![]() |
#1182 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 10 2007
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Gildia: Game Over ;p
Świat: tarenia
|
![]() oh rly? nie jestem na tyle noobem jak wy(ty ambel vake itp) hunt wpier , dupa wylizana ftp i jeszcze doplacone xD, pozniej co niektorzy inva do ftp zeby jeszcze troszke sie podlizac
![]() ![]() czy to nie jest nobstwo? a ja jestem noob bo co? bo jade takich jak ty ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1183 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2007
Lokacja: Legionowo
Stan: Na Emeryturze
|
![]() a ja ci zycze, zeby mama dala ci dobry prezent pod choinke
![]()
![]() |
#1184 |
Użytkownik Forum
|
![]() ![]() ![]() ![]() edit : nie mowimy o tamtej gildi tylko o ftp (asen) jednak biora Ostatnio edytowany przez doskonaly11 - 22-12-2007 o 12:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1185 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: Łódź
Wpisy bloga: 2
Profesja: Royal Paladin
Świat: Iridia
Poziom: 205
|
![]() @Asen
OMG... A tobie imponuje że ktoś ci da GP? Jesteś w FTP dla fri itanz? Co z tego że u nas nikt nikomu nie zapłaci, ale tutaj chociaż zyskasz przyjaciół którzy będą ci pomagali a nie tak jak w FTP że 5 lub 10 owner cie rozjebie po czasie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1186 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2007
Lokacja: Legionowo
|
![]() lol jestem tam bo tam mam wiecej kumpli niz w tej drogiej...
ok wiecej nie mam zamiaru sie wypowiadac cya
![]() |
#1187 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2007
Lokacja: Bytom
Imię: Kalor Tald
Profesja: Elder Druid
Gildia: Feel The Power
Świat: Silvera
Poziom: 111
Poziom mag.: 64
![]() |
![]() Czy to że ktoś jest w FTP/FTPA znaczy, że liże dupę i że kiedyś był ich przeciwnikiem?
@Doskonały Skąd wiesz jak Ambel trafił do FTP? Znasz go na tyle dobrze, że wiesz, że płacił? Ok, FTPa invituje ''każdego'', tylko, że, dzięki temu zwiększają jakoś swoją siłe, i jakoś wiecej ludzi jest skorych do pomocy 'złej i niedobrej' gildi FTP, niż Destiny~. Conajmniej dziwne ;x |
![]() |
![]() |
![]() |
#1188 |
Użytkownik Forum
|
![]() wiecie w czym jestescie smieszni?
wpierw przeciwnicy ftp, a jak jestescie w ftp to wielcy przyjaciele bez honoru |
![]() |
![]() |
![]() |
#1189 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2007
Imię: Kalor Tald
Profesja: Elder Druid
Gildia: Feel The Power
Poziom: 111
Poziom mag.: 64
![]() |
![]() @Doskonały
Skad wiesz ze bylem przeciwnikiem FTP? ; o Skad wiesz ze Asen, Vake, Ambel, itp byli przeciwnikami? Masz jakies tajne źródło informacji od GM'a ? Ja tez kce!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#1190 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 10 2006
Lokacja: Opole
Imię: Potus
Gildia: Immortal Dragons
|
![]() Po części zgadzam się z doskonałym ale z drugiej strony rozumiem asena ambela i vake...sam kiedys bylem w ftp
18:19 You advanced from Level 99 to Level 100. OFNED!! 19:16 Solar mlody [125]: wez nie sap lepiej sie stul i siedz tam gdzie siedzisz |
![]() |
![]() |
![]() |
#1191 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2006
|
![]() @doskonały
Why od razu nazywasz Ambela noobem jak doszedł do FTP? Niżej masz link odnoszący się do pojęcia "noob" -.-. http://pl.wikipedia.org/wiki/Noob Jak już co nazwij go inaczej bo te określenie do niego nie pasuje. btw. noobów nie biorą do takich gildii ;].
14:23 Destroyer of Fury [133]: did u read forum? 14:24 Xeosnar [194]: what is forum? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1192 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2006
|
![]() Ja naprzyklad jestem i bylem za ftp, wszyscy mowia ze to pa a tak naprawde tylko barinasy z tej gildi to prawdziwi pa , ja w ftp i ftpa mam bardzo wielu kumpli ktorzy zawsze i chetnie pomagaja, najpierw trzeba kogos poznac, a nie od razu wyzywac bo ktos cos tam na nich powiedzial i to ze ktos jest w ftp lub ftpa nie znaczy ze jest ass lickerem etc. -.-
Mam nadzieje ze uda mi sie ciebie zabic panie doskonaly na tej wojnie a jesli nie to i tak kiedys jak bede mial wiecej czasu przyjde i cie ubije bo naprawde mnie wkurzasz -.- |
![]() |
![]() |
![]() |
#1193 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2007
Lokacja: Opole
Imię: Leathoon
Profesja: Knight
Gildia: Arystokracja
Świat: Candia
Poziom: 74
Skille: 77/74
Poziom mag.: 6
|
![]() Ja tam nie jestem włazi dupą żeby komuś zrobić dobrze panie doskonały wiedz że jak asen vake itp. nie byli w ftp to i tak zawsze za nimi byłem.
Czyt. odpierdol się od nich co oni tobie zrobili że masz czelność ich tak nazywać?? zabili ciebie wyzywali twoich rodziców ?? Pomidor123 jeżeli zaglądasz na forum to daj mi swoje PRAWDZIWE Foto to się przejadę do ciebie -.- ja nadal czekam |
![]() |
![]() |
![]() |
#1194 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 10 2007
Stan: Usunięty
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() @doskonaly~
Jesli Ambel jest noobem to ja nie mam pytan... ![]() Popatrz raz na siebie a potem oceniaj innych |
![]() |
![]() |
![]() |
#1195 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: Łódź
Wpisy bloga: 2
Profesja: Royal Paladin
Świat: Iridia
Poziom: 205
|
![]() @ktoś tam up
Myślisz że FTP zdobywa siłę każdego rekrutując? To przypominam ci ostatni war kiedy kilka osób z FFU (holu, garra, kenny) rozbili 5 może 6 osób z FTPA, a reszta poprostu odeszła. Teraz też tak będzie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1196 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 11 2007
Imię: Maximus Afo
Świat: Refugia
Poziom: 166
Poziom mag.: 76
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1197 |
Użytkownik Forum
|
![]() no patrze lol wbilem lvl w 2 miechy jakie wy macie w rok czy tam ile(shaka wiec nie mow ze jestem noob)
jak narazie to moim wypowiedzia przecza all co maja zwiazek z ftp wiem ze teraz bedziecie pisac same dobre rzeczy o ftp i sie bardzo ciesze ![]() noob to gracz slaba grajacy itp tacy wlasnie sa co poszli do ftp, i nie praw mi tu kazan shaka ze nie mam uzywac slowa noob lol stoje przed depo podchodzi szanowny destro... i pisze plx noob ? i o co tu chodzi takiemu noobkowi lol .destro tak tak czekam na hunta niech tu nie pisza osoby typu omo co hu* wiedza i pisza tyle zeby sie podlizac ![]() a nie jest tak z ftp expisz sobie pierwszy gdzies wjezdza ftp i leave or hunted? wiec nie robcie z ftp super spoko kumpli haha co kase ci daja jak padniesz i placa ci 100k za to ze jestes w gildi bo zalll,naprawde mi szkoda tych polakow ktorzy sa w ftp ze cos znacza^^ kazdy wie jaka renome ma ftp na silverze wiec plx bez bajek ze ftp jest cool kalor jestem w 100% pewien ze kazdy z tych pl w ftp placil za hunt Ostatnio edytowany przez doskonaly11 - 22-12-2007 o 15:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1198 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 10 2007
Stan: Usunięty
|
![]() @up
a ty kurwa kim tutaj jestes zeby wszystkich oceniac jak graja??Grasz pewnie od klienta 7.92 i wszystkie rozumy pozjadales |
![]() |
![]() |
![]() |
#1199 |
Użytkownik Forum
|
![]() hehe a kogo oceniam, oceniam tylko ftp i pare osob ktore bajki pisza ze ftp jest spoko itp ze hunta u nich za free nie masz itp/ to nie ma roznicy ile gram moge grac tydzien, ale ja oceniam bez stronie w przreciwienstwie do ciebie bo to twoi kumple wiec piszesz o nich jak najlepiej mimo iz tak nie jest
![]() edit ;aha ty tez w ftp jestes XD wiec wszystko wiadomo haha Ostatnio edytowany przez doskonaly11 - 22-12-2007 o 15:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1200 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2006
|
![]() @doskonały
![]() Z tego co wiem to Asen też nie płacił. I nie dziwie się, że doszli tam, wkońcu Seth zaje*ał Vake. Rozumiem, że war to war ale był pewien, że Vake i tak nic nikomu nie robi i wiadomo z jakiego powodu w ftpa się znalazł. Więc lepiej ubijac br i największych pa, a nie szukac winnych w Polakach. I nie powiedziałem na ciebie "noob" tylko dałem link z wyjaśnieniem tego słowa...
14:23 Destroyer of Fury [133]: did u read forum? 14:24 Xeosnar [194]: what is forum? |
![]() |
![]() |