![]() |
#1201 |
Guest
|
![]() @ balu
o jakiej stronie przewazajacej ty mowisz ? cruoris nadal prowadzi w wojnie czy wy cos zrobiliscie ? ze fraternity z bardzo mocnymi playerami dołaczylo nic nie znaczy bo graja z polakami ktorzy sa tak ciency ze szwedzi na s beda żerowac ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
#1202 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2005
Stan: Niegrający
![]() ![]() |
![]() @up
Dobrze, że mamy takiego Pro Gamera jak Ty, który umie się dogadać ze szwedami ![]() |
![]() |
![]() |
#1203 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 03 2006
Lokacja: Wrocław
Imię: Scotty Dermyn
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Polska Peppol
Świat: Selena
Poziom: 70+
Skille: 80+/50+
Poziom mag.: 17
![]() |
![]() HAHAHAHAHA OWNED i love you Moron =*
#1204 |
Guest
|
![]() hahaha scotty ciebie nawet do fraternity nie wzieli bo invitneli w miare dobrych graczy w wyjatkiem paru xD ciebie tam poprostu nie chca wiedza co jestescie warciwszystkie 60 lvle...ktora walcza o lepsza selene ;D
|
![]() |
#1205 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 07 2004
Stan: Początkujący
Imię: Iomer Sworddancer
Profesja: Elite Knight
Gildia: Rampage
Poziom: +10
Skille: NAO!!
Poziom mag.: 8
|
![]() są duzo warci, i jeszcze sie o tym przekonasz.
|
![]() |
![]() |
#1206 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Toruń
![]() |
![]() Maroon piekny pown ^_^
Ja mam taka propozycje, zeby napaleniec byl przez nas wszystkich ignorowany. Niech sobie pisze i pisze, jak nikt mu nie bedzie odpowiadal to mu sie znudzi ![]()
#1207 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 01 2007
Lokacja: Gorzow
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Sellemon
Poziom: 110
|
![]() Co do czego , niektorzy polacy sa naprawde dobrzy mam na mysli wujka , unicrona , maca~ , iomera i paru innych wiedz nie mow ze sa oni slabi tylko podaj nick i powalcz przeciwko nim (chyba ze niemasz czym albo bedziesz sie bronil ze masz 20lvl itp itd , norma) , nie bronie polakow ale frajerzy trujacy dupe ktorzy sie kryja i tylko pierdo*** sa najwiekszymi debilami w tej grze . To tak na boku odemnie , dziekuje
![]() |
![]() |
![]() |
#1208 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Forum jest do wyrazania wlasnych opini. Ty ze swoim 48 levelem tez masz chuj wielki do powiedzenia na tym serverze. Nawet nie dostrzegasz ze wiekszosc ma cie gleboko...wiec z laski swojej móglbys wyjsc i nie wracac... |
|
![]() |
#1209 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2005
Lokacja: polack
Stan: Usunięty
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Pl brothers in caves of hunt
Świat: selena/xerena
Poziom mag.: 45
![]() |
![]() Glupi pomysl, lepiej miec z kogo sie posmiac jak napisze bzdure albo przynajmniej nawiazac jakas dyskusje, forum nie sluzy do przytakiwania przez 20 osob tego samego.
20:24 Iyan Xoder [14]: lol btw, old pl Szarancz or new swe one? |
![]() |
![]() |
#1210 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Schnapie
Wyrazania opinii, a nie obrazania. To jest zasadnicza roznica, ktorej ludzie Twojego pokroju nie dostrzegaja. I nijak do tego ma sie moj lvl ^_^. Zawiode Cie wiec i odmowie opuszczenia forum, bo mi tu dobrze i jeszcze jest kilka osob, ktore beda zainteresowane moja opinia ![]() PS: Ot widzisz taki Marczio. Nie zgadza sie ze mna, pisze, ze lepiej byloby inaczej, podaje argumenty. I jest spoko. Teraz pewnie powinienem mu napisac ze jest "zjebany", zeby nie odbiec od Twojej wizji forum ![]()
Pozdrawiam serdecznie, zalfik - Mr. "wanna be cool" ![]() Zaje*iste koszulki ^_^ Poradnik korzystania z HijackThis www.ortografia.pl Ostatnio edytowany przez zalfik - 13-03-2007 o 16:56. |
![]() |
![]() |
#1211 |
Guest
|
![]() HAHAHAHHA
moze moja opinia jest obrazliwa dla ciebie ale zawsze to moja opinia ;D zjebany jestes xD Ostatnio edytowany przez napaleniec - 13-03-2007 o 18:51. |
![]() |
#1212 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2006
Lokacja: Kraków
Imię: Koti Conqueror
Gildia: Silent Hill
Poziom: 180
Skille: 104
Poziom mag.: 24
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1213 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Knurów k/Gliwic
![]() |
![]() Cytuj:
Btw, ja posty zalfika czytam z zainteresowaniem, jest jednym z niewielu którzy piszą składnie i ładnie, więc...pieprzysz głupoty. |
|
![]() |
![]() |
#1214 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() TWOJA OSOBISTA OPINIA HEHEHEHEHEHE tylko to pokazuje co masz w glowie. Kazdy moze walnac ryja i zwyzywac a tylko inteligetny potrafi na zimno przyjac krytyke i wysunac swoje racje kulturalnie i racjonalnie albo zamknac pysk i siedziec cicho jak zostal zownowany.
![]() |
![]() |
#1215 |
Guest
|
![]() To siedz cicho xD owned?
|
![]() |
#1216 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 03 2006
Lokacja: Wrocław
Imię: Scotty Dermyn
Gildia: Polska Peppol
Poziom: 70+
Skille: 80+/50+
Poziom mag.: 17
![]() |
![]() napaleniec main char name plx ? to pokaze ci co potrafia te twoje 60 lvle...
#1217 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() nie... nie owned
![]()
![]() |
![]() |
#1218 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 01 2007
Lokacja: Częstochowa
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Balu kiler
Gildia: Ultimation
Poziom: 95
Poziom mag.: 61
|
![]() Napaleniec dalej pokazuje kim jest
![]() |
![]() |
![]() |
#1219 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() To moze ja zmienie temat na wydarzenia z Seleny
![]() http://forum.tibia.com/forum/?action...readid=1578242 Olam Leon pisze, o tym, ze zostal z PA'owany [hehe, co za slowo] przez Ultimation/Fraternity. Ktos powie mi jakies szczegoly, czy to rzeczywiscie czyste PA, bez skrupolow? Nie rozumiem po co takie zagrywki.
#1220 |
Guest
|
![]() Szukam team na Hydry. Potrzebuje Elite Knighta i Elder Druida, z tym że jeżeli knight by chciał to daje mi swoje uhy i ja lecze go podczas huntu. Wtedy wszystkie gp z Hydr bierze knight, a loot jest dzielony po 50% pomiędzy mnie a blokera (knighta). Na knighta z lvlem 50+ będzie wystarczyl Uh na 2 Hydry lub więcej.
Pomoge także w questach za mana fluidy, np: OF-quest; Black Knight-quest; Necro-quest; Bright Sword-quest a także inne do lvla 70. Pisać w grze! Cya. |