![]() |
#12521 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 01 2006
Lokacja: Bielsko-Biała
Stan: Aktywny gracz
Imię: roro rozpiedalacz
Profesja: Royal Paladin
Świat: danera
Poziom: 44
Skille: 83/69
Poziom mag.: 15
![]() |
![]() jak juz zamazujesz nick to rob to dokladnie
![]() Nieczaj'Raven
|
![]() |
#12522 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() jak juz zamazujesz nick to rob to dokladnie
![]() Nieczaj'Raven ![]() o.0 wtf
![]() |
#12523 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2008
Lokacja: Konin ;*
Stan: Na Emeryturze
Imię: Zeriel argano
Świat: Danera
Poziom: 93
Skille: 88/71
Poziom mag.: 19
|
![]() Tak jest SZEFIE! Czujesz sie fajny czy jak ? spedziles z 5h przy kompie zeby do tego dojsc pajacu. Dolaczam sie do ss Philipa Rudy Roro~~
edit dla korasa hahahaha szkoda ze nic nie wiesz tak tak padlem i mam dola wyżywam sie na Tobie. Tak Ciebie sie boje.
![]() http://bruliku.*******.com wejdz a pomozesz? ![]() 1:07 Oh no! Svargrond beware! All bad entertainers are returning from their graves to haunt their audience once again ! 01:07 Dlugi Pyton [20]: ej jak dobrze znam ang to napisali ze w nocy znowu przyjdzie tata do Ciebie nieczyk Ostatnio edytowany przez Zeriel - 23-12-2008 o 17:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12524 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() wiem ze debilnie straciles dzis 3 lv dedajac na orc riderze i od dzis nienawidzisz swiat jak Grinch(czy jak mu tam bylo) ale niedenerwuj sie tak bo prezentu pod choinke niedostaniesz
![]() p.s. boisz sie kogos ze tak sie ukrywasz czy cos? ![]() WESOLYCH SWIAT DLA PRAWDZIWYCH ![]()
![]() |
#12525 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2007
Lokacja: Maze of Lost Soul
Gildia: Insomniacs
Poziom: 159
Poziom mag.: 76
|
![]() AE
![]()
![]() |
#12526 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2006
Lokacja: P~o~l~s~k~A
Profesja: Elite Knight
Świat: Danera -.^
Poziom: 110
Skille: 91/91
Poziom mag.: 7
|
![]() Co Wy odjebaliscie...
wmawiac najpozadniejszemu neutralowi na serwie ze sharuje z huntowanym ziomkiem to juz jest...(sam se dokończ) Wesołych Św. Pzdr dla Swoich.. Ostatnio edytowany przez Sola - 23-12-2008 o 19:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12527 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 12 2008
|
![]() 2x up
nie wiem z czego tak ryjesz pajacu z tego, że głupi czy dałem ci się zabić ? ![]() nvm jak to ktoś pisał kiedyś mądrze "pała to pała" GL ![]() ![]() @do Wszystkich Stało jak się stało nie będę się tu rozpisywał bo sensu nie ma, inso kolejny raz pokazało, że są kretynami ![]() ![]() ![]() ![]() a dlaczego rook? pieniądze szczęścia nie dają o czym nie raz się przekonałem, zostawiać chara też bez sensu tym bardziej jak się chce skończyć grać i możecie wyzywać, itp itd bla bla ale wiem co, zrobiłem bez ciśnień wszystko przemyślane na dług ooo do przodu ![]() Ja tam się cieszę jedyne czego żałuje to tych wszystkich z którymi byłem blisko, nie będę tu wymieniać bo nawet ciężko mi tych wszystkich ogarnąć ![]() ![]() ![]() P.S odrazu tak co do paru osób typu fifi, artur no COMMENT ku*wa PLX ![]() nie ma sensu skrobać nic więcej bo po co ! kto tam chce to ma kontakt do mnie ;P na tibi napewno tez będę siedział i rozmawiał ![]() bez off topa ![]() aff nie umiem zdjecia wklejać nigdy nie wklejałem no nvm ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12528 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dokladnie Sola ! Don prawie wcale skula nie wlaczal nigdy chyba ze dla zabawy a tu prosze inso sie nudzi i leje kogo popadnie i to z tak badziewnym resonem o ile to powodem mozna nazwac
@Artur masz sie czym sadzic GZ ! Don sie rookowal a ty ss robisz ze niby solo co ? <lol2> ![]() ![]() Jeszcze troche i inso bedzie w rekach tego pana ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12530 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 01 2006
Lokacja: Katowice
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Stojaca Zoka
Świat: Olympa
Poziom: 29+
Skille: ?/?
|
![]() Znów hak pirdole niemam za co grac dziekuje wszystkim za sparcie jesli chcecie abym wrucil prosze o wsparcie bo sam niedam rady sie z tego podniesc jAKIS PEDAL MNIE HAKUJE I CO PORADZEC pozdro all w sobote mam wesele dziekuje za wszystko
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12531 |
Użytkownik Forum
|
![]() @ co do rora arturku, to jeden typ z grupy osób którym bym zawsze zaufał,
@ Don, z tego co grałem i cię widziałem to zawsze spoko z tobą było, zero przycinek i looz ![]() @ Szaman, też miałem haka dobry pretekst żeby z tym skończyć ![]() btw. gl na nowej drodze życia ![]() @do all, wesołych i tyle. Ostatnio edytowany przez Fristajler - 23-12-2008 o 21:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12532 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 07 2008
Lokacja: Kraków
Imię: Zeus Thorae
Gildia: Black Warrior
Poziom: 123
Skille: 90/87
Poziom mag.: 7
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12533 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2007
Lokacja: KAMIONKA
Świat: DANERA
Poziom: 52
Poziom mag.: 52
|
![]()
Miała Matka syna, syna jedynego, Chciała go wychować na Fana wielkiego Niech żyje Motor, Motor i Śląsk Wrocław Niech żyje zadyma gdzie się Awie dyma. 17:25 Adagio Master [99]: ja wkladam ch**a w mleko i mowie "Bedziesz wielki" |
![]() |
![]() |
![]() |
#12534 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dymek ten co sie rooknal to byl first owner czy kupiony char? Bo jak kupiony to gratuluje iq, a jak nie kupiony to naprawde gratuluje =)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12535 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 12 2008
|
![]() @up
dymek to kto inny ja to kto inny ciężko zapamiętać ? ![]() Dymka rooknal nowy owner bo mu sie odkreciło ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12536 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2008
Lokacja: Warszawa
Stan: Początkujący
Profesja: Master Sorcerer
![]() |
![]() @ don najwazniejsze ze masz wyjebane na to kurwa zyj wlasnym zyciem pierdol to kurwa dla mnie zajebisty ziomek jestes na zawsze :*:*
do tego co odjebaliscie drogie inso no comment wyjasnilismy to na msn az szkoda gadac no powiem tylko zal. Szyna apropo najlepszego anni na danera team - sola, don, dymek, huntorro :* - best anni ^^ edit. a w podpisie mam nawet widze wrzuce i tu http://www.youtube.com/watch?v=vIixyslut80
Użytkownik ·#·$3 DieGuiM mówi: Trade elder druid 138 for a hot night sex with u 01:57 Druid Philip [152]: http://www.redtube.com/143 22:55 Elian Scroogers [94]: rusze tylkiem i jush lecisz 22:51 Vodur [59]: moj stary w lodzie 22:51 Vodur [59]: uwieziony anni -http://www.youtube.com/watch?v=vIixyslut80 team <3 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12537 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2008
Lokacja: Kansas City
Imię: Krishna Icebolt
Gildia: Flip Mode Crew
Poziom: 96+
Skille: 100/100
Poziom mag.: 20
|
![]() Cytuj:
Ty to masz kurwa pecha jak chuj ... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12538 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2007
Lokacja: Konin
Profesja: Sorcerer
Gildia: Dzieci Azbestu
|
![]() Wesołych Świąt
Każdy wie, że lama zawsze lamą będzie... jak nie można w rl, to w grze się można dowartościowac HAHA! Szydzę z tych lamusówwww! Pozdro: Roro, Nift, Dorwingis, Krishna, Nekrons, Elian, Hubo, Menel i Kokos (%), Aldo i wszyscy których nie wymieniłem... ofc całe Kamikadze i Nielada Ekipe tez... no i All Stars bez leszczy ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12539 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2008
Lokacja: Konin ;*
Imię: Zeriel argano
Poziom: 93
Skille: 88/71
Poziom mag.: 19
|
![]() ![]() Wesołych świat all! ![]()
![]() http://bruliku.*******.com wejdz a pomozesz? ![]() 1:07 Oh no! Svargrond beware! All bad entertainers are returning from their graves to haunt their audience once again ! 01:07 Dlugi Pyton [20]: ej jak dobrze znam ang to napisali ze w nocy znowu przyjdzie tata do Ciebie nieczyk |
![]() |
![]() |
![]() |
#12540 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 12 2008
Imię: Thunderstorm Axe
Świat: Harmonia
Poziom: 34
Skille: 65/65;/