![]() |
#12261 | |
Moderator
Data dołączenia: 10 05 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
|
![]() |
#12262 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]() Cytuj:
ale +1 do obronny przed tentaclami zyskałeś : 3! @Azur pi..kolego co ty brałeś? XD @Nari przyznaj sie,też jak frizz lubisz umięśnionych facetów... @Grycan bądź w błogostanie! Wielki JA! wskaże ci drogę ku nowemu oświeceniu! Zobacz Queen Blade/Kanokon i nie wymięknij po 2 epach.... @Yuri Zagranica,Polska,tylko doda,nabijają.. Dawg you so fckn failed : /.... Cytuj:
![]() |
![]() |
![]() |
#12263 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 04 2006
Lokacja: Hinamizawa
![]() |
![]() Jeśli chodzi o poziom zboczenia, to Kiss x Sis spokojnie zrównuje się z Green Greenem, a nawet go wyprzedza. A w tej chwili ma tylko 2 epy.
@Yuri Twój podpis dosłownie mnie zmiażdżył. @B-con, Mackon No ludziska, kto się na to pisze? Zostało troszeczkę ponad miesiąc, więc trzeba się szybko zdecydować. @Rayzah Miałeś iść już spać. I nie polecaj nikomu Queen's Blade. Do dzisiaj nie potrafię sobie tego wytłumaczyć jak ktoś kto zraził się do Green Greena, był w stanie to obejrzeć. Nipah~! Corgar Frizz Ostatnio edytowany przez Corgar Frizz - 21-10-2009 o 00:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12264 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2006
Lokacja: www.tibiaspy.com
|
![]() Zwłaszcza ten zielony z Ginyu mi się podoba. Prawdziwy macho =).
![]() |
#12265 | |
Satyryk
Data dołączenia: 22 08 2005
Lokacja: Tu i tam
Wpisy bloga: 2
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#12266 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 11 2008
Lokacja: A co to, pedofilia??
![]() |
![]() Green Green akurat wspominam sobie dobrze... Mieliśmy się z czego śmiać z kumplami w wakacje
![]() Ukryty tekst:
W każdym bądź razie to echii powinno być obejrzane przez każdego fanatyka tej serii ![]() Ostatnio edytowany przez VibulZiom - 21-10-2009 o 23:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12267 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2007
Lokacja: Japonia
Wpisy bloga: 15
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 50
Poziom mag.: 5
|
![]() Jeny, Green Green, jak na moj gust bylo nieco ponad przecietna seria...
Jedynie zaskoczyl mnie ostatni odcinek i to wszystko. ;p @Fairy Tails Muahahahaha! Cos co lubie, czyli niezle szykujacy sie shounen? ^^ Irrytuje mnie tylko rozowa czupryna tego magika >.> |
![]() |
![]() |
![]() |
#12268 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 10 2009
Lokacja: Ougon Kyou
Stan: Niegrający
Imię: Chris the Necromancer
Profesja: Druid
Świat: Guardia (lulz)
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
Yeah, też mi się tak wydaje. Midori taka sexi nie jest : O Ale cóż, my tu chyba seriously otaku jesteśmy, jeżeli się podniecamy laskami w 2d : / Po powrocie ze szkoły oglądam Onegai Twins, Ó! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12269 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 06 2008
Lokacja: Rybnik
Wpisy bloga: 10
Profesja: Royal Paladin
Świat: Bona
Poziom: 99+
![]() |
![]() @Rayza
Kanokona widziałem. ^^ Taka sobie seria. ![]() @Yuri Najpierw Onegai Teacher, zanim weźmiesz się za Twinsy, tego nie można oglądać pierwszego. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12270 |
Fallen Angel
|
![]() Istnieje ktos, kto nie wymiekl po pierwszym epie konakona? To jest tak bezdennie glupie, ze na cala reszte czlowiek juz nie zwraca uwagi.
![]() |
#12271 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() ja bo zem jeszcze nie ogladal(malo czasu mam, ledwie go znajduje na telenowele naruciarsko-bleachowskie)
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12272 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2007
Lokacja: Japonia
Wpisy bloga: 15
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 50
Poziom mag.: 5
|
![]() Wlasnie obejzalem jedna z jesiennych nowosci, a mianowicie 11 eyes.
![]() Wlasciwie to nie mam jakiejs scislej opini na temat tego tytolu, ale moge szczerze przyznac, ze pierwszy odcinek podobal mi sie, a nawet bardzo. Tajemnicza fabula, nutka humoru no i przepiekne dziewczeta (omg, patrzcie na ta pielegniarke! ![]() Czekam na nastepny odcinek i ze swojej strony polecam obejzenie. ;p Ostatnio edytowany przez Pacz_knight - 21-10-2009 o 14:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12273 |
Użytkownik Forum
|
![]() Naruto. A konkretnie Tobi. Kim jest naprawdę?
Mam 3 propozycje. Danzou Tak-Nie ma jednego oka. Nie-Tobi mówi młodzieńczym głosem. Madara Tak-Posiada sharingan. Nie-Emm. Tobi jest raczej młody. A Madara jak już to ile? Z 130 lat? Obito Tak-Nie ma jednego oka,jest w wieku Kakashiego,posiada zdolność teleportacji,którą wymyślił Yondaime,Obito-To,Bi,O. Nie-Przysypały go kamienie i raczej "zdechł". Ciekawe kto to będzie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12274 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 06 2009
Lokacja: Planeta Ziemia
Stan: Niegrający
|
![]() Masz to w hide bo to raczej spoilowanie ; oo.
Ukryty tekst:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12275 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Ja- nie oglądałem tego!
![]() |
![]() |
#12276 |
Moderator
Data dołączenia: 10 05 2005
Lokacja: Szczecin
|
![]() @Bleach242
Zapowiada się kilka ciekawych kolejnych epów... Nie mniej jednak chciałbym żeby było już po fillerach
![]() |
#12277 |
Fallen Angel
|
![]() A ja zakupiłem nowy monitor! O! Teraz będę miał Yoko w lepszej rozdzielczości! Ale najpierw powtórka z "Place promised in our early days".
![]() |
#12279 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() a ja obejzalem nowego bleacha, nawet niezly, ale liczylem na wiecej =) no za tydzien soifon wkracza =)
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12280 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2006
Lokacja: www.tibiaspy.com
|
![]() Oglądałem Place i zastanawia mnie co Ty w nim widzisz, żeby robić powtórkę. Film dobry, ale są dużo lepsze.