![]() |
#12001 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2004
Lokacja: Uć
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#12002 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 04 2006
Lokacja: Hinamizawa
![]() |
![]() @Grocix
Cóż za bezczelny fake ![]() +1 dla ciebie ^^ PS. Zauważyliście że dziewczyny w m&a wytrzymują maksymalnie 2-3 tygodnie? A potem nagle znikają... Grocix, Que... dalej zbieracie krew z dziewic? Nipah~! Corgar Frizz Ostatnio edytowany przez Corgar Frizz - 04-10-2009 o 01:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12003 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2007
Lokacja: Japonia
Wpisy bloga: 15
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 50
Poziom mag.: 5
|
![]() @Corgar
Ostatniego tytolu nie widzialem, ale skoro ogladales juz K-ON! to zostaw go narazie w spokoju i obejzyj Fullmetal Panic. Swietna akcja z mechami, od czasu do czasu przewijaniezly sie humor, ktory trafil do mnie w 100% i calkiem ciekawa fabula. Ghost in the Shell jest kiepskie jak na moj gust. Moze to dla tego ze nie doroslem do tego anime, ale tak naprawde nie podobalo mi sie i nie zaciekawilo, zwlaszcza ze wszystko bylo przezemnie zrozumiale i nie wyobcowane. Gdzie niegdzie ta seria przypominala mi Black Lagoon, ale tu juz bez wiekszego porownania, bo BL bylo calkiem niezle. Tak wiec bierz sie ty za Fullmetal Panic i nie marudz. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12005 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2008
Lokacja: Będzin
![]() |
![]() . . . . .
Cytuj:
![]() |
![]() |
#12006 | ||
Satyryk
Data dołączenia: 22 08 2005
Lokacja: Tu i tam
Wpisy bloga: 2
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() |
![]() |
#12007 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: Szamotuły
|
![]() Cytuj:
Tak, pojawia się tam postać niedźwiedzia(czy innego stwora) jako mecha. @Corgar FMP polecam. Wszystkie 3 serie są świetne FMP!- mechy, akcja, całkiem przyzwoita fabuła no i dobry humor FMP Fummofu?- seria złożona jakby z odcinków OVA. Głównie skupia się na (moim zdaniem) świetnym humorze. FMP SR- chwilami dramatyczne, dużo walk mechów. Humor znacznie rzadziej się pojawia. Również polecam Dlatego nie zastanawiaj się dłużej i bierz sie za FMP, bo nie znać tego to aż wstyd! ![]()
![]() |
![]() |
#12008 |
Born in Hell
Data dołączenia: 09 03 2004
![]() |
![]() Z tych co podałeś najlepiej brać się za Macross Frontier.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12009 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Macross Frontier już jest na dysku ^^. Po obejrzeniu Nyan Nyan song na youtubie, nie potrafiłem sie przekonać do oglądania innej serii ;p
Nipah~! Corgar Frizz |
![]() |
![]() |
![]() |
#12010 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2007
Lokacja: Japonia
Wpisy bloga: 15
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 50
Poziom mag.: 5
|
![]() Hejze ludkowie! Uswiadomcie mnie co to za postac! Ci co byli na Balconie pewnie wiedza!
Chodzi mi o taka dziewczyne w niebieskawo-zielonych wlosach z porem w dloni (ale to opcjonalnie). Byla to postac wzieta z japonskiego syntezatora mowy. Sephi z Balconu pokazywal nam gre z ta ze dziewczyna na PSP, dodatkowo kupil sobie z nia figurke. Ktos wie o kogo mi chodzi? ;< |
![]() |
![]() |
![]() |
#12011 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2008
Lokacja: Będzin
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#12013 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 05 2008
Lokacja: Olkusz
Świat: Candia
|
![]() Witam. nie wiem czy ktoś to już wklejał, ale mnie miażdżą niektóre motywy
![]() http://www.maxior.pl/film/133516/Smi...aczenia_glosow http://www.maxior.pl/film/133857/Smi...zenia_glosow_2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#12014 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 06 2009
Lokacja: Planeta Ziemia
Stan: Niegrający
|
![]() Gleba i nic więcej. \,,,/
#topic 20 ep Evangeliona za mną. Ktoś poleca Lucky Star bo ciekaw jestem co to jest? ; o |
![]() |
![]() |
![]() |
#12016 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Ja też polecę Lucky Stara. Świetna serie, ale czasem naprawdę pierniczą o niczym... między innymi o tym, która część czekoladowego rożka jest głową. Ja uwielbiam taki humor, więc LS'a cenię bardzo wysoko. Poza tym masa humoru sytuacyjnego, czasem trafi się jakaś aluzja, czy parodia innej serii. Do tego ogromna ilość pozytywnie zakręconych postaci.
@Grycan A co z Ami? Nie podoba ci się? Przecież to najlepsza postać w całym Toradora!... nie licząc nauczycielki, oczywiście. Nipah~! Corgar Frizz |
![]() |
![]() |
![]() |
#12017 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 06 2008
Lokacja: Rybnik
Wpisy bloga: 10
Profesja: Royal Paladin
Świat: Bona
Poziom: 99+
![]() |
![]() @Frizz
Ami?? Zależy pod jakim względem. ^^ A i tak dopiero po 7 odcinkach jestem (wiem, mało żeby oceniać postacie (przynajmniej dla mnie)). Więc ocenie postacie dopiero po obejrzeniu całego anime. ^^ PS. Nie ma to jak powiedzieć do dziewczyny: "Jesteś... płaska??" Leżałem po tym tekście. ^^ |
![]() |
![]() |
![]() |
#12018 | |
Satyryk
Data dołączenia: 22 08 2005
Lokacja: Tu i tam
Wpisy bloga: 2
|
![]() Cytuj:
Ukryty tekst:
:p
![]() |
![]() |
#12019 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]() co to za manga? ^^
@ Zaczął sie nowy m-ce i nowy sezon anime u mnie też na psp ~ Shikabane hime/kuro , Tayutama , Shinsoukai polyphonica crimson s,Goku sayonara zetsubou sensei skończone XD! Jakieś propozycje? [może być z ang. napisami]
(Oj tam że nie ma takiego słowa, Shakespeare też bawił się w Neologizmy!) Ostatnia notka jest o czymś w miarę... no właśnie, w miarę jaka? Przekonajcie się sami. Ostatnio edytowany przez Rayza - 06-10-2009 o 15:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12020 |
Użytkownik Forum
|
![]() Na mininovej natknąłem się na Bleach the movie 3 (czy jaki to tam ma tytuł ;]), tyle że na blueraya + do tegi 1 seed na 84 peery. Jak myślicie, czy to możliwe, że 3 jest już w necie?