![]() |
#1221 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2006
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Proponuje wam zrobic gildię
![]() Nic na to nie poradzimy, że Akhe~ je*ał w nas z sd, a my 10-20 lvle ? ![]()
14:23 Destroyer of Fury [133]: did u read forum? 14:24 Xeosnar [194]: what is forum? Ostatnio edytowany przez Mendolina - 21-03-2008 o 11:23. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#1222 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: Łódź
Wpisy bloga: 2
Profesja: Royal Paladin
Świat: Iridia
Poziom: 205
|
![]() Mi pro frag pls!!1!1
Powie mi ktoś co się dzieje z FTP? Hej wy pro pl tacy waleczni że aż na ani jednej opence nie byliście, opowiedzcie co się tam u was w tej waszej potędze dzieje! |
![]() |
![]() |
![]() |
#1223 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 12 2007
Lokacja: Szczecin
Imię: Amma/Duriel
Profesja: Rookstayer
Gildia: Zoltans
Świat: Silvera
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1224 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Stan: Początkujący
Imię: Kacperka
Profesja: Elite Knight
Poziom: 78
|
![]() n/c
Cytuj:
Normalna znajomosc to jest jak poznasz kogos w jakihs tam okolicznosciach, na przyklad przez kogos czy w ogole gdzies w cave czy roznie to bywa kazdy to wie. I wtedy raz 1 pisze do ciebie raz ty do kogos i sobie gadacie calkiem szczerze co u kogo slychac itp. Lizanie dupy to jest jak stoisz sobie na przyklad w dp przechodzi jakis hlvl i piszesz do niego hiho bro what's up, how are u itp na priv. Poprostu mu spamujesz, nawet go nie znasz. Gosciu czasem odpowie czasem nie. I tak ciagle pytania mu zadajesz ile % do lvla jak idzie wojna itp.. takie glupoty zeby tylko gadac z "hlvlem". To jest tylko niskie lizanie dupy. Bo czasami dochodzi nawet do tego ze ten noob lvl czy tam ten ktos kto lize dupe wydaje wlasne pieniadze z rl na tego hlvla zeby go tylko polubil... To jest juz maxymalne lizanie dupy ktore tez niestety wystepuje na naszym servie ![]() @All Co do gortiego koncze juz ten temat bo nie chce mi sie juz z tym kims pisac.. widac co on do mnie pisze.. juz tylko na starych wjezdza.. wiec chyba ci co mieli przejrzec na oczy co do Gortiego to juz przejrzeli, a ci co jeszcze nie przejrzeli to juz raczej nie przejrza bo sa poprostu naiwni ![]() kk,thx,bb Ostatnio edytowany przez Kacperka - 21-03-2008 o 11:51. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1225 |
Użytkownik Forum
|
![]() @DarkKZ
Byłem 20 palkiem ;d. Tyle boltów wje*ałem i nie mam fraga ![]() Mówie wam zróbcie gildie, to będzie można jakoś ludzi zawsze skołowac nie tylko przed ss ale i wogóle. Mam kilka pomysłow jak tych noobów z DH Academy ubijac i nie padac potem.
14:23 Destroyer of Fury [133]: did u read forum? 14:24 Xeosnar [194]: what is forum? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1226 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Up
Ja moge dolaczyc do guild jak bedzie ![]() Btw."zróbcie gildie" kogo masz na mysli ? ![]() Ostatnio edytowany przez DarkKZ - 21-03-2008 o 12:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1227 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Ci co byli przed ss i ci co zwykle pekują przed ss. Jakby zabrakło kogoś na vicka, to moge skołowac. Ale zróbcie xDD.
14:23 Destroyer of Fury [133]: did u read forum? 14:24 Xeosnar [194]: what is forum? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1228 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Up
Ja nie wiem kto pkuje zwykle przed ss ![]() Mozesz mi powiedziec ? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1229 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 07 2007
Lokacja: Warszawa
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Young Gorti
Gildia: Demonic Horde
Poziom: 130
Skille: 90/86
|
![]() Cytuj:
![]() No więc też skończe na tym poscie , jak już mówiłem , sram na te całe zamieszanie , wali mnie to co ty pobol i seba mówicie o mnie bo nigdy waszym kolegą nie byłem. "Bo czasami dochodzi nawet do tego ze ten noob lvl czy tam ten ktos kto lize dupe wydaje wlasne pieniadze z rl na tego hlvla zeby go tylko polubil..." HSASHSas Artur Bloodg PLX? To co pisałeś up.. Nigdy tak nie pisałem do żadnego h-lvla , więc plax nie pisz że jestem dupolizem.. "Lizanie dupy to jest jak stoisz sobie na przyklad w dp przechodzi jakis hlvl i piszesz do niego hiho bro what's up, how are u itp na priv. Poprostu mu spamujesz, nawet go nie znasz" /\ Seba pisał tak do mano krigara na GS island... Welcome to the Silverans Freedom! You have joined the guild. Teraz do szkoły się nie chodzi więc można robić coś przed ssem ![]() Pzdr 600/ Ostatnio edytowany przez oVvN3eR - 21-03-2008 o 12:36. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1230 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nom, więc jak ktoś ma jakiegoś chara do pk, to podajcie nick, a ja dam invita
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#1231 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 09 2006
Lokacja: . . .okolice Szczecina Ilość postów: 8
Wpisy bloga: 21
Imię: Eragog Rook
Gildia: Mayhem
Poziom: 40~
Skille: 100/200
Poziom mag.: 1
![]() |
![]() Przed ss zwykle pkuje dużo osób
![]() ![]() ![]() ![]() Jakby co to ja się wpisuję do gildii (postacią Sharla ofc). Jeżeli vicków zabraknie to ja mogę zostać. Już odchodzę z KI. ![]() Ogólnie to ten char jest teraz tylko do PK, bo przenoszę się na Guardię, do RLów, ale postaram się powoli wbić 45 lvl (sd).
![]() |
#1232 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
No to wychodź ;P.
![]() |
![]() |
![]() |
#1233 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @UP
Już wyszedłem ![]() @EDIT Welcome to the Silverans Freedom! You have joined the guild.
![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez ErAgOg - 21-03-2008 o 13:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1234 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 12 2005
Imię: Seba Konieczny
Profesja: Paladin
Poziom: 103
|
![]() @ Gorti
O co ci chodzi?? ![]() Jeżeli twierdzisz że pisząc tak do Mano Krigara lizałem mu dupe to twoja sprawa... Widocznie nikt nie jest tak doskonały jak ty. Wspomnij jeszcze na ten cytat z biblii, może da ci on trochę do myślenia: "Czemu widzisz drzazgę w oku swego brata, a nie dostrzegasz belki we własnym oku?" @ down Widzę że nawet nie umiesz przeczytać/zinterpretować poprawnie tego co napisałem ... Ostatnio edytowany przez cwaniak89 - 21-03-2008 o 14:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1235 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
kkthxbye; |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1236 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 10 2006
Lokacja: Opole
Imię: Potus
Gildia: Immortal Dragons
|
![]() Oj kochany 1 klasa sie klania... no ale coz musimy wybaczyc gortiemy, skoro nie ma on kumpli w rl to musi ich jakos zdobywac w tibi... no coz kazdy ma swoje sposoby
18:19 You advanced from Level 99 to Level 100. OFNED!! 19:16 Solar mlody [125]: wez nie sap lepiej sie stul i siedz tam gdzie siedzisz |
![]() |
![]() |
![]() |
#1237 |
Użytkownik Forum
|
![]() Każdy ma jakąś belkę w oku i nikt tego nie zmieni, na pewno nie kłótnia. Może naprawdę dacie już sobie spokój ;x?
![]() |
![]() |
![]() |
#1238 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@Btw. Wylizałeś już rów sethowi?:> @Edit Po chuj ciągle do tego wracacie..? Ostatnio edytowany przez oVvN3eR - 21-03-2008 o 14:41. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1239 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Przestańcie w końcu. Jak jeden coś na drugiego napisze to ten drugi niech nie odpowiada. Ten, który będzie się kłócił nic nie zdobędzie w ten sposób, a ten który przestanie tego bardziej powinno się podziwiać ![]()
![]() |
![]() |
#1240 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2007
Imię: Antical Hero
Profesja: Knight
Poziom: ~80
Skille: 87/86
Poziom mag.: 6
|
![]() A ja wam powiem że zrobienie tej gildii jest bez sensu:
Po 1. Zabijecie kogoś i odrazu cala gildia hunted i se w spokoju nie popkujecie... Po 2. Ta nazwa zupelnie nia pasuje do PK Teamu... Po 3. Na huj wam gildia do pk? |
![]() |
![]() |