|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#101 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 05 2006
Stan: Na Emeryturze
Świat: Arcania
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#103 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
A jesli w tibii znalazles ludzi "bardziej wartych uwagi niz na rl" tzn. ze malo czasu spedzasz poza chata i nie wiesz gdzie szukac albo obracasz sie w towarzystwie takim jak notop. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Zbanowany
|
![]() Czy ty jesteś takim idiotą czy tylko udajesz?Nie zapoznaje ludzi ani na gg ani na czatach.Napisalem ,że w Tibii można spotkać bardziej wartościowych ludzi niż na rl, z podkreśleniem można.W rl Oczywiście można spotkać jeszcze lepszych:-)ja ma przyjaciół i tu i tu z czego w tibii oczywiście mniej.Można też spotkać miłych ludzi ktorzy mogą zostać twoimi "kolegami"
ps.to ,że ktoś gra w tibię i może tam spotkać nowych kumpli.przyjaciół to nie znaczy że nie wychodzi z domu i nie ma kolegów i przyjaciół na zewnątrz. ps.ja daje sobie spokoj z takim kaszalotem jak Ty .pa ps2.bardziej wartych uwagi można znaleść.MOŻNA.ale jak widać pewną część mojego posta olałeś Ostatnio edytowany przez PiXik - 28-07-2006 o 11:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 07 2003
Lokacja: saturn
Stan: Początkujący
Imię: sua mea
Profesja: Elder Druid
Gildia: Dark Purples Faster Turtles
Świat: arcania
Poziom: 188
Skille: 21/27
Poziom mag.: 79
![]() |
![]() niezryjcie sie juz jak dzieci to tak do obu
a pozatym mature zdalem i dosc dobrze,poprostu mzoe ejstes zamalo kumaty by zrozumiec to co pisze?,albo moze bierzesz wszystko tak do siebie ze nierozumiesz podtextow zawartych w tym co pisze,niemowie o przyjazni jaka sie ma w rl ale czy niemozna miec np b dobrych kumpli w tibi pomimo nieznania ich z rl? moze ty kazdego olewasz,moze ciebie kazdy olewa,ja na samej arcani mam z 5 osob ktore wiem ze zawsze mi pomoga a nie sprzedarza jak mieso armatnie,pozatym dawno temu opowiadalem juz jak mnie uczono grac w tibie i nigdy ! nieprzekladalem inteligencji,umiejetnosci gry oraz znajomosci tibi na lvl jaki ktos ma,znam bardzo duzo zajebsitych osob majacych 40 lvlv a duzo noobow majacych 150+ ,wiec mowiac ze sie chwale lvlv to sie mylisz,i to bardzo.pewnie nikt ci tego niepowiedzial ale nawet na tibi majac szacunek dla innych,inni beda mieli szacunek dla ciebie(niepisz mi tylko jak wiele osob mnie nienawidzi itp bo polowa to dzieci patrzacych ze niemoga zorbic lvl i tylko bawiaca sie w"jestem bogiem"
======================================== Nadciaga wojna.Widze ja.Plomien przetaczajacy sie nad ziemia.Ciala na ulicach.Miasta obrocone w pyl.Odwet. F.E.A.R ep ======================================== Ludzie tworza potwory.A potwory maja w naturze niszczyc swych tworcow |
![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2004
Imię: Wiatrak De'Omerta
Profesja: Elite Knight
Poziom: 150
Skille: 94/91
Poziom mag.: 8
![]() |
![]() jezdzenie po kims kto znalazl czlowieka z ktorym sie dogaduje to tez troche dziwne... co prawda ludzie naduzywaja slowa przyjaciel bo nazwanie kogos przyjacielem to powazne stwierdzenie ale malo osob sie nad tym zastanawia
@notop "nie" z czasownikami piszemy osobno.. twoje posty sa bardzo trudne do odczytania ale od strony gramatycznej rozumiem szybkie pisanie ale czasem przyda sie tez popracowac nad jakoscia tego tekstu i mysle ze jak juz uzywac znakow interpunkcyjnych to zgodnie z gramatyka i jakimis spacjami a nie wstawianie w rozne miejsca zeby bylo |
![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2004
Imię: Wiatrak De'Omerta
Profesja: Elite Knight
Poziom: 150
Skille: 94/91
Poziom mag.: 8
![]() |
![]() double... to przez te reklamy co wyskakuja i mi sie zawiesila przegladarka
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Wiatrak - 28-07-2006 o 15:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#108 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
ps. nie musisz sie tlumaczyc ze masz rl etc. ufam ci na slowo lol @notop Twoje posty chyba ty tylko rozumiesz na swoj sposob...jest w nich tyle chaosu ze nawet Miodek by sie pogubil. Co do przyjazni to nie przekonasz mnie ze mozna poznac kogo w grze online na tyle zeby nazwac go przyjacielem. Zreszta sam tego doswiadczyles bedac wycykanym przez bylych "przyjaciol", co nie upowaznia cie zeby jechac po nich czy innych wyzwiskami typu "smiecie" etc. to jest gra, jeden sie w nia wkreca drugi ma w dupie i robi walki przywyknij do tego i wyluzuj. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2004
Lokacja: Warszawa
Imię: Tomasi
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() @up a i tu sie mylisz;] bo w tibi jak inni juz napisali mozna poznac kogos b. wartosciowego i mowie to z wlasnego doswiadczenia mimo ze ta osoba obecnie nie gra w tibie nadal utrzymujemy kontakt i darze go pelnym zaufaniem...a ty najwidoczniej trafiles na tych swoich pseudo przyjaciol co mu dasz inva do domq i ma kisiel w gaciach i ci w nocy all wyniesie;] trzeba tez umiec dobierac sobie ludzi ktorzy maja cie otaczac to juz polowa sukcesu;] i jak ktos wyzej napisal jezeli ty darzysz szacunkiem innych to i inni beda nim darzyc ciebie co napewno przyniesie korzysci;]
![]() |
#110 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#111 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
nic dodać nic ująć ps.Wojna skończona chyba,chociaż życze powodzenia |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Zbanowany
Data dołączenia: 01 02 2005
Lokacja: Stołeczne miasto
Imię: Lindlay
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 117
|
![]() Ta, nie zaczela, 35 osob wyplacilo sie, 52:7 we fragach, my expimy, wy offline cos nie tak ? lol
|
![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Użytkownik Forum
|
![]() no i dobrze niech sie wyplacaja a zeby zostalo chociaz 50 na ktorych zawsze mozna liczyc;] lindl mowisz jakbys pierwszy raz uczestniczyl w wojnie;] a jak bylo w wojnie EZ??nie przypomina ci to czegos^^??wiec dopokoi nie zobacze przez deipha topicu ze to koniec wojny to ta wojna sie nie skonczy;] a na to szybko nie liczcie
![]() |
#115 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Mam nadzieje ze zobaczymy sie jeszcze na open pewnego dniaxD |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Użytkownik Forum
|
![]() co do zgrania to przyznam racje;]ale wszystko jest do nadrobienia...mamy pewne plany i liczymy ze przyniosa porzadany efekt;]a na open sie napewno spotkamy^^no chyba ze nie wyjdziecie xD
![]() |
#117 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 06 2006
Lokacja: Łódź
Stan: Niegrający
Imię: Elder Nowax
|
![]() ![]() ![]() ![]() Co do tych przyjaciół z tibi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Notop pisze troche niezrozumiale, ale czepianie sie interpunkcji w temacie wojny nie ma wogole sensu... ![]() ![]() ![]() Ahh.. no i czekam na jakies atrakcyjne filmy z bitew albo masslogow ![]() btw. nie wrzucajcie tak na siebie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 07 2003
Lokacja: saturn
Imię: sua mea
Świat: arcania
Poziom: 188
Skille: 21/27
Poziom mag.: 79
![]() |
![]() ja mam 2 na arcani zaj#@$%@ tych kumpli/przyjaciol zalezy jak kto chche to nazwac w tym 1 jest w dptf;],a z pozostalych swiatow mam 2 i pomimo ze tam niegram od dawna do dzis gadamy codziennie i z 1 sie nieraz spotykam na piwku jak jestem w wrocku
arowix ty masz raczej problemy z znajdowaniem i zawiazywaniem znajomosci ,moze dlatego kazdego odpychasz swoim zachowaniem
======================================== Nadciaga wojna.Widze ja.Plomien przetaczajacy sie nad ziemia.Ciala na ulicach.Miasta obrocone w pyl.Odwet. F.E.A.R ep ======================================== Ludzie tworza potwory.A potwory maja w naturze niszczyc swych tworcow |
![]() |
![]() |
![]() |
#120 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 06 2006
Lokacja: Łódź
Stan: Niegrający
Imię: Elder Nowax
|