![]() |
#1241 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() A ja juz na new postacie na innych servach nie mam sil teraz robilem maga(jak nie wypala haczki na ems dalej bede go robil) to normalnie katorga bez zadnego wspomagania a teraz robie warka na ems zeby miec sporo kaski na poczatek(latwy zarobek) i robie tam maga(a co tez a haxach xD)
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#1242 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2007
|
![]() Lol, Celoz - masa polaków widać w Alkoholikach, bo jeden mój kumpel i drugi z klasy (nie pamiętam nika, ale 90 - któryś lvl).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1243 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 05 2006
Lokacja: KK
Wpisy bloga: 1
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Druid
Świat: Honera
Poziom: 22
Poziom mag.: 19
![]() |
![]() Hee nie na tym nowym na tym przed ostatnim nie wiedzialem ze teraz jakis nowy dodali. sry
#edit Windia się nazywa chyba 4 pozycja
.. Ostatnio edytowany przez Vlad Dracula - 21-10-2007 o 16:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1244 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2007
Lokacja: Japonia
Wpisy bloga: 15
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 50
Poziom mag.: 5
|
![]() No to xtra! Bo ja juz mam tam 8lvl
![]() No trudno. Zrobie jeszcze raz xD @edit Moja super evul postac xD ![]() Wiem ze cienki lvl ale nie wiem gdzie expic. Jak ktos gra na globalu na windi to niech pisze! Ostatnio edytowany przez Pacz_knight - 21-10-2007 o 16:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1245 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja Gram na windi nick:LaHypex
![]() |
#1246 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Polecam kerning PQ lub zmobie mushrooms oraz horned mushrooms. Ja na tym siedzialem do 30lvl jak gralem warriorem(no ale mialem hacki xD) mozesz sprobowac kotki z orbis(nie bede znowu wyjasniac gdzie sa znajdz sobie na poprzednich stronach jezeli nie wiesz)
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1247 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Powiedz o tych hackach plx i gdzie je znaleść daj jak już p-lvl
![]() |
#1248 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 11 2005
Lokacja: Sosnowiec
![]() |
![]() Ostatnio edytowany przez Upierz - 21-10-2007 o 21:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1249 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Up: spokojnie, w tygodniu cię prześcignę
![]() A żeby aż tak nie offtopować, tutaj takie coś dla fanów Omgruto. @Down: Na początku miałem zamiar się nazywać >.>, ale pech chciał, że taki nick jest już zajęty.
Ostatnio edytowany przez <.< - 21-10-2007 o 21:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1250 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2007
|
![]() Mam głupie wrażenie, że Twój nick ostatnio był w drugą stronę, tzn. >.>
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1251 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() nie ten ostatni byl chyba <.<.
btw mam juz dzialajace hacki i na gms i na ems xD ludzie w 20 min z 1 na 17 warriorem na ems xD Ale i tak zrobie tam maga i chyba jednak zrobie i/l bo juz na 2nd jobie ma masowke a keidy tam wjedzie 3rd job zeby i f/p mial masowke to nie wiadomo a czekac mi sie nei chce.
![]() |
![]() |
![]() |
#1252 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Kołbaś,proszę ja szukałem ale jakiegoś ibyhma znalazłem.Znajdziesz dla mnie??
![]() |
#1253 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() to pewnie jakeis gowno znalazles lepiej wykasuj i przeskanuj se kompa. btw nie nie powiem. sam musialem szukac az wkoncu jak bylem uparty to znalazlem.
"Jak bardzo czegos pragniesz to wkoncu to dostaniesz"
![]() |
![]() |
![]() |
#1254 |
Użytkownik Forum
|
![]() Co wpisać w Google?eMS bots?
![]() |
#1255 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hmm...może ktoś nie wiedział, ale jest taka strona że tam zarabiasz fame i za 5 fame jest chyba 1k nx...
Może ktoś wie czy to nie ściema, chociaż http://cloudpark.pl/forum/viewtopic....er=asc&start=0 Piszą że to prawda... To może podam Wam link: http://www.maplestorymob.com P.S.: Jak ktoś chce pomóc i się zarejestruje to tędy ![]() @edit: @Up: Cziter!!1!!!oneone!!!!111onetwo!!!2212! @Celoz&Upierz: Jesteście "be!" - przecież nie wolno mieć większego levelu od mnie! <Upierz jest "ultra be!> @edit2: A właśnie...dzisiaj mnie zainteresował Pet - smok...jak to z nim jest? Bo widziałem różne smoki, a jak wezmę go na podgląd to jest jako jajko (pękające)... chodzi mi o rozwój? Czy coś tam innego ![]() @down: Nie spamuj -.- Cziterze! @2xdown: Heh, ja pozbieram na smoczka ![]() ![]() Tylko strona by się przydała...
Ostatnio edytowany przez X-Zero - 21-10-2007 o 23:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1256 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Tak jestem cziterem 1!!!221l2one
![]() |
#1257 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() uuuuuuuuuuu
to moze byc ciekawe. Wsadze to wtedy dla mojego konta na gms i bede miec peta na moim magu/warku lub czyms tam xD ot mi cziter ktory sam nie umie znalezc sobie hackow xD
![]() |
![]() |
![]() |
#1258 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tak, jak jajo osiągnie jakiś tam level, to zamienia się w smoka. AFAIR kolor smoka jest losowy.
![]() |
#1259 |
Użytkownik Forum
|
![]() Co mam wpisać w googlach
![]() |
#1260 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() najepiej wpisz "jestem gupkiem i nie umiem szukac sobie hackow" wyskoczy na bank
![]() |
![]() |