|
Notki |
Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#101 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 04 2006
Stan: Aktywny gracz
Imię: Tajne ;]
Profesja: Sorcerer
Gildia: Black Masters
Świat: aldora
Poziom: 27
Skille: -/23
Poziom mag.: 27
|
![]() no dobra zioomy cipsoft odwalił już swoją dobrą (??) robotę ale to jeszce nie koniec !
tibia.pl nie ma jeszce zaktualizowanego spisu potworów ani map i paru innych rzeczy ![]() weźcie się więc do roboty ![]() pozdro |
![]() |
|
![]() |
#102 |
Guest
|
![]() Ej no. Co się dzieje? Nie mogę już od godziny zalogować się do Tibii. Ma ktoś podobny poroblem czy jestem odosobniony?
|
![]() |
#103 |
Guest
|
![]() Sorki,że piszę pod swoim postem. Już wszytko u mnie działa
![]() |
![]() |
#104 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: google.pl
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Secura
Poziom: 20
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() Cytuj:
I inni też ![]() @Up a nie widzisz przycisku "Edutyj" ?? |
|
![]() |
![]() |
#105 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 08 2006
Lokacja: Białystok
![]() |
![]() fantastyczny to może powiesz co się u ciebie zwaliło może i ja mam taki sam problem ;/ plxx mógł byś wytłumaczyć??
![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 05 2006
Lokacja: Kazordoon
Imię: Xenteks
Profesja: Knight
Gildia: Red Devision
Świat: Aldora
Skille: rosną
|
![]() Mi qmpel mowil ze ten zapowiadany potwor to nie Ferumbras
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Guest
|
![]() Ja n9eiwm co wam niepasuje upade ma takie zmiany jak nigdy niebyło, mnie tam wszystko cool nawet rotworm zmienił wygląd
![]() |
![]() |
#108 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 08 2006
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 06 2006
Stan: Niegrający
Imię: nowy świat pvp :>
Profesja: Elite Knight
Gildia: nowy świat pvp :>
Świat: nowy świat pvp
Poziom: 999
Skille: 999/999
Poziom mag.: 99
|
![]() Cytuj:
na PVP zawsze wiecej osub gra jak nowe wychodzą niż na NO PVP |
|
![]() |
![]() |
#110 |
Guest
|
![]() Mi grafa padla
![]() |
![]() |
#111 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2005
Stan: Na Emeryturze
Poziom: 60
|
![]() Cytuj:
I co z tego, że gra więcej, jak nowe wychodzą? Jakoś te nowe pvp po niecałym miechu już są zrujnowane przez wszelakie wojny. W świetle obecnego update'u zresztą z pvp sporo graczy odeszło/przeszło na non-pvp. Na takiej Harmonii o 4-5 nad ranem, gdy na większości światów pvp jest góra 200-250 osób, jest zazwyczaj koło 400-450 osób. Dzisiaj o godzinie 13 było już 889, a co dopiero później. Jedyny świat, który dorównywał pod względem ilości graczy w tej chwili (z pvp) była chyba tylko Amera. Serwerów non-pvp jest po prostu za mało, żeby poradzić sobie z taką ilością grających. Jak zniwelować ten stan? Może postawić nowe serwery non-pvp?
"21.24 Nie ma lepszego dziennikarza sportowego od Rafała Patyry. "Artur, używając terminologii bokserskiej zostaliście znokautowani zanim zdążyliście założyć rękawice". Używając terminologii stoczniowej - ukradli wam statek, zanim odpaliliście spawarkę, a używając terminologii dziennikarskiej: powinni wyłączyć kamerę zanim zdążycie zadać jakiekolwiek pytanie." |
|
![]() |
![]() |
#112 |
Użytkownik forum
|
![]() czemu cipsoft jest taki niesprawiedliwy ?? wsyzstko tylko dla pacc ;/
![]() jedynie ten "pasek zmeczenia" i swiatlo jest dla facc ;/ ![]() |
![]() |
![]() |
#113 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 06 2006
Lokacja: z nienacka ^^
Imię: Zelazny Smok
Profesja: Druid
Gildia: może wkrótce będzie ;)
Świat: solera
Poziom: 20
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#114 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 12 2005
Imię: Thy slayer
Profesja: Rookstayer
Świat: Candia
Poziom: 9
![]() ![]() |
![]() 2up: a fishingbot, uhbot, aimbot, nowe outfity (jak ładne kolorki dobierzesz to będą ładne) i nowe grafiki? mi sie tam podoba.
|
![]() |
![]() |
#115 |
Użytkownik Forum
|
![]() Kiedy tibia.pl zrobi nowe potfory w stronce bo nie wiem gdzie powstają pliss rubcie a nie gracie w tibie
![]()
#116 | |||
Zbanowany
Data dołączenia: 28 07 2005
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
|||
![]() |
![]() |
#117 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2005
Lokacja: Szczecin
Imię: Bolexus
Świat: Chimera
![]() |
![]() Update jak każdy inny przyniósł nowe tereny,nowe potwory i troszeczke zmienił samą gre, a czy na gorsze czy lepsze to zależy jak kto woli... Ja osobiście celowanie runami z battle uważam za totalnie beznadziejne no ale tyle osób na aimbotach zasuwa wiec to nie jest chyba takie złe....
@Dyskusja czy no-pvp czy pvp. Ja osobiście uważałem granie na no-pvp za totalną strate czasu i nadal tak uważać będe bo co to za atrakcja ze jest ktoś od kogos lepszy czy gorszy jak sie respektu do tych silniejszych nie czuje bo nic oni zrobić nie mogą.... No ale ci co chcą to niech grają i trza ich szanować |
![]() |
![]() |
#118 |
Zbanowany
Data dołączenia: 28 07 2005
|
![]() @up
Trzeba dac im nowe serwery zeby mieli gdzie poexpic. Obecnie na non-pvp gra 700 i wiecej osob a na pvp liczba graczy czasem nawet 500 nie przekracza. Powinni to wyrownac bo bardzo ciezko sie expi przy 700 osobach online. (i nie ma sensu dawac swiatow pvp bo i tak na serwerze pvp gra stosunkowo niewielu graczy w porownaniu do non-pvp) Ostatnio edytowany przez poisoner - 05-08-2006 o 21:55. |
![]() |
![]() |
#119 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2005
Stan: Na Emeryturze
Poziom: 60
|
![]() Cytuj:
"21.24 Nie ma lepszego dziennikarza sportowego od Rafała Patyry. "Artur, używając terminologii bokserskiej zostaliście znokautowani zanim zdążyliście założyć rękawice". Używając terminologii stoczniowej - ukradli wam statek, zanim odpaliliście spawarkę, a używając terminologii dziennikarskiej: powinni wyłączyć kamerę zanim zdążycie zadać jakiekolwiek pytanie." |
|
![]() |
![]() |
#120 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 08 2006
|
![]() chce spersonalizjowac konto ale nie wiem jak napisac jak mam ulize żwirki i wigury to napisac żwirki i wgury czy zwirki i wigury odpowiedzcie plx bo chce pacc zamowic ale nie wiem jak to zrobic
|
![]() |