![]() |
#101 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 02 2006
Lokacja: Nisko
Stan: Aktywny gracz
Imię: Impalex
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Dancing Shadows
Świat: Kyra
Poziom: 59
Skille: 80+
|
![]() @Sifu M.S.
w.sumie.masz.troche.racji...Eon.odszedl...Tetro.ni e.expi.i.selluje.chara..Moothonost.expi..w.sumie.w iele.sie.zmieni.jak.tylko.mooth~wyprzedzi.w.lvlu.t etra ![]() ale.napewno.potrzeba.wiele.czasu.aby.ten.server.si e.odbudowal...zobaczymy.jak.bedzie...my.zabijalism y.glownie.z.powodu.Tetra.i.Eona....a.teraz.oni.odc hodza.wiec.zycze.powodzenia.w.odbudowywaniu.Kyry ![]() @Arte a.czy.ja.napisalem.cokolwiek.na.temat.ze.na.new.id a.tylko.ludzie.z.Kyry ? :| niech.idzie.kto.chce...po.prostu.ciekawilo.mnie.kt o.idzie.akurat.z.tego.servera ![]() |
![]() |
|
![]() |
#102 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2006
Lokacja: Wołomin
Stan: Na emeryturze
Profesja: Knight
|
![]() @up
no nie powiem, tez przysluzyliscie sie do zrujnowania kyry, ale mi osobiscie bardzo podobalo sie wasze podejscie do tematu ![]() ![]() @topic W sumie to temat jest o sytuacji na kyrze, wiec czas do niej troche nawiazac ![]() Pozatym co teraz dzieje sie z AIE, widzialem ze rekrutuja, beda jeszcze walczyc, czy poczekaja az Tetro i reszta "uchodzcow" odejda z serwera i naturalna koleja rzeczy Aie przejmie go we wladanie.
#103 | |
WIDZEWIAK
Data dołączenia: 26 06 2005
Lokacja: Carlin
Stan: Na Emeryturze
Imię: Awer Fast
Profesja: Elite Knight
Poziom: 104
Skille: 89/82
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
Syranus idze na 100 % bo sie z nim na gg zmawialem a tetro na 100 % nie idze
![]() Retired ![]() Od Lozecza az po Grob w moim sercu Widzew Lodz Tibia .. ssie Twoja dusze gdy biegniesz po lvl i loot..Zaslania Ci oczy na swiat, otworzy dopiero gdy stracisz kogos bardzo bliskiego. Nie używaj tych slów , bo naprawde Go zranisz , a potem zatracisz samego siebie.Wracasz do niej bo jest rozrywka ale co jest jej celem ? 100 lat zycze Wam ! bo przez Tibie tracisz dziecinstwo. |
|
![]() |
![]() |
#104 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2004
|
![]() Moze to taka sciema ]:> i w rzeczywistosci Tetro idzie tylko z pewnych powdow niechce zeby inni sie o tym dowiedzieli :>
|
![]() |
![]() |
#105 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2004
|
![]() @ Sifu~
Wojna się skończyła. @Awer Fast Przecież napisałem, że Syranus idzie młocie... Jeszcze idzie Pati Rac'er. A co do Tetra to idzie bo z nim rozmawiałem, może powiedział Ci, że nie idzie bo uznał, że lizodupowi nie trzeba mówić prawdy? Z resztą wyjdzie new serv to sie przekonamy jeszcze wiele osób pewnych na 100% może zmienić zdanie ![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Użytkownik forum
|
![]() tralalalalala
Bezio na new idzie? (tzn. racer) Oo On nie ma takiego zamiaru, z tego co wiem. xd tralalala Kakos tak dziwnie, że wakacje. Oo Ostatnio edytowany przez Lord Pablo el Gordo - 25-06-2006 o 22:22. |
![]() |
![]() |
#107 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2004
|
![]() Syranus mi mówił, że on idzie
![]() |
![]() |
![]() |
#108 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2005
Lokacja: Piła
Stan: Usunięty
Imię: Karinix Mina
Świat: Candia
Poziom: 122
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#109 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Sifu M.S.
heh.bo.przeciez.nam.chodzilo.o.zrujnowanie.serva ![]() ![]() ![]() Guild.wars.sa.wypas...ale.my.na.kyrze.nie.bylismy. w.stanie.walczyc.z.innymi.guildiami.poniewasz,wszy scy.byli.hunted.przez.Tetro~.i.jego.crew ![]() (chociaz.patrzac.na.fragi.to.z.wieloma.guildiamy.w ygrywalismy ;p ) |
![]() |
![]() |
#110 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 04 2006
Lokacja: Wa-WA
Profesja: Elder Druid
Świat: Azura
Poziom: 29
Skille: 10/10
Poziom mag.: 46
|
![]() Witam wszystkich mieszkancow Kyry.
Zaczynam wlasnie gre na tym servie i szukam pomocy. Szukam kogos, kto moglby mi zalatwic jakiegos p seta, bo latam w rook eq. Gralem juz wczesniej na Azurze, 73 Elderem, teraz wybralem knighta, wiec jesli moglby mi ktos pomoc to prosze o odpisanie tu lub msg in game. Z gory dzieki. Pozdrawiam, Evero~ |
![]() |
![]() |
#111 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Ivul Pikito
jabym.tylko.byl.w.stanie.jakos.Ci.pomoc.to.bym.to. uczynil ;p ale.niestety.wszystko.co.mialem.rozdalem.lub.strac ilem ![]() @do.wszystkich... wie.ktos.z.was.gdzie.moge.znalezc.jakis.program.dz ieki.ktoremu.bede.mogl.zamienic.plik*****.na.RMVB?? nie.bardzo.orientuje.sie.wtych.programach ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Impalex - 26-06-2006 o 08:57. |
![]() |
![]() |
#113 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 11 2005
Lokacja: Bangladesz
Imię: Zatamon
Gildia: Scarus Team
Poziom: 54
Skille: 81/81
Poziom mag.: 5
|
![]() http://www.idilis.ro/downloads/file/cepsetup*****
to niejest pełna wersja... a ta aukcja tetra niewyjdzie moim zdaniem..ktoś zalicytował za 4000 zł a mógł wybrać "kup teraz" po tej właśnie cenie..ktoś sobie jaja robi ![]()
#114 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 05 2006
|
![]() Ten sam użytkownik co sprzedawal tetra sprzedaje teraz 106knighta tez na kyrze to jakis oszust by ja nie slyszalem ze tetro mial dwa chary na 100 +++ lvl na kyrze !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]() http://www.allegro.pl/item112285849_...l_knight_.html ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ten char to Glaxu |
![]() |
![]() |
#115 |
Użytkownik Forum
|
![]() To nie musi byc sciema, wystarczy ze ktorys z nich nie ma kata na allegro, i dlatego z jednego sprzedaja dwie postacie.
#116 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 06 2006
Lokacja: Wałcz
Imię: Volderius
Poziom: 74
Skille: 84/82
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Cytuj:
Jakis faker. Ja widziałem jak jakis debil bez aktywacji z -2 negatywnymi komentarzami zalicytował za Stonecutter Axe za 10 miliardów, i tylko psuje aukcje sprzedającemu. |
|
![]() |
![]() |
#117 |
Użytkownik Forum
|
![]() lolz typek ma poprostu humorek
![]()
#118 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 11 2005
|
![]() ten typ co wystawia glaxu to na 100% ten co nim gra ;]
ssa zrobil jak siedzial w templu potym jak padl odemnie 2x i kampilem na zewnatrz czekajac na 3 okazje ;p nawet bpka niema ![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Kraków
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Azeris
Gildia: Family Guys
Poziom: 131
Skille: 91/87
Poziom mag.: 7
|
![]() Glaxu na Allegro:
WYKUPIONE WYSZTKIE BLESSY I CZARY DOSTEPNE DLA RYCKA.Skile oraz eq widoczne na zdjeciu. Postac posiada 15 dni paca w dniu wystawienia aukcji. Postac NIGDY nie byla ani NIE JEST przez nikogo huntowana..dodam tylko ze zna i przyjazni sie z wiloma h lvlami i wplywowymi ludzmi na serwiexD Troche bym się z tym kłucił ![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 07 2005
|
![]() lol
![]() ![]() |
![]() |