![]() |
#101 |
Guest
|
![]() z klanu...... NIe znasz kogos to sie nie wypowiadaj z kad wiesz ile mial ownerow tie o ile ich mial... nieznam go i dlatego go nie oceniam, widze poprostu jak jest mówil wielokrotnie ze odszedl z glamour bo chcieli ubic Drottera, i wcale nie przeszedl do leprzej gildi co widac po tym co robi drogi thaldus.... nieznam go słyszalem o nim (tie~) ze ma dobre pvp i ze Podobno sheruje konto. Niewiem jak bylo niewypowiadam sie a ty roznosisz jakies glupoty bo Ci kolega z pod depo powiedzial jaki to tie itp sa zli. A glamour wcale takie silne nie jest jak sie moze wydawac, bali sie otwartej wojny... bywa . czas pokaze kto wygra ;D zryze te znania nie po układane ale spac mi sie chce troche... baba Gl in war
|
![]() |
|
![]() |
#102 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 09 2003
Lokacja: London
Imię: Nilostan
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Mortal Sin
Świat: Pandoria
Poziom: 155
Poziom mag.: 75
|
![]() Hahah, jakbym chcial stanac po silniejszej stronie to bylbym po stronie Glamour.
Gdyby nasza ekipa, tj. Zikk, ja, Drotter, Relyt, Nareli itp nie staneli po stronie DoA to nie mieliby oni zadnych szans, co do mojego sharowania konta to jebnij sie w glowe haha ![]() Over and out |
![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2006
Lokacja: Bydgoszcz/Kapuściska
Stan: Aktywny gracz
Imię: Dark'Conqueror
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Everlight
Poziom: 64
Skille: 82
Poziom mag.: 17
|
![]() Tie no ok ok Twoja ekipa jest silna ale weż człowieku nie wpisluj tam Relyta...on jest śmieszny nie umie zabić 30 msa i twierdzi że ja mu w tym przeszkodzilem zastawiając go parcelami ... n/c a co do tej wojny to sie nie wypowiadam bo nie jestem w temacie ...GL
![]() |
#104 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2006
Stan: Na Emeryturze
Imię: Derkases - retired
Profesja: Elite Knight
Poziom: 90+
Skille: 85+\80+
Poziom mag.: 7+
|
![]() @tie
czy ja mowilem ze ty sharujesz? nie? wiec o co ci chodzi..mowilem o gonzie i chyba kazdy wie ze ma przynajmniej dwoch ownerow i jeszcze cos jak mowis ze swe grzeja dupy w pz ale zawsze przynajmniej jeden czlonek glamour jest na tibii i inforumuje innych na vencie co jest...mowmy ze jeden czlonek Doa zprowokowal ich do mass loga porobili by sobie pz to wy nie moglibyscie zrobic mass loga? oni sie boja was niechca otwartej walki wiec moglibyscie sprobowac @afarko nie boj sie wiem wiecej od ciebie na temat tej wojny jesli to mozna nazwac wojna |
![]() |
![]() |
![]() |
#105 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 09 2003
Lokacja: London
Imię: Nilostan
Gildia: Mortal Sin
Poziom: 155
Poziom mag.: 75
|
![]() Cytuj:
Jakis czas temu z Zikkiem zaczelismy lac Choph'a to po chwili cale Glamour po nas wpadlo, tylko ze zdarzyli uciec zanim nasza eqipa przybyla na miejsce ![]() Bedzie lepiej ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Guest
|
![]() Po co wogle pisac o tak zwariowanym i beznadiejnym swiecie jakim jest Pandoria.
H lvl na Pandori to "dzieci" wiec nigdy tam nie bedzie porzadnych zadow ten swiat niedlugo upadnie bez sensu jest tam zaczynac gre. |
![]() |
![]() |
#107 |
Zbanowany
Data dołączenia: 27 07 2006
Lokacja: Localhost
Świat: RL
|
![]() @up
Neutralnym tam nie zostaniesz. |
![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Guest
|
![]() Po co wogle pisac o tak zwariowanym i beznadiejnym swiecie jakim jest Pandoria.
H lvl na Pandori to "dzieci" wiec nigdy tam nie bedzie porzadnych zadow ten swiat niedlugo upadnie bez sensu jest tam zaczynac gre. Pozdrawiam Noobkow z Pandori. Ps: Sprostuje ze jak napisalem "Dzieci" to chodzi tu glownie o zachowanie jakim soba prezentuja H LvL na Pandori. Nie bede podawal Nickow bo to chyba kazdy mzoe ocenic. |
![]() |
![]() |
#109 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Pandorian Technomancer
Gildia: Wariorrs Team
Świat: PA - ndoria
Poziom: +70
Skille: 28/28
Poziom mag.: 83
|
![]() Cytuj:
A co do twojego sharingu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#110 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 11 2006
Lokacja: w domu?
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Gagatek Malutki
Poziom: 42
Poziom mag.: 52
|
![]() Mi sie wydaje, ze te pojazdy po ludziach sa bez sensu... Zal mi tych wszystkich, ktorzy odeszli i sie poddali, a teraz pisza ze "Pandoria to noob serwer itp." Panda to serw jak kazdy, teraz widac, ze polakow jest wystarczajaco duzo zeby zmienic ten serwer na lepszy. Ale jak na razie Respect dla wszystkich, ktorzy chca walczyc
![]() Ostatnio edytowany przez DominYoo - 22-11-2006 o 16:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Zbanowany
|
![]() Jak chcesz szybko advancowac, to exp w godzinach 2;00-6:00 w nocy.
Oni wtedy spia =) |
![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 10 2006
Lokacja: Warszawa
Stan: Niegrający
Imię: Suppressor of Dragons
Poziom mag.: 51
|
![]() Kalix the Almighty
Nov 22 2006, 18:53:51 CET Killed at Level 70 by Yaltar Ascalioth and by Uzarl Ciekawe jak padl... na forum zapowiadal sie ze nadrobi lvl i wbije 72 ![]() A co do glamour to Oni teraz tylko w pz Siedzą :< GL Fedayeen. ![]()
![]() |
#113 |
Użytkownik Forum
|
![]() pozdro gagatek!
kazdy gada wlasnie ze pandoria to noob server bo mial tu 60 lvl padl 2x od relyta lub kogos jego pokorjow i msial placic 50k i sie poddal i mowi ze to noob server i jest tam wiele PA..w moim przypadku na pandorii mam 75 lvl siwezo wbity i na hunty wydalem okolo 300k i jak narazie od 58 lvl nie padlem i bylem 2x atakowany tylko i nie bylem hunted..dla mnie PAndoria to jest zjebany server ale da sie grac, racja sa na pandorii PA thiefy itp jak na kazdym servie ale sa rowniez bardzo mili pomocni ludzie jak np Gagatek lub ginewra...moglbym ich wymieniac godzinami ale napewno was to gowno obchodzi wiec pozdrawiam graczt tutaj, ktorzy sie nie poddali i graja tu dalej! |
![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Zbanowany
|
![]() @up
Ja sie wynioslem, bo za duze pa. Mialem "az" 70lvl. P.S Miales mi napisac pm z nickiem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Guest
|
![]() Ta wy sobie expicie a oni i tak zbieraja fragi....
Zikk Nov 24 2006, 23:26:11 CET Killed at Level 106 by Yaltar Ascalioth and by Xoq ojoj a taki niby best pvp? eh? n/c |
![]() |
![]() |
#116 |
Użytkownik Forum
|
![]() Kazdy kiedys musi pasc w tibii Zikka do tez dotyczy ale wolalbym kogos z Glamour :S
|
![]() |
![]() |
![]() |
#117 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 06 2006
|
![]() Cytuj:
po 2. myślisz że 105 i 123 rp coś zmienił ?? Glamour ma tylu wrogów że predzej czy pózniej zostaną wywaleni po 3. Gdyby THaldus cie nie pozwolił przejść na jego strone to byś teraz Siedział w Pz... z chłopakami z Glamour.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Guest
|
![]() Lucas Sunshine
Nov 25 2006, 11:53:33 CET Killed at Level 122 by Wizzazor and by Joey Evo ;D Tie cos nie idzie po waszej mysli? Ostatnio edytowany przez afarko - 25-11-2006 o 14:30. |
![]() |
![]() |
#119 |
Użytkownik Forum
|
![]() kurde Tie tak piepszysz ze Glamour siedzi w pzcie.. a oni tylko fragi tna jak marchewki a wy gowno robicie ~.~
|
![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 10 2006
Lokacja: Warszawa
Stan: Niegrający
Imię: Suppressor of Dragons
Poziom mag.: 51
|
![]() Lucas
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/14571 ps. dostalem kolejnego paymenta od Joey'a xDDD haha