![]() |
#1241 |
Zbanowany
Data dołączenia: 08 04 2006
Lokacja: Kalisz
Imię: Fayter
Profesja: Elite Knight
Gildia: wejdz w nick i sprawdz LAAAWWL
Świat: Rzyduf
Poziom: >_<
Skille: 85+/84+
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() double post -.-
Ostatnio edytowany przez Doom Terror - 25-08-2007 o 21:35. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#1242 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem
|
![]() Cytuj:
Tiaa... mam takiego w klasie. 2 Ligi temu, gdy far$a wygrywała, był jej wielkim fanem, a gdy była poprzednia edycja, to mi podczas meczów wysyłał sms'y jaki to Milan nie jest wspaniały. A jak się go zapytałem o far$e, to powiedział, że to przeszłość :l. Bądź tu ludzki.
![]() |
![]() |
![]() |
#1243 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Ooh to be a Gooner. Ostatnio edytowany przez Yoh Asakura - 25-08-2007 o 22:54. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#1244 |
Zbanowany
Data dołączenia: 21 11 2005
Lokacja: Chrzanów
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Jak Arsenal gra piekny football to jak nazwać gre Manchesteru lub Chelsea ? Fenomenalną ? Niewiarygodną ?
@down: Nie ogladam zazwyczaj ligówek Chelsea - w tym sezonie widzialem tylko jedną - z bodaj Birninghamem w której Chelsea grała koncertowo. A tak to oglądając LM uważam, ze Chelsea gra bardzo ładny football. Jesli Arsenal gra tak pięknie to czemu w tamtym sezonie chuja zdobyli ? Ostatnio edytowany przez Calen Futh - 25-08-2007 o 23:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1245 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 06 2005
Lokacja: Chelm
|
![]() Zalosne i to bardzo
Waszym zdaniem piekny mecz to pare sztuczek pilkarskich? i wy sie nazywacie kibicami? LOL! Zobaczcie czasami mecz Arsenalu i zobaczcie co to jest naprawde ladna gra Chelsea gra piekny football? HAHAHAHAAHAHAHA! you made my day : D
Ostatnio edytowany przez Straznik Monopolowego - 25-08-2007 o 23:48. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1246 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
![]() I jeszcze raz powiem - nie ugraliśmy nic, bo primo - kontuzje kluczowych zawodników w połowie sezonu i secundo - brak skuteczności. Baptista na ataku to jednak nie to.
![]() |
![]() |
#1247 | |
Chelsea Fan
Lokacja: Szczecin
![]() |
![]() Cytuj:
![]() 2. Nom Fabregas to kozak bo zachowuje się jak szczyl. 3. Chelsea miała tak samo dużą plagę kontuzji, jak nie większą od Arsenalu. Nie chce Cię urazić ani nic bo do gry Arsenalu nic nie mam, ba nawet mi się podoba ale po co do cholery jasnej wspominać jeszcze tamten sezon. Nic nie zdobyliście i tyle, trzeba podnieść głowę do góry i wierzyć że w najbliższej przyszłości będzie lepiej.
![]() |
![]() |
#1248 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
2. Haha, po prostu błędy sędziego powodują, że taki zawodnik się denerwuje. A, że Lampard zaczął działać mu na nerwy - no cóż, miał szczęście, że Francesca powstrzymali koledzy z zespołu, bo kibice do dziś mieliby problemy z rozpoznaniem ukochanego Franka. 3. A co ja do cholery ciągle mówię ? I szczerze - co z tego, że mieliście więcej kontuzji, jak u nas grały same dzieciaki bez doświadczenia ? Pomimo tego zremisowaliśmy z wami 1-1, choć teoretycznie mieliście silniejszy skład. Zresztą wyniki z silnymi zespołami mówią same za siebie - nam łatwiej się gra z Manchesterem czy Chelsea niż z Fullhamem czy Watfordem...
![]() |
![]() |
#1249 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 11 2005
Lokacja: Wrocław
|
![]() Nie sądzicie, że ta kłótnia nie ma sensu?
Cóż, Juventus na najlepszej drodze do Scudetto ![]()
![]() |
#1250 |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() Dla kogo Derby Madrytu?
Pateti, Pateti, Patetico de Madrid!
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! |
![]() |
![]() |
![]() |
#1251 | |
Chelsea Fan
![]() |
![]() Cytuj:
2. Skąd wiesz kto komu działał na nerwy??? Super i skąd wiesz że Fabregas taki bojowy?? Nawet jak by Frank dostał w pysk to nie zobaczył byś swojego idolka przez długi długi czas ![]() 3. Klub który jak to ująłeś gra "Najpiękniejszy football na świecie" powinien mieć silną ławką rezerwowych nawet lepszą od tych "prymitywnych neandertalczyków" z Chelsea
![]() |
![]() |
#1252 | |||
Zbanowany
Lokacja: Kalisz
Imię: Fayter
Profesja: Elite Knight
Gildia: wejdz w nick i sprawdz LAAAWWL
Świat: Rzyduf
Poziom: >_<
Skille: 85+/84+
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() tak wyglada rozmowa z toba,mozna to zastosowac do kazdego klubu ze gra najladniej i kropka.Jak dla mnie to najladniej graja w portugalli,z polotem,finezja itp.itd. ale co z tego jak graja przyjemnie dla oka niczego nie wygrywajac? Trzeba znalezc zloty srodek.Btw utwierdziles mnie w przekonaniu ze cokolwiek sie nie stanie,czego sie nie powie to Arsenal bedzie najlepszym i najladniej grajacym zespolem pffff.
Cytuj:
Jak wiemy prawie to wielka roznica.Pozatym to niebywalem osiagniecie,"prawie wygrany" Curling Cup jak na najpiekniej grajacy klub,na wyspach i poza. Sarcasm mode:[x] off Cytuj:
co do Lampard vs Cesc Zalosne jest przekomarzanie sie,ktory mocniejszy.Bo i tak z Materazzim co oni moga ![]() http://pl.youtube.com/watch?v=f0Pms_...elated&search= Cytuj:
I kropka. Ostatnio edytowany przez Doom Terror - 26-08-2007 o 04:37. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#1253 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 06 2005
Stan: Niegrający
Świat: Aurora
|
![]() To wy nie wiecie że Orka Drzecin gra najpiekniej na świecie?
@Topic. Tak spokojnie, to tja trzeba właśnie znaleść, to czy jednak twardo wygrac bez finezji, czy przegrywac lecz z polotem, jeśli nawet łaczy się te 2 style to długo się i tak nie pojedzie. @Btw2. A klub z mojej mieściny na który już nie chodze od jakiś 3 lat, jest 2gi na 3cim froncie w Polskiej lidze, w0w!. @Btw3. ;o Jak wiemy Wisła straciła lidera, lecz ja ciągle powtarzam w tym roku mistrz na Reymonta. Btw4. Olol. Tutaj dam dwa niusy motoryzacyjne, pierwsze z nich to Cytuj:
Cytuj:
Ostatnia wizyta: 21-01-2008 o 20:41 Ostatnio edytowany przez Hellraiser - 26-08-2007 o 04:24. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#1254 |
Zbanowany
Data dołączenia: 16 07 2007
|
![]() ahahahahahahahahhahaa
oglądałem 2 mecze Arsenalu w tym sezonie-jeśli to ma być piękna piłka...no proszę was tak zaślepionych ludzi dawno nie widziałem. Fabregas bohaterem?Fabregas farciarzem jak cały Arsenal. Myślałem że gol wpadnie po karnym na szczęście wybronił to Schmeichel. Jak dla mnie piłkarz meczu to właśnie Kasper Schmeichel. Oglądałem ost 25minut meczu Real vs Atletico i Real w te 25minut zagrał piękniej(z resztą cały mecz taki był)niż Arsenal przez te dwa ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1255 | |||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Ooh to be a Gooner. Ostatnio edytowany przez Yoh Asakura - 26-08-2007 o 11:10. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#1256 | ||
Zbanowany
Data dołączenia: 21 11 2005
Lokacja: Chrzanów
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
@Yoh: Powinieneś nabrać obiektywizmu- każdy tutaj Ci to mówi. Moze powinieneś wyciągnąć z tego jakiś wniosek ? ![]() @z_troszku_innej_beczki: Dzisiaj trzymam kciuki za Manchester - tylko oni mi zostali na kuponie ;x Glory Glory Manchester :* |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#1257 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem
|
![]() No to ja się ciesze, bo Nostradamus z Ciebie do dupy ^^.
![]() |
![]() |
![]() |
#1258 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 03 2005
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1259 |
Zbanowany
Data dołączenia: 16 07 2007
|
![]() kierowałem się wypowiedziami kibiców Realu , Barcelony oraz skrótami
a co do Schmeichela-zgoda nie wyłapywał wszystkich wrzutek dobrze ale wyborne sytuacje także bronił,pozatym jest młody i gdyby grał w Arsenalu jego kibice piszczeli by z zachwytu Almunia-fajne blond włosy(zafarbował sobie;>?) Ostatnio edytowany przez gyagen - 26-08-2007 o 13:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1260 |
Chelsea Fan
![]() |
![]() Możesz już kupon wyrzucić Manchester mi spi****lił kupony 2tyg temu i tydzien temu...więcej na nich nie daje