Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów

Notki

Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 27-07-2006, 15:07   #101
Aro aka papa
Użytkownik Forum

Aro aka papa's Avatar

Data dołączenia: 18 05 2006

Stan: Na Emeryturze
Świat: Arcania
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez notop
ten post byl bardziej dydykowany do tych ktorzy maja 20 lvl i pro by jakis haj lvlv oraz udaja ze sa kims na tibi,zal mi jest tych wlasnie,a poczesci zal mi jest tych ktorzy daja takim blaznom pro. za kase,niestety sprzedajni sa wszyscy
a pozatym niewidze zebym kogos obrazal(name niepodalem ) a i tak wiadomo o kogo chodzi
pozatym odrazu zazznaczam ze nie o cale dptf bo niektorzy z LH a teraz dptf pomimo ze maja mnie w tej chwili gdzies sa naprawde spoko,a nawet powiem wiecej ze osoby ktorych nienawidzilem okazaly sie kumplami,czas jednak zmienia wszystko,jednak takze tych ktorzy byli kumplami przed wojna a teraz pisza tylko"pier@#@#$ sie"
nie no stary, z twoim czytaniem i pisaniem ze zrozumieniem to ja nie wiem jak ty mature zdales...masz mature wogole?bo zaczynam powatpiewac. Pozatym co ty mi tu opowiadasz o przyjazni z kims kogo w zyciu w rl nie widziales...to jest tylko gra ale jesli ty szukasz przyjaciol w grach online to gratuluje...udanego rl. Widze ze lubisz cynic na tym forum przed noobami zachwyconymi twoim lvlem etc. ale zastanow sie czasem 2 razy zanim cos napiszesz bo robisz z siebie posmiewisko czlowieku.
Aro aka papa jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 28-07-2006, 01:30   #102
PiXik
Zbanowany

PiXik's Avatar

Data dołączenia: 08 03 2004
Lokacja: Rybnik

Imię: Sir Pix
Profesja: Royal Paladin
Domyślny

up:to Ty zadaj sobie pytanie...czy jesteś normalny
bo w Tibii poznalem wielu ludzi bardziej wartych uwagi niz na rl.a na Zycie w rl nie narzekam a w tibie nie gram
PiXik jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 28-07-2006, 11:01   #103
Aro aka papa
Użytkownik Forum

Aro aka papa's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez PiXik
up:to Ty zadaj sobie pytanie...czy jesteś normalny
bo w Tibii poznalem wielu ludzi bardziej wartych uwagi niz na rl.a na Zycie w rl nie narzekam a w tibie nie gram
Na czatach tez wymiatasz czy tylko w Tibii?
A jesli w tibii znalazles ludzi "bardziej wartych uwagi niz na rl" tzn. ze malo czasu spedzasz poza chata i nie wiesz gdzie szukac albo obracasz sie w towarzystwie takim jak notop.
stary 28-07-2006, 11:33   #104
PiXik
Zbanowany

PiXik's Avatar

Domyślny

Czy ty jesteś takim idiotą czy tylko udajesz?Nie zapoznaje ludzi ani na gg ani na czatach.Napisalem ,że w Tibii można spotkać bardziej wartościowych ludzi niż na rl, z podkreśleniem można.W rl Oczywiście można spotkać jeszcze lepszych:-)ja ma przyjaciół i tu i tu z czego w tibii oczywiście mniej.Można też spotkać miłych ludzi ktorzy mogą zostać twoimi "kolegami"
ps.to ,że ktoś gra w tibię i może tam spotkać nowych kumpli.przyjaciół to nie znaczy że nie wychodzi z domu i nie ma kolegów i przyjaciół na zewnątrz.
ps.ja daje sobie spokoj z takim kaszalotem jak Ty .pa
ps2.bardziej wartych uwagi można znaleść.MOŻNA.ale jak widać pewną część mojego posta olałeś

Ostatnio edytowany przez PiXik - 28-07-2006 o 11:35.
stary 28-07-2006, 12:26   #105
notop
Użytkownik Forum

notop's Avatar

Data dołączenia: 24 07 2003
Lokacja: saturn

Stan: Początkujący
Imię: sua mea
Profesja: Elder Druid
Świat: arcania
Poziom: 188
Skille: 21/27
Poziom mag.: 79
notop ma numer GG 771065
Domyślny

niezryjcie sie juz jak dzieci to tak do obu

a pozatym mature zdalem i dosc dobrze,poprostu mzoe ejstes zamalo kumaty by zrozumiec to co pisze?,albo moze bierzesz wszystko tak do siebie ze nierozumiesz podtextow zawartych w tym co pisze,niemowie o przyjazni jaka sie ma w rl ale czy niemozna miec np b dobrych kumpli w tibi pomimo nieznania ich z rl? moze ty kazdego olewasz,moze ciebie kazdy olewa,ja na samej arcani mam z 5 osob ktore wiem ze zawsze mi pomoga a nie sprzedarza jak mieso armatnie,pozatym dawno temu opowiadalem juz jak mnie uczono grac w tibie i nigdy ! nieprzekladalem inteligencji,umiejetnosci gry oraz znajomosci tibi na lvl jaki ktos ma,znam bardzo duzo zajebsitych osob majacych 40 lvlv a duzo noobow majacych 150+ ,wiec mowiac ze sie chwale lvlv to sie mylisz,i to bardzo.pewnie nikt ci tego niepowiedzial ale nawet na tibi majac szacunek dla innych,inni beda mieli szacunek dla ciebie(niepisz mi tylko jak wiele osob mnie nienawidzi itp bo polowa to dzieci patrzacych ze niemoga zorbic lvl i tylko bawiaca sie w"jestem bogiem"
========================================
Ludzie tworza potwory.A potwory maja w naturze niszczyc swych tworcow
notop jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 28-07-2006, 15:46   #106
Wiatrak
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 03 05 2004

Profesja: Elite Knight
Poziom: 150
Skille: 94/91
Poziom mag.: 8
Wiatrak ma numer GG 2733780
Domyślny

jezdzenie po kims kto znalazl czlowieka z ktorym sie dogaduje to tez troche dziwne... co prawda ludzie naduzywaja slowa przyjaciel bo nazwanie kogos przyjacielem to powazne stwierdzenie ale malo osob sie nad tym zastanawia

@notop
"nie" z czasownikami piszemy osobno..
twoje posty sa bardzo trudne do odczytania ale od strony gramatycznej rozumiem szybkie pisanie ale czasem przyda sie tez popracowac nad jakoscia tego tekstu
i mysle ze jak juz uzywac znakow interpunkcyjnych to zgodnie z gramatyka i jakimis spacjami a nie wstawianie w rozne miejsca zeby bylo
Wiatrak jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 28-07-2006, 15:53   #107
Wiatrak
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 03 05 2004

Profesja: Elite Knight
Poziom: 150
Skille: 94/91
Poziom mag.: 8
Wiatrak ma numer GG 2733780
Domyślny

double... to przez te reklamy co wyskakuja i mi sie zawiesila przegladarka

Ostatnio edytowany przez Wiatrak - 28-07-2006 o 15:55.
Wiatrak jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 28-07-2006, 15:59   #108
Aro aka papa
Użytkownik Forum

Aro aka papa's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez PiXik
Czy ty jesteś takim idiotą czy tylko udajesz?Nie zapoznaje ludzi ani na gg ani na czatach.Napisalem ,że w Tibii można spotkać bardziej wartościowych ludzi niż na rl, z podkreśleniem można.W rl Oczywiście można spotkać jeszcze lepszych:-)ja ma przyjaciół i tu i tu z czego w tibii oczywiście mniej.Można też spotkać miłych ludzi ktorzy mogą zostać twoimi "kolegami"
ps.to ,że ktoś gra w tibię i może tam spotkać nowych kumpli.przyjaciół to nie znaczy że nie wychodzi z domu i nie ma kolegów i przyjaciół na zewnątrz.
ps.ja daje sobie spokoj z takim kaszalotem jak Ty .pa
ps2.bardziej wartych uwagi można znaleść.MOŻNA.ale jak widać pewną część mojego posta olałeś
Napisales ze poznales i zabrzmialo to jednoznacznie przynajmniej dla mnie. Z drugiej strony skoro tak latwo sie denerwojesz to cos w tym musi byc...

ps. nie musisz sie tlumaczyc ze masz rl etc. ufam ci na slowo lol

@notop

Twoje posty chyba ty tylko rozumiesz na swoj sposob...jest w nich tyle chaosu ze nawet Miodek by sie pogubil.
Co do przyjazni to nie przekonasz mnie ze mozna poznac kogo w grze online na tyle zeby nazwac go przyjacielem. Zreszta sam tego doswiadczyles bedac wycykanym przez bylych "przyjaciol", co nie upowaznia cie zeby jechac po nich czy innych wyzwiskami typu "smiecie" etc. to jest gra, jeden sie w nia wkreca drugi ma w dupie i robi walki przywyknij do tego i wyluzuj.
stary 28-07-2006, 16:05   #109
Thomasi
Użytkownik Forum

Thomasi's Avatar

Data dołączenia: 31 07 2004
Lokacja: Warszawa

Imię: Tomasi
Profesja: Master Sorcerer
Domyślny

@up a i tu sie mylisz;] bo w tibi jak inni juz napisali mozna poznac kogos b. wartosciowego i mowie to z wlasnego doswiadczenia mimo ze ta osoba obecnie nie gra w tibie nadal utrzymujemy kontakt i darze go pelnym zaufaniem...a ty najwidoczniej trafiles na tych swoich pseudo przyjaciol co mu dasz inva do domq i ma kisiel w gaciach i ci w nocy all wyniesie;] trzeba tez umiec dobierac sobie ludzi ktorzy maja cie otaczac to juz polowa sukcesu;] i jak ktos wyzej napisal jezeli ty darzysz szacunkiem innych to i inni beda nim darzyc ciebie co napewno przyniesie korzysci;]
stary 28-07-2006, 16:19   #110
Aro aka papa
Użytkownik Forum

Aro aka papa's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Thomasi
@up a i tu sie mylisz;] bo w tibi jak inni juz napisali mozna poznac kogos b. wartosciowego i mowie to z wlasnego doswiadczenia mimo ze ta osoba obecnie nie gra w tibie nadal utrzymujemy kontakt i darze go pelnym zaufaniem...a ty najwidoczniej trafiles na tych swoich pseudo przyjaciol co mu dasz inva do domq i ma kisiel w gaciach i ci w nocy all wyniesie;] trzeba tez umiec dobierac sobie ludzi ktorzy maja cie otaczac to juz polowa sukcesu;] i jak ktos wyzej napisal jezeli ty darzysz szacunkiem innych to i inni beda nim darzyc ciebie co napewno przyniesie korzysci;]
Cos w tym napewno jest, ale widac ze twoje i moje pojecie przyjaciela bardzo sie rozni. Sa roznice miedzy przyjacielem, kumplem a znajomym.
stary 28-07-2006, 16:51   #111
PiXik
Zbanowany

PiXik's Avatar

Domyślny

Cytuj:
brawwwo:-)
nic dodać nic ująć
ps.Wojna skończona chyba,chociaż życze powodzenia
stary 28-07-2006, 17:53   #112
Thomasi
Użytkownik Forum

Thomasi's Avatar

Domyślny

skonczona^^??ona sie jeszcze na dobre nie zaczela;]
stary 28-07-2006, 18:04   #113
Lindlay
Zbanowany

Lindlay's Avatar

Data dołączenia: 01 02 2005
Lokacja: Stołeczne miasto

Imię: Lindlay
Poziom: 117
Domyślny

Ta, nie zaczela, 35 osob wyplacilo sie, 52:7 we fragach, my expimy, wy offline cos nie tak ? lol
Lindlay jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 28-07-2006, 18:17   #114
Thomasi
Użytkownik Forum

Thomasi's Avatar

Domyślny

no i dobrze niech sie wyplacaja a zeby zostalo chociaz 50 na ktorych zawsze mozna liczyc;] lindl mowisz jakbys pierwszy raz uczestniczyl w wojnie;] a jak bylo w wojnie EZ??nie przypomina ci to czegos^^??wiec dopokoi nie zobacze przez deipha topicu ze to koniec wojny to ta wojna sie nie skonczy;] a na to szybko nie liczcie
stary 28-07-2006, 18:25   #115
Aro aka papa
Użytkownik Forum

Aro aka papa's Avatar

Domyślny

Cytuj:
no i dobrze niech sie wyplacaja a zeby zostalo chociaz 50 na ktorych zawsze mozna liczyc;] lindl mowisz jakbys pierwszy raz uczestniczyl w wojnie;] a jak bylo w wojnie EZ??nie przypomina ci to czegos^^??wiec dopokoi nie zobacze przez deipha topicu ze to koniec wojny to ta wojna sie nie skonczy;] a na to szybko nie liczcie
Ta wojna byla dla was przegrana zanim sie na dobre zaczela. Zostaly wam mass logi tylko a i tak narazie wam to nie wychodzi. Nie macie zgrania wiec wiele nie zrobicie. Szczerze mowiac trzymam za was kciuki zebyscie cos wkoncu pokazali bo jak narazie to idzie wam najgorzej ze wszystkich z ktorymi walczylismy.

Mam nadzieje ze zobaczymy sie jeszcze na open pewnego dniaxD
stary 28-07-2006, 18:40   #116
Thomasi
Użytkownik Forum

Thomasi's Avatar

Domyślny

co do zgrania to przyznam racje;]ale wszystko jest do nadrobienia...mamy pewne plany i liczymy ze przyniosa porzadany efekt;]a na open sie napewno spotkamy^^no chyba ze nie wyjdziecie xD
stary 28-07-2006, 21:33   #117
Nowax
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 10 06 2006
Lokacja: Łódź

Stan: Niegrający
Domyślny

rety loodzie ;D zbastujcie
Co do tych przyjaciół z tibi , to powiem Ci Arowix mialem sporo niby takich przyjaciół 90% okazało sie skobieta lekkich obyczajówysynami P z resztom sie poklucilem albo straciem kontakt i pozostał tylko jeden do ktorego mam 100% zaufania. On nie gra zreszta juz i tak bo ma hunta od was a utrzymuje z nim kontakt i tak i to jest naprawde dobry koles .

Notop pisze troche niezrozumiale, ale czepianie sie interpunkcji w temacie wojny nie ma wogole sensu...

Ahh.. no i czekam na jakies atrakcyjne filmy z bitew albo masslogow

btw. nie wrzucajcie tak na siebie
Nowax jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 28-07-2006, 22:15   #118
Thomasi
Użytkownik Forum

Thomasi's Avatar

Domyślny

jak nie bedziemy na siebie wrzucac to temat zdechnie
stary 28-07-2006, 23:43   #119
notop
Użytkownik Forum

notop's Avatar

Data dołączenia: 24 07 2003
Lokacja: saturn

Imię: sua mea
Świat: arcania
Poziom: 188
Skille: 21/27
Poziom mag.: 79
notop ma numer GG 771065
Domyślny

ja mam 2 na arcani zaj#@$%@ tych kumpli/przyjaciol zalezy jak kto chche to nazwac w tym 1 jest w dptf;],a z pozostalych swiatow mam 2 i pomimo ze tam niegram od dawna do dzis gadamy codziennie i z 1 sie nieraz spotykam na piwku jak jestem w wrocku

arowix ty masz raczej problemy z znajdowaniem i zawiazywaniem znajomosci ,moze dlatego kazdego odpychasz swoim zachowaniem
========================================
Ludzie tworza potwory.A potwory maja w naturze niszczyc swych tworcow
notop jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 29-07-2006, 01:25   #120
Nowax
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 10 06 2006
Lokacja: Łódź

Stan: Niegrający
Domyślny

Cytuj:
jak nie bedziemy na siebie wrzucac to temat zdechnie
normalka jak w każdym temacie o Arcani
Nowax jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania