|
Notki |
Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#101 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 06 2005
|
![]() @Rith
tylko, że ta cena w przypadku Tibii chyba nie jest wygórowana ![]() ![]() nie przemawiają ich posty to ja tak wizualnie przedstawie ![]() idziesz do piekarni - widzisz chleb ze słonecznikiem, nigdy go jeszcze nie jadłeś, więc go kupujesz i próbujesz.. niestety nie przypadł ci do gustu - więc nie kupujesz go następnym razem ktoś inny idzie do piekarni, zobaczy owy chleb i go kupi zaciekawiony - no i zasmakuje w nim, to go będzie kupował, gdyż ma przyjemność przy jego spożywaniu ![]() tak więc firmy mimo wszystko to co oferują same wybierają, a nie inni wybierają co dana firma oferuje - a jeśli produkt się spodoba, to go sprzedają, jeśli zaś nie, to dana osoba może zawsze poszukać produktu u konkurencji i tam zakupić owy ![]() każda firma bierze pod uwagę zdanie klientów - jednak w jakim stopniu - czy mniejszym czy większym to zależy tylko od niej samej ![]() pamiętać należy, że mówiąc o update'ach w paccu trzeba wliczyć w to co nowe jeszcze to co stare, bo nie płaci się wyłącznie za update, lecz za te udogodnienia, które już zostały wprowadzone - to nie to, że komputer w przyszłym miesiącu ewoluuje i będzie jakiś super hiper w każdej jego części - to to, że każda z części z osobna ulega poprawie i płaci się za to co stare a także za tą drobną różnicę jaka zaszła to tak jakby się marudziło, że nagle wyszło na rynek mleko 4% i że tylko ilość tłuszczu w nim zmienili a nie dodatkowo smak, barwę i opakowanie ![]() edit: i nie Dobo, bo jego posta tu jakoś nie widziałam, lecz chyba Drom, czy chodziło o inną osobę? ![]() ![]() d.Taube
Time after time, while their bodies lie sleeping, incarnate they in the bodies of men. Teaching and guiding onward and upward, out of the darkness into the light. she lost somewhere her time.. get me known if You find it for me XD mam obiekcję przez opowiadaniami, gdyż zaglądając w jedno, zostanę zawalona dziesięcioma kolejnymi.. czasem jednak człowiek ulegnie, a to źle wpłynie na stan gg oraz PW, lecz cóż począć.. Ostatnio edytowany przez Taube - 26-03-2006 o 15:35. |
![]() |
|
![]() |
#102 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 03 2006
Stan: Na emeryturze
Profesja: Royal Paladin
|
![]() Nie jest problemem cena paaca, bo ta nie jest wygorowana. Na wiele rzeczy wydaje więdzej pieniążków. Chodzi mi głównie o stosunek wydawanych pieniędzy do otrzymanego dobra i olewania przez producentów Tibii zwykłego gracza. Tak chodziło o Dr. Omadera a nie Dobo
![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Użytkownik Forum
|
![]() I właśnie to jest nazywane komercją . . .
z czasem zaczyna mi być żal CipSoft'u coraz bardziej . . . "Cip Soft Staff" wracajcie do zdrowia -.- |
![]() |
![]() |
#104 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 03 2006
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Godzik Pall
Profesja: Paladin
Świat: Thoria
Poziom: 17
Skille: 48
Poziom mag.: 12
|
![]() Wiecie co napisze wam pare powodów dla których ludzie nie kupuja pacc:
-Pacc Jest Za Drogi -Kolejne Up DAte Są Coraz Gorsze |
![]() |
![]() |
#106 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 01 2006
Lokacja: Ze Skądowa
Stan: Rookstayer
Imię: Rookstayer
Gildia: Wymiatacze
Świat: Superoria
Poziom: 666
Skille: -10/-10
Poziom mag.: -6
|
![]() Cytuj:
BUAHHAHA SAMA NIE WIESZ CO TO JEST GRYWALNOSC A MNIE POUCZASZ! OSWIECE TROCHE TWOJ UMYSL - GRYWALNOSC TO PRZYJEMNOSC CZERPANA Z GRY A NIE ILOSC LUDZI W GRAJACYCH W TA GRE! A WIEC ZANIM COS POWIESZ TROCHE POMYSL ![]() P.S.TWOJ POST TEZ NIE WYPADL ZBYT INTELIGENTNIE WIEC TYLKO ZROBILAS Z SIEBIE IDIOTKE -.-" P.S.nr. 2 Nie, wcale nie zazdroszcze innym sukcesu, sam osiagnalem wysoki poziom w tibii, ale robienie w kolko tego samego mnie znudzilo -.- Ostatnio edytowany przez Ikares - 27-03-2006 o 18:34. |
|
![]() |
![]() |
#107 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 01 2006
Lokacja: Ze Skądowa
Stan: Rookstayer
Imię: Rookstayer
Gildia: Wymiatacze
Świat: Superoria
Poziom: 666
Skille: -10/-10
Poziom mag.: -6
|
![]() Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Dwimenor - 29-03-2006 o 12:13. Powód: Nieświadoma reklama ots |
|
![]() |
![]() |
#108 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ech, czytam te wasze posty i nie moge za bardzo pojąć. Doszedłem do paru wniosków:
- pacc daje duzo, chcesz to wydawaj stówkę, leć na pocztę, niech kaska poleci do Dromadera :> - Ja radze sobie bez pacca już od pół roku. Jestem lepszy od kilkaunastu ludzi na porównywalnych poziomach z moim oraz zlepszymi. Oni maja 50lvl i 68/68 skile, ja wtedy mialem 86/85 i spokojnie se z nimi radzilem pvp. Myślą, że jak kupią pacca na 23lvl, to będą lepsi ?? Pod względem czego?? Tego, że oni mają włosy blond i wyglądają jak Presley i mogą sobie popłynąc na tą całą Tiquande i pozabijac krokodyle, slimy i jakies kury, bo z ni czym lepszym sobie nie poradzą. Mogą sobie popłynąć łódką do innych miast? Niech se pływają i niech mają lepiej. W końcu zaplacili, to im sie należy, nie? :>. Lepiej jest wyskilowac i wpełni korzystać z tego premium account, a nie zabijac crocodyle na 50lvl . PACC to strata kasy. @ dobra, nie moge pisac dalej, ale jutro edytne posta PoZdro ![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 06 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Wpisy bloga: 44
Stan: Niegrający
Skille: Milion
|
![]() "Bezpiecznie-Szybko-Łatwo" ... żeby jeszcze doszło "Tanio" to byłoby idealnie :> Ogólnie rzecz biorąc to tibia jest najlepszą grą mmorpg (tzn. można robić wiele rzeczy poza walką , bo naprzykład Lineage II też jest fajne ale tam tylko walki , walki ,walki), a sądzicie że update'y są coraz gorsze. Są ... ponieważ już praktycznie każdy rodzaj terenu już jest (lodowe wyspy , lasy , pustynie , równiny , bagna itp.) , więc trudno do tej gry zaimpletować jakieś ciekawsze pomysły (zaraz pewnie będzie pełno noobskich postów "niech dodadzą kamehameha!).
#110 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 06 2005
|
![]() @Ikares
zastanawiam się, czemu zaszczyciłes moją skrzynkę tym, co napisałeś w poście - może dlatego, że jeśli zostaniesz wyśmiany to ludzie nie zauważą.. ale zastosuję ten sam trick co ty ![]() jeśli uważasz, że gierka, w którą gra 5 osób i bardzo ją lubi ma sporą grywalność, a gierka w którą grają tysiące osób jej nie posiada, gdyż np. nie dażą jej taką uczuciowością powiem ci jedno - człowiek, który robi to, czego nie lubi to człowiek, który pracuje, a nie gra dla przyjemności, tak więc gywalność i przyjemność są ze sobą powiązane - jednak liczbowo, a przyjemność jaką w liczbie możesz zapisać to pieniądze.. w grywalności ilość osób lubiących, a nie ilość lubienia przez osobę ![]() prosiłabym cię, abyś pomyślał najpierw nim coś napiszesz mój drogi, gdyż wygląda to jak sfoszone dziecko, które wytyka palcem i krzyczy, że oni są be i to i tamto, że oni są gorsi, że ono ma rację bo ma.. czyżbyś przez słowa 'nie wypadł zbyt inteligentnie' i 'idiotkę' pragnął obniżyć poziom, który reprezentuję? wybacz, ale capsem pisane takie próby, w sposób mało inteligentny nie tylko do mnie nie przemawiają, ale powiem ci, że do niewielu osób wyobraź sobie, że w przeciwieństwie do ciebie teraz ![]() a moja intuicja jest o stokroć mniej zawodna niźli dziecięce wyobrażenia własne ![]() ![]() na przyszłość - nie myl grywalności z popularnością, dobrze? ![]() d.Taube
Time after time, while their bodies lie sleeping, incarnate they in the bodies of men. Teaching and guiding onward and upward, out of the darkness into the light. she lost somewhere her time.. get me known if You find it for me XD mam obiekcję przez opowiadaniami, gdyż zaglądając w jedno, zostanę zawalona dziesięcioma kolejnymi.. czasem jednak człowiek ulegnie, a to źle wpłynie na stan gg oraz PW, lecz cóż począć.. |
![]() |
![]() |
#111 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2004
Lokacja: Rzeszów
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
|
![]() @up
typowy PACC'ownik..... -.-' Cytuj:
@topic i ludzie się na takie frajerstwa nabierają oraz wierzą w takie zabobony ![]() HAUiahuiAHUiuihAUIhuiauh
![]() |
#112 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Co ma znaczyć twoje ,,hahuiahhaha cos tam dalej"Potwierdza to stan twojego ,,muzgu", dziecino. Wez wracaj na rooka, albo blocz soldiery koleżkom ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 03 2006
Lokacja: Ustka
Stan: Niegrający
|
![]() to mój pierwszy post na tym for00m...witam wszystkich i mam nadzieje że zostane "wkupiony" w poczet dobrych forumowiczów :-)...co do topicu rozważyłem całą sprawę i mam kilka wniosków jak spowodować żeby tibia była lepsza...pacc - 90 dych za 3 miechy hmmm nie każdego na to stać ale zalety pacca deczko przeszadzają według mnie pacc powinien być taki że np. ruka SD nie od 45 lv tylko dla pacca powiedzmy 40... a co do ceny myśle że nie jest tania ale też nie jest przesadzona jak se uzbierasz będziesz miał proste...sam zbieram na pacca i myśle że skoro są takie zalety jak w owej reklamie (mam na myśli wolne expy) to bedzie zaje*iście a co do waszej kłutni
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Guest
|
![]() szkoda że ten pacc nie jest na zawsze tylko na rok za 300zł i szkoda że tego w tibi kupić nie można np.25k na zawsze!!!! tak jak exure albo żecz
|
![]() |
#115 |
Guest
|
![]() szkoda że ten pacc nie na zawsze można by było w sklepie u jakiegoś NPC kupić za kilka "k"
![]() |
![]() |
#116 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 02 2006
Lokacja: HeLL
Stan: Aktywny gracz
Imię: Radosny
Profesja: Sorcerer
Świat: Guardia
Poziom: 27
Poziom mag.: 45
![]() |
![]() Cytuj:
CipSoft to FIRMA.. ona MUSI zarabiac-.- co im z gp w grze? jak beda chcieli to beda mieli ich 1000500100900 x)
![]() |
#117 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Pomijajać twoją wypowiedź, napisze coś świadczące nieco o całkowitej komercji tibii :>. Mój koelga wbija się na chara, ale pacc mu sie skonczyl, chyba zapomnial o tym, ze to dzisiaj, chce utani hur zarzucic, a tu napis wyskakuje: Y o u Ne e d P r e m i u m A c c o u n t Pozdro ![]() |
|
![]() |
![]() |
#118 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 10 2005
Lokacja: K-g
|
![]() Cóż mogę dodać...naciąganie jak cholera. Ci co chcą kupić tego PACCa, to i tak to zrobią prędzej czy później, a pisanie takich reklam przyciąga ich jeszcze bardziej. Jeśli już ktoś kupił PACCa, to pewno uzależnił się od Tibii i nie może bez tego żyć, więc przedłuża sobie i gra dalej
![]() Wiadomo, że PACC jest za drogi, bo nie każdy zarabia 15koła/miesiąc i nie każdego stać na takie luksusy jak podróż na Tiquandę czy spacer z dziewczyną po własnym ogródku. ![]() Pozdrawiam ![]()
#119 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 03 2005
|
![]() No tak, fajna reklama. Ja juz tylko czekam na swojego swierzo zamowionego PACCa.. juz 11 dni.
#120 |
Zbanowany
|
![]() Jeszcze jakis czas temu bylem zwolennikiem FACC.. niby kupowałem PACCi ale nigdy na konto od 0, i zawsze uwazałem ze to jednak nie potrzebny dodatek. (ale na demony chodzic trzeba ^.-).
Ostatnio jednak, 'dostałem sobie' pacca na pół roku, wczoraj wziąłem się do gry i.. bez porównania - start od 1 levela na PACC jest piękny po prostu, nawet na Rooku już chce się grać, nie to co na FACC gdzie przechodzenie Rooka czasem jest masakrą.. |
![]() |