Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Inne > O wszystkim i o niczym

Notki

O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;)

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 01-07-2006, 16:57   #101
styku
Użytkownik Forum

styku's Avatar

Data dołączenia: 14 08 2005

Domyślny

Cytuj:
Cytuj:
No wiec na wstepie osobe ktora uwaza ze problemy z ortografia swiadcza o braku patriotyzmu, baa... nawet niemoznosci nazywania sie polakiem, powiesilbym za jaja na suchej galezi. Przecierz duza czesc spoleczenstwa robi bledy poniewaz cierpi na dysleksje/dysgrafie.
Problem w tym, że obydwie te choroby są albo do pokonania, albo są po prostu efektem zwyczajnego lenistwa. Ciężko mi mówić o patriotyźmie w wypadku osób, które nie piszą poprawnie z powodu lenistwa - ciężko tu propagować miłość do ojczyzny, skoro ludzie mają w dupie tak elementarną rzecz jak język.
Co sie dzieje, w pelni zgadzam sie z Ghostem ;-)
Patriotyzm to milosc do Ojczyzny i do wszystkiego co z nia powiazane, a jezyk polski napewno jest na jednym z czolowych miejsc. Po czym ktos pozna ze jestes Polakiem? Po jezyku. A jak jezyk bedziesz kaleczyl na kazdym kroku, no to coz...
Oczywiscie nie mowimy tu o tym, zeby za brak przecinka/literowke/czy malo powazny ortograf wieszac (za jaja?), ale jak ktos pisze tak, ze od czytania oczy bola to ja dziekuje.
Nie wiem jak tam jeszcze z polskimi znakami (<w pokorze bije czolem o sciane>, niestety ja swojego problemu rozwiazac nie moge, okolicznosci nie pozwalaja ), ale tych chyba tez powinno sie uzywac...
styku jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 01-07-2006, 16:59   #102
PiXik
Zbanowany

PiXik's Avatar

Data dołączenia: 08 03 2004
Lokacja: Rybnik

Imię: Sir Pix
Profesja: Royal Paladin
Domyślny

namnożyło nam się nacjonalistów na forum ,dziwne tylko że daty dołączenia mają takie prędkie
PiXik jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 01-07-2006, 17:05   #103
[email protected]
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 01 07 2005

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ryłek
Ja tak się tylko spytam Zajączku: Czy Ty jesteś na prawdę takim kretynem, czy to jest podpucha?

Bo taki biedny Morgim/Sorcerer Maciek się dał złapać i mysli, że ma kolegę... A może to znowu ta sama osoba?
Ej no nieładnie tak ;<
Nie obrażaj mnie , nie mam dwóch osobowości na tym forum.Pisze tylko jako [email protected]

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Wieszok
Cytuj:
Muwisz że ja się ośmieszam sam się ośmieszasz bo Młodzieży Wszechpolskiej tam nie było. A nipisałeś że tam była mw bo przeczytałeś głupi komentarz osoby pod artykułem który jest nie prawdą .
Cytuj:
Policja siłą usunęła Młodzież Wszechpolska, która próbowala zakłócic imprezę.
Cytuj:
Podczas Parady Równości zwolennicy Młodzieży Wszechpolskiej i "szalikowcy" zablokowali trasę przemarszu. Przeciwnicy Parady usiedli na jezdni krzycząc "Won z Warszawy!"
A gdy w gazecie napiszą , że Kościół Katolicki jest zły uwierzysz ???
Albo napiszą w internecie , że jest koniec świata też uwierzysz ???

Ten artykuł jest napisany przez człowieka który nie ma zielonego pojęcia o czym piszę i przypisuje rzeczy które nie zrobiła Młodzież Wszechpolska bo nas tam nie było.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Protar
No wiec na wstepie osobe ktora uwaza ze problemy z ortografia swiadcza o braku patriotyzmu, baa... nawet niemoznosci nazywania sie polakiem, powiesilbym za jaja na suchej galezi. Przecierz duza czesc spoleczenstwa robi bledy poniewaz cierpi na dysleksje/dysgrafie.
Dokładnie przez to że niepostawie przecinka lub zamiast "ó" dam "u" nie moge moge nazywać się patriotą lub polakiem. Zastanów się Ghost Nieudany co ty piszesz to , że się pomyle lub zapomne przecinka nie jest efektem zwyczajnego lenistwa. A odnoście Polskiego Języka - kocham swój język Ojczysty i jestem dumny z niego czasami popełniam błędy ale gdyby ludzie popełniali tylko takie błędy to w polsce by byli sami Święci ludzie. Więc się do tego nie przyczepiaj nikt nie jest nieomylny i staram się nie popełniać błędów ortograficznych ale nie zawsze to mi wychodzi.

Cytuj:
Kolejna istotna zecza jest MW oraz LPR . Niepowinna istniec partia ktora dostala sie do sejmu tylko i wylacznie dzieki poparciu radja maryja(specjalnie z malej litery), ktore podszywa sie pod katolickie media. RM ktore czesto odwiedzal Roman Giertych propaguje antysemityzm(moj dziadek ktory niestety jest oglupiany przez RM usluszal w nim ze J. Glemp jest... Zydem).
Do Radia Maryja zachowuje stosunek neutralny. Jakieś Radio Katolickie w Polsce musi być. Akurat Radio Maryja jest najbardziej znane.Czemu uważam że powinno ono być , dlatego że ludzie starsi , schorowani którzy nie dadzą radę iść do Kościoła mogą sobie posłuchać Mszy Świętej przez to radio.Pod względem antysemityzmu w radiu , sprawą tą zajął się Watykan i Episkopat Polski

http://wiadomosci.onet.pl/1345367,11,1,1,,item.html

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Feral
Tak w ogóle ciekawi mnie to, że MW wysuwa postulaty o maturę z religii, a sama nie pojmuje najważniejszego przesłania jakie płynie z wiary chrześcijańskiej - miłości i poszanowania dla bliźniego OBOJĘTNIE jakim by był.
Nie jesteśmy rasistami. Jak widzimy inne narody na ulicy to nie podpiegamy do nich i ich nie bijemy.Tak to robią faszyści i rasiści .Najważniejsze jest dla nas dobro Narodu Polskiego i Społeczeństwa polskiego.Kochamy Nasz Kraj , naszą Religie i Nasze Tradycie i Obyczaje itp.

Cytuj:
oza tym, nie wiem czemu próbują oni prowadzić jakąś dziwną propagandę akurat na tym forum - czyżby myśleli, że przesiadują tu sami idioci?
Bo lubie w wolnych chwilach grać w Tibię .

Troche się rozpisałem jakby były jakieś błędy językowe to proszę o wyrozumiałość.
zajac465@o2.pl jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 01-07-2006, 17:24   #104
Feral
Użytkownik Forum

Feral's Avatar

Data dołączenia: 07 05 2005
Lokacja: Knurów

Feral ma numer GG 7602549 Adres Jabbera do Feral
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez zajec~
Nie jesteśmy rasistami. Jak widzimy inne narody na ulicy to nie podpiegamy do nich i ich nie bijemy.Tak to robią faszyści i rasiści .Najważniejsze jest dla nas dobro Narodu Polskiego i Społeczeństwa polskiego.Kochamy Nasz Kraj , naszą Religie i Nasze Tradycie i Obyczaje itp.
Uwielbiam wymijające odpowiedzi. Skąd w takim razie ta nienawiść do homoseksualistów? Zrobili wam coś? Jakąś krzywdę? Spalili wioski? Połamali wiosła? Stopili lodowce? Zgwałcili staruszki? Zburzyli domy? Włażą z butami w wasze życie?
Feral jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 01-07-2006, 17:30   #105
[email protected]
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Uwielbiam wymijające odpowiedzi. Skąd w takim razie ta nienawiść do homoseksualistów? Zrobili wam coś? Jakąś krzywdę? Spalili wioski? Połamali wiosła? Stopili lodowce? Zgwałcili staruszki? Zburzyli domy? Włażą z butami w wasze życie?
Z przyjemnością ci odpowiem , homoseksualiści dążą sami o tym mówią że chcą zawierać związki seksualne w Kościele i chcą adopcji dzieci nam się takie pomysły ich nie podobają i jesteśmy temu przeciwni .Dla mnie nie do pomyślenia jest żeby dziecko było wychowywane przez 2 mamy lub dwóch ojców.

Ostatnio edytowany przez [email protected] - 01-07-2006 o 17:31.
stary 01-07-2006, 17:34   #106
Krzesław
Użytkownik Forum

Krzesław's Avatar

Data dołączenia: 24 01 2005
Lokacja: Komórka pod schodami do nieba

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
Świat: Berylia
Krzesław ma numer GG 5937171
Domyślny

Ale to chyba nie powód, żeby od razu rzucać w nich kamieniami.

Powyższy post jest zapewne częścią programu pt. "Chcę zostać naj użytkownikiem w przyszłym roku"
Krzesław jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 01-07-2006, 17:40   #107
Vanhelsen
Użyszkodnik

Vanhelsen's Avatar

Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau

Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
Vanhelsen ma numer GG 2690575
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez [email protected]
Odnośnie tego stwierdzenia "Wielki Fuhrer Giertych"

Führer (niem. wódz) - tytuł który nadał sobie Adolf Hitler, przywódca nazistowskich Niemiec po przejęciu władzy w kraju. Symbolizował on całkowitą władzę nad państwem i jego obywatelami (pełny tytuł to Führer und Reichskanzler - wódz i kanclerz Rzeszy).

Więc nie myl faktów.Nie można nazwać Romana Gierycha "Führer" gdyż jest to nieprawda , mylenie pojęć a do tego obraza człowieka który z ideologią III rzeszy nie ma nic wspólnego.

Podam jeden argument , że nie masz racji bo więcej mi się nie chce rozpisywać .

Gdyby nie wszedł do rządu , rząd nie miał by większości w sejmie i były by ponowne wybory które by kosztowały państwo kolejne miliony złotych. Co w sposób niekorzystny mogło by się odpić na podatnikach w sposób podniesienia podatków i czy kolejne wybory by dały większość głosów wygranej partii. A jakby znowu wygrała lewica to by państwo coraz bardziej popadało w ruine.
1a: to była ironia
1b: taaa, już widze, jak on nie ma nic wspólnego z tą ideologią, nie licząc obozów dla gejów, right?
2a: PiS zapowiadał koal;icję z PO i co mamy? gówn0 w rządzie...
Cytuj:
A gdy w gazecie napiszą , że Kościół Katolicki jest zły uwierzysz ???
Albo napiszą w internecie , że jest koniec świata też uwierzysz ???
1) nie
2) tyle ich było, że już i tak nie uwieże
3) to dla czego mam wierzyć w to, co pisze o SLD na stronach MW?
Cytuj:
Ten artykuł jest napisany przez człowieka który nie ma zielonego pojęcia o czym piszę i przypisuje rzeczy które nie zrobiła Młodzież Wszechpolska bo nas tam nie było.
Skąd wiesz? Mam takie samo zdanie o tym, co Wy wypisujecie o SLD itd, was tam nie było i nie macie zielonego pojęcia o tym, co piszecie...
Cytuj:
Do Radia Maryja zachowuje stosunek neutralny. Jakieś Radio Katolickie w Polsce musi być. Akurat Radio Maryja jest najbardziej znane.Czemu uważam że powinno ono być , dlatego że ludzie starsi , schorowani którzy nie dadzą radę iść do Kościoła mogą sobie posłuchać Mszy Świętej przez to radio.Pod względem antysemityzmu w radiu , sprawą tą zajął się Watykan i Episkopat Polski
Jak się nie mylę, TVP co tydzień w niedziele robi relacje z mszy św z Watykanu... Ja już wolę Radio Rodzina, przynajmiej oni nie zbierają na stocznię...
Cytuj:
Ok, ale nie liczy się tylko to co robicie, ale też to, co MYŚLICIE!
Cytuj:
No ba, to ty nie słyszałeś ostatnich postulatów: minimum jeden gej/lesbijka w rodzinie oraz 51% homoseksualistów w rządzie! xD

EDIT:
Cytuj:
Z przyjemnością ci odpowiem , homoseksualiści dążą sami o tym mówią że chcą zawierać związki seksualne w Kościele i chcą adopcji dzieci nam się takie pomysły ich nie podobają i jesteśmy temu przeciwni .Dla mnie nie do pomyślenia jest żeby dziecko było wychowywane przez 2 mamy lub dwóch ojców.
Aaaa, rotfl'n'lol, już widzę, jak ksiądz pozwala na ten tego w kościele, troche myśl ci nie wyszła
Co do adopcji: taki drobny quiz: jeśli dzieciak jako niemowlę w wyniku dziwnego zbiegu okoliczności (czytaj: Wieszok czaił się z snajperką ) straci ojca i będzie wychowywane przez samą matkę to jest lepiej niż gdyby było wychowywane przed parę les? Zauważ, że taka matka będzie musiała oddać dziecko do żłobka bo będzie musiała zarabiac na utrzymanie rodziny, tam masz 2 kobiety, i zawsze jedna z nich będzie mogła zostać w domu.
Teraz w woli wyjaśnienia: Czy jestem za adopcją 4 gej? nah, ale już dla les by mi to nie przeszkadzało, why? bo kobieta ma ten instynkt macierzyński...

P.S.
nie podoba mi się MW, czy z tego powodu mogę prosiś abyscie mi tu po mieście nie paradowali?

Ostatnio edytowany przez Vanhelsen - 01-07-2006 o 17:46.
Vanhelsen jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 01-07-2006, 17:42   #108
Yassek
Guest

Domyślny

Cytuj:
No to im wpierd0lcie tak, aby nie mogli chodzić! Co się będziecie cackać!

Ostatnio edytowany przez Yassek - 01-07-2006 o 17:45.
  Odpowiedz z Cytatem
stary 01-07-2006, 17:44   #109
Dan the Automator
Dobo Srobo

Data dołączenia: 23 07 2003

Domyślny

@Klimmek
O, jesteś taki odważny, że sobie wstawiasz "14/88" do avatara? Nie no respekt stary, młodsi koledzy już się boją.
Kretyn, właściwie powinnieneś za to bana dostać...

Co do waszych nacjonalistyczno-nazistowskich idei - krzyczcie dalej, wszyscy ludzie mają was głęboko, nie stanowicie realnego zagrożenia, ot rozrywka dla ludzi którym życie nie idzie. Na szczęscie Polska idzie w strone kosmopolityzmu.
Dan the Automator jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 01-07-2006, 17:44   #110
Matek
Użytkownik Forum

Matek's Avatar

Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk

Matek ma numer GG 3933509
Domyślny

Cytuj:
Dla mnie nie do pomyślenia jest żeby dziecko było wychowywane przez 2 mamy lub dwóch ojców.
I nacjonalistyczna forma okazania sprzeciwu jest obrzucanie ich kamieniami?

"Miła, błagam, nie zrozum mnie źle
Kocham cię tak jak swoje przestworza pokochał wiatr"

Moj jogger
Matek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 01-07-2006, 17:57   #111
Hydro
Użytkownik Forum

Hydro's Avatar

Data dołączenia: 08 11 2005

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Sorcerer
Gildia: rock
Świat: Arcania
Poziom: 26
Skille: po co?
Poziom mag.: 25
Domyślny

juz w niektorym mowilem dlaczego niektorym nalezy sie szacunek .Zydom sie nalezy jak najbardziej chociazby z powodu holokaustu .homoseksualisci czuja to samo do swojej plci co hetero do przeciwnej .Kazdy narod,kultura ,wyznanie lub rodzaj okazywania uczuc rozwija nasza kulture.Nacjonalisci widac tego nie rozumieja i neguja to w okurtny sposob juz jeden z przywodcow organizacji nigdy
wiecej zostal prawie zamordoawny przez naziste .wiec trzeba sie nauczyc odrozniac partiotyzm od nacjonalizmu.
mam nadzieje ,ze chociaz paru ludzi o nacjonalistycznych pogladach przekonalem
swoja droga uzywacie przykladow wielu poetow pisarzy nie wiedzac o nich wiele Nietzse mial syfilis i stad napisal o nadludziach ,ktorzy wladaja tymi "podludzmi" satd sie wzial poglad hitlera o nadludziach ,a darwin mowil o przyrodzie ,a nie o spoleczenstwie wiec prosz nie mowic tekstow typu "podludzie sa slabi
wiec musimy ich zniszczyc"

Ostatnio edytowany przez Hydro - 01-07-2006 o 18:01.
Hydro jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 01-07-2006, 18:05   #112
[email protected]
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Krzesław
Ale to chyba nie powód, żeby od razu rzucać w nich kamieniami.
Masz racie ale my nie rzucaliśmy do nich kamieniami na ich remonstracji w warszawie 2005-06-11 gdyż nas tam nie było.

http://www.money.pl/archiwum/wiadomo...1,0,73071.html

A odnoście tego artykułu zaware są w nim błędne informacie.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Wieszok

P.S.
nie podoba mi się MW, czy z tego powodu mogę prosiś abyscie mi tu po mieście nie paradowali?
Założyłem ten temat aby odpowiadać na wasze pytania i obalać mity na temat Młodzieży Wszechpolskiej i porozmawiać o takich zagadnieniach jak : Patriotyzm , Nacjonalizm oraz Poglądy narodowe.

P.S

Mi się wiele rzeczy nie podoba i jakoś żyje

Ostatnio edytowany przez [email protected] - 01-07-2006 o 18:06.
stary 01-07-2006, 18:07   #113
Hydro
Użytkownik Forum

Hydro's Avatar

Domyślny

kazdy dobrze wie ,ze mw to organizacja faszystowska i uprzedzona wobec homoseksualistow i kogo tam jeszcze
Radze poczytac newsweek o neonazistach tam macie o nich wszystko napisane
u nas na osiedlu pojawily sie plakaty wlasnie tych o ktorych zjac opowiadal znaczy sie o tych ktorych logiem jest"szczerbiec " powiesili plakaty "zakaz pedalowania" i to nazistowskie nie jest?

Ostatnio edytowany przez Hydro - 01-07-2006 o 18:08.
stary 01-07-2006, 18:10   #114
Feral
Użytkownik Forum

Feral's Avatar

Data dołączenia: 07 05 2005
Lokacja: Knurów

Feral ma numer GG 7602549 Adres Jabbera do Feral
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez zajec~
A co wam do czyjegoś życia? Krzywdzą was w ten sposób, że chcą żyć normalnie?

Oni nie próbują wyperswadować wam tego, jak macie żyć.

To, że nie rajcują mnie faceci, nie znaczy, że mam od razu rzucać w gejów kamieniami. Toleruję ich obecność, niech sobie zawierają związki małżeńskie, niech adoptują dzieci - zwisa mi to i powiewa.
Feral jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 01-07-2006, 18:12   #115
Hydro
Użytkownik Forum

Hydro's Avatar

Domyślny

a mnie wkurzaja ludzie ,ktorzy nic nie wiedza o ludziach ,a ich oceniaja negatywnie jzu napisalem skad te "poglady" bo jak dla mnie to jest faszystowski
belkot
stary 01-07-2006, 18:14   #116
Vanhelsen
Użyszkodnik

Vanhelsen's Avatar

Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau

Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
Vanhelsen ma numer GG 2690575
Domyślny

Cytuj:
Masz racie ale my nie rzucaliśmy do nich kamieniami na ich remonstracji w warszawie 2005-06-11 gdyż nas tam nie było.

http://www.money.pl/archiwum/wiadomo...1,0,73071.html

A odnoście tego artykułu zaware są w nim błędne informacie.

Założyłem ten temat aby odpowiadać na wasze pytania i obalać mity na temat Młodzieży Wszechpolskiej i porozmawiać o takich zagadnieniach jak : Patriotyzm , Nacjonalizm oraz Poglądy narodowe.

P.S

Mi się wiele rzeczy nie podoba i jakoś żyje
wasze teksty na stronach mw tez zawieraja bledne informacje...
To dlaczego nie mozesz zcierpiec gejow/les?

Vanhelsen jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 01-07-2006, 18:15   #117
Ashlon
Tibiaspy.com

Ashlon's Avatar

Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław

Domyślny

Cytuj:
Odnośnie tego stwierdzenia "Wielki Fuhrer Giertych"

Führer (niem. wódz) - tytuł który nadał sobie Adolf Hitler, przywódca nazistowskich Niemiec po przejęciu władzy w kraju. Symbolizował on całkowitą władzę nad państwem i jego obywatelami (pełny tytuł to Führer und Reichskanzler - wódz i kanclerz Rzeszy).

Więc nie myl faktów.Nie można nazwać Romana Gierycha "Führer" gdyż jest to nieprawda , mylenie pojęć a do tego obraza człowieka który z ideologią III rzeszy nie ma nic wspólnego.
Popatrz na pogrubienie moje w twoim cytacie. Wejdz na www.ling.pl i znajdz slowo "wodz" w wyrazach niemieckich. I co widzisz? Fuhrer. Teraz ten "wodz" podstaw za Fuhrera w wyrazie "Wielki Fuhrer Giertych". I co bedziesz mial? "Wielki Wodz Giertych". Takie trudne?
Cytuj:
Gdyby nie wszedł do rządu , rząd nie miał by większości w sejmie i były by ponowne wybory które by kosztowały państwo kolejne miliony złotych. Co w sposób niekorzystny mogło by się odpić na podatnikach w sposób podniesienia podatków i czy kolejne wybory by dały większość głosów wygranej partii. A jakby znowu wygrała lewica to by państwo coraz bardziej popadało w ruine.
Skoro PiS itp tak bardzo dba o rozwoj Polski, dlaczego nie chce naprawic NFZ? Tylko robi wszystko, a ten temat stara sie omijac? I powiem ci teraz cos strasznego - notowania LPR spadly bardzo, wiec przy powtornych wyborach prawdopodobnie Giertych nie wszedlby do rzadu w ogole. Wiec chwytal sie brzytwy...
stary 01-07-2006, 18:15   #118
Hydro
Użytkownik Forum

Hydro's Avatar

Domyślny

wg. mnie zbanowac tych co zrobili ten temat i nacjonalistow ,ktorzy sie wypowiadaja w stylu faszystwoskim bo swoja droga po co dal te linki do fszystowskich stron?wg. mnie to sprytnie zamaskowana propaganda

Ostatnio edytowany przez Hydro - 01-07-2006 o 18:21.
stary 01-07-2006, 18:21   #119
Tasior
Użytkownik Forum

Tasior's Avatar

Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Rubber City

Tasior ma numer GG 4749077
Domyślny

Zając, wybacz ale bardziej wierze money.pl niz tobie.

Ostatnio edytowany przez Tasior - 01-07-2006 o 18:23.
Tasior jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 01-07-2006, 18:26   #120
Caer
Użytkownik Forum

Caer's Avatar

Data dołączenia: 15 01 2005
Lokacja: Łódź

Caer ma numer GG 6319946
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ppa
po 2. Człowieku jesteś śmieszny...Wiesz jak bardzo na Zachodzie potrzebni są informatycy?? Tacy lekarz też wyjeżdzają i jeszcze nie słyszałem aby któryś sprzątał śmietniki albo parkingi wszyscy dostają prace która pozwala im utrzymać dom rodzine i nie martwic sie o jutro a w Polsce??
Wszyscy? Rotfl, tyle powiem. Znam wiele osób z wyższym wykształceniem, które pracują na zachodzie. I co robią? Np. sprzątają. Wielu napewno znajdzie dobrą robotę, ale drugie tyle będzie robiło za sprzątaczy. I sprzeczałbym się w sprawie tego, kto tu jest śmieszny...

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez zajac
Po 2 nie obrażaj mnie naucz się kultury !!!!!!!!!
A ty się naucz polskiego, ok?

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Morgrim
Gdyby nie tacy ludzie jak ty TUTAJ, w POLSCE, BYŁOBY wspaniale!
Czyli w kraju nazistów, tak?

Cytuj:
Niesamowite. I jeszcze teraz go powinniśmy uznać za męczennika i bohatera narodowego.

Cytuj:
Dysleksje/dysgrafie można wyleczyć. Ale tacy ludzie jak ty czy zajączek nie mają na to czasu, jesteście zajęci tępieniem "pedauf, mużynuf i innych podludzi", no nie?

Cytuj:
A dla mnie jest nie do pomyślenia żeby taki debil jak ty wychowywał dziecko.
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania