|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#101 |
Zbanowany
Data dołączenia: 09 08 2006
Lokacja: Paskowa i fake'owa elita.
|
![]() Przepraszam za double, ale musiałem to powiedzieć:
Dięuję Wam. Dziękuję Wam za 100 postów w moim pierwszym fake który był w miarę niezły. Dziękuję Wam za komentarze, bez których tematu by nie było. Dziękuję również za 10.000 odwiedzin, które są moim rekordem i z których jetem dumny. Diękuję Wam za wszystkie oceny, opinie, co poprawić, co może zostać. Dzięki temu fake'owi zdobyłem dobrą opinię na forum i (co tu kryć) respect wielu ludzi z tego działu. Fake nie będzie kontynuowany - nie chce mi się już. Godnie go pożegnaliście. Dziękuję. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#102 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 09 2006
Stan: Początkujący
Imię: merumindim sevor
Profesja: Sorcerer
Świat: vinera
Poziom: 13
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 09 2005
![]() |
![]() @up
Powiem tylko tyle: Jesteś, kurwa reported! xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2005
Lokacja: Rabka-Zdrój
![]() |
![]() @up
Powiem tylko tyle: Jesteś, kurka reported! xD (Za wulgaryzm)
![]() |
![]() |
#105 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Taka ławeczka za monopollowym
Wpisy bloga: 1
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Drakon Tene
Profesja: Knight
Gildia: Grupa zjaranych Gejów
Świat: Wszedzie
![]() ![]() |
![]() @up
tak trzmać hehehe @topic Zawsze lubiałem ten fake i szkoda że to już koniec... Dlatego wypowiem te oto słowa: Zajęc jak ja cie dorwe to zobaczysz xD
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant |
![]() |
![]() |