Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów

Notki

Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 24-07-2006, 15:46   #101
siemach
Użytkownik Forum

siemach's Avatar

Data dołączenia: 26 03 2004
Lokacja: Olecko

Stan: Na Emeryturze
Imię: Siemach
Profesja: Royal Paladin
Świat: Antica
Poziom: 131
Skille: 99/79
Poziom mag.: 22
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sattor
Tak wielkie brawa dla Czubka a to dokladnie wygladalo tak ze oni wylogowali na dole pod ziemia (zeszli w dol kratka) potem Salve i Loxi zostali zrulowani w to miejsce przez jakiegos palka 4 Sorcow zrobilo loga wyszli na gore 4 x Ue no i panowie sie zlozyli.Ale przyznam ze mieli bardzo dobra koordynacje ruchow i byli zgrania a za to smierc Czuba wygladala tak ze stal przed GH Suprido wlogowal kratke przed nim i odrazu walnal Ue.A Chran padla w bardzo specyficzny sposob ale zarazem frajerski a mianowicie prawdopodobnie wyskoczyl jje jakis blad lub cos (mzoe jakis blad w wyniku tego ze wlaczala badz uzywala bota) dlatego ze gdy Jazzam podbiegl do niej ona wcale sie nie ruszala udezyl ja 2 razy z Sova i dobil z Exori a ona nawet kroku nie zrobila tak samo jak sie nie uleczyla.A wracajac do Suprido on nie zostal wyrzucony z gildi przez Mordoriona tylko sie zdenerwowal po tym jak zaatakowlai Orphidosa i zabili mnie i napsal mi na PM ze wychodzi z gildi z tego powodu ze tych dwoch "glupkow" tam jest.2 rzecz Phoelerius ma racje Chrantifer i Mordorion sa w BB Satori za atak na Orphidosie i zabicie mnie.A wracajac do mojej smierci mzoe ktos jest ciekawy jak ona wygladala a mianowicie wygladala tak ze po prsoru stalem przed depo i dostalem w tej samej sekundzie po SD od Mordoriona i Chrantifer i sie zlozylem na szczescie Strinnity byl online i wraz z innymi SaT i DS pomogli nam zabic Mordoriona.

Jakie dokldne wytlumaczenie )
Hihi
Chyba bede tu czesciej zagladal
Pozdro

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 24-07-2006, 17:03   #102
Sattor
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 17 04 2006

Imię: Sattor
Profesja: Druid
Gildia: Satori
Poziom: 58
Domyślny

Moze co niektorych zastanawia rzecz ze Chrantifer jest w SaT a Mordorion w Riders of Predition a ze Satori nic z tym nie zrobi ale niestety obaj panowie badz pan i pani wykupili sie z naszego BB placa dla Satori nie mala sume pieniedzy ale niestety nie moge zdradzic jakaDS rowniez zaplacilo za moja smierc ktorej dokonal Kefz ale za smierc Kevina niestety nie zaplacili.To takie male wyjasnienie dla Siemacha no i dla tych ktorzy by mowili ze Satori sie boja walczyc przeciwko nim .... lecz Mord i Chran mieli postawiony tkai warunke ze moga wrocic go swoich gildi dopiero jak zaplaca.
Sattor jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 26-07-2006, 12:05   #103
siemach
Użytkownik Forum

siemach's Avatar

Data dołączenia: 26 03 2004
Lokacja: Olecko

Stan: Na Emeryturze
Imię: Siemach
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 131
Skille: 99/79
Poziom mag.: 22
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sattor
To takie male wyjasnienie dla Siemacha no i dla tych ktorzy by mowili ze Satori sie boja walczyc przeciwko nim ....
Czy ja kiedykolwiek cos takiego powiedzialem?
stary 26-07-2006, 16:54   #104
Sattor
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 17 04 2006

Imię: Sattor
Gildia: Satori
Poziom: 58
Domyślny

Nie nie Siemach zle to po rostu ujolemciebie nie zaliczylem do tych co tak mowia ty zostales przezemnie potraktowany jako oddzielna "grupa" i oddzielna grupa byli wlasnie ci co twierdza ze nie walczymy a tak to chcialem wyjasnic kolejna rzecz,chce sie dobrze spisywac jako "informator"
Sattor jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 02-08-2006, 01:27   #105
BOtter
Użytkownik Forum

BOtter's Avatar

Data dołączenia: 09 05 2005
Lokacja: Kętrzyn

Stan: Niegrający
Świat: Nebula
Domyślny

Thorin Eichenschild
Jul 31 2006, 19:17:45 CET Killed at Level 130 by Suprido and by Cusram

Adehs
Jul 31 2006, 19:19:33 CET Killed at Level 85 by Suprido

Fluck
Jul 31 2006, 19:26:34 CET Killed at Level 79 by Salve Knight

Lejdi Ewa
Jul 31 2006, 19:18:00 CET Killed at Level 120 by Belerith
and by Suprido

Reardon
Jul 31 2006, 19:21:10 CET Killed at Level 87 by Magius
and by Belerith

Zavkor
Jul 31 2006, 19:17:39 CET Killed at Level 105 by Thorin Eichenschild
and by a hydra

-.- Patrze, że lepiej same Hydry od nich już wojują >.>

Filmik
http://rapidshare.de/files/27851251/...10706.rec.html

http://forum.tibia.com/forum/index.p...readid=1325460
:rolleyes:
j****e Misie Bimbrownisie Okradly mnie z:bohy,crown helmet,beholder shield,plate legi golden backpack niewierzcie im na chrzcie jak zrobicie 2 zadania to was wezma do podziemi bez eq i spuszcza na was potwory ja dedlem i wzieli mi wszystko niewierzcie tym pedalom
pozdrowienia

Ostatnio edytowany przez BOtter - 02-08-2006 o 01:35.
BOtter jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 05-08-2006, 03:22   #106
FKoD
Użytkownik forum

Data dołączenia: 28 06 2006
Lokacja: Wawa/Olecko

Stan: Tutor
Profesja: Elite Knight
Poziom: 102
Skille: 91/87
Poziom mag.: 7
Domyślny

Co do tej ostatniej walki - to bylo jedno wielkie nieporozumienie. Mimo ze to oni nas wciagneli w pulapke, a nie (tak jak nam sie wydawalo) my, to moglismy ich bez problemu wybic, bylo nas 20+. Jednak Thorin wydal zupelnie bezsensowny, nielogiczny rozkaz, zeby na hydry biec przez Port Hope ( ), co zajelo nam okrotnie duzo czasu. W dodatku Thorin razem z Ewa i Baltasarem wybiegli zanim reszta sie lognela, co dalo SaT czas na zrobienie massloga i dotarcie do hydr na dluuugo przed nami. Przez Thorina rozkaz poraz kolejny ponieslismy calkowita kleske, padli nasi ludzie a o fragach nawet nie ma co mowic... Gdybym wiedzial, ze Thorin nie ma zadnego planu a poprostu nie pomyslal nigdy bym do tego nie dopuscil... to mogla byc bardzo udana akcja, wystarczylo ze przybieglibysmy od strony ank, Adric by zblokowal przejscie a my bysmy zabili Zavkora i Cusrama, majac bardzo duzo czasu na przegrupowanie i ewentualna walke.

Podobnie bylo ostatnim razem, podczas walki w Thais. Mielismy ogromna przewage, a jeden idiotyczny rozkaz (by Daniel) oraz niezorganizowanie reszty wszystko zmienilo w totalny chaos i bezsensowna ucieczke ~25 MS przed 7 czy 8 SaT...magowie uciekli do pz lub dali loga zostawiajac nas (knightow) z SaT na karku i zupelnie bezsensownym rozkazem zablokowania mostu na wschod od thais przy Mount Sterum, do ktorego dobieglem tylko ja, cala reszta dala loga/padla. Nikt nawet nie wspomnial zeby sie wylogowac, padlem wykonujac zupelnie niepotrzebny rozkaz, mimo iz nie mialem pz locka i moglem sie w kazdej chwili wylogowac.
Dopoki wiekszosc nie nauczy sie walczyc w grupie nie wygramy zadnej walki. Kazdy atakuje inny cel, kazdy chroni tylko wlasny tylek...tak byc nie moze.

No coz, wiekszosc z nas nie brala udzialu w zadnej wojnie, w koncu jestesmy gildiami neutralnymi. Predzej czy pozniej MS nauczy sie jak walczyc i wygrywac. :-)
FKoD jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 05-08-2006, 10:46   #107
Phoelerius
Użytkownik Forum

Phoelerius's Avatar

Data dołączenia: 05 02 2005
Lokacja: Lubin

Imię: Phoelerius
Poziom: 134
Skille: 93/88
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez FKoD
Dopoki wiekszosc nie nauczy sie walczyc w grupie nie wygramy zadnej walki. Kazdy atakuje inny cel, kazdy chroni tylko wlasny tylek...tak byc nie moze.
A co ty w Allinace walczyles xD?

"Halp! Strinnity onlajn, do not tejk pz, oll gol to DP!"

Ostatnio edytowany przez Phoelerius - 05-08-2006 o 10:47.
Phoelerius jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 05-08-2006, 16:04   #108
BOtter
Użytkownik Forum

BOtter's Avatar

Domyślny

Skoro jak nie którzy nigdy nie walczyli na wojnie to niech poćwiczą sobie na OTS'ie -.-

@Phoe a wy co tak macie zamiar stać w tym pz i nic nie robić?
j****e Misie Bimbrownisie Okradly mnie z:bohy,crown helmet,beholder shield,plate legi golden backpack niewierzcie im na chrzcie jak zrobicie 2 zadania to was wezma do podziemi bez eq i spuszcza na was potwory ja dedlem i wzieli mi wszystko niewierzcie tym pedalom
pozdrowienia

Ostatnio edytowany przez BOtter - 05-08-2006 o 16:05.
stary 06-08-2006, 01:54   #109
Phoelerius
Użytkownik Forum

Phoelerius's Avatar

Data dołączenia: 05 02 2005
Lokacja: Lubin

Imię: Phoelerius
Poziom: 134
Skille: 93/88
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez BOtter
Skoro jak nie którzy nigdy nie walczyli na wojnie to niech poćwiczą sobie na OTS'ie -.-

@Phoe a wy co tak macie zamiar stać w tym pz i nic nie robić?
Ja miec mega ultra biga laga od prawie 2 miechow na Antice... wiec ja se moge...

CipSoft: To wina tpsa
TPSA: To wina CipSoftu
Phoe: Router we Frankfurcie

Kto ma racje? czyja to wina?

Ostatnio edytowany przez Phoelerius - 06-08-2006 o 01:56.
Phoelerius jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 06-08-2006, 17:20   #110
BOtter
Użytkownik Forum

BOtter's Avatar

Domyślny

Zobacz czy masz przestawione te ustawienia na Directax5 (rzecz prosta ale można się pomylić )

Hrhr pvp mastah Suprido pwn3d!

Suprido
Aug 06 2006, 03:40:49 CEST Killed at Level 172 by Andrexito

Sir Ponitus
Aug 06 2006, 08:56:55 CEST Killed at Level 79 by Ziphoz
and by Dark shadow of Lucifer

Trixi
Aug 06 2006, 08:58:05 CEST Killed at Level 124 by Xitonic

pozdrowienia

Ostatnio edytowany przez BOtter - 06-08-2006 o 19:53.
stary 19-08-2006, 16:56   #111
Altharion
Użytkownik forum

Altharion's Avatar

Data dołączenia: 26 06 2006

Profesja: Sorcerer
Poziom: 15
Skille: Po co?
Poziom mag.: 25
Domyślny

Wojna pomiedzy MS a SaT zostala zakonczona.

SaT juz nie istnieje.

LOM'ie Ty zapewne cos o tym wiesz ( mam na mysli Botter'a).
Wychodz z MS i startuj PG.

Temat chyba do zamkniecia.
Altharion jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 19-08-2006, 23:26   #112
Kuroczysko
Guest

Domyślny

Jednak Antica nigdy nie będzie taka sama, więc powodzenia moja koleżanko - Antico Dozobaczenia
  Odpowiedz z Cytatem
stary 20-08-2006, 18:31   #113
Knight mathoff
Użytkownik Forum

Knight mathoff's Avatar

Data dołączenia: 27 07 2005

Gildia: Ndrangheta
Poziom: 80
Poziom mag.: 6
Knight mathoff ma numer GG 2183802
Domyślny

Hihi, i na pewno nikt się nie kapnie, z kim mamy do czynienia...
Powodzenia w rl, panie... A.

Swoją drogą, to, że SaT nie istnieje, nie oznacza, że przestali pkować. Dzisiaj podobno ubili parę osób, wraz z DS. Na przykład Czubiśniega.
"Yossarian ani razu nie przyszedł pomóc przy budowie, za to później, gdy klub już ukończono, przychodził bardzo często, urzeczony tym dużym, pięknym, nieregularnym budynkiem krytym gontem. Była to rzeczywiście wspaniała konstrukcja i Yossariana przepełniało uczucie niekłamanej dumy, ilekroć spojrzał na nią i pomyślał, że nawet nie kiwnął palcem przy jej wznoszeniu."

Paragraf 22, uczymy sie czytać.
Knight mathoff jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 17-09-2006, 22:20   #114
KuSiAjAcA
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 23 08 2006

Domyślny

No i niech ubijają ich więcej będe bardziej happy a tak btw to myślicie że kolesie z ms nie jadą na botach? na innych forach właśnie oni są znani z bota.
KuSiAjAcA jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 22-09-2006, 15:26   #115
Knight mathoff
Użytkownik Forum

Knight mathoff's Avatar

Data dołączenia: 27 07 2005

Gildia: Ndrangheta
Poziom: 80
Poziom mag.: 6
Knight mathoff ma numer GG 2183802
Domyślny

Mmmm...
Kusiajaca...

Wiesz o czym mowisz? Gralas kiedykoliek na Antice? A nawet jesli, to czy twoj poziom przekroczyl chociazby 15...?

Nigdy nie widzialem czlowieka z MS, ktory by podszedl i powiedzial "shield and armor now" albo ubil kogos bez powodu.

Za to SaT (czy jak to sie tam teraz nazywa) nie dosc, ze robi takie banalne rzeczy, to jeszcze ubija ludzi, po czym mowi "sorry, wrong person". Albo ubija ludzi dla czystej zabawy. Huntuje tez niektore gildie, by oddaly im swoje gh/domki, podpierajac sie beznadziejnymi argumentami. Teraz sie troche uspokoili... chyba.

Ps: A tak w ogole to po co odgrzebywać temat...
"Yossarian ani razu nie przyszedł pomóc przy budowie, za to później, gdy klub już ukończono, przychodził bardzo często, urzeczony tym dużym, pięknym, nieregularnym budynkiem krytym gontem. Była to rzeczywiście wspaniała konstrukcja i Yossariana przepełniało uczucie niekłamanej dumy, ilekroć spojrzał na nią i pomyślał, że nawet nie kiwnął palcem przy jej wznoszeniu."

Paragraf 22, uczymy sie czytać.
Knight mathoff jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania