![]() |
#1221 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2005
Lokacja: B-stok
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elite Knight
![]() |
![]() Cytuj:
*2 rady od teletoobis'ia: 1. NIGDY nie dawać passów z forum młodszej zwierzynie 2.TULIMY! Wiesz, jednego Ci zazdroszczę: kiedy ja siedze na forum pełnym idiotów, Ty właśnie czytasz podpis geniusza i przyszłego władcy świata :/ Cytuj:
|
|||
![]() |
![]() |
|
![]() |
#1222 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 07 2005
Lokacja: Na południu
Profesja: Knight
Świat: Refugia
|
![]() W ciagu niecałych dwóch dni nabilem skille +3 w ataku i shieldingu....moze to malo ale mam do późna szkołę i dlugo nie moge grac bo nauka :/ w czasie treningu czytałem sobie gazete
![]() ![]() Pozdro dla Najcików xD
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Teravista - 01-12-2005 o 19:29. Powód: Mały błąd:P |
![]() |
![]() |
![]() |
#1223 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 11 2005
Lokacja: Wejherowo
Imię: Xomerek
Świat: Morgana
Poziom: 60
Skille: 82/80
Poziom mag.: 6
|
![]() Cytuj:
Wiesz...się nie zgodzę...dla mnie nie ma przyjemnośc z gry, jeśli na 30lvl ma ledwo 60+/60+.. A jeśli się trenuje w gronie kolegów to czas szybko mija.... A zresztą kto Ci każe gapić się w monitor? Mozna poczytać ksiązki...porobić lekcje...pouczyć się..Łączysz pożyteczne z przyjemnym(w końcu sama słodycz mieć miłe skille) xD Yours Xome~ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1224 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 10 2005
Lokacja: Wolne Miasto Gdansk
Świat: Askara
Poziom: 50
Skille: 74/72
Poziom mag.: 5
|
![]() Ludzie moim zdaniem powinniscie se dac spokuj z kluceniem kto ma jaki lvl i jakie skile na lvl. To jest bez sensu. To tak jakby sie klucic, ktore piwo jest lepsze.
![]() Jeden powie ze Lech jest lepszy a drugi go wysmieje i powie ze Zubr. Nie mozna powiedziec ze Zubr jest lepszy od Lecha bo kazdy ma swoj smak i swoje zachcianki smakowae. Tak samo jest z gra, kazdy treni jak ma ochote i robi w grze tez to na co ma ochote. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1225 |
Użytkownik Forum
|
![]() i co stego ze na 20 lvlu będzie sie mialo 50+ to niejest jego wina tylko kazdy robi skile jakie mu sie podoba to ze kolega ma np 70+ nieznaczy ze ty takie musisz miec duzo jest noobkow ze skilami 40+ a maja 30 lvle oni robia skile jakie chca i kiedy chca ja mam obecnie knight
name: Selverius lvl: 13 skills: 51\48 postac ma 4 dni i trenie dopiero 2 dni server: Refugia voc: Knight postac ma 4 dni i trenie dopiero 2 dni widzicie jakie skile po 2 dniach ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1226 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 07 2005
Lokacja: Na południu
Świat: Refugia
|
![]() Do 45-50 najłatwiej dobić później zaczyna się wyższa szkoła jazdy bo trzeba czekac ok2h na skill do góry...
@up gratz skilli ![]() ![]()
![]() |
#1227 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 12 2005
Lokacja: Gorzów Wlkp.
Profesja: Royal Paladin
Świat: Astera
|
![]() tez gram rycerzem
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1228 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1229 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 10 2005
|
![]() Off topic : AS skąd Ty się wziołeś masz taką wiedze o tibi....Chyba Ty z Cip Softu jestes..A twoja postac ooomgg ty orshabale z twojim eq blokujesz z jednym bp uhów chyba...Na 14 lvlu tren z ghoulami hahahahaahahah chyba ze ktos mu przywoła ale to i tak sporo kosztuje bo na ghoula z 9 manasów potrzebne..A tak z potworami np w Ghoustlandzie trenowac to padniesz szybko bo one walą z magi
@Topic : Po co się chwalic postaciami jeszcze niektórzy takimi co 14 lvl i skille 20..omg..Ja mam 20 lvl i skille 80/80 i tak sie nie chwale na tym forum..Stary potrenuj lepiej do 60/60 i idź expic...A potem to juz Twoja sprawa |
![]() |
![]() |
![]() |
#1230 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 09 2005
Lokacja: Wolsztyn
Imię: Tomatek
Profesja: Druid
Świat: Morgana
Poziom: 30
Skille: -/21
Poziom mag.: 33
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1231 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2005
Stan: Niegrający
|
![]() moj brat na 8 lvlu ma 50/45
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1232 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 10 2005
|
![]() Moim zdaniem to nie ma odpowiedzi jakie skille są na konkretny lvl .Jeśli ktoś lupi expić nie skilować to jego sprawa .... Znam osoby które mają 30 lvl i mają skile mniejsze niż 60\60 i lubią to ... No i Koniec =]
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1233 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 06 2005
Stan: Niegrający
|
![]() Trzeba pamiętać też ze niektórzy ludzie oceniają cie nie po lvl, tylko po skillach. Ja na 13lvl miałem skille 45/43 i poszedłem expic. Teraz mam 22lvl i jakies2 tygodnie już trenie żeby nabić sobie te 60/60(Jak dla mnie przyzwoite). Jeżeli chcesz non stop expic na jakiś syfiastych Worriorach czy War Wor Wolfach to proszę nie treni. Ale jak będziesz chciał iść sobie na Cyce to będziesz musiał brać UH co się nie opłaca.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1235 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 03 2005
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Project Warloria
Świat: Valoria
Poziom: 45+
Skille: dist 73
Poziom mag.: 13
![]() |
![]() Takie pytania są bez sensu. Ja miałem na 16 lvl 60/60, a ktoś inny miał 80/80, jeszcze ktoś inny miał 40/40. Każdy teraz będzie się klócił jakie skille są średnie. Poszukaj sobie w poradniku.
Tam ci piszą dokładnie: "Skille dobre, to takie skille z jakimi czujesz się dobrze, zabijasz te potwory które chcesz."
![]() |
#1236 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 12 2005
Imię: Frezy knight
Świat: azura
Poziom: 12
Skille: 60/60
Poziom mag.: 3
|
![]() wedlug mnie kazdym harem powinno wbic sie wy***ane skile i potem expic
u knighta atak i obrona,palowi aatak,drutowi i sorcowi mlvl sam mamknighta na 12 lvl ze skilami 60/60 trenie juz ponad 2 tygodnie i bede trenil jeszcze ze 2 conajmniej..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1238 | ||
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() |
![]() |
#1239 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 09 2005
Lokacja: Włocławek
Stan: Na emeryturze
Imię: Lord Yuri of Dragons
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Legion of Doom
Świat: Samera
Poziom: 50
Skille: 20/24
Poziom mag.: 52
![]() |
![]() witam
zrobilem nowa postac knajta.. sorc mi sie znudzil ![]() i na 14 lvl wytrenilem skile 50/50 z czego ze bede dazyl do 60/60 przed 16 lvl na przyszlosc sie to oplaci poprostu pozniej bedzie latwiej grac mimo terz siedzenia i nudzenia sie ![]() a pozatym kazdy rozwija swoja postac jak chce dla jednego dobre sa skile 30 / 30 na 14 lvl dla innego nie ![]() Pozdro |
![]() |
![]() |
![]() |
#1240 |
Użytkownik forum
|
![]() Skoro wszyscy piszą tu o skillach jakie mają to i ja wrzuce cos od siebie. MAm Knighta na 10lv i skille45/45 oraz 2 mlv.Obecnie wiekszosc czasu spędzam na skilowaniu ale takze troche expie.Grałem wszystkimi postaciami ale Knight najbardziej mi się spodobał. Oczywiście nie narzucam swojego poglądu na innych.Moim zdaniem profesja jaką gra gracz odzwierciedla jego sposob grania i charakter. Przecież nie każdy lubi balansowac na linii życia i śmierci postaciami magicznymi,gdyż mają one bardzo malo życia i łatwo zaliczyć deda.Nieważne która postać jest najlepsza , ważne jest tylko czy ci się podoba styl gry tej profesji czy nie.
Ostatnio edytowany przez krzysiek_92 - 06-12-2005 o 19:00. |
![]() |
![]() |