![]() |
#101 |
Użytkownik forum
|
![]() Na większości servow na których rządzą szwedzi PA jest normalnym zjawiskiem, więc bylbym bardziej ostrożny w mówieniu, że takie servy sa lepsze.
Sam osobiście nie spotkalem się z PA Domnesticus w stosunku do mnie i mam nadzieję, że to się nie zmieni ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#102 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2006
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Brak (Rookgaard)
|
![]() Co do tych co mowią ze Untora sharuje.Nie byłbym tego taki pewien.Byc może po hacku na Kyrze wpadł w furie expienia
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#104 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 02 2004
Lokacja: WWA
Stan: Na Emeryturze
Imię: --
Profesja: Elite Knight
Świat: Chimera
Poziom: -
Skille: -
Poziom mag.: -
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2006
Profesja: Brak (Rookgaard)
|
![]() @scorp
Nie po.je.ba.lo mnie.I skończcie z tym gadaniem o sharingu.Było już wiele banów za to.A skoro Untory czy Tetra nie zbanowali to znaczy że grają sami. |
![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 05 2006
|
![]() Kto mi może powiedzieć jak uniknąć tych wojen ostanio i na Lucera była nawet było smiesznie plx odpowiedzcie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#107 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 11 01 2005
Lokacja: Darłowo
![]() |
![]() Cytuj:
taifun nie sharuje bo go nie złapali?Sero inni też?Może nie może tak ale to, że nie dali im bana nie mówi nic.Są widac na tyle sprytni(czyt.1IP)aby nie dostac bana. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#108 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2006
Lokacja: WaWa
Profesja: Elder Druid
Gildia: Village People
Świat: Pythera
Poziom: 41
Poziom mag.: 48
|
![]() Cytuj:
Untora = Phanrella i rl Untora i moze ktos jeszcze. btw. Moglby ktos wrzucic filmy z wojen na video google? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#109 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2006
Lokacja: Wrocław
|
![]() Cytuj:
Ja mam w sieci wspulne IP zewnetrzne i jak mnie nakryja na sharowaniu jak ja i np 10 moich kolegow mamy to samo IP ?
![]() |
![]() |
![]() |
#110 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wygląda na to, że nastąpi koniec wojny. Dziś jeden z liderow OOS/FAG Jolly Corrigan pokłócił się z Untora i rozwiazal gildie deklarujac, ze zapłaci Domnesticus i będzie walczył przeciw Untorze.
Po południu nastąpił ostry nalot GMów, pojawiło się ich aż 2 na naszym serwerze. GM Elucidatus oraz GM Iscen. Co istotne dla przebiegu wojny bana dostał Varrox, za to, iż blokował Bante Emberius w Protection Zone (w depo parcelami): Banished: until May 10 2006, 14:07:15 CET because of destructive behaviour Później GM Iscen rozpoczął w depo rozmowę z Untorą, o to jej kawałek: 14:58 GM Iscen on Xerena: lol, I already have my proofs! You do not know who made your paments, you do not know your previous email address although youraccount is not even 6 months old Cała sytuacja zakończyła się tym: Banished: until Jun 02 2006, 15:01:26 CET because of account sharing p.s. jutro matura, powodzenia zyczcie xD Ostatnio edytowany przez kruliczek - 03-05-2006 o 16:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Użytkownik Forum
|
![]() 0\/\/|\|3|). Nadal twierdzicie, że wspaniały Untora nie sharuje?
HAIL DOMNESTICUS FACC FIGHTING ALIANCE GROUP FACC OUT OF SPACE FACC FAINT
![]() |
![]() |
#113 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 03 2006
Profesja: Druid
Świat: Askara
Poziom: 32
Poziom mag.: 32
|
![]() wtedy kiedy chciał zacząć i pkowac poklocil sie i dostal bana ciekawe co wszyscy, którzy pracowali nad tą postacią czują teraz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Użytkownik forum
|
![]() Można śmiało powiedzieć, że jest to koniec wojny Jolly zrezygnował, Untora banished, pozostaje tylko pogratulować domn~ zwycięstwa. Po tej wojnie widać, że levelami się wojny nie wygrywa tylko potrzeba zgrania takiego jakie ma domn~. Mam osobiście nadzieję, że domn~ będzie dobrze władać servem i nie będzie PAować
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#115 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 03 2005
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() Pozdr |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#116 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
Jesli muwisz o ownerze achilla to sie mylisz x]] po 1 on nie byl wlascicielem untory po 2 nie expil tak duzo po 3 wywalony zostal przed banem z 2 dni |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#117 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 03 2006
Lokacja: Zazwyczaj przed kompem ;)
Imię: Tigo'Avalord
Profesja: Elite Knight
Gildia: Sacred Senate
Świat: Xerena
Poziom: 40+
Skille: 76/75
Poziom mag.: 5
|
![]() Koniec wojny? Mozliwe.
Ale jestem pewny co do jednego za maksymalnie miesiac bedzie nastepna wojna ![]() Ps. Cytuj:
Cya in Tibia. Ostatnio edytowany przez Tigo'Avalord - 04-05-2006 o 01:02. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dziwisz się? Teraz się dostanie większości polaków za wspieranie FAGu.
Przestańcie płakać bo mam tego dosyć. Cały czas mówicie "Domne to, domne tamto" a powiedz mi po ch** my mamy szanować kogoś skoro połowa servera nie szanuje nas?
![]() |
![]() |
#119 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
Huh I sie zaczelo x]] Teraz 3/4 lize d**e Domne.... Jedyna osoba ,ktora moze cos pomoc to phy~ z reszta niema co gadac nawet... Hail Untora Go Go new Serv Hail Phy~ GoodFather Xerena btw. Krypton ty chyba i tak teraz w retired przechodzisz x]] Cos mi sie zdawalo Pozdr Ostatnio edytowany przez LaS - 04-05-2006 o 08:56. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja wrocilem z retired bo taka kl_lrwa untora mnie huntowala. A ze wybuchla wojna i wygralismy to gram spowrotem.
Ostatnio edytowany przez Lord Dreathan - 04-05-2006 o 14:09. |
![]() |
![]() |