|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#101 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 10 2005
![]() |
![]() Cytuj:
Ciekawe... czemu przechodzę? Miałem mniej punktów niż kozacki fejk Turoka. I nad czym mamy płakać? Bo Misza dostał(nie za bardzo wiadomo, czemu) najniższą średnią ocenę, a ja wogóle zostałem pominięty, bo nie u ciebie się nie wyświetlał? Mogłeś chociaż coś napisać, bo u mnie stał jak byk i byłem pewien, że ocenę zaraz dodasz... |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#102 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wiesz Crowal, mi wcale tak nie zależało na przejściu do następnej rundy, ale na jakąś porządną odpowiedź, czemu dostałem najmniej punktów za "ogólnie" ze wszystkich uczestników (widać, że Crowal ma bardzo wyrafinowany gust... debilny fake o waleniu konia dostał 5/5). Nie będę kwestionował, czy to było słusznie, czy nie. Może nie zauważyłeś, ale sam napisałeś następująca punktację:
Estetyka Śmieszność Ogólnie i dopiero na końcu, w czwartej linijce suma punktów. Tu urywam, nie chce mi się dalej pisać i również nie wiem co napisać.
![]() |
#103 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 11 2005
Lokacja: Kalisz
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Wooho.Jedziemy dalej...
Czyli fake ma miec ten sam styl??(obrarzający przeciwnika)
![]() |
#104 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#105 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Ja powinienem oddać we wtorek po południu o ile kac mi pozwoli na to
jak nie pozwoli to trudno ;P PS - mój fake także niedługo wyjdzie ^^
![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Ekhm, daj listę, kto oddał fake'i(jestem ciekawy)...
Sam nie oddałem, ale zaraz dotrze. ;p |
![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nermal! Tfu, Nadrill... Na tej stronie są aż 3 twoje posty! To jest spam! To karygodne! To zue! To... A idź ty rower pompuj.
Ja już Crowalowi fejka wysłałem. Być może ukryłeś nick swojego knighta po to, żeby nikt go nie znał, ale przez mój fejk i tak wszyscy go znów poznają! Pompuj rower, gówno mi wyszło :S @down: Popraw swój cytat, bo ja błąd w moim tekście już poprawiłem. ![]() @down-dwa: Głupi cham. :F @down-trzy: A co ma "może" do chrobotania? Dobra, nie skarżę się, uśmiałem się z tego nieźle... @down-cztery: Przestaaań!!!!!11 ![]() ![]() ![]() @down-pieńć: Dam ci... dam ci skrina jak Szatan się z demonem całuje!
HELIUM~ Ostatnio edytowany przez Misza - 03-05-2006 o 19:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#108 | ||
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
Przygotuj się na atak ode mnie... ;< 80% fake'a mam zrobione. EDIT: Nie. ;< EDIT2: A ty jeszcze większy ;< EDIT3: Już poprawiłem, tak jak chciałeś. ;< EDIT4: ;< EDIT5: Edit za darmo ;< EDIT6: Ten też ;< EDIT7: Komuś zamula komp ;< EDIT8: Ósmy za darmo ;< EDIT9: nie było 1, to nadrabiam ;< EDIT10: Jednak był ;< EDIT11: Co mi za to dasz ;< Ostatnio edytowany przez Nadrill - 03-05-2006 o 19:42. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 01 2005
Lokacja: Toruń
Stan: Niegrający
Gildia: Ziomy HH
Świat: Polska
Poziom: Big
Skille: Ręka
|
![]() Jako że, tylko trzy osoby oddały prace... x( To już była ostatnia runda.
Misza: ![]() Turok: ![]() Nadrill: ![]() Wybór był very ciężki... :/ Zdecydowałem się na ocenę (10) Misza... 7. Bo wyglądało, jakby zrobił o sobie :| Turok... 8. Nadrill... 8. No więc: 1 miejsce(?) 2 miejsce(?) 3 miejsce- Misza! Poczekamy na ocenke Avagera, on rozsądzi spór i odda ostateczny wynik. P.S. Nie złośccie się na mnie, ale sam byłem jurorem i sam musiałem podejmować wszystkie decyzję... Eech...
![]() |
#111 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Widzę Crowa, że wzięłeś moje ortograficzne rady do serduszka... ;> |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#112 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Chodzi ci o "żeczy"? Po prostu pisałem w pośpiechu i nie zwróciłem specjalnie uwagi...
![]() |
![]() |
#113 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Lepiej zedytuj wyniki, i przeczytaj cały fejk Miszy... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#114 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
No to trzeba mi było tyle tego przysłać ![]() A nie jeden link i styknie -.- . Cóż... jeżeli to jest prawdziwy fake... Hmm... Tamten był równie tyle śmieszny... Bo "Garfield" zjada "misze"... A tak... To na to samo wychodzi... Równie śmieszne... Ocenka sorry, ale się nie zmieniła.
![]() |
![]() |
#115 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mi akurat o ocenę nie chodziło. A fejka przesłałem całego. Po prostu, chciałem mieć ocenioną całość
![]() Dowód... ale jak wierzyć fejkowcowi na screen? http://img324.imageshack.us/img324/1...ewierzy1lt.png @down: To o to chodziło! Hrhrhr... I nie cytuj zdjęć, bo evul modek wpadnie... @edit: Zmieniłem screen na link, za duże toto było.
HELIUM~ Ostatnio edytowany przez Misza - 03-05-2006 o 20:21. Powód: nie na słowo, na screen... |
![]() |
![]() |
![]() |
#116 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Ale ogólenie to oceny nie zmieni... Bo tamto miało fajniejszą fabułę(kot je mysz)
![]() http://crowal.republika.pl/<Link do nowego fake'a! [Już nie takiego nowego... :/]13.07.06r! ~Wszystkie moje fake'i Ostatnio edytowany przez $corcerer - 04-05-2006 o 23:35. Powód: NIE CYTUJEMY ZDJĘĆ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Avager był, ale się zmył. ;<
Crowa, odpuść sobie, i podaj już te wyniki... |
![]() |
![]() |
![]() |
#118 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#119 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() No to sobie poczekamy... -.-
|
![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Użytkownik Forum
|
![]() oj crowal crowal spotkałem sie z nadrilem na początku i teraz na końcu hmmm powinienes wziąc pod uwage wyniki poprzedniej rundy xD<evul>bo niechce robic 2 fake'i o Nadrilu
|
![]() |
![]() |