|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
Pokaż wyniki sondy: Czy masz coś przeciwko powstaniu tej grupy? | |||
Tak, mam. Grupa nie ma sensu. |
![]() ![]() ![]() ![]() |
28 | 37.84% |
Nie, nie mam. Grupa jak każda inna, ma rację bytu. |
![]() ![]() ![]() ![]() |
46 | 62.16% |
Głosujących: 74. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#101 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() Cytuj:
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! Ostatnio edytowany przez Raul - 16-04-2006 o 18:42. |
|
![]() |
|
![]() |
#102 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 01 2005
Lokacja: Łódź
![]() |
![]() @Up:
Cytuj:
@Topic: Krótko i zwięźle - Nie !Edit: Omg... wziąłem drugą opcję... da się to jakoś zamienić na 'Tak, mam. Grupa nie ma sensu.'?;p
Proud Pastafari. Ostatnio edytowany przez Caer - 16-04-2006 o 19:57. |
|
![]() |
![]() |
#103 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 12 2004
Lokacja: Wrocław
Stan: Na emeryturze
Świat: Nova
![]() |
![]() Cytuj:
Chcecie robić filipinkę z forum.tibia.pl, prosze bardzo. Dla mnie, to po prostu okrutne jaja sobie robicie z siebie i z innych. To wyłącznie moje zdanie, którego nie zachowam dla siebie, gdyż forum jest od wyrażania swoich opinii (tuszę, że robie to narazie w dość kulturalny sposób). Pa. :*
-> regulamin (Goń się, dziadu /przyp. Gufat) Masz problem?/przyp. dziadu Tak, mam okres i jestem zdenerwowany. Ty pewnie masz ten sam problem /przyp. Gufat Ostatnio edytowany przez Gufat III - 16-04-2006 o 20:00. |
|
![]() |
![]() |
#104 |
Guest
|
![]() Nie lepiej skonczyc ta dyskusje, zaglosowac kto chce, Drom zadecyduje i finito?
|
![]() |
#105 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2004
Lokacja: Kwidzyn
![]() ![]() |
![]() Idiotyczny pomysł. Zdecydowanie na nie. Wejdzcie sobie na filipinka.pl :|
i'm not the percent you think survives i need sanctuary in the pages of this book. gestating with all the other rats nurse said that my skin will need a graft. i am of pockmarked shapes The vermin you need to loathe. |
![]() |
![]() |
#106 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2004
Lokacja: Zgorzelec
Stan: Na emeryturze
Imię: Wez Nie Kozacz
Profesja: Knight
Świat: solera
Poziom: 8
Skille: zmienne
|
![]() buahuahauha niezla zlewa, a najlepsze jest to, ze hoomik w niej jest. Taki powazny, broniacy porzadku, wulgarny, kontrowersyjny i wyzywajacy gosc... No coz, sam takie rzeczy krytykuje dopoki w jego w nich nie ma...
Edit: Zapomnialem tego powiedziec: WIELKA "elita" -.-
#107 | |||||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 11 2003
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Gufat, Pixik i cała reszta, wiecie co mnie w Was smieszny? Pewnie wiecie, choć wstyd się Wam przyznać. Głupota, wielka jak wielkim jest ocean. Wydaje mi się, że Was srednio obchodzi o czym bedzie ta grupa. Zauwazyliscie, ze osoby ktorych nie lubicie wpadli na jakiś pomysł tu musicie być na nie, a dlaczego? Dla zasady! "Nie wiem co to jest, ale ci co to zrobili są źli, więc to też jest złe" no nie? Wiecie co Wam polecam? Szkola, szkola, ksiazki, szkola, szkola i mniej internetu bo to przepala Wam juz szare komórki.
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Przepraszam Ganguś za takie ofensywne stanowisko, ale ja juz nie moge na to patrzec =p Czekam tylko aż Drom wpadnie do temu i zrobi swoje. Ostatnio edytowany przez Oxygane - 16-04-2006 o 21:01. |
|||||||
![]() |
![]() |
#108 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Dla mnie grupa zapowiada się ciekawie, i jest brana jak najbardziej poważnie. I jestem jak najbardziej za jej powstaniem. Komentarze na temat pewnych osób zostawie dla siebie. ![]() Mua
![]() |
![]() |
#109 |
Zbanowany
|
![]() Oxyś widzisz różnica między mną a innymi jest taka ŻE JA NIE MAM NIC PRZECIWKO POWSTANIU TEJ GRUPY I ZAGŁOSOWAŁEM NA NIE -.-
edit.Czy to była groźba bo jak tak to sie posralem a jak nie to trudno.. i czytaj uważniej zanim sobie pojedzie po ludziach bo widać moich postów nie czytałeś a jak czytałeś to masz problemy ze wzrokiem Ostatnio edytowany przez PiXik - 16-04-2006 o 20:57. |
![]() |
![]() |
#110 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2004
![]() |
![]() (Super intulicja walekify)
I do tego ten głos Droma na TAK ,by userzy uznali że to nie jaja,a drom po prostu zagłosował jak uważał :S
GRUPA TEA TIME REKRUTUJE ; ) OTWARTA DLA WSZYSTKICH FANÓW SPANIAŁEGO NAPARU POSIADAJĄCEGO PONAD DWA TYSIĄCE LAT TRADYCJI. http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126 Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła? http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841- Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!! Ostatnio edytowany przez Walekifa - 16-04-2006 o 21:30. |
![]() |
![]() |
#111 |
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() Świetny pomysł! Jeśli moge zgłosić coś jeszcze, to pomysł by Ci którzy startowali do grupy a sie nie dostali - automatycznie ladowali w grupie "Brzydcy Nieudacznicy" (bo sie nie dostali
![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 11 2003
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Ehhh nie chce mi sie z Wami gadac. Wszedzie spiski, wkrety i nie wiadomo co jeszcze. Do ksiazek!
Ostatnio edytowany przez Oxygane - 16-04-2006 o 21:28. |
![]() |
![]() |
#113 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#114 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2005
Lokacja: Daleko
Wpisy bloga: 1
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elder Druid
Świat: Iridia
![]() |
![]() Wy jestescie przeciw tej grupie bo ma cie jakies kompleksy małego, czy co ? Dormlna grupa jak inna. o Modzie, urodzie i dbaniu o siebie, i nie tylko.
@down Gdzie jest napisane ze bedziemy rozmawiac tylko o dezodorantach ? Bedziemy rozmawiac o wszstkim co ma zwiazek z urodą itp. Bedziemy takze co noc planowac jak tu zawładnać nad forum.
Kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały Wszechświat działa potajemnie, by udało ci się to osiągnąć. Ostatnio edytowany przez Cafe - 16-04-2006 o 21:54. |
![]() |
![]() |
#115 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2004
![]() |
![]() @ UP
Ja bym był jeszcze na tak,ale teraz to już zupełnie wszyscy wszystko pomotali,i zmienili cel grupy 6 razy :S Pozatym to nie jest aż taki ważny temat,mogło by powstac 100 lebszych grup. W końcu ile można gadac o dezodorantach ?
GRUPA TEA TIME REKRUTUJE ; ) OTWARTA DLA WSZYSTKICH FANÓW SPANIAŁEGO NAPARU POSIADAJĄCEGO PONAD DWA TYSIĄCE LAT TRADYCJI. http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126 Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła? http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841- Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
#116 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem
|
![]() Dobra...Dobra róbcie sobie tę grupe o ile nie będzie ingerować w życie forum.Aczkolwiek zaznaczyłem nie.
Do reszty obrońców Nie ma sensu walczyć.Niech zrobią i dadzą spokój.
![]() |
![]() |
#117 |
Guest
|
![]() Walekifa:
"Kochana, uwierz mi i już więcej nie dręcz mnie, ooo. Czemu piękne usta Twe ciągle mówią <<nie>>?" |
![]() |
#118 |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() Przeciwnicy tego pomysłu co chwila wyszukują do czego by można się tu przyczepić. Tymczasem wyniki sondy najlepiej odzwierciedlają to, co o tej grupie uważa większość forum.
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! |
![]() |
![]() |
#120 |
Fallen Angel
|
![]() 2 warny już poszły. Otrzymali je Gufat i Oxygane. Who next?