|
Notki |
Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#101 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Czytajcie poprzednie posty! |
||
![]() |
|
![]() |
#102 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 07 2006
Profesja: Paladin
|
![]() 3up
ojej dziecko neostrady @topic sadze, ze Cip zrobil ten rec key z jednego powodu. Mianowicie chodzi mi o to, ze ludzie sprzedaja konta w sklepach internetowych i czesta pisza "postac nigdy nie miala pacc wiec nie ma rec keya". Mysle, ze chodzi o zahamowanie sprzedazy kont i granie samemu ![]()
Limit sygnatury został przekroczony Ostatnio edytowany przez siniestro - 29-07-2006 o 13:04. |
![]() |
![]() |
#103 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 07 2006
Lokacja: Ostrz
Stan: Na Emeryturze
Imię: Eee.. co ?
Profesja: Elite Knight
Gildia: Nikt mnie nie chce :(
Świat: Galana
Poziom: 57
Skille: secret
Poziom mag.: 6
|
![]() Cytuj:
![]() Jako FACC tesh miałes takie wrzuty? Tekst z używaniem macro itp tesh mnie rozbawił. Według ciebie Facc to jakiś podgatunek gracza nie potrafiący uczicwie grac. Wierz mi że pod względem używania programów tego typu FACC niczym nie rózni sie od PACC. Częsciej widze raczej Pacoowiczów siedzacych na cavebotach. ![]() Srry za offtopic ale gdy widze dziecko (któremu "mamusia" albo "tatuś " kupiło pacca zeby cicho w pokoju siedziało) prubuje ukazac swoja wyższosc nad graczami facc to krew mnie zalewa ![]() Btw: Mam nadzieje że update bedzie 1 Sierpnia |
|
![]() |
![]() |
#104 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 07 2006
Lokacja: Wrocek
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Celesta
![]() |
![]() Jak juz ktos wspomnial, teraz zeby zostac Tutorem bedzie trzeba przynajmniej raz w histori konta miec PACC....... Wystarczy zebyscie cale tematy czytali, a sami byscie do tego doszli.....
![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 02 2005
![]() |
![]() Są 2 możliwości:
1.90% użytkowników tego forum to osoby nie umiejące czytać 2.Tak na prawe to forum nie istnieje a osoby piszące tu posty są wynajętymi aktorami udającymi totalnych idiotów (są wyjątki) Personalizacja kąta przez facc jest darmowa. Jeżeli wykorzystasz swojego rec-keya to aby dostać nowego będziesz musiał zaplacic (przysla ci go poczta wiec by zbankrutowali na kopertach) Jezeli pacc bedzie chcial nowego reca to bedzie tak samo (tez placi). facce nie beda mogli byc gmami ani tutorami - to jest wylacznie dla ludzi z platnym katem (platnym, nie spresonalizowanym) I wedlug mnie to nie jest "cos-dla-faccow-bo-w-update-sa-rzeczy-tylko-dla-paccow" tylko po prostu CipSoft chce ograniczyc sprzedawanie kont czy cos takiego
#106 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 06 2005
Lokacja: Frankfurt (Oder)
Wpisy bloga: 4
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Kaito Yamaro of Pacera
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Order of the Flaming Phoenix
|
![]() Cytuj:
Jak nie, to zapomnij o tym poście ![]() |
|
![]() |
![]() |
#107 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 07 2006
|
![]() Mam pytanie:
Jeżeli zgubie (albo zapomnę) acc , pass , rec key to czy będę mógł założyć nowe konto i personalizować je tymi samymi danymi ??? |
![]() |
![]() |
#108 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 05 2006
|
![]() Nie wiem z czego sie cieszycie z rec keya dla facc? nie ma co super sprawa o pomyslcie np o gorszych stronach cip soft probuje zaslonic nam wady update taka pierdola rec key nie bylby potrzebny gdyby zgraja noobow nie sciagala jakis glupich programow ze strony www.hack.pl albo z www.free-pacc-hack.pl z okazji ze znajda tam darmowego pacc nikt nie pomyslal oczywiscie ze na nowych huntach bloker nie bedzie mogl zbierac nawet loota,sd na battle uh na f1... sami ocencie czy te wszystkie zmiany warte sa nowych terenow w ktorych i tak nie bedzie zadnego expowiska i rec key dla facc i jakies tandetne outfity na ktore i tak bedzie tzreba robic questy
Ostatnio edytowany przez Meseta - 29-07-2006 o 16:44. |
![]() |
![]() |
#109 | ||
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 07 2006
Lokacja: Za daleko
Stan: Aktywny gracz
Imię: Reiven Thormund
Profesja: Druid
Poziom: 40
Skille: 21/26
Poziom mag.: 45
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
#110 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Moje zdanie już zapewne znasz dodam tylko jedno - niech tibia będzie 100% płatna. Niech płaci się co miech abonamet to może wam ry*@ zamknie że tibia jest pełna darmozajdów. Jest mnóstwo ludzi którzy chcieli by miec pacc ale ich na to nie stać(tak ja). Więc każdy walczy o swoje. To iż myślisz że każdy coś robi bo ma w tym interes jest błędne ,podałeś piękny przykład z życia a ja dam przykład odwrotny. Czy np. takie organizacje jak czerwony krzyż każą sobie płacić za usługi? No właśnie. Polityka Cip softu opiera się na nabić sobie ile się da kasy i olać reszte(czyt facc). Tu zatracili się w kapitaliźmie i pozapomniali że robią coś co uszczęśliwa tyś graczy na świecie. Jeśli niewieżycie że są mmorpg których twórcy są osobami którym niezależy tylko na pieniądzach to zapraszam na www.silkroad-online.pl |
![]() |
![]() |
#111 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 07 2006
Lokacja: Thais
Imię: Shan Lecter
Profesja: Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 31
Skille: 63/61
Poziom mag.: 4
|
![]() @up
Ja tam sie z tobą zupełnie zgadzam i choc jestem facc to na nic nie narzekam. Gram dla rozrywki a nie na zabój i nie wymagam np ciągle nowych terenów bo to by sie nudne zrobiło. Po co kupować pacc-a skoro by robili nowości dla facc? Oczywiście dla zachęcenia dają nam tzw "palec" ale facc-e chcieli by "całą rękę". Radze się facc-om zastanowić czasem. Bo nie płacicie to nie macie. Czasem mi sie wydaje że wy zazdrościcie pacc-om bo mają lepiej. Jak was na pacc nie stać to nie narzekajcie na tych dzieki którym na facclandzie mamy odrobine zmian. @topMam nadzieje że to naprawde pomoże w grze. Większość sie podnieca że łatwiej będzie chara sprzedac i złamać zasady. Chciałbym aby regkey im to utrudnił. Wiecie dlaczego ten młody pobił matke krzesłem? Bo zniszczyła mu chara wartego dość sporo. |
![]() |
![]() |
#112 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2005
Lokacja: Lublin
Stan: Niegrający
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Na chuj mi ? xD
Świat: Harmonia
Poziom: ^.^
![]() |
![]() Nareszcie cipsoft pomyslal o facc ciesze sie ze uptade bedzie juz 1 sierpnia o ile to wypali ;p oby tak bylo bo chce pozwiedzac nowe tereny
( srry za bledy polskie znaki mi cos wcielo... )
#113 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2004
|
![]() Co do facc,ktory z Was tak naprawde zna wszystkie tereny dla faccow?wiec nie narzekajcie za bardzo,ogolnie nie jest zle,co do uczciwosci graczow i uzywania botow,nie ma znaczenia czy jestes facc czy nie,sprawa indywidualna kazdego gracza ,ja osobiscie wole cieszc sie z wlasnych osiagniec niz maszynki,kwestia gustu,uptade bedzie do 15 sierpnia,wiec sami sie przekonamy czy to gniot czy nie(ja raczej sceptycznie jestem nastawiona;])Heil Tibia
![]()
#114 |
Użytkownik Forum
|
![]() "Walczymy o swoje", ale kto wam powiedział, że cokolwiek w tej grze jest dla was? Gracie dzięki uprzejmości, tak uprzejmości CIPSoftu.
Tylko i wyłącznie posiadacz Pacc może powiedzieć, że mu się coś należy. Nie stać Cię na Pacc? Nie mam nic przeciwko graniu przez was, tylko nie mówcie, że wam się coś należy. Nic nie dajecie CIPSoftowi, a oczekujecie, że z każdym updatem dadzą wam 3 tiquandy, 20 nowych potworów, 10 outfitów... Opanujcie się! Czekam na kolejne (śmieszne) odpowiedzi. @Edit@Up Pokaż mi gdzie napisałem, że tylko Facc oszukują. Miałem na myśli, że narzekają, a i tak większość oszukuje. Ostatnio edytowany przez Nitro - 29-07-2006 o 18:21. |
![]() |
![]() |
#115 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 01 2006
Stan: Niegrający
|
![]() Luuuudzie! To tylko gra!
Tak właściwie to czemu narzekacie? Nie podoba się? Nie grajcie! Co do dyskusji Facc vs. Pacc [osobiście mam FACC i nie narzekam] to uważam że obydwu się coś należy, ale tak naprawdę myślę, że tylko Pacc ma prawo do jakichś pretensji, a MY powinniśmy cieszyć się, że pozwala nam się grać za darmo, nie to co WoW czy inne GuildWars'y... @MasterGos Czyżby kolejny zwolennik pracy za darmo? Sprobuj sam wymyślić MMORPG'a, zatrudnić kilkunastu(dziesięciu?) pracowników, wynająć kilkadziesiąt (potężnych) serwerów i cały czas ulepszać swoją grę... Aaaa, no i nie zapomnij, że wołanie pieniędzy za swoją CIĘŻKĄ PRACĘ jest złe! Poza tym to podpisuję się obydwiema 'rencami' pod postami Reiven_Thormund'a... A co do reszty ludzi (głównie tych z alternatywną ortografią) to... wynocha na forum .org.pl ! Tam możecie sobie pogadac o botach, macro i sprzedawaniu postaci... Pozdrawiam ludzi myślących, Zag. |
![]() |
![]() |
#116 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#117 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 07 2006
Lokacja: Ostrz
Stan: Na Emeryturze
Imię: Eee.. co ?
Profesja: Elite Knight
Gildia: Nikt mnie nie chce :(
Świat: Galana
Poziom: 57
Skille: secret
Poziom mag.: 6
|
![]() Cytuj:
Żal mi dla ciebie klawy dotykać ![]() BtW: Wiem że twoje posty maja charakter czysto prowokacyjny jednak jakos nie moge sie powstrzymac zeby pozostawic je baz odpowiedzi. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#118 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Up
Jak tam neostrada? |
![]() |
![]() |
#119 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#120 |
Guest
|
![]() Ludzie, według mnie FACC jest tylko po to aby zapoznac się z grom i wbic lepsze skille level itp. by potem móc kupic PACC. Nie narzekajcie że nowe tereny są tylko dla PACC bo i tak na słabych levelach nie zabijecie żadnych potworów ,a dużych leveli FACC jest straaasznie mało, a co do outfit'ów to Cipsoft wreszcie sie postarał bo PACC ma w czym wybierac a nie tylko te 3 outfit'y z czego jeden POPSUTY -.-. Ze słabym levelem nie uda sie wam zdobyc zadnego outfit'a questowego więc po co on wam ,a jak masz duży level a nie masz PACC to zwracam honor ale mysle ze czas pomyslec o kupnie PACCa.
Ostatnio edytowany przez Hannon - 29-07-2006 o 20:16. |