|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#101 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 04 2004
|
![]() postanowilem wybrac pallka poniewaz zawsze w rpgach mialem slabosc do grania postaciami strzelcow
pallek jest chyba najbardziej wszechstronna postacia w tibii umiejetnosci walki dystansowej, poslugiwanie sie magia i od biedy walka w zwarciu (przy dobrym shildingu) ale przez to jest postacia najtrudniejsza do wytrenowania i wymaga dlugiego czasu na dojscie do poziomu pozwalajacego na pozonne wyprawy moj pallek nie jet debesciaiem (22lvl 60/50 10mlvl) ale nawet przy takich umiejetnosciach pallek jest czennym czlonkiem dla druzynny
|
![]() |
#102 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 03 2004
![]() |
![]() JA mam knighta na harmoni i jest THE BEST ale sorc tez jest bardzo fajny.. paladyn nmi sie nie podoba za bardzo bo sie nudno troche gra.. a knight to cool bloker :O
|
![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Michail Fradkow
Data dołączenia: 05 06 2004
Lokacja: Kawal drogi, nikomu nie radze isć piechotą.
Stan: Na Emeryturze
Imię: Bysiu
Profesja: Elite Knight
Gildia: Death Assassins
|
![]() Ja niesety zaluje,gram knightm i to nudna prfesja teraz czasem grywam druidem ale nichce mi sie grac odpoczatku jak juz osiagnelem 47 lvl.
![]() |
#104 |
Użytkownik Forum
|
![]() moze sobie to troche rozpisze
najlatwiej sie gra pallem pozniej jest dru (uhy sie sprzedaje blyskawicznie) sorc a na koncu knight (niskolevelowy knight nawet nie trafi sorca z tym samym levelem) ale jesli pomyslimy troche knight jest najleprzą postacią spytacie dlaczego? otoz nikt nie ma tyle hp co knight, wiec knajt ma ten przywilej blokowanie a pozatym na wyzszych levach knight wszystko potrafi przyjac na klate chociazny takie UE a co ma sorc po puszczeniu UE? many nima ze 300 hp 3 strzaly wysokolwvelowego knajta i sorc sie nawet nie zdazy uhnac wiec... KNIGHT mimo wszystko de best
![]() |
#105 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2004
|
![]() ja gram palkiem od zawsze chociaz mialm tesh knighta na 27 lvlu ale z lipa skillami moze dlatego nie zabardzo lubie knightów w
wedlug mnie palki rzadza |
![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 06 2004
Lokacja: Piła
|
![]() A ja wybrałam knighta i to była bardzo przemyślana decyzja, której po dziś dzień nie żałuję
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Guest
|
![]() Ja mam PALKA i cieszę się z tego wyboru.
... ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 03 2004
Lokacja: Tomaszow Mazowiecki
![]() |
![]() jako druid moge stwierdzic ze wybralem najgorsza profesje ze wszystkich błłłłłłłeeeeee chcialbym byc sorcem albo palkiem
|
![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2004
|
![]() Ja tez mam palka i napoczatku bylo mi zle z nim wqrzalo mnie podnoszenie spirow podczas treningu i podczaas malego expa na trolle ale potem 11lvl skille 44/30 i teraz z blokerem na dragi chodze hehe i nawet niezle mi idzie hit wale 80+
![]() ![]() ![]()
![]() |
#110 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 06 2004
Lokacja: Piła
![]() |
![]() Ja wybrałam sorca, bo zawsze ma kase,robienie mlvla jest mniej stresujące niż trenowanie knightem
![]()
![]() |
![]() |
#111 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2003
Lokacja: Bolesławiec
![]() ![]() |
![]() Ja zawsze wybierałem knighta.
( no zdazylo mi sie grac druidem jeszcze , raz wybralem paladyna ale znudzil mi sie (12 lvl skille 69/48 wienc nie było zle) Wogóle knightem to jakies emocje są idzesz na blok, expisz , trenisz itp teraz tylko moje marzenie miec knighta z 100/100 skillem ale na to z 2 lata poczekam ;] |
![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 06 2004
|
![]() wybralem knighta od poczatku i nim gram,przejrzalem prawie wszystkie mozliwosci i twierdze ze knight jest ponad wszystkie inne profesje ale tylko troszeczke tak odrobinke,bo kazda profesja jest bardzo dobra to zalezy od przygotowania do walki.jesli chcecie wiecej to w dziale gdzie sie trzeba zastanowic nad profesjami zamieszcze posta.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 06 2004
|
![]() Najlepiej gra mi sie palkiem choc sorcem tez nie zle .
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
|
![]() moj pierwszy to byl najt - teraz dlej nim gram
![]() potem pall - stay na dole - efekt ferii zimowych a teraz gram druidkiem (runki ![]() dobijam skile do 60 i ide na cos lepshego 8) mozne na cave rata ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 06 2004
|
![]() knight jest najlepszy
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 03 2004
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() Najperw wziolem druida szło na początku fajnie ale potem kicha
teraz mam palla i jest całkiem nieźle...
![]() |
#117 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 07 2004
Lokacja: Barlinek
![]() ![]() |
![]() Hmmmm.....
Ja wybrałem pierw jako Newbie Palladyna i kompletnie mi to nie wyszło... Zaczełem grać od nowa.. Knightem...szlo mi nawed spox ale do 14 lv mialem slabe Skille i nie chcialo mi sie ich trennowac... Jestem troche niezadowolony z Knighta , aha , i tym next "-" że Knight to postać wyjątkowow "Niemagiczna" ![]() Teraz kupiłem sobie Druid'a i tylko czekam az kolesiowi kasa dojdzie i mi da Pass'a i Number... ![]()
![]() |
#118 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 02 2004
Lokacja: Dębowy Zagajnik
|
![]() Nie uważam że wybrałem dobrej profesji.Wybrałem zaj*****a profesje.Mialem kazdego voc.Kazdy sie znudzil dosc szybko,mam teraz swojego druida i zyje nim dobrze.Teraz spylam 2 Bp Uh i ide po promo.Dla mnie niajsilniejszym vox jest knight,sporo hp duzo cap ale nei zmienie wole druida!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 06 2004
![]() |
![]() ja wiem ze wybralem dobrze chcialem grac druidkiem i gram
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Użytkownik Forum
|
![]() Najpierw grałem jako czarodziej, ale liczba deadów na moim koncie mnie dobiła, a i do robienia runek nie miałem cierpliwości.
Stworzyłem nową postać i gram palantynem (hehe), teraz idzie mi świetnie. Nie żałuję drugiego wyboru, więc zagłosowałem na "Tak" ![]()