Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów

Notki

Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 09-05-2006, 16:16   #101
Thomasi
Użytkownik Forum

Thomasi's Avatar

Data dołączenia: 31 07 2004
Lokacja: Warszawa

Imię: Tomasi
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Arcania
Domyślny

ale propaganda a okrzyki wyzwolencze to jest duza roznicapo 2 bez obrazy ale naprawde jezeli chodzi o osoby piszace/czytajace tutaj to na palcach 1 reki mozna policzyc takie ktore maja cos pojecia i cos znacza, owa propagande powinienes prowadzic gdzie indziejnastepnie przyjmujac ze valais jest idiota(jak wiekszosc osob uwaza) juz zdradziles to ze moze byc atakowany noobcharami i teraz jak stanie przy nim np 6 druidow na 20+ lvlu to moze sie czegos domyslec a przed rpzeczytaniem tych postow jezeli jego poziom jest taki jak uwazacie by sie nie domyslilpoprostu moim zdaniem powinno sie na temat taktyki itp na publicznych forach pisac jak najmnieji tyle

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 09-05-2006, 17:42   #102
Sifu M.S.
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 21 02 2006
Lokacja: Wołomin

Stan: Na emeryturze
Profesja: Knight
Domyślny

@up
zeczywisie masz racje, jednak ja jestem w 100% pewien ze nikomu nie bedzie sie chcialo robic tych n00b charow, zeby tylko i wylacznie uprzykszac zycie Tetrowi, a to duzy blad.

Pozatym propaganda ma to do siebie ze udeza w najczulsze punkty i przejaskrawia wszystko na korzysc tych ktorzy ja glosza, to samo ja zrobilem A co do tego gdzie powinienem ja prowadzic, tu tez masz racje, ale jak juz powiedzialem ta wojna nie jest moja, nikt mi nie placi za udzial w niej, a ja tylko wskazuje jak powinna wygladac mocna indoktrynacja. Wiem takze ze Tetro moze to zobaczyc, ale skoro ich przeciwnicy to lekcewaza, to dlaczego i oni maja brac sie za takie chwyty.

A Kaczynski to i tak nie jest moj prezydent... ^^
Sifu M.S. jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 09-05-2006, 19:08   #103
Exodus
Użytkownik Forum

Exodus's Avatar

Data dołączenia: 14 02 2005
Lokacja: Bolesławiec

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

@Sifu
Sledze ten temat od dlugiego czasu i zauwazylem ze jestes inteligentym czlowiekiem(jak na to forum) ale.....
....Nie znasz sytuacji na kyrze
....Traktujesz grę zbyt powaznie
....Jak czytam posty to mi sie wydaje ze to ty jestes Andrzej Lepper
....Niezbyt dobrze znasz sie na taktykach wojennych w tibii lub blednie je opisales
....Na Kyrze duzo ludzi jest protektowanych przez NG i ci co ich nie nawidza nie jest AZ tak duzo
....Wyjatkiem jest Tetro z ktorego sie smieje cala tibia i rozne fora || ale to raczej nie jest wazne
.....Nie marnuj sie tu na forum znajdz prace w jakiejs gazecie (Fakt ? : P)
Exodus jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 09-05-2006, 21:45   #104
Kryminal
Użytkownik Forum

Kryminal's Avatar

Data dołączenia: 21 02 2006
Lokacja: Świebodzin

Świat: Danubia
Domyślny

mogl by ktos napisac statystyki dotyczace wojny ;>
Kryminal jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 10-05-2006, 02:41   #105
Gedd
Użytkownik Forum

Gedd's Avatar

Data dołączenia: 23 11 2005

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sifu M.S.
ech...

Mialo byc tak pieknie, a wyszlo tak jak zwykle...

Ja tego nie potrafie ogarnac, jak mozna sie bac kogos takiego jak tetro, jak mozna wspierac kogos takiego jak tetro, jak wogole mozna uznawac sie znajomego kogos takiego jak tetro...

Pamietajcie kto mieczem wojuje od miecza ginie...

Zacznijcie zabijac providerow NG, huncic ich za sam fakt znajomosci z nimi, dlugo bez runek sobie nie pobiegaja, a sami nie wyprodukuja na wlasne potrzeby, kupowanie w sklepach moze szybko oproznic ich zasoby pieniedzy.

Jak juz mowa o pieniadzach, huntujcie wszystkich ktozy kupuja przedmioty od NG, w ten sposob bez pieniedzy i bez runek dlugo nie pociagna, za loot sprzedawany u NPC raczej dlugo nie pozyja, z gp wylatujacych z potworkow to tesh moga sobie najwyzej waciki zakupic...

Brutalne metody wymysla, hmm "Silent enim leges inter arma" - milcza bowiem prawa podczas wojny 'Cyceron

Polaczcie to z szeroko zakrojna kampania sprzeciwu wobec NG, jezeli tak jak mowicie 80% serwera jest im przeciwna, to szybko znajdziecie do tego chetnych, a tych nieprzekonanych mozna pozniej olac, opronych... zabic.

Po miesiacu - dwoch NG zacznie narzekac na brak runek, na brak pieniedzy, wtedy wypowiedzcie im wojnie, gdy bedziecie wiedzieli ze macie nad nimi przewage, gdy opor przeciwko NG bedzie zakorzeniony tak mocno, ze bedziecie pewni ze ludzie z waszego serwera beda po waszej stronie.

N00b chary, tetro to czlowiek o tak niskiej inteligencji, ze paprotka rosnaca w moim pokoju rozgromilaby go w szachy, sila jego PvP jest sila jego UE, wiec narobcie tyle n00b charow ze zawsze za nim chodzic, jak tylko Tetro wejdzie do miasta nie odstepujcie go na krok, a ban przyjdzis sam

Their system is not working for us!
Hail the king, let death shal fall on our enemis!
Death to Next Generation, death to Tetro Aurelius!
niewiem skad ty sie urwales ale nastepnym razem jak bedziesz pisal takiego durnego posta o zabijaniu providerow jako sposobie na zniszczenie gildi, wez pod uwage fakt ze sa w ng takie 118master sorce ktore od 1 do 118 lvla uzyly cos okolo 20bp hmm. oh ale prosze, nie zabijaj mi providero! jak ja bede bez nich zyl

ps
writing in english makes you so cool...

a tak wlasciwie to po jakiemu to jest? bo e-dict i translate.pl nie znaja takiego slowa jak 'shal'
Gedd jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 10-05-2006, 14:19   #106
Thomasi
Użytkownik Forum

Thomasi's Avatar

Data dołączenia: 31 07 2004
Lokacja: Warszawa

Imię: Tomasi
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Arcania
Domyślny

@up

tutaj tez jest duzo racji zabijanie providerow bylo modne i dobre owszem ale w momencie po 1 gdy nie mozna bylo kupic run w sklepie i gdzy np magowie tych run naprawde duzo przy expie uzywali^^

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania