![]() |
#12062 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2004
Lokacja: Uć
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() @Sezon jesień 2009
DtB - jak już pisałem, bardzo w porządku pierwszy odcinek, czekam na więcej. Nogizaka Haruka 2 - chyba trzyma poziom pierwszej serii, jak się komuś podobała to trzeba obejrzeć. 11eyes - fail, obejrzałem 1 odcinek i mi starczy. Pantsu, tentacle i niby-tajemnica, zbyt sztampowe. Nyan koi - fajnie zapowiadająca się seria, muszę obejrzeć. A Minato jest moe moe kyun! Setokai no Ichizon - seria pretendująca do miana nowego Lucky Stara. Może i nie ma Konaty, ale za to jest masa zaczerpnięć do innych serii i fandomu. Zapowiada się świetnie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12063 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 04 2006
Lokacja: Hinamizawa
![]() |
![]() Całkiem nieźle zaczyna się nowy sezonik. Na razie obejrzałem tylko Darker 2 i Nyan Koi, ale dopiero 3. w nocy. Z obejrzeniem wszystkich pozycji z nowego sezonu powinienem się wyrobić jakoś tak do 16.
EDIT. Seitokai no Ichizon. Masa zaczerpnięć z innych anime? Przecież to się składa niemal tylko z tego ^^ Dawno się tak nie uśmiałem. EDIT2. Kampfer. Gdyby nie postanowienie że obejrzę wszystkie serie tego sezonu, to przerwałbym oglądanie tego po 2 minutach. Ale jest Yui Horie, więc jakoś się to ogląda. EDIT3. Book of Bantora. Kolejna seria którą będę męczył. Na szczęście to tylko 20min tygodniowo, więc powinienem jakoś to wytrzymać. EDIT4. No wreszcie coś co się przyjemnie ogląda. To Aru Kagaku no Railgun, Loli z super mocami w roli strażniczek porządku w futurystycznym miasteczku studenckim. Całe życie na coś takiego czekałem ^^ Nipah~! Corgar Frizz Ostatnio edytowany przez Corgar Frizz - 13-10-2009 o 07:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12064 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2005
|
![]() @Corgar
Trudno mi to ubrać w słowa, z grubsza: ciapkowate zachowanie tych emo-kolesi, NIEZDARNOŚĆ (co chwila ktoś się wywraca, mówi coś co nie powinien, brak opanowania nad emocjami) strasznie trywialne problemy (o kurwa, niebo ma tylko 2 kilometry... no nic dziwnego, halo! JESTEŚ W KOSMOSIE! ciesz się, że nie siedzisz w kabinie 2x2 metry), ich ultra emo wygląd, tylko dać im żyletki, niech się tną (wiem, nie ocenia sie po okładce) czasami sie zastanawiałem kto tam był bardziej męski babki czy ci 'mężczyźni'? Nie jestem wybredny jeśli chodzi o kreske, animacje, ale spieprzenia postaci nie wybacze. Ostatnio edytowany przez -=DanieL=- - 13-10-2009 o 14:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12065 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2007
Lokacja: Japonia
Wpisy bloga: 15
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 50
Poziom mag.: 5
|
![]() Ogladal ktos Disgaea? Widzialem jakies trailery i podoba mi sie jej kreska.
![]() Warto sie za to brac, czy po prostu sobie odpuscic? |
![]() |
![]() |
![]() |
#12066 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Pacz uke-chan
Ja oglądałem. Nie warto tego ruszać. @Daniel 1. trywialny - płaski, tani, pospolity, gminny, niewybredny, wulgarny, ordynarny. Ciężko pod to podciągnąć życie w kosmosie. 2. Wybacz, ale ocenianie charakterów postaci po 1, czy 2 epach jest idiotyzmem. 3. Włącz ty sobie yaoi, to zobaczysz co to "emo" wygląd. A dokładniej bishonen. 4. Macross F jest anime stricte rozrywkowym, więc nie spodziewałbym się poruszania problemów egzystencjalnych. 5. Frizz nie jest wybredny, ale obrażania świetnego mecha nie wybaczy. Nipah~! Corgar Frizz |
![]() |
![]() |
![]() |
#12067 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 06 2009
Lokacja: Planeta Ziemia
Stan: Niegrający
|
![]() Uhh, ostatnimi czasy jakoś nie mam czasu na anime ; /.
Evangelion - done. Nic dodać nic ująć, fantastyczne. Teraz takie pytanka na temat filmów, a mianowicie, skoro End Of Evangelion jest alternatywnym zakończeniem NGE, to o czym opowiada ten Death And Rebirth ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#12071 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() No nie? Muzyka z Macrossa jest niesamowita. Aż ost'a ściągnąłem, a jak będę miał możliwość to z chęcią go kupie.
Nipah~! Corgar Frizz |
![]() |
![]() |
![]() |
#12072 |
Użytkownik Forum
|
![]() Z eguły nie słucham ostów, ale jak trafnie napisałeś te z macrossa są epickie, szczególnie przy tej wersji co mi Nari nagrał (czyli 16 gb ;]). Btw. nyan nyan rox!
A i mam nową tapetę : ![]()
![]() Ostatnio edytowany przez Juzefek - 13-10-2009 o 20:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12073 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 06 2008
Lokacja: Rybnik
Wpisy bloga: 10
Profesja: Royal Paladin
Świat: Bona
Poziom: 99+
![]() |
![]() Po 17 odcinkach Toradory, mogę śmiało powiedzieć, że owo anime w moim osobistym rankingu jest na 3 miejscu, przeskakując K-On'a! Z pierwszego i drugiego miejsca, nigdy dla mnie nie spadną, kolejno Onegai Teacher i Onegai Twins. ^^
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12074 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 06 2009
Lokacja: Planeta Ziemia
Stan: Niegrający
|
![]() To odpowie ktoś na moje pytanie parę postów up? ; dd
#topic Zacząłem Lucky Stara. Dziwny ten pierwszy odcinek >.<, no ale zobaczymy jak będzie dalej. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12075 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2007
Lokacja: Japonia
Wpisy bloga: 15
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 50
Poziom mag.: 5
|
![]() Cytuj:
One Piece? Zatrzymalem sie przy sto ktoryms odcinku i odechcialo mi sie ogladania dalszych losow piratow. Lecz nie ukrywam ze jak na masowego tasiemca, autor z kazdym odcinkiem mnie zachwyca, co do dalszego zarysu fabuly. Fairy Tail... Pewnie jakas nowowsc? Wlasnie obejzalem trailera i anime moze byc dobre. >.< Juz sie za to biore, zeby byc na biezaca, drogi Corgarze aka wyslanniku PedoNiedzwiedzia ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12076 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]() Soul Eater ch.66
Ukryty tekst:
![]() |
![]() |
#12078 |
Użytkownik Forum
|
![]() Przypomnijcie mi,jakie to były odcinki Naruto kiedy Chouji walczył z Jirobou,Hinata z Tayuyą,Kiba z Sakonem i Ukonem i Shikamaru z Kidoumaru.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12079 |
Użytkownik Forum
|
![]() Żadne, bo to nie Hinata a Shikamaru walczył z Tayuyą a z Kidoumaru Neji.
@Absolute Boyfriend Manga może być, zakończyła się mniej więcej tak jak oczekiwałem (ale nie szablonowo). 33 chaptery, polecam dla kogoś kto szuka ciekawego i trochę zwariowanego romansu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12080 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Uff, 3 dni mi to zajęło, ale prawie wszystkie serie z nowego sezonu obejrzane. Sequele zostawiłem na później, a 4 serie sobie odpuściłem bo są przeznaczone dla małych dzieci.
Po tym co widziałem nasuwa się tylko jeden wniosek. Sezon powinien nazywać się FAIL 2009. Tylu badziewi chyba nie wydano jeszcze nigdy, w jednym sezonie. Ale na szczęście trafiło się kilka niezłych serii. -Darker Than Black: Comet of Gemini -A Certain Scientific Railgun -Kimi no Todoke -Nyan Koi -Seitokai no Ichizon Ponadto czekam jeszcze na 3 serie które jeszcze nie wyszły -Winter Sonata -Sengoku Engi -Trapeze Zdecydowanie brakuję jakieś nowej, mocarnej serii. Jak Umineko, FMA:B czy Bakemonogatari. Na szczęście Umineko i FMA dalej wychodzi. Poza tym nie licząc Darker than Black i Railguna, żadna seria nie prezentuję naprawdę ładnej grafiki. Nipah~! Corgar Frizz |
![]() |
![]() |