Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów

Notki

Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 12-01-2006, 14:50   #101
Gedd
Użytkownik Forum

Gedd's Avatar

Data dołączenia: 23 11 2005

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Winkler
No to slepy chyba jestes. Pozatym mi sie z nim najlepiej dogaduje, wiec sadze, ze ma najwieksze zaslugi. O Eon'ie nie bede sie wypowiadal, bo jeszcze bym se kichy narobil tylko eh...
smieszne jak jakis noob pisze do kogos takiego jak morx, ze jest slepy. z farsidym ci sie najlepiej gada to znaczy ze ma najwieksze zaslugi? HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH piszesz jak jakies dziecko.
a o eonie czemu nie bedziesz sie wypowiadal? ; )
Gedd jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 12-01-2006, 14:59   #102
Raimel !!!
Guest

Domyślny

Wszyscy co się kłucą to zachowują sie jak dzieci bo każdy popiera własną racje a innych wyśmiewacie. Daleko zajdziecie w ten sposób
  Odpowiedz z Cytatem
stary 12-01-2006, 15:47   #103
Vanzi
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 21 12 2005
Lokacja: Wrocław

Świat: WoWscape
Domyślny

Cytuj:
wyganianie z Cave to wd mnie nie stosowanie PA tylko normalny odruch
Muahahahah to mnie rozbiło! Po takich komentarzach życzę Szwedom zwycięstwa!

Zreszta jak wy moglibyście przegrać, macie w końcu Hythe (tylko uważajcie bo on po pierwszym deadzie ma skłonności do zmiany servera ^^)
Vanzi jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 12-01-2006, 15:50   #104
Merkyon
Guest

Domyślny

rowniez powyzszy post skomentuje jednym slowem ::: " LóL "
  Odpowiedz z Cytatem
stary 12-01-2006, 17:33   #105
Protarus
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 31 10 2005

Domyślny

Nie wiem nawet o co wy sie wlasciwie klucicie.
Co do PA to go nie popieram i nie stosuje ale rozumiem czlonków forsaken.
My niestety nie morzemy expic od rana a pozniej wszystkie miejscowki sa zajete.

A wojne i tak wygramy.
Protarus jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 12-01-2006, 18:17   #106
Medivh Shady
Użytkownik Forum

Medivh Shady's Avatar

Data dołączenia: 25 08 2005
Lokacja: Wrocław

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Arcania
Poziom: 250
Poziom mag.: 84
Domyślny

Winkler to taki kozak na forum , na niczym sie pewnie nie zna , i pisze tylko to co od kogos uzlyczal , a w rzeczywistosci gowno wie na temat wojny a poucza swoimi tekstami morximala i wszystkich na forum.

WoW
Realm: Auchindoun
Name: Punish
http://eu.wowarmory.com/character-sh...ndoun&n=Punish
Medivh Shady jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 12-01-2006, 18:21   #107
vaviec
Zbanowany

Data dołączenia: 29 04 2005
Lokacja: Gdynia

Stan: Na emeryturze
Imię: Edoc'Sil
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Merkyon
rowniez powyzszy post skomentuje jednym slowem ::: " LóL "
hythe to zdrajca.Opuszcza przyjaciol w potrzebie.
vaviec jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 12-01-2006, 18:59   #108
Protarus
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 31 10 2005

Domyślny

A co wy sie tak na Hythego uwzieliscie?
Protarus jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 12-01-2006, 20:33   #109
Merkyon
Guest

Domyślny

niektorzy maja manie przesladowczą nic nie zapowiada na to zeby Hythe nas zdradzal albo czy mialby nas zdradzic kazdy otym wie ze ta wojna to tylko dokonczenie formalnosci zgory jest wygrana przez nas ,dominujemy na nimi lvlem,iloscia membersow, itp itd zdaje sobie sprawe ze Infestusy sa doswiadczonymi noobkami pkującymi w trapach (10vs1) no ale cóż ... czas jest naszym sprzymiezeńcem . Pamietajcie to my expimy ,to my zarabiamy a nie oni

Hail Forsaken
  Odpowiedz z Cytatem
stary 12-01-2006, 20:59   #110
Msl
Guest

Domyślny

Cytuj:
niektorzy maja manie przesladowczą nic nie zapowiada na to zeby Hythe nas zdradzal albo czy mialby nas zdradzic kazdy otym wie ze ta wojna to tylko dokonczenie formalnosci zgory jest wygrana przez nas ,dominujemy na nimi lvlem,iloscia membersow, itp itd zdaje sobie sprawe ze Infestusy sa doswiadczonymi noobkami pkującymi w trapach (10vs1) no ale cóż ... czas jest naszym sprzymiezeńcem . Pamietajcie to my expimy ,to my zarabiamy a nie oni

Hail Forsaken

Nie badz taki pewny.. hak/ban kogos/paru osob znaczacych i sie moze wszytko zmienic... tak samo jak na Forterze.
  Odpowiedz z Cytatem
stary 12-01-2006, 22:01   #111
Winkler
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 15 12 2005
Lokacja: Tomaszów Mazowiecki

Stan: Rookstayer
Imię: Bubble
Profesja: Druid
Gildia: Hueheu
Świat: Antica
Poziom: 225
Skille: 666/666
Poziom mag.: 69
Domyślny

@vanzi i vaviec: szkoda, ze nie powiedzieliscie, ze padlem byscie wy mogli uciec eh... pozatym to jest topic o kyrze, a nie nepterze.

@medivh: I kto to mowi? O ile pamietam to na forum najwiecej plules sie ty w sprawie arcani, a w wojnie nic nie robiles.

@gedd: dla mnie on ma najwieksze zaslugi, a ty mysl se co chcesz.

Kto mnie zna, ten wie, ze nie jestem zadnym "nóóbem" pa ani pk. Staram sie pomagac kazdemu, kto mnie tylko o to poprosi, wiele osob moze to potwierdzic. Niektore moje posty na forum powstaja gwaltownie i nie przemyslanie, wiec moge byc objechane przez was (trudno).

RESPECT DLA TEGO PONIZEJ!

Ostatnio edytowany przez Winkler - 12-01-2006 o 22:12.
Winkler jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 12-01-2006, 22:03   #112
piotree
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 30 12 2005

Domyślny

Cytuj:
--po pierwsze..... Ci co nie graja na Kyrze nie znaja sytuacji "naszego servera" niech nie wypowiadaja sie w tym temacie...
--po drugie..... owszem niektorzy z nas stosuja PA ale w postaci wyganiania z cave... na poaczatku LI stosowalo bardzo nietypowe PA np. wchodzac d o cave komus z LI padales odrazu, ów pan nie cackal sie mowiac "Leave or...." tylko odrazu spamowal z SD .. wiec jesli ktokolwiek powie ze Forsaken stosuje PA to sie myli. Jest wojna kazdy z Forsaken potrzebuj kasy i lvlu na wojne,bez wolnych caves nie uda sie nam tego zdobyc ,wiec wyganianie z Cave to wd mnie nie stosowanie PA tylko normalny odruch..

Ci co sobie chca expic bez stresu niech ida na Antice polatac po gl-u albo po scarabach .Nikt was na Kyre nie zapraszal wiec nie narzekajcie na ktorąkolwiek ze stron konfliktu!!

Hail Forsaken
edit.

zmazalem to co napisalem. zgadzam sie, ze troche przesadzilem i wcale nie chce nikomu robic tu przykrosci.
zostawiam jednak ow cytat bo dalej jestem zdania ze wiekszosc rzeczy o ktorych mowi jest duza pomylka i wierze, ze to jest pomylka.
"przykro mi" ktore jest nizej a ktore napisal sato dowodza tego. rozmawialem z nim, wprawdzie nie najlepiej zaczelismy, ale przynajminej doszlismy do jakiegos porozumienia i naprawde licze ze Sato i PA nigdy nie beda w jednej parze.

pozdrawiam

Ostatnio edytowany przez piotree - 12-01-2006 o 23:12.
piotree jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 12-01-2006, 22:10   #113
Boozy'woozy
Użytkownik Forum

Domyślny

Sato Avarian
stary 12-01-2006, 22:16   #114
piotree
Użytkownik Forum

Domyślny

skoro niemal wszyscy obecni na tym forum zarzekaja sie, ze sa przeciw jakiejkolwiek formie naduzywania swojej sili i wymuszania na innych jakichkolwiek decyzji(PA), skoro chca pomagac, a nie wykorzystywac byle pretekst do ubicia kogos albo wyciagniacia z niego haraczu, to ja proponuje zeby kazda z tych osob, w tym naturalnie i ja, zaznaczylo to jakos w wygladzie swojej postaci. taki znak powinien byc klarowny i widoczny np,: w opisie postaci dodatek "NoPA" czy nawet "+".
moze to jest dobry sposob na to by osoby dojrzale, ktore graja w tibie nie po to by zaspokoic sadystyczne zapedy poznaja sie wzajem, skonsoliduja i sproboja zrobic porzadek.
ja bardzo chetnie poznam na kyrze ludzi, ktorzy maja troche oleju w glowie, ktorzy przy tym nie czekaja na okazje by udowodnic innym jacy sa silni.
moze mam troche idealistyczne podejscie - w koncu chamow jest zdecydowanie wiecej, niz przyzwoitych ludzi, tak samo jak i wiecej jest glupoty niz przejawow madrosci, ale mimo to licze ze cos takiego sie uda i da to poczatek nowej "fali" w tibi.
licze, ze ktos z Was pojdzie w slad za mna, porozumie sie ze mna i razem cos stworzymy. zapraszam wsyztskich serdecznie. na poczatek proponuje dysklusje tu w tymdziale, co bedzie pozniej zonaczymy. czasami bywam na gg 3660872.
pozdrawiam

edit: sorry za literowki, ale nie mam ani czasi ani sili a tym wiecej checi na ich poprawianie. jelsi ktos ma porblem ze zrozumieniem (choc ine sadze) to zawsze chetnie wyjasnie

Ostatnio edytowany przez piotree - 12-01-2006 o 22:18.
stary 12-01-2006, 22:27   #115
piotree
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Boozy'woozy
Sato Avarian

hehe, a jaki ma opis: Banished: until Jan 24 2006, 18:31:09 CET because of inciting rule violation...chyba cipy mu go dodaly za zaslugi.

hm. seto, troche mi przykro ze dostales bana, bo w koncu niemalo czasu poswieciles tej postaci, ale bylo by mi znacznie bardziej gdybys zastanowil sie nad tym co piszesz a wiecej nad tym jak postepujesz.
bo naprawde trudno zrozumiec, jak mozna usprawiedliwaiac PA odruchem i potrzeba expa. ok, zawsze to troche lepiej niz pa dla przyjemnosci...ale niewiele.

tak czy owak, sorry za moj nieco zbyt ofensywny poprzedni post i gdybym mial byc zlosliwy usprawiedliwilbym go odruchem.
stary 12-01-2006, 22:37   #116
Gedd
Użytkownik Forum

Gedd's Avatar

Data dołączenia: 23 11 2005

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Winkler
@medivh: I kto to mowi? O ile pamietam to na forum najwiecej plules sie ty w sprawie arcani, a w wojnie nic nie robiles.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Medivh Shady
Winkler to taki kozak na forum , na niczym sie pewnie nie zna , i pisze tylko to co od kogos uzlyczal , a w rzeczywistosci gowno wie na temat wojny a poucza swoimi tekstami morximala i wszystkich na forum.
cóż.. tu akurat musze sie zgodzic z wami obojga
Gedd jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 12-01-2006, 22:51   #117
Merkyon
Guest

Domyślny

przykro mi

Ostatnio edytowany przez Merkyon - 12-01-2006 o 23:04.
  Odpowiedz z Cytatem
stary 12-01-2006, 23:13   #118
Merkyon
Guest

Domyślny

I am clean

I'm not a girl , I'm not a woman

Ostatnio edytowany przez Merkyon - 12-01-2006 o 23:19.
  Odpowiedz z Cytatem
stary 12-01-2006, 23:46   #119
piotree
Użytkownik Forum

Domyślny

moj nick to tecumseeh gdyby kogos to interesowalo.

jestem wolnym czlowiekiem, a ten nie zna strachu. strach zniewala.
stary 13-01-2006, 06:46   #120
Elder Nagan
Zbanowany

Elder Nagan's Avatar

Data dołączenia: 10 10 2005

Profesja: Knight
Domyślny

Mam do was prosbe niech kazdy z was napisze czym dla niego jest PA(niektory sadza ze jak wlaza komus na expisko nie c hca wyjs ci dostana "kopa" twierdza ze to PA...

Najpierw sie wyzywacie a teraz przepraszacie troche godnosci chlopaki...(i dziewczyny)

Zamiast tak atakowac siebie nawzajem zrobcie sobie zaklad kto wiecej z Od osob zabije ;]
Elder Nagan jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania