Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Inne > O wszystkim i o niczym

Notki

O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;)

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 25-08-2007, 21:28   #1241
Doom Terror
Zbanowany

Doom Terror's Avatar

Data dołączenia: 08 04 2006
Lokacja: Kalisz

Imię: Fayter
Profesja: Elite Knight
Świat: Rzyduf
Poziom: >_<
Skille: 85+/84+
Poziom mag.: 7
Doom Terror ma numer GG 9161169
Domyślny

double post -.-

Ostatnio edytowany przez Doom Terror - 25-08-2007 o 21:35.
Doom Terror jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 25-08-2007, 21:45   #1242
Dark Sven
Użytkownik Forum

Dark Sven's Avatar

Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura Pokaż post
w końcu to Arsenal Londyn i AS Roma grają najpiękniejszy futbol
Rotfl
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Articuno Pokaż post
Barca gra najładniej, a jego polscy kibice 12-latkowie są niezwykle wierni swemu klubowie. Zresztą tak jak kibice Chelsea(nie ubliżając prawdziwym) :X
Tiaa... mam takiego w klasie. 2 Ligi temu, gdy far$a wygrywała, był jej wielkim fanem, a gdy była poprzednia edycja, to mi podczas meczów wysyłał sms'y jaki to Milan nie jest wspaniały. A jak się go zapytałem o far$e, to powiedział, że to przeszłość :l. Bądź tu ludzki.
- Nie wszyscy mogą być mądrzy, panie oberlejtnant – rzekł Szwejk tonem głębokiego przekonania. – Głupi muszą stanowić wyjątek, bo gdyby wszyscy ludzie byli mądrzy, to na świecie byłoby tyle rozumu, że co drugi człowiek zgłupiałby z tego.
Dark Sven jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 25-08-2007, 22:52   #1243
Yoh Asakura
Użytkownik Forum

Yoh Asakura's Avatar

Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Emirates Stadium
Wpisy bloga: 3

Stan: Niegrający
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Doom Terror Pokaż post
to teraz ja cie wysmieje najglosniej jak tylko potrafie. HAHAHAHAHAHAHAAH.Arsenal najpiekniejszy football Czlowieku nabierz troche obiektywizmu,bo Arsenal napewno nie graj piekniej niz Blaugrana,niestety jestes zapatrzony w swoj ulubiony klub i nie potrafisz na to spojrzec neutralnym okiem.
Arsenal gra najładniej i kropka. Fakt, czasy Piresa, Vieiry, Henry'ego i Bergkampa (btw: TO jest fantastyczna czwórka, a nie Messi, Ronaldinho, Eto'o i ten nieszczęsny Henry...) minęły, ale teraz jest Rosicky, Hleb, Van Persie, Fabregas. Mów co chcesz - dla mnie Arsenal gra futbol niebywale przyjemnie dla oko, tyle, że trochę mało skuteczny.
Cytuj:
Nie musi sie duzo dziac aby wygrywac w lidze mistrzow z brytyjskim "potentatami",gdzie kluby sprzedawane temu kto da wiecej pfff,bez pasji tylko zysk.
Wiesz, nie wszystkie kluby są sprzedajne. Arsenal ciągle mówi Kroenke spieprzaj dziadu, tyle, że ten nie daje za wygraną. Zresztą - nasza sytuacja finansowa jest świetna, dwie raty za stadion dają nam spokój na dłuższy czas no i bez sprzedawania się mamy 40 mln funtów na transfery.

Ostatnio edytowany przez Yoh Asakura - 25-08-2007 o 22:54.
Yoh Asakura jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 25-08-2007, 23:20   #1244
Calen Futh
Zbanowany

Calen Futh's Avatar

Data dołączenia: 21 11 2005
Lokacja: Chrzanów

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Jak Arsenal gra piekny football to jak nazwać gre Manchesteru lub Chelsea ? Fenomenalną ? Niewiarygodną ?

@down: Nie ogladam zazwyczaj ligówek Chelsea - w tym sezonie widzialem tylko jedną - z bodaj Birninghamem w której Chelsea grała koncertowo. A tak to oglądając LM uważam, ze Chelsea gra bardzo ładny football. Jesli Arsenal gra tak pięknie to czemu w tamtym sezonie chuja zdobyli ?

Ostatnio edytowany przez Calen Futh - 25-08-2007 o 23:55.
Calen Futh jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 25-08-2007, 23:43   #1245
Straznik Monopolowego
Użytkownik Forum

Straznik Monopolowego's Avatar

Data dołączenia: 21 06 2005
Lokacja: Chelm

Domyślny

Zalosne i to bardzo

Waszym zdaniem piekny mecz to pare sztuczek pilkarskich? i wy sie nazywacie kibicami?

LOL!

Zobaczcie czasami mecz Arsenalu i zobaczcie co to jest naprawde ladna gra

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Calen Futh Pokaż post
Jak Arsenal gra piekny football to jak nazwać gre Manchesteru lub Chelsea ? Fenomenalną ? Niewiarygodną ?
Chelsea gra piekny football? HAHAHAHAAHAHAHA! you made my day : D

Ostatnio edytowany przez Straznik Monopolowego - 25-08-2007 o 23:48.
Straznik Monopolowego jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 26-08-2007, 00:19   #1246
Yoh Asakura
Użytkownik Forum

Yoh Asakura's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Straznik Monopolowego Pokaż post
Chelsea gra piekny football? HAHAHAHAAHAHAHA! you made my day : D
Tru. Gra Arsenalu to gra zespołowa, piłka idzie od nogi do nogi, Kanonierzy rozumieją się na boisku jak nikt inny. My nie polegamy na masie sztuczek, tacy piłkarze się zwyczajnie u nas nie sprawdzą (np. Ronaldo z Manchesteru, facet tylko drybluje, a jak przyjdzie co do czego to nie wie co z piłką zrobić). Nie gramy także prymitywnego futbolu Chelsea - wszystkie podania na napastnika, najczęściej Drogbę i siup, może wpadnie futbolówka do bramki. Zresztą, praktycznie wszyscy menedżerowie w lidze angielskiej uważają, że Arsenal gra najładniejszy futbol w Anglii. Oczywiście, piękno naszej gry zespołowej wykracza daleko poza angielskie granice, ale to szczegół
Cytuj:
Jesli Arsenal gra tak pięknie to czemu w tamtym sezonie chuja zdobyli ?
Prawie zdobyliśmy Curling Cup. Z tego co pamiętam to przegraliśmy bo Adebayor dostał niesłusznie czerwony kartonik. Swoją drogą, Lampard na jednym z meczów przeciwko Arsenalowi od Fabregasa prawie po twarzy dostał, nasz młody Cesiu to kozak
I jeszcze raz powiem - nie ugraliśmy nic, bo primo - kontuzje kluczowych zawodników w połowie sezonu i secundo - brak skuteczności. Baptista na ataku to jednak nie to.
stary 26-08-2007, 00:30   #1247
Maggic
Chelsea Fan

Maggic's Avatar

Lokacja: Szczecin

Maggic ma numer GG 2111891
Domyślny

Cytuj:
Nie gramy także prymitywnego futbolu Chelsea - wszystkie podania na napastnika, najczęściej Drogbę i siup, może wpadnie futbolówka do bramki.

Prawie zdobyliśmy Curling Cup. Z tego co pamiętam to przegraliśmy bo Adebayor dostał niesłusznie czerwony kartonik. Swoją drogą, Lampard na jednym z meczów przeciwko Arsenalowi od Fabregasa prawie po twarzy dostał, nasz młody Cesiu to kozak
I jeszcze raz powiem - nie ugraliśmy nic, bo primo - kontuzje kluczowych zawodników w połowie sezonu i secundo - brak skuteczności. Baptista na ataku to jednak nie to.
1. Jak ci powiem że prymitywnie grająca Chelsea wygrała puchar z Manchesterem mimo to że miała 13 kontuzjowanych zawodników a bramkę zdobyła po wyśmienitej akcji Drogby z Lampardem to nie uwierzysz ?

2. Nom Fabregas to kozak bo zachowuje się jak szczyl.

3. Chelsea miała tak samo dużą plagę kontuzji, jak nie większą od Arsenalu.

Nie chce Cię urazić ani nic bo do gry Arsenalu nic nie mam, ba nawet mi się podoba ale po co do cholery jasnej wspominać jeszcze tamten sezon. Nic nie zdobyliście i tyle, trzeba podnieść głowę do góry i wierzyć że w najbliższej przyszłości będzie lepiej.
stary 26-08-2007, 00:42   #1248
Yoh Asakura
Użytkownik Forum

Yoh Asakura's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Maggic Pokaż post
1. Jak ci powiem że prymitywnie grająca Chelsea wygrała puchar z Manchesterem mimo to że miała 13 kontuzjowanych zawodników a bramkę zdobyła po wyśmienitej akcji Drogby z Lampardem to nie uwierzysz ?

2. Nom Fabregas to kozak bo zachowuje się jak szczyl.

3. Chelsea miała tak samo dużą plagę kontuzji, jak nie większą od Arsenalu.

Nie chce Cię urazić ani nic bo do gry Arsenalu nic nie mam, ba nawet mi się podoba ale po co do cholery jasnej wspominać jeszcze tamten sezon. Nic nie zdobyliście i tyle, trzeba podnieść głowę do góry i wierzyć że w najbliższej przyszłości będzie lepiej.
1. Widziałem tę akcję. Coś takiego jest częste w lidze angielskiej, więc czym się podniecać ?
2. Haha, po prostu błędy sędziego powodują, że taki zawodnik się denerwuje. A, że Lampard zaczął działać mu na nerwy - no cóż, miał szczęście, że Francesca powstrzymali koledzy z zespołu, bo kibice do dziś mieliby problemy z rozpoznaniem ukochanego Franka.
3. A co ja do cholery ciągle mówię ? I szczerze - co z tego, że mieliście więcej kontuzji, jak u nas grały same dzieciaki bez doświadczenia ? Pomimo tego zremisowaliśmy z wami 1-1, choć teoretycznie mieliście silniejszy skład. Zresztą wyniki z silnymi zespołami mówią same za siebie - nam łatwiej się gra z Manchesterem czy Chelsea niż z Fullhamem czy Watfordem...
stary 26-08-2007, 00:50   #1249
Articuno
Użytkownik Forum

Articuno's Avatar

Data dołączenia: 27 11 2005
Lokacja: Wrocław

Domyślny

Nie sądzicie, że ta kłótnia nie ma sensu?
Cóż, Juventus na najlepszej drodze do Scudetto
Articuno jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 26-08-2007, 02:33   #1250
Raul
eX Moderator

Raul's Avatar

Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu

Domyślny

Dla kogo Derby Madrytu?
Pateti, Pateti, Patetico de Madrid!

De las glorias deportivas que campean por Espa
ñ
a,
Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empa
ñ
a.
Club castizo y generoso, todo nervio y corazón,
Veteranos y noveles, veteranos y noveles,
Miran siempre sus laureles con respeto y emoción.
¡
Hala Madrid! ¡Hala Madrid!
Raul jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 26-08-2007, 02:49   #1251
Maggic
Chelsea Fan

Maggic's Avatar

Domyślny

Cytuj:
1. Widziałem tę akcję. Coś takiego jest częste w lidze angielskiej, więc czym się podniecać ?
2. Haha, po prostu błędy sędziego powodują, że taki zawodnik się denerwuje. A, że Lampard zaczął działać mu na nerwy - no cóż, miał szczęście, że Francesca powstrzymali koledzy z zespołu, bo kibice do dziś mieliby problemy z rozpoznaniem ukochanego Franka.
3. A co ja do cholery ciągle mówię ? I szczerze - co z tego, że mieliście więcej kontuzji, jak u nas grały same dzieciaki bez doświadczenia ? Pomimo tego zremisowaliśmy z wami 1-1, choć teoretycznie mieliście silniejszy skład. Zresztą wyniki z silnymi zespołami mówią same za siebie - nam łatwiej się gra z Manchesterem czy Chelsea niż z Fullhamem czy Watfordem...
1. Czy ja się czymś podniecam??

2. Skąd wiesz kto komu działał na nerwy??? Super i skąd wiesz że Fabregas taki bojowy?? Nawet jak by Frank dostał w pysk to nie zobaczył byś swojego idolka przez długi długi czas

3. Klub który jak to ująłeś gra "Najpiękniejszy football na świecie" powinien mieć silną ławką rezerwowych nawet lepszą od tych "prymitywnych neandertalczyków" z Chelsea
stary 26-08-2007, 04:05   #1252
Doom Terror
Zbanowany

Doom Terror's Avatar

Lokacja: Kalisz

Imię: Fayter
Profesja: Elite Knight
Świat: Rzyduf
Poziom: >_<
Skille: 85+/84+
Poziom mag.: 7
Doom Terror ma numer GG 9161169
Domyślny

Cytuj:
Arsenal gra najładniej i kropka.
tak wyglada rozmowa z toba,mozna to zastosowac do kazdego klubu ze gra najladniej i kropka.Jak dla mnie to najladniej graja w portugalli,z polotem,finezja itp.itd. ale co z tego jak graja przyjemnie dla oka niczego nie wygrywajac? Trzeba znalezc zloty srodek.Btw utwierdziles mnie w przekonaniu ze cokolwiek sie nie stanie,czego sie nie powie to Arsenal bedzie najlepszym i najladniej grajacym zespolem pffff.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Articuno Pokaż post
Nie sądzicie, że ta kłótnia nie ma sensu?
Cóż, Juventus na najlepszej drodze do Scudetto
Przepkiekny powrot,zapowiada sie ciekawy sezon Milan,Inter,Juve,Roma hmm wszyscy maja rowne szanse na zwyciestwo.Zapowiada sie bardzo wyrownany sezon.
Cytuj:
Prawie zdobyliśmy Curling Cup.
Jak wiemy prawie to wielka roznica.Pozatym to niebywalem osiagniecie,"prawie wygrany" Curling Cup jak na najpiekniej grajacy klub,na wyspach i poza. Sarcasm mode:[x] off
Cytuj:
to chyba normalne ze wciagu bardzo dlugiego sezonu ze sa kontuzje,i bynajmniej Arsenal nie jest wyjatkiem.Trzeba miec szeroka kadre,gdzie jak zejdzie jeden zawodnik to zmiennik nie ustepuje mu pola.Skoro tego w Arsenalu nie bylo/nie ma,to tez cieszylbym sie z "prawie wygranego" carling cup.

co do Lampard vs Cesc
Zalosne jest przekomarzanie sie,ktory mocniejszy.Bo i tak z Materazzim co oni moga ?
http://pl.youtube.com/watch?v=f0Pms_...elated&search=

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Hellraiser Pokaż post
Tak spokojnie, to tja trzeba właśnie znaleść, to czy jednak twardo wygrac bez finezji, czy przegrywac lecz z polotem, jeśli nawet łaczy się te 2 style to długo się i tak nie pojedzie.
jak juz wczesniej mowilem,zloty srodek.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Hellraiser Pokaż post
To wy nie wiecie że Orka Drzecin gra najpiekniej na świecie?
I kropka.

Ostatnio edytowany przez Doom Terror - 26-08-2007 o 04:37.
Doom Terror jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 26-08-2007, 04:15   #1253
Hellraiser
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 14 06 2005

Świat: Aurora
Domyślny

To wy nie wiecie że Orka Drzecin gra najpiekniej na świecie?

@Topic.

Tak spokojnie, to tja trzeba właśnie znaleść, to czy jednak twardo wygrac bez finezji, czy przegrywac lecz z polotem, jeśli nawet łaczy się te 2 style to długo się i tak nie pojedzie.

@Btw2.

A klub z mojej mieściny na który już nie chodze od jakiś 3 lat, jest 2gi na 3cim froncie w Polskiej lidze, w0w!.

@Btw3. ;o

Jak wiemy Wisła straciła lidera, lecz ja ciągle powtarzam w tym roku mistrz na Reymonta.

Btw4. Olol.

Tutaj dam dwa niusy motoryzacyjne, pierwsze z nich to

Cytuj:
Tomasz Gollob zajął 3. miejsce podczas żużlowej Grand Prix Łotwy w Daugavpils,
Może jeszcze wskoczy na podium w generalce.

Cytuj:
GP Turcji: Kubica piąty, pole position dla Massy
No Robert potwierdza że on, Nick i BWM-Sauber są trzecią siłą w F1 atm, tylko żeby Nick jutro nie miał odpału bo startują z tej samej linii. I jak zawsze licze i wiem że jutro będą punkty.
Ostatnia wizyta: 21-01-2008 o 20:41

Ostatnio edytowany przez Hellraiser - 26-08-2007 o 04:24.
Hellraiser jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 26-08-2007, 10:01   #1254
gyagen
Zbanowany

Data dołączenia: 16 07 2007

Domyślny

ahahahahahahahahhahaa
oglądałem 2 mecze Arsenalu w tym sezonie-jeśli to ma być piękna piłka...no proszę was tak zaślepionych ludzi dawno nie widziałem. Fabregas bohaterem?Fabregas farciarzem jak cały Arsenal. Myślałem że gol wpadnie po karnym na szczęście wybronił to Schmeichel. Jak dla mnie piłkarz meczu to właśnie Kasper Schmeichel.
Oglądałem ost 25minut meczu Real vs Atletico i Real w te 25minut zagrał piękniej(z resztą cały mecz taki był)niż Arsenal przez te dwa
gyagen jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 26-08-2007, 11:08   #1255
Yoh Asakura
Użytkownik Forum

Yoh Asakura's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez gyagen Pokaż post
ahahahahahahahahhahaa
oglądałem 2 mecze Arsenalu w tym sezonie-jeśli to ma być piękna piłka...no proszę was tak zaślepionych ludzi dawno nie widziałem. Fabregas bohaterem?Fabregas farciarzem jak cały Arsenal. Myślałem że gol wpadnie po karnym na szczęście wybronił to Schmeichel. Jak dla mnie piłkarz meczu to właśnie Kasper Schmeichel.
Oglądałem ost 25minut meczu Real vs Atletico i Real w te 25minut zagrał piękniej(z resztą cały mecz taki był)niż Arsenal przez te dwa
Kasper Schmeichel to piłkarz meczu ? Człowieku, co ty pieprzysz ! Dośrodkowania to dla niego zmora, wypuszczał piłki i miał dużo szczęścia, bo były silne ale niestety niecelne strzały których za cholerę by nie wyjął. A karny ? Cóż, przyznajmy uczciwie - słabo wykonany, ale co z tego skoro i tak wygraliśmy ?
Cytuj:
tak wyglada rozmowa z toba,mozna to zastosowac do kazdego klubu ze gra najladniej i kropka.Jak dla mnie to najladniej graja w portugalli,z polotem,finezja itp.itd. ale co z tego jak graja przyjemnie dla oka niczego nie wygrywajac? Trzeba znalezc zloty srodek.Btw utwierdziles mnie w przekonaniu ze cokolwiek sie nie stanie,czego sie nie powie to Arsenal bedzie najlepszym i najladniej grajacym zespolem pffff.
Nie oglądam portugalskich meczy, więc nie skomentuje. Nie przesadzałbym także i nie mówił, że "najładniejszy futbol gra x i kropka" można zastosować do każdej drużyny. Po prostu nie chcecie przyznać czegoś co jest oczywiste. Dla mnie Arsenal gra najładniej i mówiąc szczerze - mam gdzieś, że myślicie inaczej. I wiem dobrze co sobie teraz pomyślicie i napiszecie - cokolwiek się nie powie, jakiegokolwiek argumentu się nie przytoczy ten zawsze swoje, nigdy go nie przekonasz a lubi tylko tych co się z nim zgadzają. 50% prawdy w tym tkwi, więc oszczędźcie sobie taką paplaninę.
Cytuj:
Jak wiemy prawie to wielka roznica.Pozatym to niebywalem osiagniecie,"prawie wygrany" Curling Cup jak na najpiekniej grajacy klub,na wyspach i poza. Sarcasm mode:[x] off
Dobra. Kontuzje kluczowych napastników - Thierry Henry i Van Persie do końca sezonu na ławce. To boli, bo wtedy z wykończeniami jest już słabo, Adebayor potrafi strzelać gole, fakt, ale nie zawsze mu to wychodzi i czasem pudłuje jak dziecko. Rzecz druga i najważniejsza - nie ugraliśmy niczego bo była przeprowadzka na nowy stadion - Emirates Stadium. Kanonierzy sami przyznali, że grając tam, czuli się jakby byli na wyjeździe, tak ukochali sobie Higbury, ale teraz już się zaaklimatyzowali i na Emirates nie ma na nich mocnych. Ten sezon będzie inny, nie mam zamiaru już rozpamiętywać tamtego - to przeszłość. Młodzi zdobyli potrzebne im doświadczenie i teraz gramy znacznie lepiej. Ten sezon będzie należeć do nas.

Ostatnio edytowany przez Yoh Asakura - 26-08-2007 o 11:10.
Yoh Asakura jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 26-08-2007, 12:00   #1256
Calen Futh
Zbanowany

Calen Futh's Avatar

Data dołączenia: 21 11 2005
Lokacja: Chrzanów

Domyślny

Cytuj:
Przepkiekny powrot,zapowiada sie ciekawy sezon Milan,Inter,Juve,Roma hmm wszyscy maja rowne szanse na zwyciestwo.Zapowiada sie bardzo wyrownany sezon.
Yes yes ! Mimo, że głęboko gardze piłką włoską to z Serie A lubię tylko Juve. Gratuluję im wysokiego zwycięstwa. Oby w tym sezonie Milan był na kolanach - o niczym innym nie marzę. (Moja nienawisc do Milanu jest wieksza niz do Chelsea ; o)

Cytuj:
Mniam ! To było piękne xd

@Yoh: Powinieneś nabrać obiektywizmu- każdy tutaj Ci to mówi. Moze powinieneś wyciągnąć z tego jakiś wniosek ?

@z_troszku_innej_beczki: Dzisiaj trzymam kciuki za Manchester - tylko oni mi zostali na kuponie ;x Glory Glory Manchester :*
Calen Futh jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 26-08-2007, 12:16   #1257
Dark Sven
Użytkownik Forum

Dark Sven's Avatar

Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem

Domyślny

Cytuj:
Yes yes ! Mimo, że głęboko gardze piłką włoską to z Serie A lubię tylko Juve. Gratuluję im wysokiego zwycięstwa. Oby w tym sezonie Milan był na kolanach - o niczym innym nie marzę. (Moja nienawisc do Milanu jest wieksza niz do Chelsea ; o)
No to ja się ciesze, bo Nostradamus z Ciebie do dupy ^^.
- Nie wszyscy mogą być mądrzy, panie oberlejtnant – rzekł Szwejk tonem głębokiego przekonania. – Głupi muszą stanowić wyjątek, bo gdyby wszyscy ludzie byli mądrzy, to na świecie byłoby tyle rozumu, że co drugi człowiek zgłupiałby z tego.
Dark Sven jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 26-08-2007, 12:34   #1258
Slay
Użytkownik Forum

Slay's Avatar

Data dołączenia: 27 03 2005

Slay ma numer GG 1676568
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez gyagen Pokaż post
Ciekawe skad wiesz jak grali przez pozostale 65 minut, skoro ich nie widziales?
Slay jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 26-08-2007, 12:58   #1259
gyagen
Zbanowany

Data dołączenia: 16 07 2007

Domyślny

kierowałem się wypowiedziami kibiców Realu , Barcelony oraz skrótami
a co do Schmeichela-zgoda nie wyłapywał wszystkich wrzutek dobrze ale wyborne sytuacje także bronił,pozatym jest młody i gdyby grał w Arsenalu jego kibice piszczeli by z zachwytu
Almunia-fajne blond włosy(zafarbował sobie;>?)

Ostatnio edytowany przez gyagen - 26-08-2007 o 13:00.
gyagen jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 26-08-2007, 13:02   #1260
Maggic
Chelsea Fan

Maggic's Avatar

Domyślny

Cytuj:
@z_troszku_innej_beczki: Dzisiaj trzymam kciuki za Manchester - tylko oni mi zostali na kuponie ;x Glory Glory Manchester :*
Możesz już kupon wyrzucić Manchester mi spi****lił kupony 2tyg temu i tydzien temu...więcej na nich nie daje

Użytkowników czytających ten temat: 4 (zarejestrowanych: 0, gości: 4)

Zasady postowania