|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#101 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2004
Lokacja: Warszawa
Imię: Tomasi
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Arcania
|
![]() ale propaganda a okrzyki wyzwolencze to jest duza roznica
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() |
#102 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2006
Lokacja: Wołomin
Stan: Na emeryturze
Profesja: Knight
|
![]() @up
zeczywisie masz racje, jednak ja jestem w 100% pewien ze nikomu nie bedzie sie chcialo robic tych n00b charow, zeby tylko i wylacznie uprzykszac zycie Tetrowi, a to duzy blad. Pozatym propaganda ma to do siebie ze udeza w najczulsze punkty i przejaskrawia wszystko na korzysc tych ktorzy ja glosza, to samo ja zrobilem ![]()
![]() |
#103 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2005
Lokacja: Bolesławiec
Stan: Na Emeryturze
|
![]() @Sifu
Sledze ten temat od dlugiego czasu i zauwazylem ze jestes inteligentym czlowiekiem(jak na to forum) ale..... ....Nie znasz sytuacji na kyrze ....Traktujesz grę zbyt powaznie ....Jak czytam posty to mi sie wydaje ze to ty jestes Andrzej Lepper ....Niezbyt dobrze znasz sie na taktykach wojennych w tibii lub blednie je opisales ....Na Kyrze duzo ludzi jest protektowanych przez NG i ci co ich nie nawidza nie jest AZ tak duzo ....Wyjatkiem jest Tetro z ktorego sie smieje cala tibia i rozne fora || ale to raczej nie jest wazne .....Nie marnuj sie tu na forum znajdz prace w jakiejs gazecie (Fakt ? : P) |
![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2006
Lokacja: Świebodzin
Świat: Danubia
|
![]() mogl by ktos napisac statystyki dotyczace wojny ;>
|
![]() |
![]() |
![]() |
#105 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 11 2005
|
![]() Cytuj:
![]() ps writing in english makes you so cool... a tak wlasciwie to po jakiemu to jest? bo e-dict i translate.pl nie znaja takiego slowa jak 'shal' |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2004
Lokacja: Warszawa
Imię: Tomasi
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Arcania
|
![]() @up
tutaj tez jest duzo racji zabijanie providerow bylo modne i dobre owszem ale w momencie po 1 gdy nie mozna bylo kupic run w sklepie i gdzy np magowie tych run naprawde duzo przy expie uzywali^^