|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#101 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 10 2004
Lokacja: Braniewo
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Raxilon
Profesja: Knight
![]() |
![]() Cytuj:
@Carellione (Jak się pomyliłem to przepraszam) Widzisz, w Libanie takie alarmy są CAŁY CZAS to w autostradę, to w dom, to w ambasadę, to w szpital et cetera, et cetera... Nie jestem po NIKOGO stronie, ponieważ uznaję to wojnę jako niepotrzebną. Przyznaję, że w poprzednim poście trochę "nagmatwałem" pierduł, przepraszam.
![]() |
|
![]() |
#102 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 01 2005
Lokacja: Łódź
![]() |
![]() Zdaje mi się, że w każdej wojnie ginie więcej cywili niż wojska. Ale nie rozumiem jak można się cieszyć z czyjejś śmierci, a wręcz życzyć mu tego ;s
Cytuj:
Cytuj:
Czy może ty myslisz, że arabowie strzelają tylko do żołnierzy? Widzę, że do ciebie zupełnie nie trafia argument, że hezbollahowie zabili od groma żydów w zamachach terrorystycznych. Ale co tam, to przecież tylko żydzi, kto by się nimi przejmował, no nie? Czemu miałoby nam byc ich żal?
![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk
![]() |
![]() Caerlionne daj sobie na luz. Oni naprawde chyba myslac, ze tam ludzie chodza w koszuklach "hezbollah" czy "cywil"
Prawda jest taka, ze to Liban zaczal ta WOJNE. Z akcentem na WOJNA. Tu nie ma ani dobrych ani zlych. Tam ludzie dziela sie na zywych i martwych. Wy w ktorej grupie chcecie byc? Wszystko bnylo ok jak hezbollah zabijal matki i DZIECI w zamachac w Izraelu, ale teraz jak Izrael pokazal ze bedzie sie bronil to juz jest zle? Boli was, prawda.
![]() |
#104 |
Zbanowany
|
![]() Nie zrozumieliśmy się.Ucieszyłem się że wrzeszczie ktoś trafił w to co trzeba!i to jeszcze strona przegrywająca.Chociaż bombki powinny spadać tylko na ludzi odpowiedzialnych za wydanie rozkazu:wpadamy do Libanu, no i z drugiej strony
![]() ps.3/4 rakiet i sprzętu Hezbollahu szlag trafił?dobre dobre:-)to ciekawe ile oni tego mieli Ta wojna szybko się nie skończy a szkoda edit.Można cieszyć się z czyjejś śmierci,nawet nie wiesz jak bardzo,u mnie gdy podali w wiadomościach pojawił się tylko uśmiech.Jak Ghołstiet życzy śmierci Naziście to nie masz do niego ale i nie piszesz mu takich notek ![]() Ostatnio edytowany przez PiXik - 07-08-2006 o 14:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#105 | ||
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() Taka ciekawostka: Libańczycy są naprawdę genialni. Zamiast wystrzelić rakiety na Izrael, wystrzelili je na Syrie ![]() @Matek: Chyba masz racje, powinienem dać sobie spokoj ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#106 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2005
Lokacja: Poznań - Rataje
![]() |
![]() Cytuj:
![]()
<Take a look inside my head, do you see how I feel, 'cos I'm a freak dirty rocker with sex appeal, 'cos I will take your drugs, and I'll get you high, 'cos I'm a freak dirty rocker, and i'll make you fly>
-- Mitsubishi Eclipse Klub Polska -- www.eclipse.net.pl |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Tak jest! Znak dla Syrii! Ostrzelali im wioske, genialny znak
![]()
![]() |
![]() |
#110 |
Guest
|
![]() witam ,
mam pytanie do ludzi ktorzy sa obecnie w Izraelu, jak wygalada zycie w okolociy TEL AVIV ? Chodzi mi dokladnie o miejscowosc Rishon le Zion, mam tam znajomych i jestem zaniepokojony.. Ostatnio edytowany przez andrek - 10-08-2006 o 12:19. |
![]() |
![]() |
#111 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
b) Ghołstiet? Usiłujesz być zabawny, chcesz mi dopiec, przekręcając mój nick, czy jesteś po prostu głupi, synku?
![]() |
![]() |
#112 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @andrek:
W Tel Awiwie jest spokojnie, życie toczy się swym normalnym tokiem, więc narazie nie masz się o co martwić ![]()
![]() |
![]() |
#113 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
@Wojna:Ciekawe rozwiązanie ma ONZ co chwile przekładają te swoje szczyty i w gruncie rzeczy pozwalają na to co się dzieje;/ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#114 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@Ad. Izrael vs. Liban IMHO ta wojna jest bez sensu, jak każda wojna zresztą - z czego jakbym miał wybierać, to bym poparł Izrael, jako że Liban w praktyce jest legalną organizacją terrorystyczną. @down Napisałem, że poparłbym Izrael, wybierając mniejsze zło, gdybym musiał wybierać. Na stan obecny jestem kompletnie bezstronny.
*+10 punktów do lansu Ostatnio edytowany przez Ghost Nieudany - 10-08-2006 o 19:41. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#115 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Bialystok
Stan: Niegrający
Gildia: Moonblades
Świat: Refugia
|
![]() Cytuj:
I zeby troche przyblizyc userom fakty. Tylko nie gadac, ze popieram terrorystow -.-" Cytuj:
![]() |