|
|
#101 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 11 2005
|
Cytuj:
a o eonie czemu nie bedziesz sie wypowiadal? ; ) |
|
|
|
|
|
|
|
|
#102 |
|
Guest
|
Wszyscy co się kłucą to zachowują sie jak dzieci bo każdy popiera własną racje a innych wyśmiewacie. Daleko zajdziecie w ten sposób
![]() |
|
|
|
#103 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 12 2005
Lokacja: Wrocław
Świat: WoWscape
|
Cytuj:
Zreszta jak wy moglibyście przegrać, macie w końcu Hythe (tylko uważajcie bo on po pierwszym deadzie ma skłonności do zmiany servera ^^) |
|
|
|
|
|
|
#104 |
|
Guest
|
rowniez powyzszy post skomentuje jednym slowem ::: " LóL "
|
|
|
|
#105 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 10 2005
|
Nie wiem nawet o co wy sie wlasciwie klucicie.
Co do PA to go nie popieram i nie stosuje ale rozumiem czlonków forsaken. My niestety nie morzemy expic od rana a pozniej wszystkie miejscowki sa zajete. A wojne i tak wygramy. ![]() |
|
|
|
|
|
#106 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2005
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Medivh Shady
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Dark Purples Faster Turtles
Świat: Arcania
Poziom: 250
Poziom mag.: 84
|
Winkler to taki kozak na forum , na niczym sie pewnie nie zna , i pisze tylko to co od kogos uzlyczal , a w rzeczywistosci gowno wie na temat wojny a poucza swoimi tekstami morximala i wszystkich na forum.
|
|
|
#108 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 10 2005
|
A co wy sie tak na Hythego uwzieliscie?
|
|
|
|
|
|
#109 |
|
Guest
|
niektorzy maja manie przesladowczą
nic nie zapowiada na to zeby Hythe nas zdradzal albo czy mialby nas zdradzic kazdy otym wie ze ta wojna to tylko dokonczenie formalnosci zgory jest wygrana przez nas ,dominujemy na nimi lvlem,iloscia membersow, itp itd zdaje sobie sprawe ze Infestusy sa doswiadczonymi noobkami pkującymi w trapach (10vs1) no ale cóż ... czas jest naszym sprzymiezeńcem . Pamietajcie to my expimy ,to my zarabiamy a nie oni ![]() Hail Forsaken |
|
|
|
#110 | |
|
Guest
|
Cytuj:
Nie badz taki pewny.. hak/ban kogos/paru osob znaczacych i sie moze wszytko zmienic... tak samo jak na Forterze. |
|
|
|
|
#111 |
|
Użytkownik Forum
|
@vanzi i vaviec: szkoda, ze nie powiedzieliscie, ze padlem byscie wy mogli uciec eh... pozatym to jest topic o kyrze, a nie nepterze.
@medivh: I kto to mowi? O ile pamietam to na forum najwiecej plules sie ty w sprawie arcani, a w wojnie nic nie robiles. @gedd: dla mnie on ma najwieksze zaslugi, a ty mysl se co chcesz. Kto mnie zna, ten wie, ze nie jestem zadnym "nóóbem" pa ani pk. Staram sie pomagac kazdemu, kto mnie tylko o to poprosi, wiele osob moze to potwierdzic. Niektore moje posty na forum powstaja gwaltownie i nie przemyslanie, wiec moge byc objechane przez was (trudno). RESPECT DLA TEGO PONIZEJ! Ostatnio edytowany przez Winkler - 12-01-2006 o 23:12. |
|
|
|
|
|
#112 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2005
|
Cytuj:
zmazalem to co napisalem. zgadzam sie, ze troche przesadzilem i wcale nie chce nikomu robic tu przykrosci. zostawiam jednak ow cytat bo dalej jestem zdania ze wiekszosc rzeczy o ktorych mowi jest duza pomylka i wierze, ze to jest pomylka. "przykro mi" ktore jest nizej a ktore napisal sato dowodza tego. rozmawialem z nim, wprawdzie nie najlepiej zaczelismy, ale przynajminej doszlismy do jakiegos porozumienia i naprawde licze ze Sato i PA nigdy nie beda w jednej parze. pozdrawiam Ostatnio edytowany przez piotree - 13-01-2006 o 00:12. |
|
|
|
|
|
|
#113 |
|
Użytkownik Forum
|
Sato Avarian
|
|
|
#114 |
|
Użytkownik Forum
|
skoro niemal wszyscy obecni na tym forum zarzekaja sie, ze sa przeciw jakiejkolwiek formie naduzywania swojej sili i wymuszania na innych jakichkolwiek decyzji(PA), skoro chca pomagac, a nie wykorzystywac byle pretekst do ubicia kogos albo wyciagniacia z niego haraczu, to ja proponuje zeby kazda z tych osob, w tym naturalnie i ja, zaznaczylo to jakos w wygladzie swojej postaci. taki znak powinien byc klarowny i widoczny np,: w opisie postaci dodatek "NoPA" czy nawet "+".
moze to jest dobry sposob na to by osoby dojrzale, ktore graja w tibie nie po to by zaspokoic sadystyczne zapedy poznaja sie wzajem, skonsoliduja i sproboja zrobic porzadek. ja bardzo chetnie poznam na kyrze ludzi, ktorzy maja troche oleju w glowie, ktorzy przy tym nie czekaja na okazje by udowodnic innym jacy sa silni. moze mam troche idealistyczne podejscie - w koncu chamow jest zdecydowanie wiecej, niz przyzwoitych ludzi, tak samo jak i wiecej jest glupoty niz przejawow madrosci, ale mimo to licze ze cos takiego sie uda i da to poczatek nowej "fali" w tibi. licze, ze ktos z Was pojdzie w slad za mna, porozumie sie ze mna i razem cos stworzymy. zapraszam wsyztskich serdecznie. na poczatek proponuje dysklusje tu w tymdziale, co bedzie pozniej zonaczymy. czasami bywam na gg 3660872. pozdrawiam edit: sorry za literowki, ale nie mam ani czasi ani sili a tym wiecej checi na ich poprawianie. jelsi ktos ma porblem ze zrozumieniem (choc ine sadze) to zawsze chetnie wyjasnie ![]() Ostatnio edytowany przez piotree - 12-01-2006 o 23:18. |
|
|
|
|
|
#115 | |
|
Użytkownik Forum
|
Cytuj:
hehe, a jaki ma opis: Banished: until Jan 24 2006, 18:31:09 CET because of inciting rule violation...chyba cipy mu go dodaly za zaslugi. hm. seto, troche mi przykro ze dostales bana, bo w koncu niemalo czasu poswieciles tej postaci, ale bylo by mi znacznie bardziej gdybys zastanowil sie nad tym co piszesz a wiecej nad tym jak postepujesz. bo naprawde trudno zrozumiec, jak mozna usprawiedliwaiac PA odruchem i potrzeba expa. ok, zawsze to troche lepiej niz pa dla przyjemnosci...ale niewiele. tak czy owak, sorry za moj nieco zbyt ofensywny poprzedni post i gdybym mial byc zlosliwy usprawiedliwilbym go odruchem. |
|
|
|
|
|
|
#116 | ||
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 11 2005
|
Cytuj:
Cytuj:
![]() |
||
|
|
|
|
|
#117 |
|
Guest
|
przykro mi
![]() Ostatnio edytowany przez Merkyon - 13-01-2006 o 00:04. |
|
|
|
#118 |
|
Guest
|
I am clean
![]() I'm not a girl , I'm not a woman ![]() Ostatnio edytowany przez Merkyon - 13-01-2006 o 00:19. |
|
|
|
#119 |
|
Użytkownik Forum
|
moj nick to tecumseeh gdyby kogos to interesowalo.
jestem wolnym czlowiekiem, a ten nie zna strachu. strach zniewala. |
|
|
|
|
|
#120 |
|
Zbanowany
Data dołączenia: 10 10 2005
Profesja: Knight
|
Mam do was prosbe niech kazdy z was napisze czym dla niego jest PA(niektory sadza ze jak wlaza komus na expisko nie c hca wyjs ci dostana "kopa" twierdza ze to PA...
Najpierw sie wyzywacie a teraz przepraszacie troche godnosci chlopaki...(i dziewczyny) Zamiast tak atakowac siebie nawzajem zrobcie sobie zaklad kto wiecej z Od osob zabije ;] |
|
|
|