Dyktator jeden z Ciebie, ty nie Pan, a Mod nie komputer.
<IRONIA> Nasz potulny wielbłądek, taki opanowany... <IRONIA>

Zagłosowałam na <<<CIACH>>>, bo mi się nie podoba ( yyy? ) i arogancki trochę jest.

@Up
Nie wszyscy na Raula głosują. Przed moim skromnym głosikiem (GRRROOOOAAARRR) uchronił go Real Madryt. < HAIL>

Glak Glak Glak'
Co ja tu zrzędzić będę.

Miłego dnia.

Ostatnio edytowany przez Czarna_Mamba - 08-01-2006 o 12:25.
Czarna_Mamba jest offline  
stary 08-01-2006, 12:49   #109
Pablosso
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 11 05 2005

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez $corcerer
1...2...3...4...5...6...7...8...9...10.

Dobra, teraz tylko spokojnie.

Moderator (internet)

Z Wikipedii, wolnej encyklopedii.

Moderator to osoba oceniająca jakość komentarzy na stronie WWW, kanale IRC, liście dyskusyjnej lub na forum. Celem moderacji jest zapobieżenie trollowaniu, nadużyciu systemu komentarzy i ostatecznie, zapewnieniu, że wpisy nie będą po prostu powodować kłótni. [Tutaj moja uwaga: gdzie do jasnej niedoli napisane jest że mamy się płaszczyć, biegać za wami z linkami i pomagać wam wypruwając sobie flaki, bo wam sie nie chce? Nigdzie? , ale jajca...]

Reakcje

Odpowiedzi na moderację są często podzielone na negatywne i pozytywne. Nawet jeśli moderator po prostu próbuje wyegzekwować zachowanie reguł przez członków, znajdą się osoby, które prawdopodobnie nie rozumiejąc obowiązujących zasad, będą przez to rozzłoszczone. Jednocześnie inni będą wspierać działalność moderatora.

Nawet inni moderatorzy mogą zostać wyprowadzeni z równowagi przez jakąś decyzję, czasem doprowadzając do burzliwej dyskusji poza głównym forum. Jednak decyzje takie rzadko są cofane, gdyż podważałoby to autorytet danego moderatora.

Koniec cytatu.

Polegamy na ogólnie przyjętej definicji encyklopedycznej, czy tworzymy swoją własną definicję?

EDIT
Jeszcze z angielskiej wiki, ale tutaj już przytnę (jak coś to LINK):
Dobra, ale jeśli chcemy wyrożnić gorszego moderatora (takiego, który powinien stracić posadę, czyli jakiego? - gorszego) musimy się czymś pokierować. Może rzeczywiście w definicji moderatora nie ma o tym wzmianki, ale który moderator jest lepszy. Czy taki, który jest chętny do pomocy użytkownikowi, czy taki który nie jest? Czy taki, który jest przyjazny, czy taki, któremu władza uderza do głowy. Każdy mod ma po +500 postów, każdy kasuje tematy(raz bardziej do kasacji odpowiednie raz mniej). Więc ja pokierowałem się pomocą użytkownikowi i tyle. Tego nie określa żaden regulamin czy definicja, ale przecież wszyscy jesteśmy ludźmi. Powtarzam JA się tym pokierowałem i może zrobiłem źle ale to już MOJA sprawa.
@Raynold: Dlatego istnieje coś takiego jak Report Bad Post . Wszyscy jesteśmy ludźmi, dlatego moderatorzy powinni pomagać użytkownikom, a użytkownicy moderatorom. To taka idealna wizja forum, ale tak powinno być.

Ostatnio edytowany przez Pablosso - 08-01-2006 o 13:11.
Pablosso jest offline  
stary 08-01-2006, 12:58   #110
Raynold
eX Moderator

Raynold's Avatar

Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Tychy

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez daniel
Raul czy ja mówie, że macie włazić po 36k tematach? Wystarczy systematycznie sprawdzać jakie nowe tematy wychodzą przejzeć je wrazie gdyby temat był do niczego albo łamał regulamin to usunąć i nienazbierało by się tyle roboty...
Nie masz zielonego pojęcia, o czym mówisz. Nie musisz za każdym razem, jak ktoś wrzuci jakiś film na forum ściągać go, potem sprawdzać antywirusami i ewentualnie kasować tematy. Po prostu już tych tematów nie widzisz i nie musisz się martwić. Te drobiazgi, jakie czasem widać (pomniejsze kłótnie czy dyskusje, przekleństwa itp), to jest niewielki odsetek tego, co zostaje niesprawdzone po ciężkiej robocie.

I to często nie jest tylko "przeglądnięcie tematu", ale żeby obiektywnie ocenić np. wyzywanie się, trzeba przeczytać cały temat od początku, żeby odpowiednio zareagować. Jeśli do tego dochodzi wolne działanie strony, to moderowanie zabiera cholernie dużo czasu.

Nie da się zawsze wszystkiego dokładnie sprawdzić na bieżąco, bo tematy się rozwijają, dochodzą nowe posty i często jest powracanie do tego samego tematu kilka razy.

No, ale jak to zwykle bywa, najłatwiej jest rzucać oskarżeniami na lewo i prawo, narzekać bez kontruktywnej krytyki i psioczyć, tak? Gdyby userzy byli na poziomie i nie musielibyśmy zajmować się tonami błahych spraw, to może wtedy byłby czas, żeby zająć się dużo bardziej konstruktywnymi rzeczami.

Howgh!
stary 08-01-2006, 13:06   #111
-=DanieL=-
Użytkownik Forum

-=DanieL=-'s Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Raynold
Nie masz zielonego pojęcia, o czym mówisz. Nie musisz za każdym razem, jak ktoś wrzuci jakiś film na forum ściągać go, potem sprawdzać antywirusami i ewentualnie kasować tematy. Po prostu już tych tematów nie widzisz i nie musisz się martwić. Te drobiazgi, jakie czasem widać (pomniejsze kłótnie czy dyskusje, przekleństwa itp), to jest niewielki odsetek tego, co zostaje niesprawdzone po ciężkiej robocie.

I to często nie jest tylko "przeglądnięcie tematu", ale żeby obiektywnie ocenić np. wyzywanie się, trzeba przeczytać cały temat od początku, żeby odpowiednio zareagować. Jeśli do tego dochodzi wolne działanie strony, to moderowanie zabiera cholernie dużo czasu.

Nie da się zawsze wszystkiego dokładnie sprawdzić na bieżąco, bo tematy się rozwijają, dochodzą nowe posty i często jest powracanie do tego samego tematu kilka razy.

No, ale jak to zwykle bywa, najłatwiej jest rzucać oskarżeniami na lewo i prawo, narzekać bez kontruktywnej krytyki i psioczyć, tak? Gdyby userzy byli na poziomie i nie musielibyśmy zajmować się tonami błahych spraw, to może wtedy byłby czas, żeby zająć się dużo bardziej konstruktywnymi rzeczami.

Howgh!
Taka jest praca moderatora. Powinno się sprawdzać nawet ten "odsetek" jak tak dużo czasu zajmuje i niemacie czasu zajmować się tym co dowas należy to poco jesteście modkami dla respectu ? Albo pracuje się dobże albo wogle się tego nie robi...

-=DanieL=- jest offline  
stary 08-01-2006, 13:06   #112
matkow21
Użytkownik Forum

matkow21's Avatar

Data dołączenia: 25 05 2005
Lokacja: stare pudelko pod monopolowym

Stan: Na emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Szambiarze
Świat: Mój nos
Poziom: 1mm
Skille: 85/50
Poziom mag.: 19
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Raul
Oh, wybacz, że na 36k+ tematów na forum nie odwiedziliśmy akurat tych dwóch.

Dokładnie, przestań już komentować.
ty powinieneś wylecieĆ najszybciej kasujesz posty itd.Wogóle pozytywnej pracy.Ludzi opamintajcie się niech go wywalą bo mi się flaki przewracają.

$corcerer to chyba najfajnieszy mod.

A raul tylko ludziom do du** zaglonda.Jest nieuczciwy i g****.
Kasuje za nic warningi też za nic.Powody kasacji tematu są głupie jak but.
"Musze nadrobiĆ zaległości"albo inne taki trol

[01:39:41] matkow21 napisał(a):no dobra jesteś pedałem cieszysz się?
[01:39:42] grim1234 napisał(a):no ja jestem caly czas

Ostatnio edytowany przez matkow21 - 08-01-2006 o 13:11.
matkow21 jest offline  
stary 08-01-2006, 13:10   #113
Bambuko
Użytkownik Forum

Bambuko's Avatar

Data dołączenia: 01 10 2003
Lokacja: Dobów Mniejszy

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Pablosso
Dobra, ale jeśli chcemy wyrożnić gorszego moderatora (takiego, który powinien stracić posadę, czyli jakiego? - gorszego) musimy się czymś pokierować. Może rzeczywiście w definicji moderatora nie ma o tym wzmianki, ale który moderator jest lepszy. Czy taki, który jest chętny do pomocy użytkownikowi, czy taki który nie jest? Czy taki, który jest przyjazny, czy taki, któremu władza uderza do głowy. Każdy mod ma po +500 postów, każdy kasuje tematy(raz bardziej do kasacji odpowiednie raz mniej). Więc ja pokierowałem się pomocą użytkownikowi i tyle. Tego nie określa żaden regulamin czy definicja, ale przecież wszyscy jesteśmy ludźmi. Powtarzam JA się tym pokierowałem i może zrobiłem źle ale to już MOJA sprawa.
@Raynold: Dlatego jest Report Bad Post. Tak jak pisałem wszyscy jesteśmy ludźmi. Dlatego moderatorzy powinni pomagać użytkownikom, a użytkownicy moderatorom. To taka idealna wizja forum, ale tak powinno być.
Słuchaj, nie ważne kto komu pomoże. Jak ci nie pomoże mod, to pomoże ci inny użytkownik. Mod nie jest od tego, i żaden mod mógłby nikomu w ogóle nie pomagać, a robili by to tylko doświadczeni użytkownicy, a i tak byłoby dobrze.
stary 08-01-2006, 13:12   #114
Raul
eX Moderator

Raul's Avatar

Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez matkow21
ty powinieneś wylecieĆ najszybciej kasujesz posty itd.Wogóle pozytywnej pracy.Ludzi opamintajcie się niech go wywalą bo mi się flaki przewracają.

$corcerer to chyba najfajnieszy mod.

A raul tylko ludziom do du** zaglonda.Jest nieuczciwy i g****.
Kasuje za nic warningi też za nic.Powody kasacji tematu są głupie jak but.
"Musze nadrobiĆ zaległości"albo inne taki trol
Żal mi Ciebie człowieczku.

De las glorias deportivas que campean por Espa
ñ
a,
Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empa
ñ
a.
Club castizo y generoso, todo nervio y corazón,
Veteranos y noveles, veteranos y noveles,
Miran siempre sus laureles con respeto y emoción.
¡
Hala Madrid! ¡Hala Madrid!
Raul jest offline  
stary 08-01-2006, 13:15   #115
matkow21
Użytkownik Forum

matkow21's Avatar

Data dołączenia: 25 05 2005
Lokacja: stare pudelko pod monopolowym

Stan: Na emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Szambiarze
Świat: Mój nos
Poziom: 1mm
Skille: 85/50
Poziom mag.: 19
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Raul
Żal mi Ciebie człowieczku.
o Jaki ty słodziutki .Idz się umyĆ sam włąśnie potwierdziłęś jak się zachowujesz kre*****.

[01:39:41] matkow21 napisał(a):no dobra jesteś pedałem cieszysz się?
[01:39:42] grim1234 napisał(a):no ja jestem caly czas
matkow21 jest offline  
stary 08-01-2006, 13:15   #116
Pablosso
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 11 05 2005

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez SuPeRMAN
Słuchaj, nie ważne kto komu pomoże. Jak ci nie pomoże mod, to pomoże ci inny użytkownik. Mod nie jest od tego, i żaden mod mógłby nikomu w ogóle nie pomagać, a robili by to tylko doświadczeni użytkownicy, a i tak byłoby dobrze.
Nie napisałeś nic o pomocy użytkownika. Przecież RBP bardzo pomaga modkowi.
Pablosso jest offline  
stary 08-01-2006, 13:17   #117
Scream
Użytkownik Forum

Scream's Avatar

Data dołączenia: 30 07 2004
Lokacja: who cares.....?

Profesja: Master Sorcerer
Świat: tu i tam
Poziom mag.: wy
Scream ma numer GG 9478893
Domyślny

mimo dosc sporej ilosci glosow, nie spotkalem tu jeszcze anijednego sensownego uzasadnienia swojego wyboru, wiec ciekawe jak drom to policzy ((;

pozatym
mszczenie sie przez modow jest niedozwolone... teraz matko21(czy jakos tak) zasluzyl sobie na bana jadąc modka(a chyba nie o to chodzi w tym temacie?) ale bana dostac nie moze, bo banujacy zostanie oskarzony o mszczenie sie.

kliknij pana garrisona!

Ostatnio edytowany przez Scream - 08-01-2006 o 13:21.
Scream jest offline  
stary 08-01-2006, 13:18   #118
Descartes
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 09 06 2004

Domyślny

Cytuj:
OD TEGO ŻE RBP to jest tylko pomoc...
Wcześniej tego niebyło i jakoś sobie radzili... n/c
Wtedy było małe forum i można było jakoś nad tym nadążyć. A dzisiaj na forum rejestruje się średnio 4 userów dziennie, co kilka minut powstaje nowy temat, żeby mieć podstawy do usunięcia tematu/zbanowania usera potrzeba zwykle minuty, zanim strona się załaduje a modek musi czytać temat od początku, żeby znaleźć jakąś podstawę do usunięcia tematu, a przecież "złe" tematy czy posty to tylko odstetek wśród gąszczu innych. Moderatorów online jest 2-3, poza tym nie każdy jak już siedzi na forum to przegląda tematy i kasuje. Forum jest też od czytania i wymiany poglądów.
Descartes jest offline  
stary 08-01-2006, 13:20   #119
Gtyk
Użytkownik Forum

Gtyk's Avatar

Data dołączenia: 26 07 2003
Lokacja: In a Galaxy Far, Far Away...

Gtyk ma numer GG 2321949
Domyślny

Ludzie, spokoj!
To nie temat do klotni miedzy uzytkownikami a moderatorami o to czy skasowali komus temat albo odpisali na pw! Przestancie, bo niektorzy przedstawicieli obu stron zachowuja sie poprostu zalosnie :-/

Hunt you down without mercy
Hunt you down all nightmare long

Gtyk jest offline  
stary 08-01-2006, 13:24   #120
-=DanieL=-
Użytkownik Forum

-=DanieL=-'s Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kuraj
Wtedy było małe forum i można było jakoś nad tym nadążyć. A dzisiaj na forum rejestruje się średnio 4 userów dziennie, co kilka minut powstaje nowy temat, żeby mieć podstawy do usunięcia tematu/zbanowania usera potrzeba zwykle minuty, zanim strona się załaduje a modek musi czytać temat od początku, żeby znaleźć jakąś podstawę do usunięcia tematu, a przecież "złe" tematy czy posty to tylko odstetek wśród gąszczu innych. Moderatorów online jest 2-3, poza tym nie każdy jak już siedzi na forum to przegląda tematy i kasuje. Forum jest też od czytania i wymiany poglądów.
Ale modków też przybywa mi chodziło mi ogólnie o temat "filmy" a tam powstaje zwykle 4 tematy dziennie kiedyś powstawało więcej ale ten dział umiera ; ]. Zbanowanie usunięcie tematu zajmuje zwykle minute bo wiele tematów nieprzekracza 1-2 stron , poświęcenie 1-3 godzin dziennie tibi.pl jeśli jest się moderatorem to nie dużo a za ten czas można przeskanować wiele tematów więc panie wszystko wiedzący jak by chcieli to by dopilnowali....

-=DanieL=- jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania