|
Notki |
Tajemnice Rookgaardu Wyspa początkujacych. Każdy tutaj zaczyna... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#101 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 08 2006
Imię: Nuvi Maar
Profesja: Rookstayer
Gildia: Elite Rook Council
Świat: Amera
Poziom: 24
Skille: xx/xx
|
![]() Czarna lista:
[CHAR]Tetris Ziom[/CHAR] z Amery. Widziałem go dosyć często, a spotkałem się z nim "oko w oko" 2 razy, za każdym razem jak skillowałem, a z daleka widać, że skillowałem, to podbierał mi stwory. Tak samo podbierał innym. W końcu zagadałem do niego (bo widać po nicku, że Polak): "Czemu podbierasz wszystkim stwory, jak noob?!", a on na to odpowiedział "Exp potrzebny" i nic więcej. Nie lubię takich ludzi. Zachowuje się, jakby zależało mu tylko na tym, żeby się znaleść na rookstat.com, albo tylko po to, żeby wbijac level i szpanować. P.S Właściwie, to sam nie wiem jak wygląda jego sytuacja, bo w ciągu ostatniego miesiąca umarł 4 razy. Cóż. |
![]() |
|
![]() |
#102 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ale to jest lista ROOKGAARDU...
|
![]() |
![]() |
#103 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2005
Lokacja: Rookgaard / Gorzów Wlkp.
Stan: Na Emeryturze
Imię: Soru Halton
Gildia: Boy Better Know
Świat: Antica
Poziom: 43
![]() |
![]() Bump tematu.
Stara lista została skasowana. Zaczynamy na nowo. ![]() |
![]() |
![]() |
#104 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 07 2006
Lokacja: Toruń
Imię: Matthew van Dyk
Świat: Galana
|
![]() Tak wiec zaczne - kolega zrobil postac na swiecie Xerena i skierowal sie do mnie z prosba, abym mu przeszedl Rooka. Zgodzilem sie i poprosilem o pomoc gracza [char]Outsane[/char] i [char]Pell Prodigy[/char]. Oczywiscie obydwaj mi pomogli, Outsane mnie uzbroil, a Pell dal troszke pieniazków (dokladnie 2k) ^^ Zasluguja, by byc na White List =]
Tak wiec: Gracze Outsane oraz Pell Prodigy na świecie Xerena pomgli mi ponieważ ich poprosiłem.
Ostatnio edytowany przez MvD - 02-05-2007 o 00:01. |
|
![]() |
![]() |
#105 |
Guest
|
![]() Gracz Aros Fireheart z Xereny, bardzo pomocny, kolezenski
![]() |
![]() |
#106 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 11 2006
Lokacja: Reda/Rookgard ^^
Imię: Seba Eternal
Świat: Obsidia
Poziom: 33
|
![]() White List
To on pokazał mi Tibię i robi to calemu MTK - Malemu Trojmiastu Kaszubskiemu xD [CHAR]Paladeriona[/CHAR] from Obsidia ![]() Gdy chce dam mi Life Fluida nawet gdy jest AS i pozycza kase i sprzedaje bardzo tanio [CHAR]Kuna rookslyer[/CHAR] from Obsidia Black List Juz zaczynam swietowac 23 fist'a , a nadchodzi ona i oczywiscie wybija beary ![]() [CHAR]Papi of Obsidia[/CHAR] from Obsidia Nabija sie na Trade, ze kumpel padl na 30 lvl na Bearze ( ROOK ) i powienien dostac namelocka ![]() [CHAR]Teedunio[/CHAR] from Obsidia
#107 |
Użytkownik Forum
|
![]() Banderasek zabrał mi baga z potrzebnymi mi śmieciami i wyrzucil go do wody.
Nie miał z tego żadnych korzyści tylko chciał być chamski ;/ ;/ Banderasek - Inferna
;p Ostatnio edytowany przez Agrael - 05-07-2007 o 18:16. |
![]() |
![]() |
#108 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2005
Lokacja: Rookgaard / Gorzów Wlkp.
Imię: Soru Halton
Gildia: Boy Better Know
Świat: Antica
Poziom: 43
![]() |
![]() @up
Tylko rookstayerzy. -.-" |
![]() |
![]() |
#109 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2005
Lokacja: Co to pedofil jesteś?
Imię: Ashas'Atar
Gildia: Tibians Rook Team (FOREVER)
Świat: Vinera
Poziom: 21
Skille: 20/2419
Poziom mag.: 99
![]() |
![]() Do czarnej listy
Gracz [CHAR]Haala Sion[/CHAR] wyrzucił krzesła, beczki, boxy i chesty do śmietnika, gdy razem z przyjacielem zabijaliśmy minosy, a także chciał mnie zablokować w ciasnym pomieszczeniu w mh poprzez wpychanie mnie do środka i wpychanie 2 mino za mną.
#110 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2007
Lokacja: Białystok
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Tocallo Herodes
Świat: Zanera
Poziom: 62
|
![]() [CHAR]Lady Glass[/CHAR] gdy złapałem ją na bocie, wróciłem do miasta, a ona za mną.
W drodze milczeliśmy. Potem publicznie na rynku nazywała mnie noob'em, krzyczała, że jej zazdroszczę, popychała mnie itd.. następnie zaczęła mi wybijać resp. Proszę o dodanie do bl. Grazie.
Ostatnio edytowany przez Tocallo - 05-07-2007 o 22:49. |
|
![]() |
![]() |
#111 |
Użytkownik Forum
|
![]() White List:
Gracz o nicku Soru Halton i gracz o nicku Honum Rookstayer pomogli mi bardzo w zbieraniu honey combow ![]() Gracz o nicku Soru Halton za bycie nadzwyczaj milym ![]() Black List: Sunrise- Ogolne noobostwo..Niby wielka gwiazda a wybija respy potworow,grozi raportem jak mu zabije potwora/y (nawet jesli ja 1 bylem na expowisku) i ofc. kradnie looty i trapuje ludzi... To tyle ![]() ![]()
#112 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 03 2007
|
![]() Taak, jeslibym jeszcze gral, na pewno trafilbym na czarna liste, poniewaz to, co jest jedna z najfajniejszych rzeczy na rooku, to wlasnie trapowanie, a w efekcie zabijanie. Wiem, ze pod moim postem pojawi sie duzo wyzwisk, albo prob wytlumaczenia mi, co jest najwazniejsze, ale zbytnio mnie to nie obchodzi.
Pozdrawiam. |
![]() |
![]() |
#113 |
Guest
|
![]() Black List
AUREA Traperzy: 1.Aqua Pall 2.Pholtus 3.Aureanka Pisza ze pomagaja w questach potem trapuja ;] najczesciej ich spotkacie na mino hell, katana room, Wieza wasp Ostatnio edytowany przez japcous - 06-07-2007 o 13:46. Powód: zla nazwa |
![]() |
#114 |
Użytkownik Forum
|
![]() Xina Taleus - Inferna
Boter (Tibia Auto), chodzi na poziomie 0 i nabija coraz to następny lvl za pomocą Tibii Auto. Nie można przez niego expić na ps, wolfach, bugach itp. Koleś czeka chyba, aż mu się stamina skończy.
#115 |
Guest
|
![]() Thadius on Iridia mnie hacknął
Michał of Rook z iridii mi pomógł |
![]() |
#116 |
Użytkownik Forum
|
![]() biała lista:
Darth-Rudy pomugł mi gdy posion mnie zabijał to podał mi life fluida nawet go oto nie prosiłem
Akcja Stop Glupim Tematom Jesli jestes przeciwny tworzeniu glupich tematow np:narzekajacych na upade 8.0 Skopiuj to do swojego opisu http://forum.tibia.pl/usernote.php?do=newnote&u=103055 napisz mi notke ![]() http://www.fasole.pl/default.asp?id=27395 << zarejestruj się mozesz zarobic na darmowego pacca |
![]() |
![]() |
#117 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 09 2005
|
![]() Black list:
Wizuto Fene - noob jakich malo, klepie potwory kazdemu bez wzgledu na prosby o zostawienie. Na dodatek jego jedynym komentem jest "ssij" lub "twoja stara". |
![]() |
![]() |
#118 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 07 2007
Lokacja: Hmmm,nie dojdziesz
Profesja: Knight
Świat: Secura
Skille: 60/60 +
|
![]() Rookstayer Jack na serwerze secura,nadzwyczajnie miły ,dał mi eq!
|
![]() |
![]() |
#119 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 01 2007
Imię: Drudka from Isara
Świat: IsArAaA
Poziom: 27
Skille: ***/***
|
![]() Baczek of malinka
Hackuje
DrudkA DrapieznA I SlodkA JaK BialY TygryS I CzarnA KotkA JesteM GoracA NiE DlA KazdegO DrudkA - NiE PytaJ DlaczegO 15:39 Silixoth [3]: Amazon choc poszukac Pacca
21:49 Rookguard Martin [3]: fajnie by bylo jak bym poderwal rookguardian de'Bove albo Bubble 22:08 Gandalf Rzebrak [41]: Jednak jestes master trapow stacjonarnych |
![]() |
![]() |
#120 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2007
Lokacja: Białystok
Imię: Tocallo Herodes
Świat: Zanera
Poziom: 62
|
![]() @up
sorry za offtop, ale dlaczego Drudka masz w swoim commencie na tibia.com "Drudka jestes kurw*!! Hacked by Baczek." lol?...
|
![]() |