![]() |
#1221 | ||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2005
Lokacja: Wrocek
|
![]() 16:29 Bentero: im new
16:29 Bentero: dont have cash 16:30 Anumrati: hello 16:30 Anumrati: new owner or some joke? 16:30 Bentero: hi 16:31 Bentero: a znalismy sie?? 16:31 Anumrati: new owner? 16:31 Bentero: tak a co? 16:31 Anumrati: a nic tak pytam ![]() Ale psikus mnie spoktał ![]()
Cytuj:
|
||||
![]() |
|
![]() |
#1222 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2005
Lokacja: LODZ
Stan: Niegrający
Imię: Berger on Iridia
Profesja: Rookstayer
Gildia: Rookgard Masters
Świat: Iridia
Poziom: 10
Skille: 15/16
|
![]() @Anum - wynika cos z tego?? bo to juz wszyscy wiedza... Btw. pewnie bedziecie go ubijac, ale pamietajcie ze mnie juz nie ubijecie :d Ja juz kaske mam i all mnie wali.
|
![]() |
![]() |
#1223 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Nie wiem
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Premia
Poziom: 33
|
![]() Cytuj:
Carlin miasto noobów, ale mam do niego uczucie ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1224 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 02 2006
Stan: Aktywny gracz
Imię: Jurand Wyrocznia
Profesja: Elite Knight
Poziom: 117
Skille: 89/86
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
" Ludzie na poziomie Danthorra" - HAUHAUHAUHAUHAUHAUHAUHAUAHUAHAUHUHUAHAUHAUHAUAHAUH AUHAUAHAUHAUHAUHAUAHUAHAUHAU o jakim Ty mowisz poziomie? "to"(Danthorr) przeciez nie ma poziomu Danthorr= AAAAAAAAAAAAASSSSSSSSSSSSSSSLICKER |
|
![]() |
![]() |
#1225 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Nie wiem
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Premia
Poziom: 33
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#1226 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2005
|
![]() co sie co sie co sie stauo ?!
![]() |
![]() |
![]() |
#1228 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 02 2006
Stan: Aktywny gracz
Imię: Jurand Wyrocznia
Poziom: 117
Skille: 89/86
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
No i co z tego ze bylem w Arc? no bylem i zobaczycie tak samo jak wy****ali mnie to tak samo wy****aja Danthorra, a pozatym ja nielizalem dupy membersom arc zeby do nich dolaczyc i tu miedzy nami jest spora roznica, bo wiem co nieco ![]() Danthor = AAAASSSSSSSSSSLICKER Ostatnio edytowany przez Jurand~ - 10-05-2006 o 14:58. |
|
![]() |
![]() |
#1229 | |||
Użytkownik Forum
|
![]() Zamknij ryj jurand bo gówno wiesz.
Niby kiedy lizałem dupe? W tym ze zaproponowalem pomoc w zabiciu idiotów z ao/klimy/dd?
|
|||
![]() |
![]() |
#1230 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 04 2006
Lokacja: B-stok
Stan: Na emeryturze
Imię: Szenlong De'master
Poziom: 75
|
![]() Heh Moze I Cisnolem po Danthorze ale moim zdaniem Niemasz Prawa Wypowiadac Sie na Jego Temat Jurandzie =] Pamiętam Dobrze Jak Byles Nieleprzy Od Niego =] Tak Samo Jak On Polozyl Na Zielpa(Mlona Nr 1)
Tak Samo Ty polozyles Na Swoich Znajomych Taaak Samo Byles Zaslepiony Wladzą =] Przypomniec =] Np ;] Pamietasz Akcje W Venore Przed Tą Akcją Jakos Dobrze Bylo Ci kumac Sie Z Danythem ;] Cuz ale Wiesz No Jak Arc Go bije To i Ty A potem Co bylo?? ;] "Hahaha Fajnie Padles" <---Twoje Slowa =] Panie jurandzie wielki Trzymam kciuki Za Ao =]Ale ty Tamn Niepasujesz =] Jedynymi Goscicmi Tolerancyjnymi Ktorzy Byli W Arc Są Asilles =] Ktory Kiedys byl Moim Super kumpelm I Aure Z ktorym Nawet podczas wojny dalo sie normalnie pogadac =] Wiec Stul Dziup Dzieciole I Sie Niewtrancaj Bo Sam Jestes Nieleprzy =] Danthorr byl Bazantem I bedzie Ale Tyyy Jestes gorszyyy O Wiele =] Aaaaa I jeszce Jedno Zgadnij Kto Wtedy po tobie Pocisną Z postaci Danytha =] (Danyth Niejest Zbyt Dobry W Jechaniu po Ludziach ;/)Wiesz no Akuurat bylem W poblizu =] Jak Sie Nabijales Z Danytha Niemogem Na to Spokojnie Patrzec Wiec Ci Delikatnie Mowiąc troche Dokopalem =] Muahahaha Ostatnio edytowany przez Szelma De'Master - 10-05-2006 o 16:03. |
![]() |
![]() |
#1231 | |||
Użytkownik Forum
|
![]() Jesli wyzywanie kogos od 'bazantow' itd to wedlug ciebie dobre 'jechanie po kims' to musze cie zmartwic. Gówno ludzi obchodzą twoje puste wyzwiska.
|
|||
![]() |
![]() |
#1232 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 10 2005
|
![]() Z tego co pamietam to "Jurand~" chyba nie jest Jurandem Wyrocznia .
|
![]() |
![]() |
#1233 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 05 2005
Lokacja: Kraków
Imię: Anas Kiro
Gildia: ................
Poziom: 194
Poziom mag.: 9
|
![]() Danthorr idiotą to możesz nazwać siebie niechciałem sie z Tobą kłócić ale widze że jesteś kolejną osobą która od władzy odje*** do łba
|
![]() |
![]() |
#1234 | ||||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
||||
![]() |
![]() |
#1235 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2005
Lokacja: Nisko
Imię: Evuller
Profesja: Knight
Skille: 70
|
![]() Dziś w sumie miały miejsce niezbyt miłe wydarzenia... Laubau prawdopodobnie chcąc skończyć z iridią/tibią walnął ue pod dp w carlin. Skończyło się to banem =\ Krol Arturek również nie będzie mile tego dnia wspominał ale to już jego sprawa. Jeśli będzie chciał powiedzieć więcej na ten temat to się wypowie. Czekamy na koniec Test Serva
![]()
CO NIE TAK BYŁO Z MOIM AVATARKIEM? Jeden mach Jestem w snach Słodkich tak, że chciałbym tu zostać Łatwo jak piach jest je rozwiać Jeśli tylko prawde chcesz poznać... _________________________ 01:08 Everanor [110]: bo Ty jestes taki relikt iridii 01:08 Evuller [8]: ![]() 01:08 Everanor [110]: Mistrz Yoda 01:09 Everanor [110]: maly levelem duzy duchem 01:09 Everanor [110]: xD |
![]() |
![]() |
#1236 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Wsrod wspomnien Kolor oczu: niebieskoszare IQ:czasem mysle(...) xD
Stan: Usunięty
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: Yy?
Skille: Zmienne
Poziom mag.: <3
![]() |
![]() Cytuj:
<3 ya anyway, Danthie |
|
![]() |
![]() |
#1237 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 04 2006
Lokacja: B-stok
Imię: Szenlong De'master
Poziom: 75
|
![]() ![]() Cytuj:
Hahahah A co nie Wzrusza cie to niby ???? A kto Wpytwal Sie o muj Nowy nick I Na JAkim Swiecie Gram ??????hahahahaha =] Bo mogles G......o Mi Zrobic =] Wiec Zamieszczales Fake Na tibia pl I Zekomo Zalatwiales mi Przechlapane Na Furorze ;] Muhahahahahaha I nie..,,,,l Ze Cie to niewzrusza Dzieciole Idz Sie umyj =] Bo az tu wali ;] |
|
![]() |
![]() |
#1238 |
Użytkownik Forum
|
![]() srry double
Ostatnio edytowany przez berger - 11-05-2006 o 16:06. |
![]() |
![]() |
#1239 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dla mnie Debile beda debilami... I tak hitem sezonu jest Danth~ ktory chce podobno od nowego ownera 240k, ciekawe skad on mu to wezmie? huehehue. Ale to juz nie moja sprawa... nie wnikam
![]() |
![]() |
![]() |
#1240 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 05 2006
Imię: Pothi
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Aquilus Occulte
Poziom: 82
Skille: 89
Poziom mag.: 19
|
![]() Cytuj:
Danthorr myslisz ze ktoś o zdrowych zmysłach chciał by Cie znać?? Bo moim zdaniem NIE Przyznaj sie Danthorr jesteś "lizodupcem" i tyle. |
|
![]() |