![]() |
#102 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2003
|
![]() Cytuj:
![]() czy moge udowodnic?screenow nie mam, ale zdarzyło mi sie oberwac z sd na ostatniej wojnie stojac "pod dachem" jesli wiesz o co chodzi to zrozumiesz. To sie tyczy fragów, ale sa tez inne boty do leczenia itp. Czasami to zalosne jak sie widzi goscia, ktory po kazdym -10 hp od ognia uzywa uha, albo jakiegos spontana do leczenia. Ostatnio edytowany przez Zigi - 29-04-2006 o 11:50. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Guest
|
![]() Ja jestem palladynem 10 lvl 41/33 na antice czy ta wojna dalej trwa jesli tak to sie zmobilizuje i wyskilluje porzadnie by pomoc
|
![]() |
![]() |
#104 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2005
|
![]() @up
Tak chlopcze Alliance liczy na Ciebie ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2005
Lokacja: Cieszyn
Stan: Niegrający
Profesja: Paladin
Gildia: aktualnie
Świat: sie
Poziom: uce
Skille: fszkole
Poziom mag.: pa
![]() |
![]() Hail Dark Side !
Dark Side to wygra, też tam specjalnie chara zrobilem, moi koledzy z rl też. Jest nas ośmiu a suma leveli to 748. 1 palladyn, 4 sorce, 1 knight i 2 druidki. Mamy zamiar walczyć z Dark Side przeciwko Alliance. (Czas zakończyć poezję życia.) Narazie jeszcze nie mamy zamiaru sie wyjawniać dopóki nie bedzie jakieś większej bitwy, tak żebyśmy byli nie zauważeni. Tutaj taktyka bedzie sprzymierzeńcem. Let SDs FLY
![]() |
#106 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2005
Lokacja: Cieszyn
Profesja: Paladin
Gildia: aktualnie
Świat: sie
Poziom: uce
Skille: fszkole
Poziom mag.: pa
![]() |
![]() Dziękuje, ale się nie przyda. Znając nas wiedziałbyś z kim masz doczynienia
![]()
![]() |
#108 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
edycja: "Best sd: 139" znalazłem to w commencie twojego chara na tibia.org, z taką siłą ognia macie zamiar "uderzyc" na alliance? <pusty smiech> Ostatnio edytowany przez Zigi - 30-04-2006 o 16:21. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 07 2005
Imię: Knight mathoff
Profesja: Elite Knight
Gildia: Ndrangheta
Świat: Antica
Poziom: 80
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Hahaha... jeśli specjalnie stworzyliście postacie... to znaczy... że każdy z was ma ponad 75 poziom. A to z kolei oznacza... że jest to niemożliwe, poniewarz tak się składa, że na Antice z Polaków są obecnie jakieś 4-5 osób popierających Dark Side. A to z kolei oznacza...hmm... jak mogliście wbić 75 lvl w 8 chłopa, nieujawniając się
![]()
"Yossarian ani razu nie przyszedł pomóc przy budowie, za to później, gdy klub już ukończono, przychodził bardzo często, urzeczony tym dużym, pięknym, nieregularnym budynkiem krytym gontem. Była to rzeczywiście wspaniała konstrukcja i Yossariana przepełniało uczucie niekłamanej dumy, ilekroć spojrzał na nią i pomyślał, że nawet nie kiwnął palcem przy jej wznoszeniu." Paragraf 22, uczymy sie czytać. |
![]() |
![]() |
![]() |
#110 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 05 2005
Lokacja: Kętrzyn
Profesja: Druid
Świat: Nebula
|
![]() Cytuj:
Ubiją jeszcze Ciebie za to, że jestes PL >.> I bedzie: DARKNESS (Lets SDs FLY) ![]()
Ostatnio edytowany przez BOtter - 30-04-2006 o 21:34. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#111 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#112 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() 21:42 You see Mordorion (Level 121). He is a Royal Paladin.He is Lord of Chaos of the >>Dark Side<< (Rider of Perdition Leader). "Prawdopodobnie" też, przesłał im jakiegoś Aim Bota... ![]() Więc dalej chwalcie ludzi, którzy są hamscy i hakują swoich kolegów...
![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Użytkownik Forum
|
![]() Xivity
Inhabitant of Antica Profession: Elite Knight Level: 110 Black Dragon of the Dark Side (The Good Twin) Posts: 1267 Originally posted by Monster legend on 30.04.2006 16:49:19: > 16:45 ******: Dark shadow of Lucifer, Chadin, > Tesopix, Hezeper, Luhozi, Hemox, Sarkamiskironi, > Chadim, Detringy, War slayer,Tragbor,Fewasevi, Melonz > hacked today. > > If this is true... It is not true. -Xiv ________________ Hail The Black Dragons!
![]() |
#114 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Mordorion nie raz zhakował swoich kumpli...Bronisz ich bo lubisz DS'ów? Pewnie marzysz, żeby iść im pomóc i walczyć w śród hamów?
![]() Każdy z DS'ów będzie bronić Mordoriona, bo nie znają go z innej strony >.<
Ostatnio edytowany przez BOtter - 30-04-2006 o 23:44. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja tylko cytuje. Dzialam na zasadzie identycznej jak Ty w tej chwili. Przeczytasz jeden post na tibia.com z informacja ktora nie jest potwierdzona i uwazasz go za swietosc.
Gratuluje debilizmu! A szczerze powiedziawszy to ta wojna mnie <ceznura> obchodzi. P.S. Odwagi tez gratuluje. Oraz tego lizodupstwa.
![]() |
#116 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2004
Stan: Na Emeryturze
Świat: Berylia
|
![]() O jego lizodupstwie mówilem juz duzo wczsniej...Botter zamilcz juz...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#117 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Lizodupstwa?
Ekhm a czego ja mam sie podlizywać? Hi ar alanjs mi friend blz? Ja już też nie powiem kto tu lizodup... Za to ty liżesz dupe dla Piomosa pisząc tutaj posty Mówisz, że biore informacje, które nie są zatwierdzone a ja mówie, że to prawda? Wyraźnie napisałem "prawdopodobnie", jak nie umiesz czytać i nie wiesz co to znaczy to może czas się wziąść za nauke?:/
Ostatnio edytowany przez BOtter - 01-05-2006 o 18:37. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jasne, ze lizodupstwo. Robisz dokladnie to co P~
![]() A jakbys mnie znal to bys wiedzial, ze robie to co mi sie podoba i nie patrze na nikogo. Ta informacja poza tym nie jest nawet "prawdopodobna". A jesli chodzi o nauke to widze, ze przydaly by Ci sie lekcje polskiego ![]() TIP. Dupy nie lize sie dla kogos i nie podlizuje sie czegos. P.S. Nie wiem czemu ale zdaje mi sie, ze Ty to jednak P~ ![]()
![]() |
#119 | |
Użytkownik Forum
|
![]() To się mylisz?
![]() Ja sie jeszcze ucze to nie mów mi co mam robić ![]() I niby po co mam lizać dupe dla Phoe? Dlatego, że ma Golden Helmet? Nie zazdroszcze tego jemu tak jak wy... Racja, nie znam Ciebie bo z frajerami się nie koleguję ![]() Co do tej informacji ja dalej uważam, że jest prawdopodobna
![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 07 2005
Imię: Knight mathoff
Profesja: Elite Knight
Gildia: Ndrangheta
Świat: Antica
Poziom: 80
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() W dzisiejszym odcinku Wojny na Antice
Kto komu i po co liże dupe. A może ktoś całkowicie inny niż myślinie? Kto hacknął kogo? Czy cała Antica została hacknięta? A może tylko 143 ludzi z Dark Side? Coś, co było absolutnie aktualne dzisiaj rano. Pytałem członków Dark Side. Detringy, Tragbor and War slayer got hacked today. Na godzinę obecną nie wiem, czy ktoś jeszcze został hacknięty. Jakie są dowody na to, że to Mordorion hacknął członków własnej guildii? Ktoś mi powie?
"Yossarian ani razu nie przyszedł pomóc przy budowie, za to później, gdy klub już ukończono, przychodził bardzo często, urzeczony tym dużym, pięknym, nieregularnym budynkiem krytym gontem. Była to rzeczywiście wspaniała konstrukcja i Yossariana przepełniało uczucie niekłamanej dumy, ilekroć spojrzał na nią i pomyślał, że nawet nie kiwnął palcem przy jej wznoszeniu." Paragraf 22, uczymy sie czytać. |
![]() |
![]() |