|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#101 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2004
Imię: Hidetaka
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Defenders of Ulthuan
Świat: Secura
Poziom: 130
Poziom mag.: 74
|
![]() Cytuj:
![]() No, więc kto ma więcej do stracenia.. ![]() Tyle że mając wtedy 15 lat (2 lata temu) byłem najmłodszy w drużynie.. inni: 19,21,51,25 lat.. W tym nagraniu odzywają się głównie osoby w wieku 10-14 lat z takim śmiesznym piskliwym głosem ![]() @Poprzedni post Zembol91 "to ze gra duzo w tibie to ma cos z glowa ??" No można grać np. z 5 godzin dziennie, ale 12 to lekka przesada. To jakaś maszyna (BOT? ![]() ![]() -----------------To pisał Gesior! |
|
![]() |
|
![]() |
#102 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 03 2006
|
![]() ponawiam pytanie
#103 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2006
Lokacja: Bojadła
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Zembol
Świat: Azura
Poziom: 60
Skille: 19/24
Poziom mag.: 54
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
nie wiem jak jest z SoF 2 ale czesto jak nie gram w tibie bo np exp zajety albo cos to se gram w CoD2 no i tam to sie odradzasz i dalej latasz a czy bedziesz pierwszy czy drugi to tam wiesz ;p
![]() ![]() You Are Dead ![]() Ostatnio edytowany przez Ashlon - 02-01-2007 o 16:57. |
||
![]() |
![]() |
#104 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 09 2005
Lokacja: Wrocław
Imię: Fraten
Gildia: Partyzanci
Świat: Titania
|
![]() Cytuj:
A jezeli twierdzisz ze powinienem oczerniac swe lub br to tez masz cos z glowa, co mnie to obchodzi ze to polak? Mam stac przed jego domem czekac zeby dostac autograf jak wyjdzie z domu? Chyba bym sie nie doczekal bo on nie wychodzi z domu w ogole. To jest gra wiadomo ze jest jakis poziom adrenaliny ale nie trzeba sie wydzierac i tak podniecac wiec kurwa mam prawo ocenic go po tym jak przesluchalem to bo jednak duzo to pokazuje jaki ten koles jest, ale dobra widze ze mylisz pojecia jestes pro, brales udzial w kazdej wojnie na servie i w ogole Imagram to twoj idol i chcialbys jego autograf ale kogo to teraz obchodzi ![]()
![]() |
#105 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 06 2006
|
![]() To że nie wiem jak jest na wojnach, to nie znaczy, żeby sie tak podniecać z powodu głupiej gry, która ma na celu zabić nude.
#106 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 08 2006
|
![]() "pchaj go w dół, pchaj go w dół, kurde
![]() "TAAAAAAAAJFUN W PRAWO" "UHUJCIE" "3 2 1 one" TO JEST ZAJEBISTE, ja bym się 3 razy udusił gdybym miał tak na*******ać xD. Ostatnio edytowany przez Huragano - 21-09-2006 o 20:55. |
![]() |
![]() |
#107 |
Guest
|
![]() Może ktoś jeszzce raz to zuploadować? stary link już jest nie aktywny a plik gdzieś zgubiłem a posłuchałbym sobie tego jeszcze raz
![]() |
![]() |
#108 |
Guest
|
![]() nie,nie ja zrobie kombo odliczajcie moczykija uhuj moczykija
![]() |
![]() |
#109 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 11 2004
Lokacja: Andrychów/Polska Posty: 69
Stan: Na Emeryturze
Świat: Solera
![]() |
![]() kurw.... myslalem ze sobie ich poslucham, bo z tego co w postach widze to jest dosyc smieszne.... klikam link "file is deleted" lukam na date napisania posta... a tu sierpień, omg.. co za debile odświeżają tak stare tematy?
#110 |
Zbanowany
Data dołączenia: 11 11 2006
Profesja: Knight
Świat: Calmera
![]() |
![]() Stop Archeologom!
|
![]() |
![]() |
#112 |
Guest
|
![]() Dlatego właśnie niech ktoś zrobi rehosta
|
![]() |
#113 |
Użytkownik forum
|
![]() Masz tu--> http://www.megaupload.com/?d=49H6V7PJ
Jeszcze bym prosil o link do filmiku z tych rozmow bo mam ochote sie posmiac troche ogldajec ten filmik ;p ![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Zbanowany
Data dołączenia: 02 01 2007
|
![]() NIe chodzi mi link.. dlaczego?
|
![]() |
![]() |
#115 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 09 2006
Lokacja: Gdańsk
Profesja: Elite Knight
Świat: Rubera/Secura
|
![]() Nie chce być archeologiem tak jak reszta up, ale temat jest trochę na czasie, więc chyba warto by było, żeby ktoś to rehostnął ... Prosze ; )
|
![]() |
![]() |
#116 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 11 2006
|
![]() Rehost na rapidzie albo tibiacams... plax xd
|
![]() |
![]() |
#117 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 11 2006
Lokacja: Zadupiadisłowo
Stan: Niegrający
Imię: Undead Thornado
Profesja: Knight
Świat: Nerana
Poziom: 235
Skille: 96+/93+
Poziom mag.: 10
|
![]() Na tibicams to ty siebie rehostnac mozesz, omg. No i naprawde dzieeeeeeki za rehost na MEGAUPLOAD. Jakis paskow nie bede instalowal, wiec niech ktos zrobi rehosta na rapidzie albo gdziekowiek indziej. Fajnie ze ktos sie pobawil w archeologa bo chetnie poslucham jak noobek Ima jęczy. |
![]() |
![]() |
#118 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 05 2006
Lokacja: Zielona Góra
Stan: Na emeryturze
Imię: Sante Mefisto
Profesja: Elder Druid
Świat: Xerena
|
![]() Rehost gdziekolwiek byle nie na mega~. Thx
ups. znowu odswiezony temat -.-
[CHAR]Collaxis[/CHAR] Collaxis bucket http://s160.photobucket.com/albums/t184/Collaxis/ Ostatnio edytowany przez Sante Mefisto - 02-01-2007 o 17:28. |
![]() |
![]() |
#119 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ludzie dajcie juz mu spokoj ;p Nie wiem zazdroscicie mu ze ma Duzy lvl ? Kolo nie musi być w cale jakims maniakiem i grac cale dnie -.-' . Wystarczy pograc 2 h dziennie dobrze , a nie jak wiekszosc ludzi lognie sie , posiedzi 2 h na tibii zrobi kilka runek pogada sobie i tyle ;p . Nagranie rozwala nie ma co ;p
#120 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 01 2007
Imię: Po co mi nick
Profesja: Elite Knight
Gildia: Hurricane
Świat: Morgana
Poziom: 80+
Skille: 80+
Poziom mag.: 7
|
![]() Rzal przez "rz" Plik Czysty
![]() Hahaha , te głosy są dobijające ![]() ___________________________________ [najprawdopodobnie 2 pijane Losie Terroryzuja dzieci na poludniu Szwecji |
![]() |