![]() |
#1241 |
UnlimitedWarnWorks
Data dołączenia: 14 01 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() No bo ile czasu mozna spamowac?
![]() Co do Gunza, gralem chwile, ale juz drugi raz stwierdzilem, ze to jest gra dla no-life'ow. Nie dla mnie takie gry ;P |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#1242 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 11 2003
Lokacja: Bełchatów
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 202
|
![]() nawalalem z illya czat obrazkowy, bylo zle, nie ma nic, jeszcze gorzej :U
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1243 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]() Bab....Illya sie obraził a ja nie mam możliwości spamowania bo komp zepsuty...2/3 top spamerów zajętych ;/
![]() |
![]() |
#1244 |
Zbanowany
Data dołączenia: 05 05 2006
|
![]() No ja bym mogl pospamowac ale aktualnie jestem w portu i necik mam tylko w cafe. Wiec bieda =P
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1245 |
Zbanowany
Data dołączenia: 05 05 2006
|
![]() 1.Devil May Cry
2.Hellsing 3.Fate/Stay Night Top Komedia/Proza Zycia 1.Girls Bravo 2.Love Hina 3.Gren Gren Top Dramat/Proza Zycia 1.Myself Yourself 2.Kanon 2006 3.Clannad Na wiecej czasu nie mam bo w cafe siedze ale jak 22 wroce z portugalii to napisze i pomysle wiecej. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1246 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2004
Lokacja: Uć
![]() |
![]() Jest, doszlo DVD z Haruhi
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1247 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 06 2008
Lokacja: Japan
Stan: Niegrający
Świat: Kyoto
![]() |
![]() No ja juz tez zbytnio udzielac sie nie moge bo zaczolem pracowac oneoneone!!!1 ;s ale zdziwilem sie ze wpadam poczytac co tam spamy napisaly a tu nic pustka.
A co do illyi hmm wole pustke niz obrazki z wyszukane na google ;p choc niekture zle nie byly nie powiem.
* I am the bone of my sword. * Steel is my body, and fire is my blood. * I have created over a thousand blades. * Unknown to death. * Nor known to life. * Have withstood pain to create many weapons. * Yet, those hands will never hold anything. * So as I pray, "Unlimited Blade Works." |
![]() |
![]() |
![]() |
#1248 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2008
|
![]() Przez najbliższe 3h dosłownie niemam co robić , brat tak mi dzisiej schrzanił plan że no cóż ...
Akcja : 1. Soul Eater 2. Code Geass 3. Black Lagoon Cóś poważnego : 1. Death Note 2. Kimi Ga Nozonu Eien 3. Code Geass Śmieszne/Szkolne/Ecchi 1. Genshiken 2. Full Metal Panic 3. The Melancholy of Haruhi Suzumiya Best Anime Ever : 1. Soul Eater Worst Anime Ever : 1. Mezzo DSA 2. Witch Hunter Robin 3. Devil May Cry Naklejki na Lodówke , lol ( mam jeszcze 3 inne ) : ![]() ![]() Obejrzałem se połowe pierwszej seri SnS , fajnie było patrzeć jak blutsauger przebija to "dziecko" ![]() In the meantime ściagam se 2gi sezon Genshiken 2. Za 7 dni wyjeżdzam na 14 dni wiec bedzie co oglądać , ale coś bede musiał se jeszcze skombinować ... coś się wymyśli , poza faktem że jeszcze mam 2ga serie SnS i nieobejrzanego Lawky Stara. Cytuj:
![]() Btw Od 22:00 dziś do 22:00 jutro - Maids Day. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1249 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 10 2005
![]() |
![]() Cieszcie się i radujcie dzieci, FF XIII na X360
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1250 |
Użytkownik Forum
|
![]() Maids tim3.
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1251 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Illy - Znalazlem w 5 minut jakies 3............. 30 + ciekawych obrazkow.
Co do lawky stara nie wiem co masz na mysli bo jak chcesz spolszczyc lucky to brzmialo by laki star no chyba ze uczysz sie angielskiego w uzbekistanie. Lecz mimo wszystko i tak ciesze sie ze znow zawitales. Welcome again mr. Picture ;* Nadril - FF od 7+ sa wspaniale nie wiem jak starsze tytuly bo nie mialem okazji pograc ;s A jak kreca cie klimaty ff to polecam ff advent child lecz zapewne juz to widziales. Pozderki
* I am the bone of my sword. * Steel is my body, and fire is my blood. * I have created over a thousand blades. * Unknown to death. * Nor known to life. * Have withstood pain to create many weapons. * Yet, those hands will never hold anything. * So as I pray, "Unlimited Blade Works." Ostatnio edytowany przez Hazuma - 14-07-2008 o 22:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1252 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Mam prosbe... Mozecie mi zaproponowac jakie anime moge pokazac mamie, zeby przestala mnie uwazac za idiote marnujacego zycie?:S Myslalem o Haruhi, no ale tam znowu jakies rozbierania Mihuru, itp... Moze poczatek (ze 3 pierwsze odcinki) Shakugan no Shana? Nie wiem... Jakies propozycje?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1253 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1254 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]() Cytuj:
w nowym poscie dam pare fotek ^^
![]() |
![]() |
![]() |
#1255 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@Edit : EW>< Koniec drugiego odcinka Kimi Ga Nozonu Eien. Ostatnio edytowany przez Illya_von_Einzbern - 14-07-2008 o 22:55. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1256 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Illy - Od umieszczania obrazkow jestes ty wiec moje 30 zachowam dla siebie ;* -------------------------------- Soul Eater ep.14 - Kto to mowil ze z odcinka na odcinek te anime jest powazniejsze ;*********** Wszyscy mnie rozbrajali od kida po starego maki ;* Spoilerek vvvvvvvv Panstu presento rules ni ma co ;p Ostatnio edytowany przez Hazuma - 14-07-2008 o 23:09. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1257 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1258 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Aff przez 2 tygodnie mecze girls bravo ..... szlo tak 1-2 odczinek, 3-9 , 10-15, a teraz mnie do tego nie ciagnie ...... Anime wyjebiste no ale mam jakos depreche na komedie ostanio.
Ps. nie wiem na jaki ch** sie wam z tego zwiezam ale to nic ;s
* I am the bone of my sword. * Steel is my body, and fire is my blood. * I have created over a thousand blades. * Unknown to death. * Nor known to life. * Have withstood pain to create many weapons. * Yet, those hands will never hold anything. * So as I pray, "Unlimited Blade Works." |
![]() |
![]() |
![]() |
#1259 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Wlasnie, moze MY?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1260 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ale co ty wogule chce mamie pokazać ... komedie... dramat ... romans... akcje... c'mon bo jeśli chodzi o komedie to nie wyobrażam se żeby "rodzice" uważali cokolwiek z anime za fanny = pomyśli że jesteś idiotą i odda Cię do domu dziecka.
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Illya_von_Einzbern - 14-07-2008 o 23:23. |
![]() |
![]() |