![]() |
#101 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 11 2005
|
![]() Cytuj:
a o eonie czemu nie bedziesz sie wypowiadal? ; ) |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#102 |
Guest
|
![]() Wszyscy co się kłucą to zachowują sie jak dzieci bo każdy popiera własną racje a innych wyśmiewacie. Daleko zajdziecie w ten sposób
![]() |
![]() |
![]() |
#103 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 12 2005
Lokacja: Wrocław
Świat: WoWscape
|
![]() Cytuj:
Zreszta jak wy moglibyście przegrać, macie w końcu Hythe (tylko uważajcie bo on po pierwszym deadzie ma skłonności do zmiany servera ^^) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Guest
|
![]() rowniez powyzszy post skomentuje jednym slowem ::: " LóL "
|
![]() |
![]() |
#105 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 10 2005
|
![]() Nie wiem nawet o co wy sie wlasciwie klucicie.
Co do PA to go nie popieram i nie stosuje ale rozumiem czlonków forsaken. My niestety nie morzemy expic od rana a pozniej wszystkie miejscowki sa zajete. A wojne i tak wygramy. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2005
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Medivh Shady
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Dark Purples Faster Turtles
Świat: Arcania
Poziom: 250
Poziom mag.: 84
|
![]() Winkler to taki kozak na forum , na niczym sie pewnie nie zna , i pisze tylko to co od kogos uzlyczal , a w rzeczywistosci gowno wie na temat wojny a poucza swoimi tekstami morximala i wszystkich na forum.
![]() |
#108 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 10 2005
|
![]() A co wy sie tak na Hythego uwzieliscie?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Guest
|
![]() niektorzy maja manie przesladowczą
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hail Forsaken |
![]() |
![]() |
#110 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Nie badz taki pewny.. hak/ban kogos/paru osob znaczacych i sie moze wszytko zmienic... tak samo jak na Forterze. |
|
![]() |
![]() |
#111 |
Użytkownik Forum
|
![]() @vanzi i vaviec: szkoda, ze nie powiedzieliscie, ze padlem byscie wy mogli uciec eh... pozatym to jest topic o kyrze, a nie nepterze.
@medivh: I kto to mowi? O ile pamietam to na forum najwiecej plules sie ty w sprawie arcani, a w wojnie nic nie robiles. @gedd: dla mnie on ma najwieksze zaslugi, a ty mysl se co chcesz. Kto mnie zna, ten wie, ze nie jestem zadnym "nóóbem" pa ani pk. Staram sie pomagac kazdemu, kto mnie tylko o to poprosi, wiele osob moze to potwierdzic. Niektore moje posty na forum powstaja gwaltownie i nie przemyslanie, wiec moge byc objechane przez was (trudno). RESPECT DLA TEGO PONIZEJ! Ostatnio edytowany przez Winkler - 12-01-2006 o 22:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#112 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2005
|
![]() Cytuj:
zmazalem to co napisalem. zgadzam sie, ze troche przesadzilem i wcale nie chce nikomu robic tu przykrosci. zostawiam jednak ow cytat bo dalej jestem zdania ze wiekszosc rzeczy o ktorych mowi jest duza pomylka i wierze, ze to jest pomylka. "przykro mi" ktore jest nizej a ktore napisal sato dowodza tego. rozmawialem z nim, wprawdzie nie najlepiej zaczelismy, ale przynajminej doszlismy do jakiegos porozumienia i naprawde licze ze Sato i PA nigdy nie beda w jednej parze. pozdrawiam Ostatnio edytowany przez piotree - 12-01-2006 o 23:12. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Użytkownik Forum
|
![]() Sato Avarian
![]() |
#114 |
Użytkownik Forum
|
![]() skoro niemal wszyscy obecni na tym forum zarzekaja sie, ze sa przeciw jakiejkolwiek formie naduzywania swojej sili i wymuszania na innych jakichkolwiek decyzji(PA), skoro chca pomagac, a nie wykorzystywac byle pretekst do ubicia kogos albo wyciagniacia z niego haraczu, to ja proponuje zeby kazda z tych osob, w tym naturalnie i ja, zaznaczylo to jakos w wygladzie swojej postaci. taki znak powinien byc klarowny i widoczny np,: w opisie postaci dodatek "NoPA" czy nawet "+".
moze to jest dobry sposob na to by osoby dojrzale, ktore graja w tibie nie po to by zaspokoic sadystyczne zapedy poznaja sie wzajem, skonsoliduja i sproboja zrobic porzadek. ja bardzo chetnie poznam na kyrze ludzi, ktorzy maja troche oleju w glowie, ktorzy przy tym nie czekaja na okazje by udowodnic innym jacy sa silni. moze mam troche idealistyczne podejscie - w koncu chamow jest zdecydowanie wiecej, niz przyzwoitych ludzi, tak samo jak i wiecej jest glupoty niz przejawow madrosci, ale mimo to licze ze cos takiego sie uda i da to poczatek nowej "fali" w tibi. licze, ze ktos z Was pojdzie w slad za mna, porozumie sie ze mna i razem cos stworzymy. zapraszam wsyztskich serdecznie. na poczatek proponuje dysklusje tu w tymdziale, co bedzie pozniej zonaczymy. czasami bywam na gg 3660872. pozdrawiam edit: sorry za literowki, ale nie mam ani czasi ani sili a tym wiecej checi na ich poprawianie. jelsi ktos ma porblem ze zrozumieniem (choc ine sadze) to zawsze chetnie wyjasnie ![]() Ostatnio edytowany przez piotree - 12-01-2006 o 22:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#115 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
hehe, a jaki ma opis: Banished: until Jan 24 2006, 18:31:09 CET because of inciting rule violation...chyba cipy mu go dodaly za zaslugi. hm. seto, troche mi przykro ze dostales bana, bo w koncu niemalo czasu poswieciles tej postaci, ale bylo by mi znacznie bardziej gdybys zastanowil sie nad tym co piszesz a wiecej nad tym jak postepujesz. bo naprawde trudno zrozumiec, jak mozna usprawiedliwaiac PA odruchem i potrzeba expa. ok, zawsze to troche lepiej niz pa dla przyjemnosci...ale niewiele. tak czy owak, sorry za moj nieco zbyt ofensywny poprzedni post i gdybym mial byc zlosliwy usprawiedliwilbym go odruchem. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#116 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 11 2005
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Guest
|
![]() przykro mi
![]() Ostatnio edytowany przez Merkyon - 12-01-2006 o 23:04. |
![]() |
![]() |
#118 |
Guest
|
![]() I am clean
![]() I'm not a girl , I'm not a woman ![]() Ostatnio edytowany przez Merkyon - 12-01-2006 o 23:19. |
![]() |
![]() |
#119 |
Użytkownik Forum
|
![]() moj nick to tecumseeh gdyby kogos to interesowalo.
jestem wolnym czlowiekiem, a ten nie zna strachu. strach zniewala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Zbanowany
Data dołączenia: 10 10 2005
Profesja: Knight
|
![]() Mam do was prosbe niech kazdy z was napisze czym dla niego jest PA(niektory sadza ze jak wlaza komus na expisko nie c hca wyjs ci dostana "kopa" twierdza ze to PA...
Najpierw sie wyzywacie a teraz przepraszacie troche godnosci chlopaki...(i dziewczyny) Zamiast tak atakowac siebie nawzajem zrobcie sobie zaklad kto wiecej z Od osob zabije ;] |
![]() |
![]() |