|
|
#1222 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Imię: Loth Xiroth
Profesja: Elder Druid
Gildia: Fusion
Świat: Titania
Poziom: 101
|
Morita de'vrie i Knight Zeebee delete <3
|
|
|
|
|
|
#1225 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2006
Lokacja: Kościan
Imię: Wojtemo Koscian
Profesja: Knight
Gildia: Oven
Poziom: 121
|
Tym razem sie wypowiem...nie macie sie z czego cieszyc, bo Rosteina tez to pewnie spotka.
Ostatnio edytowany przez Wojtemo - 29-10-2007 o 20:34. |
|
|
|
|
|
#1226 |
|
Zbanowany
|
|
|
|
|
|
|
#1227 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2004
|
Pewnego kwietniowego wieczoru na 18 -stce obok mnie usiadła jedna istota, która zmieniła wszystko, od tego dnia Tibijski Morita przestał w zasadzie istniec , Czemu na 198? nie miałem chęci już po prostu, czemu dele? bo po co trzymac cos co tylko kusi i robi problemy... Czemu nie sprzedac? Tibia była jest i będzie grą i nie przekładam tego na materialny świat, Items zostały podzielone miedzy przyjaciól z rl. Mówcie co chcecie i komentujcie jak chcecie, mnie to już przestało bawic prawdę mówiąc to osiągnąłem wszystko co było można.. Zaczniecie wypominac mi zmiany stron w wojnie itd, Grałem dla poziomów i questów, wojny nigdy nie były moją mocną stroną, ale w tym co sie dla mnie liczyło czyli pg, byłem i pozostanę już najlepszy, teraz ludzie biją szybciej, tylko teraz ta gra jest łatwiejsza i to o wiele, wykonałem i zdobyłem wszystko co się dało
Jestem zadowolony i z honorem odchodzę , miłego czerpania radości w jakikolwiek sposób to robicie z tej gry. Pozostało sie podziękowac wszystkim z którymi miałem stycznośc, wrogom, za ciekawe bitwy, przyjaciołom za hunty i mile spędzony czas =) Prośbą moją jest tylko żebyście pomimo wielu różnic zapamiętali mnie pozytywnie, Farewell,Marcin aka Morita De'Vrie,Darth Torax,Fargoss,Lowrenc,Menda Mac'Bone, Jejebu, Jejebu De'Vrie,Rekin Vens, Kadim Zomlas, Morita Inferno Knight Zeebee, Zeebee, OrmetItd.. Ostatnio edytowany przez Morii - 29-10-2007 o 20:57. |
|
|
|
|
|
#1228 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 09 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Kirshna/Kiirr
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Vea/Homerun
Świat: Titania/Selena
|
No coz... nie pozostaje mi nic do powiedzenia jak tylko gl irl Mori
i odzywaj sie na msnie ![]()
03:18 Zumoni [114]: u dont count as a polish ur to sekzi |
|
|
|
|
|
#1229 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 04 2007
Imię: Kozi the pall
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Guardian Angels
|
zycze ci powodzenia mimo ze nigdy sie nie poznalismy w grze i gratulacje za szczera wypowiedz, bo niejeden szedl by w zaparte ze dele to pomylka lub cos w tym stylu
|
|
|
|
|
|
#1230 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2006
Lokacja: Kościan
Imię: Wojtemo Koscian
Profesja: Knight
Gildia: Oven
|
Szkoda
Bo nikt mi nie pomogl w tej grze tak jak ty.Wiec chcialbym Ci podziekowac za mile spedzony czas w tibi. teraz zostaje siatkoweczka i piwko oczywiscie. |
|
|
|
|
|
#1231 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2005
Lokacja: Wlkp
Stan: Na Emeryturze
Imię: Torpeseq
Poziom: 119
Poziom mag.: 66
|
Baju Mori
zawsze jak masz ochote to mozesz wbic na torpesqa hihihi![]()
|
|
|
#1233 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2007
Lokacja: T4r6uf3k
Imię: Smuggler~
Gildia: Wolny strzelec <3
Poziom: 72
Skille: 19/21
Poziom mag.: 53
|
Szkoda ale z jednej strony kurwa jego mać dobrze wam tak bo dopiero teraz zrozumiecie co to rl life... Nawet napisałem wam rymowanke....
Raz dwa trzy cztery morita i niklas deleted do cholery pięć sześć trzydzieści części Vitality dostanie gonga z pięści ![]() Pozdrawiam Marcin i życze ci najlepszego z Agatą ;* |
|
|
|
|
|
#1235 |
|
Użytkownik Forum
|
|
|
|
|
|
|
#1236 |
|
Użytkownik Forum
|
Real Life ....ciekawe xDDD wiem jak to wygląda..dam przykład:
Widząc nowe buty kolegi mówisz: Ale zajebisty addon. Chcąc wrócić do domu ze szkoły stawiasz ławki pod ścianą i prosisz o TP. xDD |
|
|
|
|
|
#1237 | |
|
Użytkownik Forum
|
Cytuj:
To całkiem było z Sa isą : Podobno jak się najebała to mówiła do koleżanek teleport please xD |
|
|
|
|
|
|
#1238 | |
|
Użytkownik Forum
|
Cytuj:
|
|
|
|
|
#1239 |
|
Użytkownik Forum
|
Jak to usłyszałem to też mnie odrazu rozjebało xDDmoże takie debile są na świecie xD ale mam nadzieje że nas jeszcze tak nie posrało xDD
|
|
|
|
|
|
#1240 |
|
Użytkownik Forum
|
BB Mori i glin rl
Martnesz to czy to on ,czy nie ,nie powinno Cię obchodzić. Nawet w takiej sytuacji widać twój brak kultury i honoru co do wroga/przyjaciela bądź osoby z która łączyła Cię pasja tej gry. Jeszcze raz pozdro Mori A Skrzy Nie powiem kto ostatnio Krzyczał Zabiłem Kolczyka HEH. TY RL LIFIE
"...dostosowany to stosowany mój styl, dopasowany do życia bo trzeba żyć w nim! Zasada numer jeden być tym - za kogo się uważasz..." Śmiałe idee są jak pionki w szachach: mogą być zbite, ale rozpoczynają zwycięską partię. Giną zawsze inni, bo gdy giniemy my, nie ma już innych. Oddając cześć wrogowi, jeżeli jest wart tej czci, wytrącasz mu miecz z ręki. |
|
|
|