![]() |
#1241 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Imię: Loth Xiroth
Profesja: Elder Druid
Gildia: Fusion
Świat: Titania
Poziom: 101
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#1243 |
Użytkownik Forum
|
![]() Kutury do wroga/przyjaciela i honoru osobistego ,powinno być w sumie "Honoru i kultury co do ....itd"
Ale co tam nie mam nawet 3 z polaka a wy sie czepiacie @ Vilum Nie ale wystarczyło że powiedział ze "nareście zabił pedałka z kolczykiem" na zakończenie kariery. Sory za wyzwiska ale to nie moja wina ![]()
"...dostosowany to stosowany mój styl, dopasowany do życia bo trzeba żyć w nim! Zasada numer jeden być tym - za kogo się uważasz..." Śmiałe idee są jak pionki w szachach: mogą być zbite, ale rozpoczynają zwycięską partię. Giną zawsze inni, bo gdy giniemy my, nie ma już innych. Oddając cześć wrogowi, jeżeli jest wart tej czci, wytrącasz mu miecz z ręki. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1244 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
co do kultury, to posiadam bardzo wysoką ![]() p.s. zastanów się nad definicją słowa HONOR
![]() |
![]() |
#1245 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2007
Lokacja: T4r6uf3k
Stan: Na Emeryturze
Imię: Smuggler~
Gildia: Wolny strzelec <3
Poziom: 72
Skille: 19/21
Poziom mag.: 53
|
![]() Tylko że ja nie sedze na tibi godzinami ani nie pierdole na rl godzinami o tibi... Siedze moze 3 minuty dziennie jak wogóle wejde... a na rl nic nie mówie o tibi bo dla mnie to od poczatku było chore... Nie chce się kłócić ale mam racje
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1246 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Btw...Dagott deleted ^.- who is next ^.- |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1247 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2006
Lokacja: Kościan
Imię: Wojtemo Koscian
Profesja: Knight
Gildia: Oven
Poziom: 121
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1249 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 12 2005
Lokacja: Toruń
Stan: Na Emeryturze
Imię: Vers Dra'ghothe
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Kazadum
Poziom: 117
Skille: 19/24
Poziom mag.: 68
|
![]() Trzymaj sie Marcin =) jakos zawsze nasze drogi sie krzyzowaly. Najpierw teammates w gildii, pozniej wrogowie, pozniej wspolny hydra hunt, pozniej zalowalem, ze Ci tych bohow nie podpieprzylem jak mialem okazje ^_^, pozniej znowu przeciwko sobie. Mimo wszystko zawsze Cie szanowalem i mam nadzieje, ze tez bedziesz mnie milo pamietal, bo umielismy ze soba rozmawiac nawet bedac wrogami
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1250 |
Użytkownik Forum
|
![]() Vilum nieierdol juz bo nie moge tego czytac btw maja zaco za twojego Ngbota
![]() Skrzy ja sie niebede Kłucił teraz jzu tego nierobisz ale robiłeś ![]() I nawalałeś najwiecej ze wszystkich heh ale SIe wyciągnełeś JUtro BALETUDOOOOOOOO ![]()
"...dostosowany to stosowany mój styl, dopasowany do życia bo trzeba żyć w nim! Zasada numer jeden być tym - za kogo się uważasz..." Śmiałe idee są jak pionki w szachach: mogą być zbite, ale rozpoczynają zwycięską partię. Giną zawsze inni, bo gdy giniemy my, nie ma już innych. Oddając cześć wrogowi, jeżeli jest wart tej czci, wytrącasz mu miecz z ręki. Ostatnio edytowany przez Dominatorrr - 31-10-2007 o 00:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1251 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2006
Lokacja: Nowa Sól
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Latimerid
Poziom: 87
Poziom mag.: 61
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1252 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1253 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 10 2007
|
![]() Cytuj:
a noz ci ktos na targówku za__czyc da tata i mama beda dumni |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1254 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 09 2005
Lokacja: Wrocław
Imię: Fraten
Gildia: Partyzanci
|
![]() Balety w ten czwartek, dosyc inteligentnie ;]
![]() |
#1255 |
Użytkownik Forum
|
![]() Niby Kto next ?
U was hmm Rostein ? Btw Latimerid nie pierdol glupot bo mnei w*****asz załuje że nie kręciłem bo bym cie miał w tym momencie Balety w Czwartek? Kurwa lamuchu mamy Środe do huja pana.
"...dostosowany to stosowany mój styl, dopasowany do życia bo trzeba żyć w nim! Zasada numer jeden być tym - za kogo się uważasz..." Śmiałe idee są jak pionki w szachach: mogą być zbite, ale rozpoczynają zwycięską partię. Giną zawsze inni, bo gdy giniemy my, nie ma już innych. Oddając cześć wrogowi, jeżeli jest wart tej czci, wytrącasz mu miecz z ręki. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1258 |
Użytkownik Forum
|
![]() No i po Balecie niebyl udany bo muzabyla do kitu po jaksi 2 h znudzilo m isie a po 6 wyszedlem
![]() Dajcie Filmi kz waszej perspektywy na Venore Battle plx
"...dostosowany to stosowany mój styl, dopasowany do życia bo trzeba żyć w nim! Zasada numer jeden być tym - za kogo się uważasz..." Śmiałe idee są jak pionki w szachach: mogą być zbite, ale rozpoczynają zwycięską partię. Giną zawsze inni, bo gdy giniemy my, nie ma już innych. Oddając cześć wrogowi, jeżeli jest wart tej czci, wytrącasz mu miecz z ręki. Ostatnio edytowany przez Dominatorrr - 01-11-2007 o 04:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1260 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 09 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Kirshna/Kiirr
Gildia: Vea/Homerun
Świat: Titania/Selena