![]() |
#1181 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 02 2008
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Mastath Kendo
Profesja: Knight
Gildia: Hostel
Świat: Empera
Poziom: 53
Skille: 70/68
Poziom mag.: 5
|
![]() ![]() Był 46 lecz przez pewne Osoby Skonczylem Grac na tym Servie ![]() ![]() Teraz Jest 44 I To z R's I czas zacząc wszystko od nowa ![]() Ostatnio edytowany przez Kenndoo - 17-02-2008 o 01:28. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#1182 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 07 2007
Stan: Na Emeryturze
Imię: Kenti Tiger
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Triple Alliance
Poziom: 117
Skille: 90/62
Poziom mag.: 21
![]() |
![]()
TEKST ROKU 2009: 11:02 Dream of Fury [5]: sprzedam takom maczuge ze jak sie kliknie to gosc mowi Munch |
![]() |
![]() |
![]() |
#1183 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 11 2007
Lokacja: Nottingham
Stan: Niegrający
Imię: Archeox Knight
Profesja: Elite Knight
Gildia: Quanto
Świat: Guardia
Poziom: 165
Skille: 98/91
Poziom mag.: 9
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1184 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 02 2005
Lokacja: Totalne pustkowie
Imię: Master woxari
Profesja: Elder Druid
Świat: Calmera
Poziom: 107
Poziom mag.: 69
![]() |
![]() @ gz all
@ Wracajac do Barteks kolego ile ty masz lat ze ciskasz po 13 latkach?? Masz jakies problemy z emocjami? Stary sa od tego lekarze , pozdro 666 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1185 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2007
Lokacja: Zielona Góra
|
![]() Gratz wykonania banuty!! Ale ten outa jest fajny tylko z dodatkami ;d
Pozdro! Wiecej ss!!
![]() |
![]() |
#1186 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2008
Lokacja: W-ch
Imię: Ola'Lukasza
Poziom: 56
Skille: x/22
|
![]() Widze, że wprowadziłam tu troche zamieszania, ale luz. A ty Bartek nie badz taki madry nie znasz mnie, nie wiesz ile mam lat to sie cwaniaku nie odzywaj. Bo ja mlodym szczylem nie jestem, w przeciwienswie do Ciebie bo tylko dzieciaki sie o takie rzeczy klocą..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1187 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dzieki =)
Bedzie Wiencej Normalny Komentow Bedzie Wiencej SS!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#1188 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 04 2007
|
![]() Cytuj:
wiesz w przeciwienstwie do mnie ja mam 18 lat i nie mam sie czego wstydzic jesli chodzi o co tu w tym wszystkim chodzi to zapytaj swoich kolegow tj ''najwiekszy krul tibi;ja '' czy jakos tak nie jestem tego w stanie nawet odtworzyc i nie jaki Kain_Il czy jakos tak jezeli takie szczyle jak oni beda mi pisac takimi textami , w*******ac na respy to beda takie afery puki tu gram ( a juz mam dosc ) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1189 |
Użytkownik Forum
|
![]() Po pierwsze nikt Cie tu nie zapraszal, po 2 nie bedzie obrazac moich znajomych, po 3 nie wpie*dalaj sie w to co pisze bo to moja sprawa, po 4 koncze z Tobą temat bo szkoda mi czasu na głąba.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1190 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ola swiete slowa on ma 18 i sie nie wstydzi poprustu nie wie co mowi albo nie rozumie tego
I nie spamowac tu tylko sski dawac bo ja moze nie gram dlugo ale jak kiedys nasz blasik mowil ze mozemy stracić forum ![]() a tu moj 81 level na poczatek nowej strony z ss(tak mysle) |
![]() |
![]() |
![]() |
#1191 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
i nie bedziesz mnie nazywal glabem a na to forum zostalem zaproszony jako jeden z pierwszych wiec to raczej ty wy*******aj |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1192 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hmm po pierwsze to uwazaj jak sie zwracasz do kobiety czubie
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1193 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
pozatym na twoim poziomie to nie jestes kobieta a jedynie dziewczynka juz cala ta sytuacja mnie szmieszy jestescie zalosni poczynajac od tego ~najwieszy krul <haha> poprzez kaina , oskarta czy cos takiego az do ciebie nie wiem co wy probojecie sobie udowodnic zrobiliscie poprostu PA a ze blas i inni odemnie nie chca sie wlaczac a wy jako gromada bachorow trzymacie sie razem i macie przewage w pixelach dlatego ta gra traci dla mnie sens tyle odemnie i juz poprostu sie nie odzzywajcie bo naprawde mam dosc was |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1194 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1195 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jestes z Wałbrzycha ? A moze jakies okolice, z checia podjade i wyjebie Ci w ryj
![]()
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Leon Zawodowjec - 17-02-2008 o 17:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1196 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1197 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2007
Lokacja: czecikontener
Imię: Kain Il
Gildia: Tosiekjestfajny666
Poziom: 66
Skille: jou
Poziom mag.: 50
|
![]() @gratuluje wszystkim advencow lootow etc...
dawno temuuu ![]() barteks jezeli uwazasz ze jestesmy bachorami i tak dalej to powiem jedno : Prosimy cie , wy*******a* z tego forum zaczynasz sie robic jak dziki tony z calmery. Wstawiaj tu zdjecia , gratuluj awansow i nie wyzywaj Oli od dzieci , sam pokazujesz ze twoj mozg przestal sie rozwijac od 6 roku zycia. @edit I mam nadzieje ze to byl ostatni post w tej sprawie
yoyo elo ja tez sharuje w 50!~! lobje szarowaci w piendzciezientu bo iestem fainy i wbjiam lfl rzybko wy tesz szaroiedzje??? kto za mnom poszeroie???/?//?///////??? pomurzdzje fbici lfllllllllll plsss!!!!!!!!! 18:03 Bosu Lord [61]: Malpy to zyla zlota18:03 Kain Il [48]: tak18:03 Kain Il [48]: chyba ze wracasz z gildia na klacie ;d 18:14 Trad Laveron [104]: KAIN!!!!!!!!!!!!! mA THE BEST PVP IN EMPERA Był wybór, Teraz bedzie BÓL. Ostatnio edytowany przez Kain_Il - 17-02-2008 o 17:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1198 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2008
Imię: Sushi the Almighty
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Blackzone
Świat: Empera/Shivera
Poziom: w8
Poziom mag.: w8
|
![]() Baret cos tam cos tam....Czemu z ciebie taki Kozak? Bo od Blas jestes i myslisz ze jestes fajny? A my Trzymamy sie razem...Bo jestesmy Ziomki ;] Wiec...Scisz sie....
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1199 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 02 2005
Lokacja: Totalne pustkowie
Imię: Master woxari
Świat: Calmera
Poziom: 107
Poziom mag.: 69
![]() |
![]() @ az sie poswiece barteks bedziesz rzucal sie dalej na forum to wylapiesz warna... a co do tego prowadzi bana i bedziemy miesiac bez ciebie
![]() Najlepiej przestan tu sie udzielac bo jestes strasznie plytki , twoje teksty z betonowego chodnika ruszaja moze dzieci i ta twoja sztuczna glowa. Myslisz ze jestes bystry to wez wyjdz przed blok i spojrz na ludzi. POZDRO 666 to byl tzw offtop. ![]()
Myslisz ze wygrales ? nie wlasnie ze mna przegrales. 10:16 Xardas the almighty [30]: czemu nie w robocie 10:16 Xardas the almighty [30]: ? 10:16 San the Almighty [5]: no pracuje nie ? ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez DMX - 17-02-2008 o 18:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1200 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
pisalem ze blas pewnie sie nie bedzie w to mieszal wiec nie rozumiem o co ci chodzi zreszta chcecie mnie zabic w tych waszych pixelach ? chodzcie umowmy sie moze byc was 20 miejcie przyjemnosc ze mnie zabiliscie ale pamietajcie ze to tylko pixele ps.chce ktos kupic moje konto albo kase ? mam dosc gry z dziecmi. moje gg : 2078378 jak cos tyle odemnie wiecej tu nie wejde wiec nie musiscie odpisywac pozdro |
|
![]() |
![]() |