Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Inne > tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp.

Notki

tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 26-07-2004, 20:12   #101
Raul
eX Moderator

Raul's Avatar

Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu

Domyślny

1. Na forum udzielam się przez 4 i pół miesiąca, tłumacze teksty z tibia.com i dodaje tutaj, pomagam innym, często pisze nowe tematy i dodaje SS'y. Nie mam żadnego upomnienia. Z szacunkiem odnoszę się do modków . Aha przypomniało mi się, że zgłosiłem słuszny błąd na stronie w dziale Magia, który już został poprawiony. Mam nadzieję dzięki mojej uwadze.

2. Gram w Tibie pół roku. Najwyższy level to 40 Elite Knight 77/75 Raulmadryt Julera. Teraz gram od nowa na Elysia w tydzień 20lvl zrobiłem. Pacc'a mam od początku czerwca. Startowałem na Tutora zrobiłem błąd w jednym pytaniu. Osiągnięcia Raulmadrytem na Necro wypadł Skull Staff . Jeszcze miałem Druida na Mytherze byłem liderem gildii level 23 Elder solo z GS'em wygrałem. Moje osiągi w grze:

3. Moderatorem chcę zostać, ponieważ często odwiedzam to forum i bardzo mi się podoba tutejszy klimat i uważam, że jestem w stanie wspomóc was.

4. Dość często pisałem, które tematy są do zamknięcia. Za głupote ganię, za inteligencję chwalę. Czas mogę poświęcić dosłownie cały dzień niestety nocy nie przetrzymuję chociaż czasami kto wie. Oczywiście będę pomagał Newbie i bardziej doświadczonym graczom nikomu nie umniejszając.

5. Imię: Arek
Miejscowość: Lublin
Zainteresowania: Piłka Nożna (Real Madryt), gram na gitarze, zaawansowany angielski, początkujący hiszpański.
Szkoła: czerwony pasek w 6 klasie. W gimnazjum jakoś sobie radzę.

6. Uważam, że się nadaję i jestem w pełni gotów wziąść na siebie jakże ciężkie brzemię bycia moderatorem.

De las glorias deportivas que campean por Espa
ñ
a,
Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empa
ñ
a.
Club castizo y generoso, todo nervio y corazón,
Veteranos y noveles, veteranos y noveles,
Miran siempre sus laureles con respeto y emoción.
¡
Hala Madrid! ¡Hala Madrid!
Raul jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 26-07-2004, 20:31   #102
Maqq
Użytkownik forum

Maqq's Avatar

Data dołączenia: 31 03 2004
Lokacja: Tarnów

Stan: Aktywny gracz
Imię: Xil
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Blue Force
Świat: Berylia
Poziom: 36
Skille: xx
Poziom mag.: xx
Maqq ma numer GG 5196589
Domyślny Pożyjemy zobaczymy może moderatorem zostaniemy

1. Pewne doświadczenie mam mianowicie zrobile kilka stronek i udzielałem sie na różnych stronkach np tu www.gw.7d.pl
2. Moje osiagnięcia w Tibii lvl 20 knight ,Druid też 20 - 37 mlvl. Noi jestem w glidii
3. Chcę zostać moderatorem ponieważ myślę że fajnie by było popracować dla tak chwalebnej stronki jaką jest Tibia.pl noi chcę pomagac innym nie wiedzących za duzo o tak wspaniałej grze jaka jest tibia
4.W pełni podejmuje sie zadania odpowiadania na posty nawet te głupie oraz myśle że jestem na tyle sprawny umysłowo 8) żeby móc zadecydowac co jest dobrym postem a co nie
5.Imię: Maciek
Zainteresowania: Tibia , komputery , siatkówka, żużel
Nom w szkole jestem dobrym uczniem miałem tytuł Primus Interpares bo nie miałem żadnej 4 na świadectwie a moja średnia to 5,4 Noi gram w pierwszym składzie w szkolnej drużynie siatkarskiej
6. Nadaję się na to żeby zostać Moderatorem na tej stronce i postaram sie uczynic wszystko aby wykonywać tę pracę )
Maqq jest offline  
stary 26-07-2004, 21:14   #103
Szkodi Sunrise
Użytkownik Forum

Szkodi Sunrise's Avatar

Data dołączenia: 21 07 2004
Lokacja: Dębica

Szkodi Sunrise ma numer GG 2489317
Domyślny

1) Co do moderowania i przebywania na forach to mam i to nie małe. Byłem stałym bywalcem forum tematyki gry Hattrick i Championship Manager (około 2 lat). Byłem już nie raz moderatorem forum (m.in. CM Interactive) oraz redaktorem wielu stron o tematyce gier.

2) W Tibie gram 6 miesięcy i wiekszość rzeczy wiem bardziej teoretycznie niż praktycznie. Miałem 3 postacie z czego wszystkie zapowiadały się wspaniale ale niestetu byłem huntowany... Teraz gram 23lvlowym sorkiem, ale postać mam dopiero od tygodnia....

3) Zeby pomagać ludziom i newbiem, którzy zarówno dopiero ściągnęli Tibie i nie wiedzą co i jak jak i również grają w nią trochę czasu i chcieliby powiększyć swoją wiedzę.

4) Jak już pisałem długo byłem już moderatorem nie istniejącej już strony CM Interactive, więc wiem jak powinien zachowywać się człowiek na takim stanowisku. Potrafię rozpoznać nabijanie postów, złośliwość i inne tego typu emocje i zachowania graczy.

5) Huh. No to jakby nie było mam już 17 latek i coraz więcej piję eeeeee...... znaczy się chodziło mi o manafluidy Na codzien gram w atamorskim klubie w kosza, a także zrywam kobietki Moją manią oprócz tych dwóch jest tworzenie muzyki oraz gra w Tibię (dzięki Wojtala Sunrise ) To lubię najbardziej i to mi służy

6) Jeżeli wiedziałbym, że się nie nadaję to napewno nie pisalbym właśnie w tym topiku. Mam swój styl i chęć pomocy, a więc zaufajnie młodej krwi tego forum Ave - teraz poczekamy tylko na wasze wyniki wyborów do Tibioparlamentu
stary 26-07-2004, 21:35   #104
Warloczek
Użytkownik Forum

Warloczek's Avatar

Data dołączenia: 02 03 2004

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

1) Na forum jestem 5 miesięcy, na innych forach nie moderowałem udzielałem sięna forum gery.pl
2)zwiedziłem sporą część mapy razem z kolegami.
Mój maksymalny lv wynosił 21, zrobiłem sporo questów
moghe dodaćże na 11lv wyszłem cało z HellGate..
mam za sobąwszystkie profesje prócz knighta
razem jakies 11postaci..tylko większość nie jest już pod
moją kontrolą. W Tibięzacząłem graćw sierpniu 2003r.
3)Chciałbym pomóc
4)Mam mase czasu gdy nie gram w tibie to zazwyczaj siędze na tibia.pl więc dwoma słowami "Zgadzam się"
5)Mam na ime Krzysiu 15lat jestem z suwałk postępy w szkole..może takie że w 1 klasie gimnazjjum mialem czerwony pasek..dopiero w drugiej klasie gimnazjum miałem pierwszą 3 na świadectwie ( z niemieckiego)
Interesuję się komputerami, grami komputerowaymi,
dragonball, manga, anime, karate
6)Myśle, że dałbym rade udziwignąc ciężar jaki spoczywa na moderatorze, w końcu ma się od czegoś niebieski pas
stary 26-07-2004, 22:40   #105
Sorcers of titania
Użytkownik Forum

Sorcers of titania's Avatar

Data dołączenia: 26 07 2004
Lokacja: Nowa Sól

Stan: Aktywny gracz
Imię: Latimerid
Świat: Titania
Poziom: 60+
Skille: PoCoMi
Sorcers of titania ma numer GG 1804170
Domyślny Moderator !! ja ja ja :D :P

Witam zgłaszam podanie o moderatora tej strony i niniejszego forum..
Na tym forum siedzę już dosyć długo , ale nie miałem swojego loginu..
1.)-moderowałem na innych stronach np.:

>>emuinfo.pl ( byłem administratorem )
>>Dragonballarena.net ( manga )
>>DBZibi.pl --> ta strona niestety wygasła...:-( ( manga )
>>alejaja.pl
>>chip.pl
>>vegetapage.com --> też wygasła ( manga )
>>mhh.pl
>> ( prowadziłem różne czaty na temat różnych problemów w grach na różne konsolki )
>>granda.pl
>>vpteam.net --> tutaj robiłem tylko laye za znajomości polskich kumpli ( strona jest rosyjska )
>>dragonball.com ( manga )
>>kiddygrade.tv ( manga )
>>pokemony.com ( manga )
>>pokemon.walter.pl ( manga )
>> ( na jednej stronie miałem ponad 500postów byłem na niej ok. 2-3 lat..! ( ale nie istnieje już ona )
PODSUMOWANIE : przebywam w świecie internetowym już dobre 5 lat ...! jako administrator i moderator a także pracownik wyglądu graficznego ( lay'a )

2.) A w Tibię zaczęłem grać od chyba 2 miesięcy albo 1 ale mam już 16 lvl i 19mlvl ( jestem sorcerem) doświadczenia zrobiłem już pare questów !! zabiłem ok.10 cyklopów z GFB !! Dobry jestem co ??

3.) Moderatorem pragnę zostać ponieważ : uwielbiam już ten zawód przyrosło mi do genów !! A z własnego doświadczenia myślę że jestem dobrym moderatorem itp. !! Lubię Tibię i wszystko związane z nią bardzo mnie interesuje właśnie ten temat i ten konkurs !! Dlatego pragnę zostać moderatorem tej zajeb... fajnej strony !! Ale wątpię żebym się dostał tu także nie mam wielkich nadziei :-((

4.)
a)Mam dużo dużoo...wolnego czasu szczególnie teraz są wakacje i spędzam je z Tibią.

b)Z głupimi tematami spotkałem się nie raz ale wielokrotnie i odpowiadam na nie z wielką cierpliwością nie denerwują mnie ludzie którzy pytają się coś czego nie da się nie wiedzieć .. zawsze odpowiadam na tematy i pytania mądrze i daję rady ludzią którzy je potrzebują !

c)Tematy do kasacji i zamknięcia to łatwizna umiem poznać co jest do kasacji a co do zamknięcia..wystarczy długo posiedzieć w tym fachu a nic Cię nie denerwuje..!

5.) >>Mam 16lat
>>zainteresowania : Tibia .. moderowanie .. layowanie .. gry komputerowe .. zajęcie admina.. .. piłka nożna .. piłka ręczna .. koszykówka .. jazda na rowerq .. pływanie .. wypoczynek to chyba każdy lubi
>>w szkole uczę się dobrze spędzam dużo czasu przed książkami ale w czasie wakacji w ogóle nie zaglądam

CZEGO OCZEKUJECIE OD MODERATORA :

1.) napewno ... aż do braku miejsca niech się znudzi moja obecność
2.) przyjaźń jest u mnie na plusie mam dużo przyjaciół to z Tibia team napewno się zapoznam i zaprzyjaźnię
3.) umiem wypowiadać się kultularnie , mądrze , a także z namysłem język zawsze na 2 miejscu !!
4.) na #Tibi.pl jestem codziennie gdy gram w Tibię i nawet gdy nie .. no wiecie lagi
5.) jestem dojrzały i będę mądrze modernizował stronę !! A głupie wybryki nie są u mnie na miejsca
6.) no chlubą to nie da się zostać z taką ekipą Tibia.pl
7.) nie zrezygnuję napewno po miesiącu jak już to do końca TIBI !!

Nakoniec chcę powiedzieć że nie liczę na dostanie się , bo dużo osób startuje !! ALe gdy bym się nie dostał to dalej będę się starał o dostanie się !! BĘDĘ WALCZYŁ będziecie mieli u mnie pk
CZEŚĆ i pozdro dla Tibia.pl-team dla przyszłych przyjaciół

Lati~
Sorcers of titania jest offline  
stary 27-07-2004, 00:44   #106
Abdul
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 21 09 2003
Lokacja: Wroclaw

Domyślny

1). Chyab widac jaki kawal czasu tutaj jestem zarejestrowany , modkeim bylem jedynei na stronach zwiazanych z manga&anime
2).W tibie gram gdzies z 2 lata i glrame na wielu serwach
Doswiadczenie : Bralem udzial w pierwszych polskich huntach taakich jak np warlocki i w wielu innych przelomowych wydarzeniach na przeroznych servach
Najwiekszy lvl to teraz mam 52 elite a zdarzaly sie chary o podobncyh lvl i to ich cale mnostwo
3). Chce zostac modkiem zeby chociarz roche pomuc temu forum przed wielka rzesza noobow itp ludzi co je zasmiecaja i niekiedy robi sie ono zalosne
4). UP i czemu nie to sama przyjemnosc zamykac 10 tematow z rzedu 'czy zabije gs z lvl XXX" lub je kasowac ;]
5) Mam 16 lat mieszkam we Wroclawiu i zainteresowan mam bardzo duzo (nie tylko tibia lol) a postepny w szkole to takie ze dostalem sie do liceum i to jest postep w nauce eheh
6).Nadaje sie na Moderatora bo chociarz w jakims stopniu pomoge oczyscic te forum i moge tez pomuc w robieniu stronki (znam html umie operowac grafika itd)

I to bylo by na tyle
Abdul jest offline  
stary 27-07-2004, 01:07   #107
Animeczka
Użytkownik forum

Data dołączenia: 25 06 2004

Wyślij wiadomość przez ICQ do Animeczka Animeczka ma numer GG 2189006 Adres Jabbera do Animeczka
Domyślny

Chcialbym zostac Modertorem poniewaz lubie bardzo wypowiadac sie na rozne tematy.

Jestem bardzo kreatywny.
Dobrze sie ucze.
Lubie bardzo Forum tibi.pl

Bardzo prosze o rozpatrzenie mojej prosby.
(Nie moge piszac poprawnie po Polsku poniewaz moj tata zainstalowal Windows Xp po Angielsku i nie chce tego zmienic )
Animeczka jest offline  
stary 27-07-2004, 09:03   #108
Elvian
Użytkownik Forum

Elvian's Avatar

Data dołączenia: 18 09 2003

Profesja: Elite Knight
Świat: Inferna
Elvian ma numer GG 4385456
Domyślny Witam

Na tym forum udzielam się od momentu stworzenia mojego ACC na Tibii. Z początku były to tylko pytania odnosnie tajemnic tibii. Teraz mój char ma 51 lvl.
Jest to rycerz ze skillami 75/75. Należę do jednej z najlepszych gildii na Lunarze - Monster Race.

Przez ten rok poznałem prawie wszystkie tajemnice Tibijskiego świata
Pomogłem wielu osobom.
Moja robota na forum też się zmieniła. Nie pytam, ale staram się odpowiadać i pomagać osobom, które zaczynają grać tak jak ja kiedyś.

Udzielam się także na forum Monsterrace.

http://monsterace.com
Elvian jest offline  
stary 27-07-2004, 22:56   #109
Dark Knight
Użytkownik Forum

Dark Knight's Avatar

Data dołączenia: 27 07 2004

Stan: Na emeryturze
Poziom: 120
Skille: 90+/90+
Poziom mag.: 7
Domyślny

1) Bywałem na wielu forach, a zaciekawiło mnie najbardziej właśnie te.
Moderatorem nie byłem nigdy (może uda się tutaj) .

2) Postacie, o których mówię oficjalnie to 50 Royal Paladyn na Isarze i aktualny 51 Knight (niedługo Elite) na Harmoni (Lev. ciągle rośnie).

3) Chciałbym pomagać innym odpowiadać na ich pytania.

4) Będę starał się jak mogę rozwiązywać problemy innych, a jeżeli czegoś nie będę pewien poradzę się kolegów.

5) Mam na imię Przemek i liczę już 16 wiosen. Interesuję mnie wiele rzeczy i nie jest to tylko świat gier a np. muzyka, sport, rodzina i znajomi.

6) Chcę spróbować swoich sił jako moderator. Myślę, że się do tego nadaję, ale wybór nie należy do mnie.
Dark Knight jest offline  
stary 28-07-2004, 13:16   #110
Bambuko
Użytkownik Forum

Bambuko's Avatar

Data dołączenia: 01 10 2003
Lokacja: Dobów Mniejszy

Stan: Niegrający
Domyślny

Czemu ja muszę składać swoje podanie w tym samym miejscu co jakieś plebsy?

1) Doświadczenie? No więc na moim pierwszym forum [Pokemon Johto Power] zarejestrowałem się i od razu zapomniałem hasło, zarejestrowałem się znowu i szybko się połapałem na czym to polega. Było to jakieś trzy lata temu chyba. Od tego czasu zarejestrowałem się na wielu forach, na paru z nich się na mnie poznano;]. Moderatorem byłem tylko na małych forach, ale może dlatego, że nigdy modem być nie chciałem - jedynie na tym forum. Już raz moje podanie odrzucono - ale ja wiem, że nawet najlepsi popełniają błędy.

2) Tibia? Eeee... Może i wiem o niej nawet dużo, ale nigdy nie zaszedłem wysoko i już nie zajdę.

3) A wiecie co by kumple powiedzieli? I jeszcze jakaś wyczepista ranga, sd pod nickiem i mail [email protected] o kurczę... Na podwórku byłbym kultową postacią. A na prawdę - bo już nie mogę już patrzeć na pracę innych moderatorów... A poważnie - po prostu jeśli potrzebujecie moderatora, to myślę, że się przydam.

4) Zgoda.

5) Mam na imię Adam, co po hebrajsku znaczy człowiek. Od 1999 roku noszę okulary. Na gwiazdkę 2002 dostałem głośniki Creative. Cztery dni temu mój kolega obchodził imieniny. Pamiętam, że kiedy chodziłem do 4 klasy razem z kolegą wracając ze szkoły znaleźliśmy 20 złotych i poszliśmy se coś kupić.

6) Ja? Ja miałbym się nie nadawać na moderatora? Na pewno będę najlepszy! Pozatym chyba na tym forum moderatorzy darzą mnię szczyptą zaufania [sprawdzałem zrobiłem coś, za co się dostaje upomnienie i nie dostałem;];];] co nie Om?].
stary 28-07-2004, 17:18   #111
Szwacz
Guest

Domyślny Szwacz

1) Na forach bywałem wiele razy, ale większych sukcesów brak.
2) Druid 9 level i level ciągle rośnie.
3) Sądzę, że bycie moderatorem pozwoli mi utrzymac na tym forum porządek i ład.
4) O tym wiem najlepiej=) Czyta się prasę [komputerową]=) Tam przykładów jest aż nad to=)
5) 15 lat; hobby: kompy, szachy, filatelistyka; w podstawówce bywało lepiej niż w gimnazjum=)
6) Myślę, że nie będę moderatorem pierwszej klasy, ale spokojnie poradzę sobie z postawionymi przez was zadaniami. Pozdro 4 TIBIA.PL team!!!

stary 28-07-2004, 17:55   #112
sesaj
Użytkownik Forum

sesaj's Avatar

Data dołączenia: 04 10 2003

Domyślny

1) Hmm...na forum jestem od konca wrzesnia z mala przerwa, bez upomnienia. Dalej...moderator na forum daimona. Pozatym siedzialem na wielu forach poswieconych MU online.
2) Doswiadczenie mam spore, lvle moze slabe, ale wiele o tej gierce wiem.
3) Chcialbym pomoc obecnym moderatorom w pracy.
4) W wakacje narazie nic sie nie zapowiada wiec czas mam, nawet i po nich. Wiele juz glupich tematow widzialem, wiec pare wiecej nie zaszkodzi=) A na forum jestem juz wystarczajaco dlugo zeby rozroznic tematy od kasacji, od tych madrych=)
5) Mam 15 lat, kocham grac w kosza i siedziec przy kompie. A co do szkoly to tez nie tak zle x)
6) Nie bralem udzialu we wczesniejszych "konkursach" ze wzgledu na to, ze nie czulem sie gotowy. Minelo troche czasu od ostatniego konkursu i teraz zdobylem potrzebne doswiadczenie=)
Ostatnio mialem problem z zalogowaniem sie, wiele nocy nie przespalem przez to...no ale teraz czas wrocic skoro dziala =)

I Believe, I Can Fly...

Oldschool's maniacs were, they are and will be 4ever!
sesaj jest offline  
stary 28-07-2004, 20:36   #113
Ketibro
Użytkownik Forum

Ketibro's Avatar

Data dołączenia: 02 11 2003
Lokacja: Olsztyn

Stan: Aktywny Gracz
Ketibro ma numer GG 4245713
Domyślny Moderator:

Wiem, wiem mam upomnienię, Ale czemu nie ? .
Ale bardzo bym prosił, aby wystartować w tym Konkursie.
Upomnienie mam już trochę długo, ale spróbuje.
Wątpię, że mi się uda.

1) Doświadczenie na forum (ile czasu, jakieś sukcesy?, moderowanie na innych forach?)

1: Data rejestracji: 02 Listopad 2003.
1: Sukcesy: Około 150 postów, 2 tematy z Huntu, Jeden film.
1: Moderator: Nigdy nim nie byłem, ale chciałbym nim być.

2) Doświadczenie w grze Tibia (nie najważniejsze, aczkolwiek przydatne. Lvle, osiągniecią(Błąd) itp)

2: Doświadczenie w Tibii: Znam Zasady/Reguły, większość przedmiotów.
Postać:
Name: Primevill
Level: 23
Profesion: Sorcerer

3) Dlaczego chcesz zostać moderatorem?

3: Dlaczego?: Chciałbym, aby www.tibia.pl była najbardziej Popularna stroną o Tibii a Forum miało by mieć najbardziej ciekawsze tematy a nie jakieś zaśmiecanie Forum.

4) Czy zgadzasz się na poświęcenie części swojego wolnego czasu na moderowanie tego forum? Czy będziesz w stanie czytać głupie tematy, i odpowiadać na nie mądrze ? Czy będziesz wiedział jaki temat nadaje się do kasacji, a jaki do zamknięcia?

4: Zgadzam się z wielką chęcią, aby poświęcić część swojego wolnego czasu na moderowanie tego forum.

5) Pare słow o Sobie~ (wiek, zainteresowania, postępy w szkole =D)

5: Zainteresowania: Crackowanie/Hackowanie/Programowanie różnych Gier/Programów.

6) Odpowiedz sam przed sobą - czy we własnych oczach nadajesz się na tą pozycje?

6:
Odpowiadam: Nadaję się...

P.S: Ostatnio rozmawiałem z Dr. Omander i powiedział mi, że niedługo mi zdejmie upomnienie więc liczę na to...

EDIT:

Zapomniałem dodać, że mam własną stronę. Oto i ona:
www.ketibro.anax.pl
stary 28-07-2004, 20:49   #114
Rawik
Użytkownik Forum

Rawik's Avatar

Data dołączenia: 02 04 2004

Domyślny

1) 20-pare newsow, ss-y
2) ryc lv 21, sorc -15, druid -13; poznalem wielu zagraniczbych kolegow, dobrze znam angielski
3) Bo chce sie sprawdzic w takiej roli
4) Tak
5) 14lat; komputer, Tibia; chodze do najlepszego gima w Krakowie, mam srednia 5.0 po pierwszej klasie
6) Tak
Rawik jest offline  
stary 28-07-2004, 21:00   #115
]v[ichal
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 20 03 2004
Lokacja: Bydgoszcz, 4don

Imię: Odin Raven
]v[ichal ma numer GG Nie podaje...
Domyślny

1 - Ponad rok na forum rzeznik.lj.pl ( tematyka - gra sieciowa Counter - Strike ), na tym forum ok. 4 miechow nie wiem dokladnie.Upomnienia też nie miałem
2-Wiem o grze sporo (gdy bylem newbie zamiast zaśmiecać forum , dużo czytałem o tibi),lvl 26 mlvl 36, uczestnictwo w "n00bowskiej" gildi desert warior , plany przyłączenia do polskiej gildi Olymp (30 lvl)
3-Chciałbym pomóc w oczyszczaniu forum z zbędnych tematów , ciągle zaśmiecających to forum.
4-Czasu zawsze sie znajdzie , potrafie odroznić temat do kasacji ,zamkniecia itp.
5-mam 14 lat , lubie rpg,kompy , sport(eee?) , moja średnia w I gim - 4.64
5- Powinienen sobie poradzic.
stary 28-07-2004, 22:17   #116
Bejituga_Hiberna
Użytkownik forum

Data dołączenia: 28 07 2004

Bejituga_Hiberna ma numer GG 2113236
Domyślny

I :
1) Doświadczenie na forum (ile czasu, jakieś sukcesy?, moderowanie na innych forach?) www.reebow.net , tymczasowy operator. Biegly Angielski
2) Doświadczenie w grze Tibia (nie najważniejsze, aczkolwiek przydatne. Lvle, osiągniecią itp) 64 lvl - kolekcjoner. Wszystkie questy do mojego lvlu zaliczone
3) Dlaczego chcesz zostać moderatorem? udzielac porad, sugestji
4)Czy zgadzasz się na poświęcenie części swojego wolnego czasu na moderowanie tego forum? Czy będziesz w stanie czytać głupie tematy, i odpowiadać na nie mądrze ? Czy będziesz wiedział jaki temat nadaje się do kasacji, a jaki do zamknięcia? Nazywasz glupie tematy, nie sa glupie temat lecz nieznajomosc tibi powoduje pisania bzdur.I dla tego przyda sie wam taka osoba jak ja :-)
5) Pare słow o Sobie~ (wiek, zainteresowania, postępy w szkole =D) 18 lat 3 rok w Liceum Informatycznym w Bielsku Bialej
6) Odpowiedz sam przed sobą - czy we własnych oczach nadajesz się na tą pozycje? Tak poniewaz lubie doradzzac pomagac ludzia ktorzy zaczynaja grac w tibie.

Z powazaniem
Bejituga.

PS, nie mam polskiej klawiatury ani polskich liter, dlatego polskie znaki niestety ale nie moge pisac.
Bejituga_Hiberna jest offline  
stary 29-07-2004, 16:03   #117
Aragorn syn Arathorna
Użytkownik forum

Data dołączenia: 25 06 2004

Domyślny

1) Robię swoją stronę poświęconą literaturze fantasy i wszystkiemu co z nią związane!! Adresu nie będę podawał bo stronkę dopiero zacząłem. Angielski trochę znam.

2) Małe, bo mało gram! 15lvl knight 3mlvl 57/52.

3)Ponieważ lubię tibie i tibie.pl!

4)Będę w stanie!

5)14lat, lubię literaturę fantastyczną, słucham heavy metalu, w szkole oceny dobry- bardzo dobry (2gim po wakacjach będzie)

6)Nie wiem to nie mi o tym sądzić, tylko wam moderatorom!
Aragorn syn Arathorna jest offline  
stary 31-07-2004, 11:52   #118
Dan the Automator
Dobo Srobo

Data dołączenia: 23 07 2003

Domyślny

Zamykam liste... pare słów podsumowania.

Nie spodziewaliśmy sie aż takiego zaiteresowania Posada moderatora jest coraz bardziej pożądana Ale do rzeczy...

Było tutaj wiele kandydatów i kandydatek bardzo dobrych - Naprawde, braliśmy pod uwagę sporo osób (oczywiście pominelismy wspomnianych wcześniej oszustów), ale jak to zazwyczaj bywa, nie możemy na raz rekrutwać 10-15 osób Zwazywszy ze z w niedalekiej przyszłosci cchemy zrobic jeszcze jeden konkurs... Musimy wybrać tylko garstkę...
Wiele osób, nawet tych niewybranych rokuje dobre nadzieje na przyszłosc... Pożyjemy, zobaczymy....

Co do kandydatów - nie możemy niektórym odmówić tego że mają doświadczenie, że są dojrzali w Rl... ale my oceniamy na podstawie tego co WIDZIMY NA FORUM - więc często musieliśmy kandydatów i kandydatki oceniać na podstawie dość trywialnego powodu - aktywności w przeciągu 3 miesięcy I nie u każdego wyglądało to pięknie... Niektórzy wrócili dopiero po paro-miesięcznej nieobecności... Niektórzy wypowiadali sie raz na miesiąc... Oczywiście tu pomijam przypadki osób zarejestrowanych PO rozpoczęciu konkursu (na jakiej podstawie mamy was oceniać? Nie znamy was wogóle...)

No dobra, zaczynam sie motać Do rzeczy: mieliśmy (mamy) sporo trudu w wyborze garstki spośród tylu nadających się osób... dalej mamy. Ale czołówka powoli się wyłania...
I PAMIĘTAJ: jeśli to nie będziesz ty - to wcale nie znaczy że się nie nadajesz! Mam nadzieje że nikogo nasza (przyszła) decyzja nie zmartwi/rozzłości/przygnębi Musicie zrozumieć że decyzja taka wcale nie jest łatwa
A pozatym NIEDŁUGO bedzie... no właśnie kolejna szansa?

A teraz dajcie nam jeszcze 3-4 dni na finalną decyzje.
Dan the Automator jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania